KERESÉS search-close

rabosítás

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rabosítás"

Rabosították az anyát, aki kiborult

Kriszta sok nehézség árán egyedül neveli 33 éves fiát, aki súlyos autista. A múlt héten, ahogy szokta, gyógytornára vitte, leparkolt, és kirakta a kocsira a mozgássérült igazolványt. Nem sokkal később rendőrök érkeztek, és vitába keveredtek az anyával, akit végül bevittek a rendőrségre, rabosították és órákig ott tartották. Az anya összeomlott…

Azt hitték visszaél a rokkantkártyával, ezért rabosították

Órákig fogva tartották, nem mehetett mosdóba, és nem hívhatott ügyvédet egy budapesti rádiós műsorvezető, akit azért rabosítottak a rendőrök, mert azt feltételezték, hogy visszaélt a mozgáskorlátozott parkolási igazolvánnyal. A nő azt mondta, gyógytornán lévő, súlyos autista gyermekére várakozott az autójánál, amikor a rendőrök igazoltatták és kérték, mutassa meg a gyereket. A nő ezt megtagadta, ezután rabosították. A rendőrségtől azt írták, nem igaz, hogy nem engedték ki a mosdóba nőt, vagy, hogy nem hívhatta az ügyvédjét.
A műsorvezetővel készült beszélgetést ide kattintva meghallgathatja.

 

Nem akarta megzavarni a gyógytornán lévő autista fiát, rabosították

Órákig tartották fogva, nem mehetett mosdóba, és nem hívhatott ügyvédet egy budapesti rádiós műsorvezető, akit azért rabosítottak a rendőrök, mert azt feltételezték, hogy visszaélt az autista fiának járó mozgáskorlátozott parkolási igazolvánnyal.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Rabosították a polgármestert

Rabosították a zaklatás miatt feljelentett tyukodi polgármestert - írta meg a 168 óra. A falu anyakönyvvezetője még tavaly nyáron jelentette fel a fideszes polgármestert, miután állítása szerint a férfi fogdosni kezdte a munkahelyén. Híradónk telefonon érte utol a polgármestert.

Bocsánatkérésekkel folytatódott a BKK új jegyrendszerének története

Elnézést kért a budapestiektől a közlekedési vállalat vezérigazgatója, amiért problémás az új rendszerük, sőt, kárpótlást is ígért az utasoknak. Bocsánatot kért az informatikai rendszert működtető T-Systems vezérigazgatója is, sőt már együtt is működnének azzal a fiúval, akit pár napja még ők jelentettek fel. A fiatalembert, aki feltárta, milyen sérülékeny az új rendszer, két napja rabosították. Hétfőre tüntetést szerveznek a BKK ellen.

Leleplezni akart, rabosították

Rabosították Horváth András volt adóellenőrt, aki szerint milliárdos ÁFA-csalások felett hunytak szemet a NAV-nál. Az adóhatóság jelentette fel, mert szerintük jogosulatlanul hívta le az adatok egy részét, amelyeket három éve egy zöld dossziéban megosztott a nyilvánossággal - ezért vették most bűnügyi nyilvántartásba. Tavaly decemberben amúgy a Nemzeti Nyomozóiroda egy ügyben vádemelési javaslatot is tett a zöld dosszié alapján. Az Együtt szerint a hatalom vegzálja Horváthot, a Fidesznél azt mondják, a rendőrség csak a dolgát teszi.

Rabosították a fideszes képviselőt

Rabosították Mengyi Roland fideszes képviselőt, miután hétfőn négy órán át hallgatta ki az ügyészség. Ez azt jelenti, hogy ujjlenyomatot és DNS mintát is vettek tőle, és fotó készült róla a bűnügyi nyilvántartásba. Az ügyészség Mengyi Roland több ingatlanjában is házkutatást tartott és bizonyítékokat foglaltak le.

Fókusz 2016-07-15


szerző:
2016.07.15. 18:55
Rabosították Kis Grófot

Ujjlenyomatot vettek tőle, lefényképezték és gyanúsítottként hallgatták ki a népszerű zenészt, Kis Grófot értesült a Blikk. Az énekes még május végén keveredett családi verekedésbe Abonyban. A történtekről mind a két érintett fél mást állít, vita van például abban, hogy ki szorította le a másikat autójával az útról. A rendőrség egyelőre szűkszavúan annyit közölt, garázdaság miatt nyomoznak.

Kiszáll az ügyészség


szerző:
2015.12.20. 18:45
Kiszáll az ügyészség

Kiszállt az ügyészség a siófoki Facebook-posztot megosztók elleni eljárásból. Szerintük ugyanis mégsem hivatalos személy elleni rágalmazás a Facebbok-cikk megosztása. Korábban a bejegyzést megosztók közül többeket rabosítottak. A posztot mára majdnem háromezren osztották meg.

