KERESÉS search-close

róka adrienne

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "róka adrienne"

Mi vezet a válások napjához?

Kabát Peti és Róka Adri külön autóval megy karácsonykor a szülőkhöz, azt mondják így elkerülik a veszekedéseket. Mi történik velünk a szeretet ünnepén, az év végi összegzések idején? Mi vezethet ahhoz, aminek az angolszász országokban már neve is van: vagyis a válások napjához? Az utóbbi évek tapasztalatai szerint január első munkanapján adják be a legtöbb válókeresetet az évben.

Betartott és be nem tartott újévi fogadalmak a sztárvilágban

A Fókusz riportere számon kérte újévi fogadalmaikat a magyar hírességeken! Vajon sikerült betartaniuk a jól hangzó ígéreteket? A sztárok még többet mesélnek az újévi fogadalmakról: ITT

Őszi divatmustra Kabát Petiékkel

Kabát Peti számára örök élmény marad a Celeb vagyok, ments ki innen. Azóta szereti az állatmintás és szőrös dolgokat, ami idén ősszel jól jön párjának, Róka Adrinak is! A Fókusz stábja a sztárpárral vette szemügyre 2018 őszi divatjának legjobb darabjait!

Miért baj az, ha a nő keres jobban?

Schobert Norbit zavarná, ha a felesége jobban keresne nála, sőt, Rékát is zavarná ez a helyzet. Kabát Petinek az nem tetszene, ha menyasszonyának nem lenne bevétele. Miért okoz a pénz, a fizetési különbségek gyakran kibékíthetetlen konfliktust egy párkapcsolatban?

 

TÉLBŐL A NYÁRBA: Kabát Petiék kalandos beszámolója

Kabát Peti és szerelme Róka Adrienne Mexikóban vészelték át a mínuszokat. Cancunban Valkó Esztiékkel is folyamatosan kapcsolatban voltak, akik mínusz tizenöt-húsz fokról is beszámoltak nekik. Cserébe ők is üzentek, méghozzá rendhagyó módon a mexikói forróságból.

Felbomlott a párok közötti összhang

Pénteken eldől ki a Nyerő Páros, vagyis a sztárpárok vetélkedője már tényleg a finisnél tart és éppen ezért borult ki annyira a tegnap kiesett Kabát Péter és szerelme. Amíg ők úgy érezték, hogy Peller Annáék hátba támadták őket azzal, hogy nem őket akarták a Villában tartani, Valkó Eszter Szabó Zsófiban csalódott. Ő is úgy érezte, hogy Zsófi hátba szúrta, amikor Kabáték mellett szavazott. Szóval a párok közötti összhang, villabarátság, egy perc alatt felbomlott.

Kabát Peti:

Kabát Peti egy közös vacsora keretein belül megosztotta legbensőbb érzéseit Dórival, aki szintén megnyílt a focista előtt, és elárulta neki, hogyan jött össze Király Petivel, és mikorra tervezik az esküvőt és a gyermekvállalást.

Futószalag vs. Róka Adri

A lányoknak Mission Impossible pózban kell a levegőben lógniuk és megpróbálni kiválogatni a párjuk ruhadarabjait, amik alattuk egy futószalagon mozognak. Ha kiválasztottak egy ruhát, oda kell dobniuk a fiúknak, akik egy futópadon öltik azt magukra. A forduló végére remélhetőleg mindenkin a saját holmijai lesznek. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Kabát Peti párja!

Fogyó palló vs. Róka Adri

Az első játék a lányokat tette próbára, főleg azokat, akik rettegnek a magasságtól. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Róka Adrienne!

Kabát Peti:

Róka Adri szerint jó pár rigolyája van szerelmének, de ő már megszokta őket, így állítása szerint könnyű együtt élni Petivel. Nézd meg a pár bemutatkozó kisfilmjét!

Milyen páros Kabát Peti és Róka Adri?

Peti és Adri a beköltözés előtt elárulták, hogy kíváncsian várják milyen feladatok fognak rájuk várni és ez milyen hatással lesz a kapcsolatukra. Határozottan kijelentették, hogy férgeket és gilisztákat nem szívesen vesznek majd a szájukba, de egy kerékcsere nem jelenthet számukra problémát.

Augusztus 29-én kezdetét veszi a nyolc pár küzdelme!

Híresek, népszerűek, izgalmasak. Sztárok, akik egyedül érték el céljaikat, de most párban kell küzdeniük. Szembe kell nézniük az együttélés nehézségeivel, a feladatokkal és a legnehezebbel, saját érzéseikkel. Győztes csak az lehet, aki elég jól ismeri társát ahhoz, hogy eldöntse, mennyi pénzt szán a sikerére. A döntések jutalma a továbbjutás, a rosszaké a bukás és a kétely. Nyolc pár versenyez, de közülük csak egy lehet a Nyerő Páros. Augusztus 29-től az RTL Klubon.

Láss túl a focimezen és a tetoválásokon! - Kabát Péter múltja és jelene

A tizenhatszoros magyar válogatott ősszel a Nyerő Párosban méretteti meg magát szerelmével, Adrival, ezért összegyűjtöttük legemlékezetesebb pillanataikat az elmúlt időszakból.

Mit bír el a szerelem?


szerző:
2016.08.17. 12:37
Mit bír el a szerelem?

Augusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő Páros, a műsor, amelyben nyolc sztárpár mérettetik meg. Az ország különböző pontjain helyeztünk el órásplakátokat a szerelmesekről. Keresd meg az összeset!

Fókusz 2016-08-10


szerző:
2016.08.10. 18:55
KABÁT PÉTER:

Augusztus 29-én indul a naponta jelentkező beköltözős-kvízműsoros reality, a Nyerő Páros, amelyben bizony próbára teszi majd minden híresség a kapcsolatát. A Power Couple egy izraeli tévés formátum, amelyet két éve fejlesztettek ki. Azóta sikeresen bemutatkozott már Indiában, Brazíliában, Dél-Afrikában és egy hónapja Németországban. 8 híresség és párja költözik be egy villába, ahol néhány hétig együtt élnek.

Nyolc sztárpár száll versenybe az ősszel induló Nyerő Párosban

Új műsor indul augusztus 29-én az RTL Klubon. A Nyerő Párosban nyolc híres páros verseng a fődíjért, próbára téve kapcsolatukat. Vajon kik teljesítenek a legjobban? Erre a kérdésre a válasz még várat magára, addig is íme a sztárpárok!

Nyerő Páros címen vadonatúj sztár valóságshowt indít augusztus végén az RTL Klub!

Az RTL Klub az őszi televíziós szezon legelején egy vadonatúj sztár realityt indít Nyerő Páros címen. Nyolc pár költözik be egy villába, hogy megmutathassák, ők az igazán nyerő páros, a főnyereményért azonban egymással is meg kell küzdeniük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való