KERESÉS search-close

rendőrség

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rendőrség"

Kisfilmmel hívja fel az ittas vezetés veszélyeire a figyelmet a rendőrség

Újabb megható kisfilmmel hívja fel az ittas vezetés veszélyeire a rendőrség a figyelmet. Egy elképzelt család tragédiáját mutatja be, amely egy italozós baráti este után történt. Bács-Kiskun megyében ugyanis a rendszeres ellenőrzések ellenére sem csökken az ittasan okozott balesetek száma.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kisfilmjét ide kattintva nézheti meg.

 Beperelte a rendőrséget egy többszörös balesetet okozó nő

Beperelte a rendőrséget egy többszörös balesetet okozó nő, miután egy járőr állítása szerint leteperte, és úgy bilincselte meg. Ügyvédje szerint a rendőr aránytalanul nagy erőszakot alkalmazott, ami miatt ügyfele megsérült. A floridai rendőrség szerint minden a szabályoknak megfelelően történt, és nyilvánosságra hozták kollégájuk testkamerás felvételét.

KI A FELELŐS?: A rendőrség vizsgálja a hajóbalesetet

Büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálják, mi vezethetett a szerda esti dunai hajóbalesethez - közölte a rendőrség. Azt kérik, aki látta a balesetet, azonnal jelentkezzen a rendőrségen! Egy térfigyelő kamerás felvételt is bemutattak, amin látszik az ütközés. Hét halottat találtak és továbbra is 21 eltűntet keresnek a Duna teljes déli szakaszán. Stábunk forgatott azokon a helyszíneken is (Csepelen és a Nemzeti Színház környékén), ahol éjszaka áldozatokra bukkantak a kereső osztagok.

HALOTTAK: A Nemzeti Színháznál és Csepelen is emeltek ki áldozatokat a vízből

Stábunk forgatott azokon a helyszíneken is (Csepelen és a Nemzeti Színház környékén), ahol éjszaka áldozatokra bukkantak a kereső osztagok. Az éjszaka történt hajóbalesetnek eddig 7 áldozatáról tudnak, 21 eltűntet még keresnek.

Lopott lakóautóval száguldozott, ölében két kutyájával

Lakóautóval menekült a rendőrök elől egy nő Los Angeles külvárosában. A 40 éves asszony feltehetően ittasan ellopta a járművet, és ölében két kutyájával száguldott az utcákon. Több autóval ütközött és fáknak is nekiment, mielőtt megállt és elfogták.

BALESET-MEGELŐZÉS: A gyerekek szerint nem figyelünk egymásra

A gyerekek szerint nem figyelünk egymásra. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőrség  legújabb balesetmegelőzési filmjében a legkisebbeket kérték meg, mondják el, szerintük hogyan közlekednek a felnőttek és mire kellene figyelniük.

Gyerekekkel a balesetek ellen

A gyerekek szerint nem figyelünk egymásra. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőrség  legújabb baleset-megelőzési filmjében a legkisebbeket kérték meg, mondják el, szerintük hogyan közlekednek a felnőttek és mire kellene figyelniük. Óvodások és iskolások hívják fel a figyelmet a már általuk is jól ismert szabályokra.

Márk Adrinak: „Egy pillanatig nem érdekeltél…”

Márkot elfogták a rendőrök, ezért kitálalt Adrinak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Egy gyár tetejéről hozták le az előlük menekülő férfit a rendőrök

Gyárépület tetején bújt el, tűzoltókosárral kellett lehozni. Mindezt videóra vették a rendőrök. A 29 éves férfi a rendőrök elől menekült Győrben szerda délután. Drogozott és a kocsijában is volt kábítószer, ezért megpróbált meglépni a járőrök elől.

A tiniknek üzenne a rendőrség

Népszerű youtuberen keresztül szeretné elérni a fiatalokat a borsodi rendőrség. A miskolci Jánosik Gergőnek több mint 200 ezer követője van, őt kérték fel, hogy készítsen videót olyan - főleg bűnmegelőzéssel és pályaválasztással kapcsolatos - témákról, amelyekkel a rendőrség a tizenéveseknek szeretne üzenni. Az influenszer megmutatta, hogy a valóság más, mint a videójátékok, és hogy az iskolai erőszak ellen is lehet tenni.
Jánosik Gergő videóit ide kattintva nézheti meg.