Majdnem negyven év börtön vár egy thai férfire, amiért viccelődni mert a király kutyájával

Nem csak Magyarországon lehet bajba kerülni, ha valaki Facebookozik: egy thaiföldi férfi súlyos börtönbüntetés elé néz, mert szarkasztikus posztot mert írni a közösségi oldalra a király ölebéről.

Továbbra is gyanúsítottak a Facebookozók

A tízparancsolatra hivatkozott a volt siófoki polgármester, amikor arról kérdezték, miért jelentette fel azokat, akik megosztottak egy szerinte hazug Facebook-posztot. A bejegyzés szerint Balázs Árpád polgármestersége alatt áron alul adott el egy ingatlant az önkormányzat. A megosztók közül többeket rabosítottak. Ügyvédjük panaszt tett a gyanúsítás ellen, de elutasították.

Népszerű a „rabosítós” poszt

Már több mint 2200-an osztották meg azt a Facebook-posztot, ami miatt korábban 17 embert rabosítottak. Nekik annyi volt a bűnük, hogy szintén megosztották a bejegyzést. A posztban egy siófoki ingatlaneladást bírál az írója, aki szerint az épületet áron alul adta el az előző fideszes városvezetés. A rabosított posztolókat védő ügyvéd szerint az egész nyomozás nonszensz, hiszen bűncselekmény sem történt.

TASZ: kritikus hangokat akarnak elhallgattatni

A kritikus hangokat akarják elhallgattatni- így reagált a Társaság a Szabadságjogokért arra, hogy 17 embert rabosítottak egy Facebook-poszt megosztása miatt. Vasárnap számoltunk be arról, hogy egy siófoki önkormányzati ingatlaneladásról szóló bejegyzés miatt a volt fideszes polgármester feljelentést tett, ezért indult nyomozás. A TASZ szerint az eljárás törvényes, de a szabályozást elfogadhatatlannak tartják, és változtatnának rajta. Az erről szóló javaslatukat azonban nemcsak a fideszes, de az MSZP-s képviselők sem támogatták az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságában.

Rabosítás egy Facebook-megosztás miatt

Fal elé állították, szemből és profilból is lefotózták, és úgy bántak vele, mint egy bűnözővel. Ezt mesélte Híradónknak annak a 17 embernek az egyike, akiket egy Facebook-poszt miatt rabosítottak. A 444 internetes portál írta meg, hogy egy olyan posztot osztottak meg, amelyben egy siófoki önkormányzati ingatlaneladást bírált valaki. Az ingatlant az előző, fideszes polgármester idején adták el, a posztíró szerint áron alul. A volt polgármester feljelentést tett rágalmazás miatt, ezért indult nyomozás.

Lezárult a bérlethamisítási ügy?

Nagy port kavart a múlt héten a hír, hogy egy orvosnőt a Kálvin téri metrókijáratnál a jegy- és bérletellenőrzés során azzal vádolták meg, hogy hamis a bérlete. A nőt rabosították és több mint 6 órát töltött a fogdán, ami nem kis lelki megrázkódtatást okozott számára. később azonban a rendőrség elismerte, hibázott, a közlekedési társaság pedig egy éves bérletet ajánlott fel. Vendégünk az eset kapcsán az érintett orvos hölgy édesanyja, Malyiné Rubé Katalin, aki tanúja volt lánya kálváriájának.

Személyesen kért elnézést a rendőrkapitány

Személyesen kért bocsánatot a IX. kerületi rendőrfőkapitány attól a budapesti doktornőtől, akit múlt vasárnap kollégái rabosítottak és hat órára fogdába zártak. A nőt a Kálvin téri metró kijáratnál három ellenőr akarta megbüntetni. Azt állították, hogy hamis a bérlete.

Rabosították, mert hamisnak hitték a bérletét

Hat órára fogdába zárták, ujjlenyomatot vettek tőle és lefényképeztek egy doktornőt a IX. kerületi Rendőrkapitányságon. A BKK ellenőrei azért tartóztatták fel, mert szerintük hamis bérlet volt nála. A rendőröket a nő édesanyja hívta ki, hogy segítsenek, ők azonban okirathamisítás gyanúja miatt rabosították és hat órán fogva tartották. Pedig a család szerint áfás számla is van a bérletről, amit jegypénztárban vettek. A Budapesti Közlekedési Központ belső vizsgálatot indított, a rendőrség megerősítette, hogy a doktornő ellen eljárás indult.

Tiltakoznak a rabosítás ellen


szerző:
2009.10.03. 19:21
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való