KERESÉS search-close

rablás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rablás"

A saját utasai próbálták kirabolni Milánt

Milánnak segítséget kérnie, amikor három utasa megpróbálta kirabolni őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás Flórának: „Senki más nem kell, csak te…”

Tamásnak újra találkoznia kellett Flórával. Diát zavarta, hogy már nem érdekli Vityát. Milánnak kétségei támadtak a taxis munkát illetően.

Félmillió forintot raboltak el egy régiségkereskedőtől

Maszkban rabolták ki áldozatukat, most vádat emeltek ellenük. Az ügyészség szerint egy három fős társaság még februárban rabolt ki egy régiségkereskedőt Zuglóban. Azzal a mesével csalták el a találkozóra, hogy hagyatékot szeretnének neki eladni, de rátámadtak, megverték és késsel fenyegették. Félmillió forintot raboltak el tőle.

Őrizetlenül hagyott kocsikat fosztott ki egy kaposvári férfi

Őrizetlenül hagyott kocsikat fosztott ki tavaly Zalában és Veszprémben egy kaposvári férfi, fegyházat kaphat. Két hét alatt csaknem egymillió forint érték volt a zsákmánya. Keszthelyen bukott le, amikor egy postakocsiból akart elvinni több százezer forintot, de a sofőr tetten érte.

Turistákat raboltak ki Budapesten

Tavaly nyáron a bulinegyedben, előbb az utcán állták körbe áldozataikat, majd fegyverrel is fenyegették őket. A két külföldi férfitól összesen ötvenezer forintot zsákmányoltak. A három támadó ellen most emeltek vádat, akár tizenöt évre is börtönbe kerülhetnek.

Elmeorvos is megvizsgálja a rablót

Valószínűleg elmeorvos is megvizsgálja majd azt a férfit, aki a saját lakása alatti zöldséges boltot akarta kirabolni hétfőn Szombathelyen. Fényes nappal egy késsel fenyegette meg az eladót, a bevételt követelte, de a nő elkergette. A támadót elfogták a rendőrök, a bíróság most elrendelte letartóztatását.

A lakása alatt működő üzletet akarta kirabolni

A lakása alatt működő üzletet akarta kirabolni hétfőn délután egy férfi Szombathelyen. Késsel a kezében követelte a bevételt, de az eladó határozott fellépése megfutamította. Úgy tudjuk, a férfi pszichiátriai beteg. A környéken jól ismerik, mert nem először támadt emberekre.

 

Vízvezeték-szerelőnek adták ki magukat, kirabolták áldozatukat

A négytagú bandát 2015-ben engedte be a lakásába egy idős asszony, nem sokkal később pedig észrevette, amint egyikük éppen összepakolja a pénzt és az ékszereket. Ekkor az egyik férfi úgy megütötte a nőt, hogy összeesett. A banda két tagját most ítélték el, két férfit viszont még mindig keresnek.

Igazinak látszó játékfegyverrel próbált kirabolni

Reális és emberséges - ezt mondta Híradónknak volt tanítványa ítéletéről a pedagógus, akit a 14 éves diák tavaly ősszel igazinak látszó játékfegyverrel próbált kirabolni Jánossomorján. Másnap bocsánatot kért, amit a tanárnő el is fogadott, de feljelentette. A fiú ma a bíróságon azt mondta, megbánta, amit tett.

 

Azért fosztotta ki a kis üzletet, mert szerelmes volt az eladónőbe, aki nem viszonozta érzéseit

Visszaeső bűnöző - úgy tudjuk nem először rabolt az a férfi, akit szerdán 8 év börtönre ítélt a bíróság, amiért tavaly márciusban késsel kirabolt egy boltot Komádiban. Állítása szerint szerelmes volt az eladónőbe, aki nem viszonozta érzéseit, ezért fosztotta ki a kis üzletet. A bíróság döntése nem jogerős.

2, 5 év a sikertelen rablásért

Két és fél év börtönre ítélték azt a férfit, aki sikertelenül próbált meg kirabolni egy dohányboltot Budapesten. A 23 éves vádlott még tavaly januárban rontott be egy XVI. kerületi trafikba, majd gázpisztollyal a kezében a bevételt követelte. Az alkalmazott azonban nem adta oda pénzt, ezért a rabló rálőtt. Az ügyészség súlyosbításért fellebbezett, az ítélet egyelőre nem jogerős.

Miért rabolt újra a „Porschés” gyilkosként hírhedté vált férfi?

Hiába viselkedett jól a börtönben és hiába engedték ki ezért húsz év után,  a „Porschés” gyilkosként hírhedté vált férfi úgy tűnik képtelen volt visszailleszkedni a társadalomba. Maszk és kesztyű nélkül újra rabolt. Egy láthatóan bekamerázott autókereskedésben. Miért?

Panaszkodott a bíróságon a tescós rablás fő vádlottja

Panaszkodott, hogy alig sétálhat a szabad levegőn, és eljárási hibákat emlegetett a bíróságon a 2005-ös budaörsi tescós rablás fő vádlottja. Az ügyészség szerint Süveges Péter öt társával rabolt ki egy pénzszállító autót, majd tűzpárbajba keveredtek az időközben riasztott rendőrökkel. A pénzszállító egyik őre meghalt.

