KERESÉS search-close

rákos kisfiú

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rákos kisfiú"

Kétmillió forintot gyűjtöttek a miskolci családnak

2 millió forint gyűlt össze annak a miskolci családnak, amelyben az apa és 10 éves kisfia is rákos megbetegedéssel küzd. Történetüket egy hónapja mutattuk be az RTL Híradóban, az adományok azóta folyamatosan érkeztek az őket segítő egyesülethez. Az édesanya ma sírva beszélt stábunknak arról, mennyire hálásak a segítségért. Mivel a kórházi kezelések miatt a szülők nem tudnak dolgozni, az összegyűlt pénzt mindennapi szükségleteikre költik.

Ritka betegsége miatt már 5 naposan kemoterápiát kapott az életvidám pécsi kisfiú

Ladányi Lilla másfél éve édesanya. Várandósága alatt minden a lehető legnagyobb rendben ment: a magzat egészségesen fejlődött, és semmi nem utalt arra, hogy bármilyen probléma lenne a kicsivel. A tökéletes, gondtalan jövőről szőtt álma Marci születésének napján tört össze. A kisfiú neurogliális tumorral született, ilyen típusú tumort újszülöttnél még sohasem regisztráltak. Mivel a kemoterápiás kezelések miatt Marci immunrendszere nagyon gyenge, nem mehet közösségbe, hiszen könnyen elkaphatja a betegségeket, amelyek számára akár halálosak is lehetnek. Csak sötétedés után tudnak kimenni a lakásból, mert a kemoterápia miatt szemei nem bírják a napfényt.

MARCI: Ritka betegsége miatt már 5 naposan kemoterápiát kapott

Marci ragyogó, nevető bogárszemeit nézve az ember egyszerűen nem tudja elhinni, hogy ennek a pici fiúnak öt naposan már kemoterápiás kezelésen kellett átesnie. Édesanyja, nagymamája és dédmamája váltják egymást a gondozásában, akik töretlenül bíznak abban, hogy Marci állapota javulhat. Bár a kisfiú és családja is emberfeletti harcot vívnak minden nap, nekik is elkél a segítség. Ha Ön is szeretne segíteni ITT megteheti.

Michael Bublé 3 éves fia rákos


szerző:
2016.11.05. 18:19
Michael Bublé 3 éves fia rákos

Szívszorító hírt tett közzé rajongóinak Michael Bublé. A háromszoros Grammy-díjas kanadai énekes és argentin felesége bejelentette, hogy 3 éves fiúk rákos. Nemrég Argentínába utaztak, és a kis Noah rosszul lett, akkor derült ki, hogy daganatos a gyerek.

Szuperhősök a rákos kisfiúnál

Kedvenc színészei szereztek felejthetetlen élményt egy rákkal küzdő tinédzsernek az Egyesült Államokban. A Marvel-rajongó fiú a közösségi oldalakon álmodozott arról, hogy megismerhesse a Bosszú Angyalai című film Szuperhőscsapatát. Óriási volt a meglepetése, amikor hétfőn Chris Evans, Robert Downey Jr. és Gwyneth Paltrow látogatott el hozzá.

Kettős segítség egy agydaganatos brit kisfiúnak

A 9 éves Nathan sugár- és kemoterápiát kapott, ám fennáll a kockázat, hogy káros mellékhatásként nem lehet biológiai utóda felnőttként. Ezért az orvosok egy új eljárással lefagyasztották a hereszöveteit, hogy később visszaültessék azokat. A kisfiú jól reagált a kezelésekre, és jók az esélyei, hogy teljesen meggyógyul.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való