Idén is elmaradt az országos húsvéti razzia az utakon

A rendőrség nem szervezett külön akciót az ittas vezetők kiszűrésére, de akiket más okból megállítottak, azt meg is szondáztatták. Az RTL Híradó által megkérdezett sofőrök szerint fontos a szondáztatás, mivel az ünnepek alatt gyakrabban fordul elő, hogy valaki részegen ül a volán mögé.

Fodor Zsókával az unokázós csalók ellen

A Barátok közt egykori Magdi anyusával hívja fel a figyelmet a rendőrség az unokázós csalásokra. A Fodor Zsóka színésznő szereplésével készült kisfilmben próbálják elmagyarázni az időseknek, hogyan lehet elkerülni, hogy bedőljenek az ilyen trükköknek. Volt olyan eset, hogy a csalók több mint 10 millió forintot szereztek gyanútlan áldozatuktól.

MEGELŐZÉS:

Fodor Zsókával forgatott kisfilmmel hívja fel a rendőrség az idősek figyelmét az unokázós csalókra. A módszer lényege, hogy a bűnözők magukat az idős ember hozzátartozójának adják ki, majd azt hazudják, hogy bajba kerültek, ezért sürgősen pénzre van szükségük. A módszer olyan gyakran előfordul, hogy a BRFK-n már külön nyomozócsoport alakult az ügyek kivizsgálására.

Az összes bulizót elvitték

Az összes bulizót elvitték a rendőrök az egyik legnagyobb budapesti szórakozóhelyről vasárnap délután. Akkor már másodszor jártak ott, mert az előző éjjel is kábítószer gyanús porokat és növényi törmelékeket foglaltak le a bulizóktól. A parti azonban folytatódott, ezért mentek vissza, és második alkalommal már a bulinak is véget vetettek. A két akcióban összesen 53 embert vittek el. A hely vezetője szerint eltúlzott volt az akció, ezért feljelentést tett. A szórakozóhely vezetője itt mesél a történtekről!

4 és fél kiló kábítószert foglalt le a rendőrség

Adták-vették a drogot, de üzletelés közben lebuktak. Három dílert és egy fogyasztót is elkaptak a héten Komárom-Esztergom megyében. Tatabányán két drogkereskedőre csaptak le a rendőrök, míg Oroszlányban a terjesztő és kuncsaftja bukott meg.

Illegális gyorsulási versenyen razziáztak a rendőrök

A rendőrök két teljes utcát zártak le péntek este Újpesten, így senki sem menekülhetett az illegális gyorsulási versenyről. Összesen 53 autót ellenőriztek, 9-nek nem voltak rendben a papírjai, ezért azonnal bevonták a forgalmijukat.

Drogterjesztőket és fogyasztókat is elkaptak a rendőrök

Két drogterjesztőt és hét fogyasztót fogtak el kedden a csornai rendőrök. A dílerek a Csornához közeli Dőrön laktak. Lakásukban többféle kábítószert, és a porciózáshoz használt eszközöket találtak.

Csapatmunkával mentették meg az erkélyen lógó 71 éves férfi életét a rendőrök!

Sokkos állapotban vitték kórházba azt a férfit, aki csütörtök délután kizuhant kilencedik emeleti lakásukból, de az alatta lévő erkély korlátjába beakadt a lába. Ott lógott ég és föld között, amíg három rendőr megmentette. A hetvenegy éves Mihály a klímát akarta megszerelni, amikor megbillent a létrán és kiesett.

Lili rendőrökkel vonult ki Tediért

Lili bevonta a rendőrséget, miután Karesz nem volt hajlandó beengedni őt a lakóhajóra…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Balesetet okozott Lovasi András!

A Blikk információi szerint a Kossuth-díjas zenész szerda délután autójával egy rendőrségi gépkocsiba ütközött Budapesten, a Dózsa György és a Damjanich utca kereszteződésében. A balesetben két rendőr megsérült.

Márk bemocskolása visszájára sült el

Teó megpróbálta bemocskolni Márkot, a húzása azonban visszafelé sült el…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó drogokkal akarta felültetni Márkot

Lili együtt töltötte a napot Tedivel. Teó bosszút forralt Márk ellen. Dia kihasználta a barátait.

Joe ügyében kulcsfontosságú tanút fogtak el a rendőrök

Miután János alibije megdőlt, Lali és Niki segítettek a rendőröknek elfogni az új gyanúsítottat…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Hatalmas fordulattal zárult Joe tárgyalása

Végső ítéletet hirdettek Joe ügyében.