Újra börtönbe került az egykori porschés gyilkos

Kilenc év fegyházbüntetésre ítélték azt az 51 éves férfit, aki tavaly januárban megpróbált kirabolni egy autókereskedést Budapesten. Ő volt az, aki 28 évvel ezelőtt egy Porschéért gyilkolt. Akkor életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték, de húsz év után, 2010-ben szabadult.

Romániában fogták el a rablót

Letartóztatta a bíróság azt a román férfit, aki a gyanú szerint tavaly nyáron társával kirabolt egy kamionsofőrt. Az M1-es autópálya egyik pihenőjében kért segítséget a kamionostól, elterelte a figyelmét, majd ellopta a táskáját, társa pedig gázsprayvel fújta le a sofőrt. A férfit a napokban, Romániában fogták el, társát még keresik a rendőrök.

Nővérként dolgoztathatták a terroristák

Életben lehet az a nő, akit több mint öt éve rabolt el az Iszlám Állam nevű terrorszervezet. Az asszony a Nemzetközi Vöröskeresztnél dolgozott ápolóként, így jutott el a szíriai Idlib városába, ahonnan 2013-ban rabolták el. Azóta semmit sem árultak el róla, a személyazonosságát is csak most fedték fel. A terroristák feltehetően nővérként dolgoztatták.

Felháborító: mozgássérült férfit raboltak ki

Mozgássérült férfit raboltak ki a hétvégén Budapesten. Támadója többször megütötte áldozatát, aki így leesett az elektromos mopedjéről. Ezután a rabló elvette a földön fekvő férfi pénzét, majd késsel fenyegetett meg egy járókelőt, aki segíteni próbált. Az áldozat azt mondta híradónknak, pár ezer forintját vitte el a rabló. A támadásra nem nagyon emlékszik. 

Élő adás közben rabolták ki egy rádió szerkesztőségét

Élő adásban rabolták ki egy rádió szerkesztőségét a brazíliai Sao Paulóban. Egy beszélgetős műsor ment éppen, amikor három fegyveres betört a stúdióba. Az egyik műsorvezető meglepetten közölte, hogy épp kirabolják őket, majd a hallgatók élőben követhették, ahogy elveszik tőlük telefonjukat, karórájukat és ékszereiket.

MEGTÁMADTÁK: „Nem mondott semmit, csak ököllel ütni kezdett”

Összeverte az eladólányt, majd kirabolta a nyírmihálydi dohányboltot egy 23 éves fiatal. A lány azt mondta, aznap többször járt nála a férfi. Szerinte kivárta, hogy senki ne legyen a közelbenAz eladó azt mesélte stábunknak, hogy a férfi nem mondott semmit, hanem ököllel ütni kezdte a fejét. A lány karja több helyen is zúzódott, és egy foga is letört. Nagyon megviselték a történtek, lehet, hogy nem csak a munkahelyére nem jön vissza dologzni, de az egész vendéglátással is felhagy.

Összeverte az eladót, kirabolta a trafikot, majd élettársa a bugyijába rejtette el a lopott pénzt

Összeverte az eladólányt, majd kirabolta a dohányboltot egy 23 éves fiatal a Szabolcs megyei Nyírmihálydiban. Úgy tudjuk, több mint 40 ezer forintot vitt el, de elfogták a rendőrök.  Az RTL Híradónak nyilatkozott a megvert eladó. Azt mondta, hogy a támadó nem mondott semmit, ököllel többször is megütötte, az egyik foga is letört. A rabló akkor menekült el, amikor belépett egy vásárló a dohányboltba. Végül egy vonaton fogták el a rendőrök. Vele volt az élettársa is, aki a bugyijába dugta a lopott pénzt.

Azzal védekezett, csak ott volt

A rablásban nem vett részt, csak ott volt. Ezzel védekezik az a 26 éves férfi, akit két társával együtt azzal gyanúsítanak, hogy rendőrnek kiadva magukat kiraboltak egy fiatal párt saját lakásukban. Az ő letartóztatását ma, egyik társáét már csütörtökön elrendelték. A banda harmadik tagját még keresik.

 

 

VALÓDI RENDŐRI AKCIÓ: Rendőrnek adták ki magukat a tolvajok

Rendőrnek mondták magukat, így jutottak be egy fiatal pár lakásába a rablók. Kedd hajnalban csöngettek be a győri lakásba, és fegyverrel kábítószert követeltek a pártól, majd az értékeikkel távoztak. Két feltételezett rablót már elfogott a rendőrség, harmadik társuk ellen körözést adtak ki.

Tucatnyi kocsit törtek fel, évekre börtönbe kerülhetnek

Csaknem tucatnyi kocsit törtek fel, most évekre börtönbe kerülnek. Budapesti mélygarázsokban álló autókat fosztott ki egy társaság még tavaly. Egyebek mellett bankkártyákat, informatikai eszközöket és pénztárcákat loptak el. A bíróság most elítélte egyiküket, és azt a férfit, aki beengedte őket az egyik házba. Harmadik társukat azóta sem tudták azonosítani.

