KERESÉS search-close

rakott krumpli

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rakott krumpli"

Kitalálnád, mi Rácz Jenő kedvenc étele?

A versenyzők megnézhették a séf kedvenc ételének alapanyagait, azonban nem csak megszokott dolgok néztek szembe velük. Ezután a séf be is mutatta, hogyan gondolta újra ezt a hagyományos magyar ételt.

VV vita: Tehetünk hagymát a rakott krumpliba?

A fiúk Zsuzsu gasztronómiai jártasságát tesztelték, mikor egy komoly elvi vita alakult ki arról, hogy kell-e hagyma a rakott krumpliba.

Roland megtanulta: mindig meg kell fogadni a séf tanácsát

Roland egy szardellás-marcarpónés rakott burgonyát álmodott meg, azonban a séf figyelmeztette: nincs benne elég kötőanyag, így félő, hogy szétesik majd. A tálalás előtt bejött a séf jóslata.

Mascarponés rakott krumpli

Roland étele nem nézett ki jól, miután hiányzott a kötőanyag az ételéből, ezért szétesett. Erre pedig a séf figyelmeztette főzés közben. Azonban a szardellás krém jó ötlet volt.

Újragondolt rakott krumpli


szerző:
2014.10.07. 09:40
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való