KERESÉS search-close

reménytelenség

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "reménytelenség"

Mihrünissa kiontotta saját életét!

Miután elveszítette szerelmét, Musztafát és gyermekét a fiatal szultána, úgy döntött, bosszút áll. Mihrünissa nem bírta tovább a szörnyű fájdalmat, a reménytelenséget, a magányt: elvágta saját torkát Hürrem előtt, hogy lássa a Valide, mit is tett egy ártatlan családdal.

Karesz beolvas Sárinak: a lány csak kihasználta őt!

Sára felkeresi a fiút, hogy megnézze, hogy van, ám Kareszt mostantól nem érdekli a lány, ezért ki is dobja a lakásból!

Szupercukiság: ilyen, amikor egy bulldog megvakítja saját magát

Bemutatjuk Dieselt, az angol bulldogot, akinek az a legfőbb szenvedélye, hogy rágókák és botok helyett dobozokkal játszadozik. Ilyen, amikor az emberi élet összes küzdelme egyetlen vagyis inkább kettő kutyás videóban jelenik meg.

Családját átölelve vetette magát a sínekre

A szír család a bicskei vasútállomáson így tiltakozott az ellen, hogy a rendőrök a helyi menekülttáborba vigyék őket. Hiába indult el délelőtt a vonat a Keleti pályaudvarról, 20 kilométerre Budapesttől már meg is állt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való