Elkapták azokat a betörőket, akik a 13. kerületben raboltak

Egy hónap alatt négy lakásba tört be a gyanú szerint az a két férfi, akiket a napokban fogtak el a budapesti rendőrök. A páros 13-dik kerületi lakásokat tört fel, majd összeszedtek mindent, amit értékesnek gondoltak. Azután buktak le, hogy valaki észrevette őket az utolsó betörésüknél. A nyomozók fél órával később elfogták a gyanúsítottakat, akiket azóta már letartóztatott a bíróság.

Elijesztette az 94 éves néni a rablót

Idős asszonyt akart kirabolni egy férfi pénteken Zamárdiban. Az ablakon keresztül jutott a házba, de szembe találta magát az áldozattal, aki azonnal sikoltozni kezdett. Késsel megfenyegette, de mivel nem hagyta abba a sikoltozást, a rabló inkább elmenekült. Végül a szomszédok fogták el, majd átadták a rendőröknek. A férfi akár 12 év börtönt is kaphat.

Pórul járt a telefonrabló


szerző:
2019.02.22. 18:19
Pórul járt a telefonrabló

Rablót fogtak a rendőrök, a 28 éves férfi egy utas kezéből akarta kitépni a telefont a villamoson, ám a nő nem engedte el a készüléket, inkább hagyta, hogy a férfi lerángassa őt a megállóba. A támadót felvette a térfigyelő kamera, ez alapján azonosították a rendőrök, akik azóta elfogták és őrizetbe vették. Kiderült, korábban is próbálkozott már hasonló módszerrel.

Régiségkereskedőt raboltak ki

Régiségkereskedőt rabolt ki egy társaság Zuglóban. A két férfi és egy nő azt hazudta, hogy hagyatékot szeretne eladni, de a megbeszélt találkozón rátámadtak a férfira. Több mint félmillió forintot vettek el tőle, majd elmenekültek. A zuglói nyomozók azonban azonosították autójukat, és elfogták a társaságot. A bíróság a két férfit letartóztatta.

Hamburgerre és energiaitalra akarták költeni a rabolt pénzt

Hamburgerre és energiaitalra kellett nekik a pénz, a gyanú szerint ezért rabolt ki egy 13 és egy 14 éves fiú egy nyugdíjas asszonyt Nyíracsádon. Vasárnap otthonában támadtak rá. Több bordáját eltörték és elvették a pénzét, majd másnap még kétszer visszatértek. Újra bántalmazták az asszonyt, akinek már nem volt pénze, így a rablók üres kézzel menekültek el.

Kamasz rabolt ki idős embereket Miskolcon

21 bűncselekmény 14 évesen, 3 hét alatt. Hamarosan vádat emelhetnek egy kamaszfiú ellen, aki a gyanú szerint idős embereket rabolt ki tavaly nyáron, Miskolcon. Többször azt használta ki, hogy nem mindenki zárja az ajtót, így több lakásba besurrant, másokat a bejárat előtt fosztott ki. Három hét alatt összesen legalább egymillió forintot zsákmányolt.

Kevesellte a pénzt, vascsővel verte meg az idős férfit a rabló

Késsel és vascsővel rabolt ki egy 76 éves férfit egy nagyecsedi fiatal. A gyanú szerint két napja sötétedés után jutott be az idős ember házába. A pénzét akarta. Az idős, egyedül élő férfi minden fillérét odaadta a rablónak, aki kevesellte a pénzt, ezért egy vascsővel többször fejbe ütötte. A 24 éves támadót őrizetbe vették.

Bárddal és késsel mentek trafikot rabolni

Bárddal és késsel próbált részegen trafikot rabolni, de elzavarta az eladó. Két szerb férfi próbált meg kirabolni egy trafikot Szegeden tegnap kora este. Egyikük az ajtó előtt figyelt, a másik pedig egy 27 centis késsel és egy ugyanakkora bárddal követelte a bevételt. Híradónk információi szerint a páros kora délután egy másik trafikból is próbált lopni, sikertelenül.

Társa is volt az óbudai ékszerrablónak

Újabb részletek derültek az egy évvel ezelőtti óbudai ékszerboltrablásról. A fegyveres rablónak társa is volt, aki az autóban várta, így menekültek el. A rendőrség már befejezte a nyomozást. A páros ellen hamarosan vádat emelhetnek.

Fiaival ment rabolni az apa


szerző:
2019.02.02. 18:12
Fiaival ment rabolni az apa

Egy pécsi férfi és három fia rabolhatott ki egy házat Komlón. A rendőrség szerint csaknem 400 ezer forint értékben vittek el műszaki cikkeket és ékszereket a lakásból, a zsákmányt a gyerekek anyja segített eladni. A betörés még tavaly májusban történt, most zárták le a nyomozást.

 

Esterházy-ügy: azt hitték, elrabolták a nőt

A szemtanúk azt hitték elrabolták a milliárdos Eszterházy vagyon kezelőjének édesanyját az ausztriai Kismartonban tegnap délután. A rendőröknek azt mondták, hogy a támadók félrelökték a 88 éves asszony ápolóját, őt pedig erőszakkal betuszkolták egy fekete autóba. Végül a nő éjszaka Tirolban saját maga ment be a rendőrségre és közölte, hogy nem rabolták el. Az Eszterházy család szóvivője azt közölte, a családnak semmi köze a kedden történtekhez.

