KERESÉS search-close

részletek

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "részletek"

ESKÜVŐ: Rendhagyó menyegzőjükről mesélt Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint

Barátok koncertje, fűben hempergés, kutyák és a csillagos ég. Fesztivál hangulatban kelt egybe Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint egy Balaton felvidéki kis település művészek által létrehozott majorságában. A család mellett velük voltak a legközelebbi barátaik, köztük a színészkollégák is.

Orvosnak adta ki magát a parkolóőr, több tucat műtétet végzett el

Egyre több részlet derül ki az álorvosként dolgozó parkolóőrről, egy volt kollégája egy sajtótájékoztatón mesélte el, hogyan vezette meg őket is. Romániában öt különböző magánklinikán, több tucaut műtétet végzett el.

Gyerekként nemzetközi körözés alapján keresték a robbantót

Több összeszerelt bombát és robbanóanyagokat is találtak a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi házában – értesült a Híradó. A pince átkutatása után derült ki, hogy több működő bombája is volt, ezeket a gyanú szerint használni akarta a közeljövőben. Kiderült, hogy gyerekként 2001-ben nemzetközi körözés alapján keresték, mert szülei válása után apja egy dél-amerikai országba vitte húgával együtt. Később önként jöttek vissza Magyarországra.

Titok, kinek fizettek a Seuso-kincsekért

Hiába közpénzből fizették, 30 évig senki nem tudhatja meg a Seuso-kincs vásárlás részleteit. A kormány ugyanis 2043-ig titkosította a több mint 4 és fél milliárd forintos ügylet iratait – tudta meg a Magyar Nemzet. A miniszterelnök két és fél éve jelentette be, hogy az állam 7 darabot megvásárolt a felbecsülhetetlen értékű műkincsből. A miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön azt mondta, nemzetbiztonsági okok miatt titkosították az ügylet részleteit. A Demokratikus Koalíció szerint a kormány megint titkolózik.

Ruhája alá rejtette a gyilkos fegyvert

A gyilkos fegyvert a ruhája alá rejtette, és egy övvel erősítette magára a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottja - ez abból a videóból derült ki, amit most hozott nyilvánosságra a román rendőrség. Az orvosként dolgozó román férfi a házaspár otthonához ment, és az ajtóban végzett a 40 éves anyával, majd annak férjére is rálőtt. A nő azonnal meghalt, a férj csodával határos módon túlélte a támadást. Mindezt végignézték a pár gyerekei. A férfit másnap elkapták a rendőrök, azóta előzetesben van.

Tudatosan készülhetett a gyilkosságra

Különös kegyetlenséggel, aljas indokból, előre kitervelt emberölés miatt emeltek vádat a kaposvári trafikoslány gyilkosa ellen. A vádiratból a gyilkosság újabb részletei derültek ki. Ezek szerint a férfi tudatosan készült arra, hogy megölje áldozatát, még a kését is maga köszörülte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való