Zombik mobiloznak a rendőrség legújabb kisfilmjében

Egy hete, hogy egy tizenhat éves fiút halálra gázolt egy vonat Magyarországon. A fiú a mobilját nézte. Édesapja azt szeretné, ha nem történne több hasonló baleset. Néhány országban már büntetik azokat a gyalogosakat, akik fülhallgatót használnak és telefonoznak a zebrán.

Tibit rendőrök meszelték le!

A polgármester után újabb ökörapáti lakosnak gyűlt meg a baja törvénnyel: ezúttal Tibit kapták el a rendőrök! De vajon mi volt a bűne?!

Megdöbbentő felvételek a szökött rab üldözéséről

Nyilvánosságra hozta a rendőrség, hogyan szökött meg túszával a bíróságról a férfi, akit pénteken ítéltek el. A Fővárosi Törvényszék biztonsági kamerája mindent rögzített. Később térfigyelő és rendőrségi kamerák azt is felvették, ahogy Újpalotán szembeszáll vele egy sofőr, akinek luxusautóját próbálta megszerezni. A felvételeken az is látszik, ahogy a rendőrök több lövéssel leterítik.

Élőhalottakkal riogat a rendőrség legújabb kampányában

Élőhalottakkal riogat a rendőrség legújabb balesetmegelőzési kampányában. A filmen zombiként telefonjukat nyomkodó emberek sétálnak az utcán, akik egyáltalán nem figyelnek a forgalomra. A rendőrség nem titkoltan sokkolni akar a videóval.

Nem akarta megzavarni a gyógytornán lévő autista fiát, rabosították

Órákig tartották fogva, nem mehetett mosdóba, és nem hívhatott ügyvédet egy budapesti rádiós műsorvezető, akit azért rabosítottak a rendőrök, mert azt feltételezték, hogy visszaélt az autista fiának járó mozgáskorlátozott parkolási igazolvánnyal.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Társa is volt az óbudai ékszerrablónak

Újabb részletek derültek az egy évvel ezelőtti óbudai ékszerboltrablásról. A fegyveres rablónak társa is volt, aki az autóban várta, így menekültek el. A rendőrség már befejezte a nyomozást. A páros ellen hamarosan vádat emelhetnek.

Rendőrök vitték el az ismét erőszakoskodó Vilmost

Vilmos ismét rátörte az ajtót Kareszékra, szerencsére azonban pont megérkezett a rendőrség…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi Tamarának: „Tamással rámehet a kapcsolatunk erre az egészre…”

Karesz védeni próbálta édesanyját. Tamás túlesett a műtéten. Bori és Roland szerelmes légyottja nem akart összejönni.

Rendőrök fogták be az autópályára tévedt őzet

Autópályára tévedt őzet mentettek a rendőrök! Péntek délelőtt az M1-es autópálya szélén, a szalagkorlát mellett ácsorgott az állat, amit egy arra járó rendőrautóból vették észre.

Ők a legkeresettebb bűnözők!

Közzétette a rendőrség a legkeresettebb bűnözők 50-es listáját. Rablók, sikkasztók, kábítószerkereskedők és még egy bérgyilkos is szerepel rajta.

Másnap pótolta a lagzit a letartóztatott vőlegény

Másnap pótolta az elmaradt lagzit - ezt mondta az a szentesi férfi, akit a házasságkötő terem bejáratától vittek el a rendőrök szombaton. A vőlegényt azzal gyanúsítják, hogy rendszeresen egy ismerőse nevét és személyi adatait használta, az esküvőhöz azonban a saját adatait kellett megadnia, így elő tudták állítani.

Hallássérültek segélyhívását könnyíti meg az új mobilalkalmazás

Új mobilalkalmazást csinált a rendőrség a hallássérültek segélyhívásának megkönnyítésére. 112 SOS Hallássérülteknek nevű applikáció segítségével veszélyhelyzet esetén néhány érintéssel, pár másodperc alatt elküldhető a vészjelzés.

Rendőrség elől próbált biciklit lopni egy férfi Oregonban

Alig kezdődött el az év, máris megvan az első komoly jelölt a legbénább tolvaj díjra. A rabló egy kerékpárt próbált elkötni, azonban azt feltehetőleg nem vette észre, hogy ezt éppen a helyi rendőrség épülete előtt teszi.