BRUTÁLIS: Földre vitte és ököllel ütötte az eladót a rabló

Brutális támadást rögzített egy óbudai kisbolt biztonsági kamerája még múlt hét szerdán. Egy férfi belépett az üzletbe, kezdetben úgy tűnt, csak vásárolni akar, de amikor az eladó már a visszajárót adná oda neki, a rabló a földre rántja és megüti az alkalmazottat, majd kifosztja a kasszát.

Fiatal testvérpár rabolta ki az idős nőt

Letartóztatta a bíróság azt a fiatal testvérpárt, akik a gyanú szerint kiraboltak egy 80 éves asszonyt a Borsod megyei Ongán. A 18 éves lány és 17 éves öccse hétfőn este tört be az asszonyhoz. A földre nyomták, majd az értékeit követelték. Kilencezer forintot és ékszereket vittek el. A testvérpárt szinte azonnal elfogták a rendőrök. A fiatalok beismerő vallomást tettek.

Óraboltot akart kirabolni, elkergette az eladó

Egy még meg sem nyílt óraboltot akart kirabolni az a férfi, akit tegnap fogtak el a Terrorelhárítási Központ munkatársai Szigethalmon. A 48 éves gyanúsított még decemberben pizzafutárnak álcázta magát, majd amikor ajtót nyitottak neki, megütötte az eladót és pisztollyal a kezében az órákat követelte. Az üzlet munkatársa azonban nem ijedt meg, verekedni kezdett a rablóval, aki végül elmenekült.

Félmilliós nyomravezetői díj az ál-NAV-os rablókért

Félmillió forint nyomravezetői díjat ad a rendőrség a fegyveres NAV ellenőröknek öltözött rablókért. Júniusban három rabló egy telephely előtt állított meg egy kamiont. Tudhatták, hogy a sofőrnél sok pénz van. Adóellenőröknek adták ki magukat. Miután a kamionos félreállt, fegyvert szegeztek rá, megfenyegették és elvették a pénzét.

Kifosztották, majd bezárták saját házába az idős férfit

Bezárták áldozatukat a saját házába a késes támadók. A pár ellen most emeltek vádat. Még július elején a Komárom-Esztergom megyei Mocsa egyik kocsmájában személték ki az idős férfit, akit hazakísértek, majd késsel fenyegették és kirabolták.

Ismerősét rabolta ki a két tini

Ismerősüket rabolta ki egy 15 és egy 16 éves fiú Budapesten, még a nyáron. Most emeltek vádat ellenük. Az ügyészség szerint a két fiatal egy társasággal italozott az Erzsébet téren, ott szemelték ki áldozatukat. A 22 éves fiatalt követni kezdték, majd egy késsel megfenyegették és elvették tőle telefonját, amit néhány ezer forintért eladtak. Ha elítélik őket, akár öt évet is kaphatnak

Pénzügyőrnek öltözve rabolták ki egy kamion sofőrjét

Pénzügyőrnek öltözött támadók rabolták ki egy teherautó sofőrjét Törökbálinton. Ez még a nyáron történt, de a három férfit most kamera fevételek alapján keresi a rendőség. Több mint három milliót zsákmányoltak. Úgy tettek mintha ellenőriznék áldozatukat, de fegyvert fogtak rá, és megfenyegették.

Brutális rablás: hallotta fia sikítását az apa

Hallotta fia sikítását, miközben késsel szurkálták az ujját: ezt mondta ma az apa a bíróságon, akinek otthonába még tavaly márciusban törtek be Tatán. A vád szerint öten rontottak rá a családra: mind a négyüket megkötözték, köztük az apa 8 és 11 éves gyerekeit. A családfőt többször megütötték, kisfiát pedig megkínozták. Csak az egyik feltételezett támadót sikerült elkapni, ő azonban mindent tagad. A brutális rablók csaknem 8 millió forintot zsákmányoltak.

Nem vették észre a holttestet a rabláshoz használt autóban

Több mint két napig nem vette észre a nyíregyházi rendőrség, hogy holttestet rejtettek az udvarukban lévő kocsi csomagtartójába. Az autót rabláshoz használta egy férfi, a kesztyűtartóból elő is kerültek bizonyítékok, a csomagtartót viszont nem vizsgálták át a nyomozók.

Rabolt az utolsó halálraítélt

Az utolsó magyar halálraítélt az a férfi, aki Szombathelyen a gyanú szerint kirabolt egy trafikot. Ezt a 112 Press tudta meg. 1988-ban az akkor sorkatonaként szolgáló férfi egy 11 éves kislányt ölt meg. Ezért halálra ítélték, de kegyelmet kapott. 20 év után szabadult. A Bors most megtalálta a kislány szüleit.

