KERESÉS search-close

részvételi szabályzat

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "részvételi szabályzat"

A Barátok Közt c. műsorhoz kapcsolódó kvízjáték - részvételi szabályzat

A Barátok Közt c. műsorhoz kapcsolódó kvízjátékon (a továbbiakban: Játék) való részvétel a hivatalos részvételi szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti.

Disney Nap - Részvételi és Adatkezelési Szabályzat

Az M-RTL Zrt. (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.; a továbbiakban: „M-RTL”) által szervezett, 2018. december 18. 17:00:00 - 2018. december 23. 23:59 között lebonyolításra kerülő, a „Disney Nap” elnevezésű nyereményjátékhoz (a továbbiakban: „Nyereményjáték”).

A Konyhafőnök c. műsorhoz kapcsolódó kvízjáték - részvételi szabályzat

A Konyhafőnök c. műsorhoz kapcsolódó kvízjátékon (a továbbiakban: Játék) való részvétel a hivatalos részvételi szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti.  

Részvételi és jelentkezési feltételek

Jelentkező (a továbbiakban: Felhasználó) ezennel a Polgári törvénykönyv (Ptk.), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.), valamint az EU Általános 2016/679. számú Adatvédelmi Rendelet (GDPR) vonatkozásában a következő NYILATKOZATOT teszem:

Rajzpályázat - részvételi szabályzat

A pályázaton való részvétel a hivatalos részvételi szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való