Februárig bárkit, bárhol indoklás nélkül igazoltathat a rendőrség Budapesten

Februárig bárkit, bárhol indoklás nélkül igazoltathat a rendőrség Budapesten.

Nyomoz a rendőrség a petárdabalesetek miatt

Még mindig a győri kórházban vannak a petárdabalesetek sérültjei. Volt, akinek az egész tenyerét szétroncsolta a kezében felrobbanó petárda. Az elmúlt napokban négyen is megsérültek a megyében, köztük egy 81 éves nő és egy 17 éves kislány. A rendőrség mindegyik ügyben eljárást indított.

Rendőr karácsony: így kívánnak boldog ünnepeket

A rendőrök ezzel a videóval kívántak idén boldog karácsonyt. Az ünnepek alatt itt is több ezren vannak szolgálatban, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján a legtöbbször csak közlekedési baleseteknél kell intézkedniük.

Óriási, villogó karácsonyfa rendőrautókból

Egyenruhások különleges meglepetéssel készülnek a karácsonyra. Az Országos Mentőszolgálat videójában két mentős egymással versengve énekel ünnepi dalokat. A Baranya megyei rendőrség szirénázó rendőrautókból alkotott hatalmas karácsonyfát, fővárosi tűzoltók pedig egy régi autót öltöztettek ünnepi díszbe.

Miért mondott le a bűnügyi igazgató?

Egy női holttest miatt mondhatott le a Szabolcs megyei bűnügyi igazgató. A rendőrség elfogadta a lemondását. Állítólag napokig állt a rendőrség udvarán egy autó, anélkül, hogy bárki észrevette volna, hogy egy holttest van a csomagtartójában. Erről korábban már beszámoltunk, amit megnézhetnek ITT.

40 órán át tartották fogva

Több, mint 40 órán át tartották fogva a rendőrök, pedig állítása szerint nem követett el semmit. Egy 27 éves fiatal azt mondta az RTL Híradónak, sétált és videózott szerda este a budapesti tüntetésen, de csoportos garázdaság gyanúja miatt bilincsben fogdába szállították. Csaknem két napon át nem tudta felhívni édesanyját, akinek – mint mondta – csak fél nappal az igazoltatása után szóltak. A rendőrök szerint minden szabályos volt.

A Momentum alelnökét is előállították

Tizenhat tüntetőt, köztük a Momentum alelnökét állította elő a rendőrség a tegnap esti demonstráción. Donáth Annát ma reggel engedték el a kőbányai rendőrkapitányságról. A Társaság a Szabadságjogokért nevű civil jogvédő szervezettől eddig több tucatnyian kértek jogi segítséget. A rendőrség kérdéseinkre ma azt közölte: az esti összecsapásokban 5 rendőr megsérült és 8 rendőrautó megrongálódott.

Evelin beköpte Joe-t a rendőröknek

Evelint újra behívták kihallgatásra…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nem vették észre a holttestet a rabláshoz használt autóban

Több mint két napig nem vette észre a nyíregyházi rendőrség, hogy holttestet rejtettek az udvarukban lévő kocsi csomagtartójába. Az autót rabláshoz használta egy férfi, a kesztyűtartóból elő is kerültek bizonyítékok, a csomagtartót viszont nem vizsgálták át a nyomozók.

Greg kihívta a rendőrséget a Villába

Miután Vivi felháborodott a sminkcucca miatt, Greg azon nyomban tárcsázni kezdte a 107-et...

 

Joe után Gábort is előállították a rendőrök

Gábor képtelen volt visszatartani a rendőrökkel szembeni ellenszenvét, amikor házkutatást végeztek a műhelyben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Visított az igazoltatott nő

Nagy siker a világhálón egy videó, amin az látszik, hogy egy török nő visítozni kezdett, amikor a közlekedési rendőrök megbüntették. A nő, aki számos közlekedési szabályt megszegett, úgy tűnt idegösszeomlást kapott, de az is lehet, hogy csak így akarta elkerülni a büntetést.
Erős idegzetűek ide kattintva megnézhetik a teljes sikoltozós igazoltatást.

Boriban és Rolandban ismét felébredtek egymás iránti érzéseik?

Evelint behívták kihallgatásra. Bori bocsánatot kért Rolandtól. Milánnak munkát kellett találnia.

Az autópálya rendőrség irodájába nyitott be a grizzly

Internetes sztár lett az a medve, amely nem mindennapi ügyességéről tett tanúbizonyságot Kaliforniában.