A rablás óta rémálmai vannak

Rémálmok gyötrik a rablás óta – már nem akar eladóként dolgozni a nő, akire múlt héten gázpisztollyal kétszer is rálőtt egy rabló az egyik szombathelyi dohányboltban. A rendőrség és a TEK szerdán fogta el a gyanúsítottat. A 112 Press információja szerint az 51 éves férfi korábban gyilkosság miatt ült börtönben.
Az eladónővel készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

Ismerhette gyilkosát a brutálisan megölt idős pár

Polgárőrként jutott be a házba az a férfi, aki a gyanú szerint hét évvel ezelőtt meggyilkolt egy idős házaspárt Szikszón. A 83 éves férfit és 79 éves feleségét brutálisan összeverték, megkötözték és kirabolták. A rendőrök nemrég azonosították a gyanúsítottat, akit egy hónapra letartóztattak.

Gázpisztollyal lőtte arcon a rabló az eladót

Két nap után is szökésben van az a férfi, aki egy szombathelyi dohányboltot rabolt ki kedden éjjel. Gázpisztollyal lőtt kétszer is a kasszában dolgozó nőre. A dohánybolt alkalmazottja nem sérült meg súlyosan. A rabló elmenekült, a rendőrök azóta sem találják.

Elmenekült a bizonytalan rabló a budapesti áruházból

Félénk fegyveres próbált kirabolni egy budapesti áruházat szerda este. Nem sokkal zárás előtt ment be a 17. kerületi üzletbe. Információnk szerint bizonytalan volt a hangja, amikor a bevételt követelte. Az eladóknak ez fel is tűnt, ezért próbálták húzni az időt. Azt mondták neki, hogy a kasszakulcsot elő kell keríteniük a bolt hátsó részéből. A rabló ezt már nem várta meg. Pánikba esett és elmenekült.

Majdnem százmillió forintnyi valutát rabolt el két férfi Budapesten

Majdnem százmillió forintnyi valutát rabolt el két férfi hétfő délelőtt Budapesten egy pénzváltó alkalmazottjától. A pénz egy bőröndben volt, amit éppen elvittek volna a Régi posta utcán keresztül. A sötét ruhás, kapucnis támadó egy gázpisztollyal ütötte-verte a pénzszállítót és sikerült megszereznie a bőröndöt. A rablót társa egy robogóval várta, amivel együtt menekültek el. A pisztolyt még az utcában eldobták. A rendőrség egyelőre keresi a támadókat.

Kábítószert kevert az italába, majd kifosztotta

Bedrogozta, haza kísérte, majd kifosztotta áldozatát egy férfi Budapesten. A nőt a Liszt Ferenc téren kínálta itallal, amibe kábítószert kevert. Az áldozat semmit sem sejtett, hamar elbódult, miután elfogadta az üdítőt. A férfiról egy biztonsági kamera felvételt készített, a rendőrség keresi.

Ellopta a beteg bankkártyáját az ápoló

Öntudatlan férfi bankkártyáját lopta el a mentőautóban az egyik ápoló. A lopott kártyával összesen félmillió forintot próbált felvenni azoknak a rendelőknek a közelében, amerre a munkája miatt járt. Végül összesen 185 ezer forintot tudott ellopni. A 28 éves mentőápolót kifosztás miatt a bíróság 22 hónap börtönre ítélte.

Pisztollyal fosztott ki egy trafikot

Fegyveres trafikrablót keresnek a mezőtúri rendőrök, akiről felvétel is készült. A férfi szombaton fogott pisztolyt egy dohánybolt eladójára, aki azonnal át is adta neki a bevételt. A rendőrség félmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel. 

Gyilkossággal ért véget egy boltrablás Paraguayban

A dél-amerikai ország második legnagyobb városában motoros banditák fosztottak ki egy üzletet. Amikor a zsákmánnyal kereket oldottak, a tulajdonos utánuk szaladt, és rájuk lőtt. Az egyik rabló belehalt sérüléseibe. A rablást biztonsági kamerák rögzítették.

Tagadják, hogy halálra verték

Megrázó történet! Nem tartják magukat bűnösnek és nem is tettek vallomást a bíróságon a nyéstai gyilkosság vádlottjai. Elkezdődött tárgyalásuk a Miskolci Törvényszéken. Három férfit és két nőt vádolnak azzal, hogy tavaly tavasszal egy éjjel betörtek egy 86 éves asszony házába Nyéstán, és az alvásból felriasztott nőt halálra verték, majd kirabolták.

12 évet ülhet a késes ékszerrabló

Tizenkét évet kapott nem jogerősen a budapesti ékszerboltrabló. Késsel próbált kifosztani több üzletet a fővárosban tavasszal. Az egyik helyről elzavarta egy talpraesett eladó, a másik üzletben néhány aranyláncot zsákmányolt.

Banánhéjon csúsztak el a rablók

Aprócska hiba buktatta le Kolumbia egyik régóta keresett rablóbandáját egy bank kifosztásakor. Gondosan lepróbált mestertervüket egy beépített emberük rosszul ütemezett belépője leplezte le, aki a kelleténél pár másodperccel hamarabb lépett színre az akció fináléjában.

