KERESÉS search-close

rajzpályázat

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rajzpályázat"

MÉRAI KATA: Küzd a tantermek levegőjének tisztaságáért

Mennyire jó a levegő a tantermekben? Ezt méri fel a Nemzeti Népegészségügyi Központ, amely akciótervet fogalmazott meg. Szerintük olyan intézkedésekkel, mint a gyakori szellőztetés, a cserecipő használata és zöld növények az osztálytermekben, javítható a levegő minősége. Rajzpályázatot is hirdettek általános iskolás diákoknak. Az ügy mellé állt a Barátok közt színésznője, Mérai Katalin.

A Verdák c. animációs filmhez kapcsolódó rajzpályázat - részvételi szabályzat

A pályázaton való részvétel a hivatalos részvételi szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti.

Te vagy a legnagyobb Verdák rajongó? Akkor játssz a CinemaKlubon!

A tavalyi Jégvarázs játékunkhoz hasonlóan, most is egy mesés megmérettetést dobtunk össze nektek! Ha igazán otthon vagy a Verdák világában és mindent tudsz Villám McQueen-ről és barátairól, akkor tarts velünk és a nyereményekkel!

RAJZPÁLYÁZAT: Vegyél részt Lackfi János meséjének megalkotásában!

A Telekom, a BOOKR Kids, az Autistic Art Alapítvány és a Fenntarthatósági Média Klub, aminek tagja az RTL Klub Magyarország is, meserajzoló pályázatot hirdet 8-12 év közötti gyermekek számára. A kiírók egy új mese megalkotásába szeretnék a pályázat keretében bevonni a gyermekeket azzal, hogy a mese két főszereplőjét megrajzolják. A mesét Lackfi János, József Attila-díjas magyar költő, író és az Autistic Art szakértői közösen alkotják majd meg.

 

Íme, a Jégvarázs-játékunk nyereményei!

Azok, akik igazán szeretik a testvérpárról szóló történetet, most kvízjátékunkkal illetve rajzpályázatunkon különleges Disney ajándékcsomagot nyerhetnek! Lássuk, mit tartogatunk számotokra!

Bemutatjuk a rajzpályázat győzteseit!

A június elején elindított plakátverseny most a végéhez ért, ugyanis megvannak a győztesek. Most már tudjuk, kiknek a rajzával találkozhatunk hamarosan az ország több pontján is.

Rajzold meg Te a Kicsi Óriások plakátját!

Június elején indult el a pályázat, melyben az apróságok alkotásai a főszereplők: minden 4-14 év közötti gyermek rajzait várják a plakát-kihívásra. Rengeteg aranyos mű érkezett már eddig is, de június 27-ig még van esély jelentkezni!

Kiből lesz kicsi óriás?

Gyerekeknek indít rajzpályázatot az RTL ősszel induló gyermek tehetségkutató műsora, a Kicsi Óriások! 4 és 14 év közötti ovisok, iskolások mutathatják meg, hogy mennyire ötletesek, hiszen most lehetőségük nyílik megtervezni a műsor óriásplakátját. A legötletesebb alkotást az egész ország látni fogja majd, sőt értékes nyereménnyel is gazdagodhat a legügyesebb pályázó. A rajzokat a www.rtl.hu/kicsioriasok oldalra várják, június 27-ig.

Rajzpályázat - részvételi szabályzat

A pályázaton való részvétel a hivatalos részvételi szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti.

Jönnek a Kicsi Óriások! Készíts nekik óriásplakátot! – Elindult az RTL Klub rajzpályázata

Mától egészen június 27-ig várják a 4-14 év közötti gyerekek alkotásait a Kicsi Óriások rajzpályázatára.

Rajzpályázat a nándorfehérvári csata emlékére

A 12-18 éves fiataloknak meghirdetett rajzversenyre beérkező alkotásokból szabadtéri kiállítást is rendeznek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való