 

Simán kinyitotta az ajtót a medve

A grizzly az egyik kaliforniai autópálya rendőrség irodájába nyitott be.

Joe-t gyilkosság vádjával tartóztatták le

Reggel rendőrök jelentek meg az albérletben, akik letartóztatták Joe-t, Ádám meggyilkolásának a vádjával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz a rendőrséghez fordult Lili eltünése miatt

Karesz kétségbeesve fordult a rendőrséghez, miután megtalálta Lili naplóját…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

„Te ne adj esélyt a kaszásnak!”

Badár Sándorral és Szőke Andrással erősít a rendőrség. A színészek a Veszprém megyei rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési kisfilmjében szerepelnek. Egyikük a renitens sofőrt alakítja, aki egy sor közlekedési szabályt szeg meg, míg másikuk a kaszás, aki lecsap rá.

Renit drogbirtoklásért csukták le a rendőrök

Este váratlanul rendőrök jelentek meg Reni lakásán…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábort rendőrséggel fenyegetik a hamis festmény eladásáért

Ádám megdöbbentő húzásra szánta el magát. Tamara csalódott Szofiban. Gábor Lali segítségére volt utalva.

Sokkoló: idén még 100-an fognak meghalni az utakon

Sokkoló videót tett közé a rendőrség. Kiszámolták, hogy matematikai alapon idén még 100-an fognak meghalni az utakon különböző balesetekben. Az év első tíz hónapjában, eddig 513 –an haltak meg, ezért kérik arra az embereket, hogy figyeljenek egymásra az utakon. Alig egy órával a videó megjelenés után máris történt egy halálos baleset Érden.

Valóra vált álom: a rendőrökkel együtt léphetett a jégre Alex

Valóra váltották egy beteg kisfiú álmát a rendőrök. A 6 éves Molnár Alex fejlődési zavarral, Asperger-szindrómával küzd. Megszállott hoki-rajongóként az volt a vágya, hogy együtt játszhasson a Rendőr Jégkorong Válogatottal. A csapat pedig ezt megszervezte, és fél órán át játszottak az Újpesti Jégcsarnokban.

MEGHATÓ: Valóra váltották Alex álmát

Valóra váltották egy beteg kisfiú álmát a rendőrök. A 6 éves Molnár Alex fejlődési zavarral, Asperger-szindrómával küzd. Megszállott hoki-rajongóként az volt a vágya, hogy együtt edzhessen a Magyar Rendőr Jégkorong Válogatottal. A csapat meg is szervezte a közös mérkőzést: fél órán át játszottak az Újpesti Jégcsarnokban. Forrás: BRFK Facebook oldala.

Fegyverarzenált foglalt le a TEK és a rendőrség

Fegyverarzenált találtak egy kaposvári és egy bárdudvarnoki férfi otthonában. A rendőrség és a TEK közös akcióban fogta el őket a hétvégén. Több száz második világháborús bombát, gránátot, aknákat és fegyvereket foglaltak le tőlük. A rendőrség szerint a robbanószerkezetek rosszul voltak hatástalanítva, ezért a környéken élőkre is veszélyt jelentettek.

Penészednek a ruhák a Dorogi Rendőrkapitányságon

Bepenészednek a szekrénybe rakott ruhák a Dorogi Rendőrkapitányságon. Penészfoltosak az alagsori bútorok is. Erről tanúskodnak az épületben készült fényképek, amiket a Zsaruellátó Egyesület tett ki a Facebook oldalára. A Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság azt írta Híradónknak tudnak a problémáról és „a szükséges intézkedések folyamatban vannak”.

Tamásnak rosszullétet színlelve mentette meg a rendőröktől Marcit és Bencét

Miután Marci és Bence elkötötték Bécy cabrióját, majdnem lebuktak a rendőrök előtt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Unokája és menye szeme láttára végezhetett feleségével

Unokája és menye szeme láttára végezhetett feleségével Híradónk információi szerint az 56 éves férfi Szentpéterszegen. Az asszony holttestét otthonuk teraszán találták meg a rendőrök. Az emberöléssel gyanúsított férjet a kert végében fogták el a kommandósok, miután órákon át, késsel a kezében fenyegetőzött - magával is végezni akart.