Egy éve keresték a rablókat

Egy év után fogták el azokat a rablókat, akik egymillió forintot vittek el egy idős házaspártól a Baranya megyei Lothárdon. Az álarcosok támadásáról akkor azt mondta az egyik áldozat: az egész pár perc alatt lezajlott. A rendőrség korábban nyomravezetői díjat tűzött ki, de arról nem nyilatkoztak, hogy ez vezetett-e a tettesek elfogásához.

Nem volt pénze cigire – rabolt

Nem volt pénze cigire, ezért rabolni akart néhány kartonnal a dohányboltból. Ezt mondta a rendőröknek az a férfi, aki a gyanú szerint késsel a kezében rontott be egy győrteleki trafikba. A rablás azonban nem sikerült, az eladó egy felmosó nyéllel szállt szembe vele.

Alighogy szabadult, újra betört

Tíz év raboskodás után három napig volt szabadlábon, majd újabb nyolc évet kapott. Elítélte elsőfokon a bíróság azt a férfit, aki az ügyészség szerint szabadulása után egy nap alatt két házba is betört Óbudán. Végül úgy bukott le, hogy nem tudta, hogy az egyik ellopott tabletben GPS van. Ezt mérték be a rendőrök.

17 éves lány rabolta ki a lányt

Letartóztattak egy 17 éves lányt, aki a gyanú szerint hétvégén kirabolt a belvárosban egy szintén 17 éves lányt Miskolcon. Azzal állította meg, hogy váltsa fel a pénzét, majd amikor áldozata elővette a pénztárcáját, kiragadott belőle ötezer forintot. A térfigyelő kamerák felvételei alapján fogták el...

Párnával fojtogatták a nénit

Párnával fojtogatták, közben az arcát ütötték és a pénzét követelték a rablók. Ezt a 83 éves áldozatuk maga mesélte el Híradónknak. Az idős asszonyt napokig kórházban ápolták sérülései miatt. Négyen támadtak rá nyáron a Bács-Kiskun megyei Miskén.

Harapófogókkal kergette el a rablót

Harapófogókkal kergette el a rablót annak az ékszerüzletnek az alkalmazottja, amit még áprilisban raboltak ki Budapesten. A támadó megijedt a harcias eladótól, aki csak a szerszámokat találta a pult alatt, így inkább elmenekült. Egy héttel később viszont egy másik üzletet is megtámadott, onnan néhány százezer forintnyi ékszerrel menekült el, de fél órán belül elfogták. Az ügyészség most emelt vádat ellene, akár húsz évet is kaphat.

Nem hagyta magát az eladónő

Szembeszállt egy rablóval egy élelmiszerbolt eladónője az Egyesült Államokban. Többször megütötte a férfit, aki így csak néhány bankjegyet tudott zsákmányolni. Minderről felvétel is készült.

Öreg tolvaj, nem vén tolvaj: King of Thieves előzetes

A film, amiben csupa idős sztár hajtja végre Anglia legnagyobb értékű rablását, ráadásul igaz történet alapján.

Az ágyneműtartóban találtak rá

Több elfogatóparancs is volt ellene, sőt már börtönbe kellett volna vonulnia egy férfinak, akit az ágyneműtartóba bújva találtak meg a rendőrök. Egy másik gyanúsítottat is elfogtak, őt fél éve keresték, miután egy közúti ellenőrzéskor elfutott a járőrök elől. Izsófalván pedig egy kilenc évvel ezelőtti rablás gyanúsítottján kattant a bilincs. Mindhárom elfogásról videó is készült.

 

Csemegepultra esett a rabló


szerző:
2018.07.14. 16:26
Csemegepultra esett a rabló

Az álmennyezetet átszakítva egy szupermarket pultjára esett egy rabló az amerikai New Hamshire államban.

Lányának akart ajándékot a rabló

Ajándékot szeretett volna venni születésnapos kislányának. Ezzel mentegetőzött a bíróságon az a férfi, aki cowboy-kalapban, játékpisztollyal akart kirabolni egy nyugdíjast Óbudán. Az áldozat segítségért kiáltott, mire a támadó elmenekült. A bíróság hat év börtönre ítélte első fokon.

 

Párnával fojtogattak a rablók

Rablóbandát kaptak el a rendőrök. Ők rabolhattak ki még május végén egy idősotthonban lakó házaspárt Hugyagon. Az otthonba hajnalban törtek be, az asszonyt fojtogatták és párnát szorítottak az arcára, nehogy segítségért kiabáljon miközben néhány perc alatt kirabolták a házat.

Újszülöttek ezreit rabolták el

Bíróság elé állítottak egy 85 éves nőgyógyászt Madridban. A vád az ország történetének talán legnagyobb bűnügyére épül. Becslések szerint több ezer újszülöttet raboltak el szüleiktől orvosok, papok, apácák közreműködésével, majd adtak örökbe Spanyolországban, sőt másutt Európában és Dél-Amerikában.

Egy nap 2 nőre támadt a börtönből szabadult férfi

Először egy 80 éves nőt vert össze, tőle néhány ezer forintot és egy mobilt zsákmányolt. Néhány órával később pedig egy buszmegállóban bántalmazott egy asszonyt, akitől nyakláncát vette el.

