KERESÉS search-close

rökk marika

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rökk marika"

XXI. század 2017-12-19


szerző:
2017.12.19. 23:30
Szovjet kém lehetett Rökk Marika

Szovjet kém lehetett Rökk Marika operett primadonna, legalábbis ezt állítja a Guerdian című angol lap. Egy hatvan éve titkosított, de most nyilvánosságra került dokumentum szerint a náci Németország egyik legnépszerűbb színésznőjét a negyvenes években szervezte be a KGB, hogy jelentéseket küldjön a nácikról Moszkvába. A Híradónknak nyilatkozó szakértő elképzelhetetlennek tartja, hogy Rökk Marika kémkedett volna.

Rökk Marika, a piruett királynője

Rökk Marika hihetetlen gázsiért állt kamera elé, de félthette a hitleri Németország diktatúrájában az egzisztenciáját, alkalmazkodni kényszerült. Pályája a fasizmus bukása után megbicsaklott, de talpra állt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való