Napok óta keresték, besétált a rendőrségre

Feladta magát a rendőrségen a repülőtéren talált veszélyes drog miatt keresett férfi. Tegnap sétált be a rendőrségre, miután napok óta keresték. A posta repülőtéri központjában találtak egy csomagot, ami fentanilt tartalmazott. Ez a szer 50-100-szor veszélyesebb, mint a heroin.

MEGLEPŐ: bebizonyította, hogy a szonda volt téves

Roszkos Károlyt két napja állították meg a rendőrök Vác közelében, szondát fújattak vele. Legnagyobb meglepetésére a műszer azt jelezte, hogy ivott, mielőtt a volánhoz ült. Majd később egy másik típusú szonda is ugyanezt jelezte. Végül a férfinak sikerült bebizonyítania igazát, miszerint színjózan.

Hogy él Pásztor Anna a fenyegetések árnyékában

Pásztor Anna kirobbanó személyiség, nem nehéz rajongani érte, de a beteges imádat azért, amivel egy férfi hónapokon át üldözte, mostanra rendőrségi ügy lett. Anna vagány nő, és nem hajlandó félni, de az élete átalakult, amióta gyilkossággal fenyegették...

NE HÍVD FELESLEGESEN! - ledöbbensz, ha meghallgatod

Fals hívásokat és egy figyelemfelhívó videót tett közzé a rendőrség - ezzel kampányolnak a katasztrófavédőkkel és a mentősökkel együtt az ésszerűtlen hívások ellen, amik a 112 központi segélyhívóra érkeznek.

FALS HÍVÁSOK: Ezt nem hiszed el!


szerző:
2018.09.14. 13:42
FALS HÍVÁSOK: Ezt nem hiszed el!

Fals hívásokat tett közzé a rendőrség - ezzel kampányolnak a katasztrófavédőkkel és a mentősökkel együtt az ésszerűtlen hívások ellen, amik a 112 központi segélyhívóra érkeznek. (Forrás: police.hu)

BOJLER-ÚJRAÉLESZTÉS: Figyelemfelkeltő rendőr-videó

Bár csak eljátsszák, azért elég megdöbbentőre sikeredett a rendőrség új kampányvideója, amiben újraélesztenek egy bojlert. Igaz, legalább ennyire megdöbbentő, hogy egyesek mivel képesek felhívni a 112-es központi segélyhívót... (Forrás: police.hu)

Egykerekezés közben beintett a rendőröknek

Bemutatott az őt üldöző rendőröknek egy motoros egykerekezés közben. Erről videót is készített, ami az internetre is felkerült.

Sztárok kihágásai


szerző:
2018.09.10. 16:20
Sztárok kihágásai

A sztároknak is meggyűlik a baja időként a hatóságokkal. Mit követett el Paris Hilton, Matthew McConaughey vagy épp Kiss Endi?

Szexuális erőszak miatt keresik


szerző:
2018.09.09. 17:51
Szexuális erőszak miatt keresik

Szexuális kényszerítés gyanúja miatt keresnek egy afgán menekültet a budapesti rendőrök.

 

Danit egyenesen a műtőbe szállították a balesete után

Miután Lili egész nap hiába várta Danit, felhívta őt, a fiú helyett azonban egy rendőr vette fel a telefont…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Helikopterről is vadásszák a szabálytalankodókat a rendőrök

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság az M1-es autópályán csak csütörtökön 14 kamionossal szemben intézkedett, elsősorban azért mert előztek a sztrádán, ami nekik reggel 6 és este 10 óra között tilos. Az RTL Híradó stábja alig tíz perc alatt 3 előző teherautóst is talált. A fokozott ellenőrzés országszerte tart az autópályákon és autóutakon egészen szeptember 23-ig.

Eltűnt a Dunában talált gránát

Egy háborús gránátot keres a rendőrség. A Dunából lopta el valaki. A szerkezetet még vasárnap találta egy pilismaróti család a vízben. A rendőrség közleménye szerint a sekély Duna medrében egy szárnyas repeszgránát volt, körbe is kerítették. Csütörtökön mentek volna érte a tűzszerészek, de már nem találták ott. Ráadásul a tűzszerészek szerint nem is biztos, hogy egy repeszgránát volt a vízben, ők ugyanis nem tudták azonosítani a rendőrségi fotók alapján.

Állatkertből lopott, keresi a rendőrség

A zuglói rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

Videón a hídomlás pillanata


szerző:
2018.08.20. 17:00
Videón a hídomlás pillanata

Az olasz rendőrség nyilvánosságra hozta a köztéri kamerák felvételeit a genovai autópályahíd leomlásának pillanatáról.