Anna Rolandnak: „Felfogod, hogy amit tettél az emberrablás?

Roland annyira összezavarodott Anna távollétében, hogy még Borit is durván ellökte magától, mikor a lány közeledni próbált hozzá. A fiú ezért megpróbált újra beszélni Annával, a lány azonban ridegen elzavarta, Roland pedig hirtelen elhatározással elrabolta a lányt, és egy félreeső, erdei menedékházba vitte. Ott mindenáron rá akarta venni a lányt, hogy tisztázzák, tulajdonképpen mi is van köztük.

Roland akarata ellenére rabolta el Annát

Roland elrabolta Annát. Lili vallomást tett Karesznak. Dalma rájött, hogy ideje bevallania Laurának az érzéseit.

„Még változtathat az életén” - ítélet jótanáccsal

Még nem késő változtatnia az életén, ezt mondta a bíró annak a 26 éves támadónak, aki tavaly próbált meg kirabolni egy postást Nyíregyházán. Késsel többször megvágta a kézbesítőt, de áldozata ellenállt, így a rabló zsákmány nélkül menekült el a helyszínről. Még aznap este elfogták.

Késes fiú támadt az idős nőre

Késsel a kezében ment rabolni egy 15 éves fiú a gyanú szerint. Egy 79 éves egyedül élő asszonyhoz tört be a rabló Nagyrábén. Arcát eltakarta, hogy ne ismerjék fel, kiszemelt áldozatára kést fogott és pénzt követelt tőle,

Mindent megbánt a taxis támadója

Megbánta tettét - ezt mondta ma a bíróságon az a férfi, aki pénteken több, mint 20 szúrással megsebesített, majd kirabolt egy taxist Budapesten. Húszezer forintot zsákmányolt.

A beszámíthatóságát vizsgálják

Vizsgálják, hogy beszámítható volt-e az a férfi, aki tavaly májusban gázriasztó fegyverrel akarta kirabolni – legalábbis a vád szerint - a téti benzinkutat.  Ügyvédje és saját állítása szerint ugyanis nem rabolni akart, csak börtönbe kerülni, mert testvérével összeveszett és a nő megfenyegette.

Tűzoltó kapta el a rablót

Mintha pallóval lökték volna meg – ezt mondta az RTL Híradónak az az idős asszony, akit az utcán támadott meg egy nő Budapesten, még áprilisban. Miután hátulról ellökte őt, elszaladt a táskájával, de egy közelben lévő tűzoltó meghallotta az asszony kiabálását, és elkapta a rablót.

 

Hárman teperték le a rablót

Hárman teperték le a postakocsi rablóját – fényes nappal próbált ellopni többszázezer forintot egy férfi Keszthelyen.

 

ERŐSZAKOS RABLÁS:

Egy idős asszonyt az utcán támadott meg egy nő Budapesten, még áprilisban. A támadó és áldozata szerdán a bíróságon nézett egymás szemébe. A korábban drogfüggő nő furcsa mód azzal védekezett, hogy aznap reggel 120 szem nyugtatót vett be – ezután támadta meg a nőt, de már megbánta.

Háromszor rabolta ki

Háromszor raboltak ki egy hatvankét éves férfit Békés megyében. Egy huszonhárom éves fiatalember tört be hozzá. Késsel fenyegette. Az első két alakalommal pár ezer forintot vitt el tőle, harmadszor azonban már nem kapott pénzt, így a hűtőt pakolta ki. Tettéért akár 10 év börtönt is kaphat.

Terrorizálták társaikat a fiúk

Szökésben a 13 éves fiú, akinek ma kellett volna először bíróság elé állnia. 12 éves volt, amikor a vád szerint osztálytársával 2016 novemberében napi szinten terrorizáltak két, náluk fiatalabb diákot egy debreceni iskolában. Rendszeresen bántották és fenyegették őket.

Nem sokáig örülhettek a rablók a pénznek

4 év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki tavaly márciusban Keszthelyen, az utcán rabolta el a bevételt egy helyi dohánybolt tulajdonosától. Két segítője kevesebbel megúszta. A tettesek több mint 3 millió forintot zsákmányoltak, de nem sokat tudtak elkölteni belőle, mert a rendőrök pár órán belül elfogták őket.

Az első napján meglopta munkaadóját

A férfi arról híresült el évekkel ezelőtt, hogy kirabolt egy dohányboltot, majd egy mosogatógépben próbált elbújni a rendőrök elől. Most megint kifosztott egy trafikot.

 

Ordítozva követelte a bevételt a dohányboltban

Félrelökte az eladót, majd ordítozva a bevételt követelte egy 36 éves férfi, az egyik győri dohányboltban még szerda este. Miután kifosztotta a kasszát, elmenekült.

Viszonzatlan szerelem miatt rabolt

Nem viszonozta szerelmét az eladónő, ezért kirabolta a kisboltot Komádiban hétfő délután egy férfi. A gyanú szerint kabátja alá kést rejtett, azzal fenyegette meg a nőt.

Bakiék félreértelmezték a menyasszonyrablás fogalmát...

Matyi, Szifon és Baki pár órával hamarabb rabolták el Erikát, így meghiúsult a várva várt esküvő...

