KERESÉS search-close

rúdsport

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rúdsport"

Fésűs Nellynek bejött a rúdsport

Szenzációs eredményt ért el a színésznő, Fésűs Nelly a rúdsport magyar bajnokságon. Ezüstérme azért is csillog különösen erősen, mert Nellynek egy éve még semmi köze nem volt ehhez a sportághoz. A kétgyermekes anyuka tavaly ősszel, a Szenzációs Négyes forgatásán ismerkedett meg ezzel a sporttal.

LÁTVÁNYOS: így táncolnak a rúdsport szerelmesei

Elképesztő izomzat, lélegzetelállító trükkök, lenyűgöző előadások és némi erotika jellemezte a vasárnap estét az egyik budapesti klubban. A Pole Theatre Hungary-n a nézők örökre szóló élménnyel gazdagodhattak - a rúdsport szerelmesei alaposan kitettek magukért, hogy megmutassák – ebben a sportágban bizony ők a legjobbak.

Rúdtáncban is verhetetlenek vagyunk

Az Európa-bajnokságot magyar páros nyerte meg. A győztesek látogattak el műsorunkban és elmeséltek, miért szerettek bele ebbe a sportágba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való