Volt, aki 167-el száguldott a megengedett 70 helyett

Volt, aki 167-el száguldott a fővárosban ott, ahol csak 70 a megengedett sebesség. A rendőrség péntek éjjel 12 helyszínen vadászott gyorshajtókra Budapesten. Majdnem 150 száguldozót fotóztak le. Közülük többen 100-nal is gyorsabban hajtottak a városban. Akár többszázezer forint is lehet a bírság.

Segítség!: "Üldöz egy mókus!"


szerző:
2018.08.11. 18:04
Segítség!:

Mókus üldözi - ezért kért segítséget a rendőröktől egy férfi a németországi Karlsruhéban. A járőrök ott termettek, és valóban találtak egy nagyon ragaszkodó bébimókust.

Leszerelt a rendőrség reklámarca

Leszerelt a rendőrségtől a határvadász-képzések egyik reklámarca. Rövid videókban népszerűsítette a rendőri munkát, de információink szerint szakmát váltott és már Ausztriában él. Közben a Zsaruellátó nevű Facebook-csoport arról posztolt, hogy leszerelési hullám indult, és múlt héten minden korábbi rekordot megdöntött a rendőrséget elhagyók száma.

Rolandot emberölési kísérlettel vádolták meg

Sanya megvádolta Rolandot. Tamás és Szofi a szüleik kibékítésén munkálkodtak. Dalmának bűntudata volt.

Rabosították Kis Grófót?


szerző:
2018.07.15. 06:00
Rabosították Kis Grófót?

Két éve azért tettek Kis Grófo ellen feljelentést, mert Abonynál ő és testvére a gyanú szerint leszorítottak egy autóst az útról, aztán egy családi vita miatt verekedni kezdtek. A Fókusznak nyilatkoztak azok a férfiak, akikkel dulakodtak. Szerintük az énekes testvére fegyvert is fogott rájuk.

Büntetést kaptak a rendőrök


szerző:
2018.07.13. 18:08
Büntetést kaptak a rendőrök

A balesetet túlélőket megbüntette a rendőrség. Nem volt bekapcsolva a biztonsági övük, ezért 20 ezer forintos szabálysértési bírságot szabott ki a rendőrség azokra a készenléti rendőrökre, akik tavaly októberben túlélői voltak az M5-ös autópályán történt tragikus, buszos balesetnek. A rendőrség szerint két évük van arra, hogy a szabálysértések elkövetése után kiszabják a bírságot.

Tamarát örömlánynak nézték a rendőrök

Tamarát és Teót kényes helyzetben kapták el a rendőrök. Bence képtelen volt kordában tartani Orsi iránti érzéseit.

Ismét leállósávban igazoltattak

Az M0-ás leállósávjában állították félre és igazoltatták a rendőrök. Ezt állítja egy kamionos, aki erről képeket is készített. Egy rendőrségi vezető korábban azt mondta a Házon kívül műsorának, hogy ez tilos. A leállósáv a KRESZ szerint is csak vészhelyzetben használható, tilos megállni, és ha muszáj, akkor is a szalagkorláton kívülre kell menni az utasoknak.

Rolandot rendőrök vitték el, miután összeverte Sanyát

Reggel Anna és Roland úsztak a szerelemben, de szembe kellett nézniük a valósággal: vissza kell menniük, és el kell mondaniuk az igazat Borinak és Sanyának. Mikor visszatértek a városba, a ház előtt Roland és Sanya heves összetűzésbe keveredtek. Anna beszalad a lakásba, hogy Danitól kérjen segítséget, de mikorra visszaértek, már késő volt. Sanya súlyos sérülésekkel feküdt a földön. Nem sokkal később megérkezett a rendőrség és a mentők. Roland azt mondta a rendőröknek, hogy önvédelem volt, Bori viszont Roland ellen vallott.

Bence: „Az első találkozásunk óta szerelmes vagyok Orsiba…”

Anna és Roland szembenéztek a valósággal. Teó gyanakodni kezdett Bence furcsa viselkedése miatt. Tivadar miatt káoszba fulladt Tamás és Szofi esküvői tortakóstolása.