A teljes adásért kattints IDE!

Két nap alatt kétszer raboltak

Két nap alatt kétszer is rabolt az a társaság Budapesten, amelynek tagjai ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint a három férfi a Blaha Lujza téren és a Móricz Zsigmond körtéren támadt rá áldozataira.

Videón az ékszerbolt kirablása

Nyilvánosságra hozta a rendőrség a Bocskai úti ékszerbolt rablásról készült felvételeket. A biztonsági kamerák végig rögzítették múlt csütörtökön, ahogy egy férfi pisztollyal a kezében kirabolta az üzletet. A bevétellel és rengeteg ékszerrel távozott.

Széfrablók: 12 millió forint hiányzik

A gyanúsítottat elfogták, 12 millió forint viszont még mindig nincs meg. Három hétig bujkált a rendőrök elől az a 49 éves férfi, aki a gyanú szerint két társával ellopott egy széfet egy debreceni házból. Alaposan előkészítettek mindent és biztosra mentek: a széfben 36 millió forint volt, amit egyenlően elosztottak. A banda két tagját még aznap elfogták, harmadik társuk viszont hetekig menekült. Most már ő is rács mögött van, de a zsákmány rá eső része továbbra sincs meg.

Felismerték a trafikrablót

Egy férfi Mosonmagyaróváron késsel akart kirabolni egy dohányboltot még kedden. Nem járt sikerrel, ráadásul boltban felismerték, így a rendőrök el tudták kapni. Nógrád megyében is lebuktak azok a betörők, akik még január végén vittek el cigarettát és pénzt egy másik trafikból.

 

Még az újraélesztést oktató bábut is elvitték

Egy négy fős bandát keres a rendőrség, akik szilveszter éjszakáján több helyiséget feltörtek egy miskolci irodaházban. Talán nem számítottak rá, de a biztonsági kamerák minden lépésüket rögzítették.

András akarja kirabolni a Herczeg villát?

Míg Richárd régi barátja Kornélnál vendégeskedett, addig bűntársa egyedül vitte el a balhét a rendőrségen. De most, hogy lecsillapodtak a kedélyek, újult erővel tervezik a tényleges "merényletet"...

Ismét egy alvó utast fosztottak ki

Megint kifosztottak egy villamoson alvó utast. Szombat este a budapesti Móricz Zsigmond körtéren zsebelte ki egy férfi. Az akciót a térfigyelő kamerák központjában is látták, így azonnal rendőrt küldtek. A tolvaj már kedden bíróság elé áll, akár öt évre is börtönbe kerülhet. Pontos statisztika nincs, de azt a rendőrök is elismerik, hogy az elmúlt időszakban megszaporodtak a hasonló lopások, pedig majdnem minden megállóban van kamera.

Story Extra 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 16:15

Kirabolták Survivor Anitát!


szerző:
2018.01.24. 17:00
Kirabolták Survivor Anitát!

A 2017-es Survivor két versenyzője, Klaudia és Anita Egyiptomba utazott két hétre, hogy rápihenjenek a 2018-as évre, azonban kirabolták őket. Íme a tettes felkutatásának és feljelentésének története!

Rablás a párizsi Ritzben

Óriási fegyveres rablás volt Párizsban. Egy öttgagú banda a híres Ritz hotel ékszerboltját fosztotta ki. Több mint négy millió eurónyi értéket zsákmányoltak. A rendőrség üldözőbe vette a bűnözőket, akik közül hármat már sikerült elfogni.

Cigit és 2000 forintot raboltak

Hét és fél évet is kaphatnak azok a 16 éves fiatalok, akiket csoportos rablással vádol az ügyészség. A vádirat szerint tavaly márciusban tíz perc alatt két emberre is rátámadtak a Margitszigeten, akiket kiraboltak és összevertek. Egyik áldozatuknak az állcsontja tört el, a másiknak az orra. A banda kétezer forintot és egy doboz cigarettát zsákmányolt. 

Bitcoint ígértek, de kirabolták

Pénzváltást ígértek, de többmilliós rablás lett a vége. A rendőrök most fogták el azokat a csalókat, akik – a gyanú szerint – kiraboltak egy férfit egy budapesti lépcsőházban. Azzal csalták oda, hogy készpénzét bitcoinra, vagyis a digitális világban egyre elterjedtebb fizetőeszközre váltják.

Székhez kötözték áldozatukat

Két napig egy székhez kötözve ült egy idős férfi Miskolcon, miután kirabolták. Életveszélyes állapotban vitték kórházba. A rablók betörtek a lakásba, majd addig verték az áldozatukat, amíg elárulta a bankkártyája pin kódját, majd kártyáját, a pénzét és az aranytárgyait is elvitték.

Keresik a kaszinó kirablóját

Sehol sem találják a Las Vegas-i rendőrök azt a rablót, aki fényes nappal kirabolt egy kaszinót. A biztonsági kamerák is felvették, amikor az elmaszkírozott fegyveres megszerzi a zsákmányt. A személyzet nyugalmát még James Woods is dicsérte: a filmsztár is ott pókerezett a rablás idején.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való