Már a rendőrség is vizsgálódik a meghibásodott ferihegyi kifutópálya miatt

Már a rendőrség is nyomoz a meghibásodott ferihegyi kifutópálya miatt, ezt a Magyar Idők írta meg elsőként. Múlt csütörtök éjjel néhány órára megbénult a repülőtér forgalma, miután 6-8 négyzetméteren megsérült az egyik pálya betonja. Mivel a másik kifutópályát épp felújítják, Ferihegy órákig egyetlen repülőt sem tudott fogadni, 14 járatot más városokba kellett átirányítani.

Aranyosi Pétert bilincsben vitték el a rendőrök!

Ambrus Attila története megihlette Aranyosi Pétert is, akiből előtört egy régi emlék.

Titokban készült felvétel egy balul végződő rendőri akcióról

Egészen különleges, titokban készült felvételhez jutottunk egy rendőri akcióról. Valaki, az anyagból kiderül, hogy ki és miért, végig dokumentálta, ahogy rendőrök és mentősök behatolnak egy lakásba, ahol egy pszichiátriai beteg nő él. A családja aggódott, mert nem szedte a gyógyszereit, ezért kértek segítséget. Az akció azonban balul sült el, mert a nő karja valahogy eltört...

Tamást női ruhában szállították el a rendőrők a saját legénybúcsújából

Tamás jókedvűen ébredt, amit azonban hamar szertefoszlatott Bécy megjelenése. Tamás belátta, hogy nem kerülheti el a Bécy-féle legénybúcsút. Tamásnak semmi kedve nem volt az egészhez, főleg, mivel Bécy csodálatos ötletének hála mindenkinek női ruhában kell elbúcsúztatni Tamás utolsó legény napjait. Végül minden várakozása ellenére jól érezte magát, az este azonban mégis csúfos véget ér, mert Tamás elszakadt a többiektől, és egy félreértés következtében letartóztatták.

A NYÁR VESZÉLYEI: vicces rendőrségi videó

Vicces videóval hívja fel a rendőrség a figyelmet arra, mire érdemes nyáron méginkább odafigyelni. Itt pedig további jótanácsok!

Vicces rendőrségi videó a nyári strandolás veszélyeiről!

A videóban Kenderesi Tamás olimpikon közérthetően, a rendőrség szóvivője Gál Kristóf pedig az egyenruhásoktól megszokott stílusban mondja el, mire figyeljenek a strandolók.

TRAFFI: Régi-új módszer!


szerző:
2018.05.22. 17:12
TRAFFI: Régi-új módszer!

Ha szükség van rá, más módszereket is kitalálnak a rendőrök, hogy elkapják a gyorshajtókat!

Fegyverrel elkövetett emberrablással gyanúsítják Aureliót

A rendőrség gyanúja szerint társaival elrabolt egy férfit, aki egy bajai szórakozóhelyen ellopta a pénzét. Tettéért a ValóVilág egykori szereplője akár rács mögé is kerülhet. Aurelio ügyvédje szerint nem úgy történt az eset, ahogyan azt a hatóságok állítják.

Joe-ra rendőröket hívtak, amiért visszaköltöztek az albérletben

Joe úgy döntött, hogy visszaköltöznek az albérletbe. Az új tulaj azonban nem akarta beengedni őket a lakásba, amiből kisebb vita keveredett, és még a rendőröket is kihívták. Joe azonban úgy döntött, hogy nem riad vissza a jogi eljárástól sem: az albérletet vissza kell szereznie.

Joe és barátai visszatértek az albérletbe

Joe megpróbálta visszaszerezni az albérletet. Tamara és Teó szembesültek azzal, hogy nem kapnak kölcsön Joe-tól. Ayse kiállt testvéreivel szemben.

Ott is bevetik a traffipaxot, ahol a lakosok kérték

Városban és lakott területen kívül is mértek a rendőrök – 24 órán keresztül ellenőrzik országszerte a sebességet a rendőrök a Speedmarathonban. Olyan helyeken is bevetik a traffipaxot, ahol azt a lakosok kérték. Szegeden egy 30-as táblánál osztottak bírságot, akadt, akit azonnal 40 ezer forintra büntettek.

„Zárjuk le ezt az egészet!”

Erika és Józsi 4 éve alkotnak egy párt, és bár tökéletesnek tartják a kapcsolatukat, Józsi volt felesége a mai napig zaklatja a férfit. Rendőrségi ügyek és „akciójelenetek” zavarták meg Józsiékat, akiknél már teljesen betelt a pohár!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való