KERESÉS search-close

rákbeteg

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rákbeteg"

Fogyatékkal élők segítettek a rákbeteg kislányon

Testi és szellemi fogyatékos emberek adtak jótékony koncertet egy rákbeteg kislány javára. Az egy éves gyerek szülei hetente viszik Ajkáról Budapestre, ahol Rebeka most a hetedik kezelését kapja. A koncerten, amelyen többen is felléptek, több százezer forintot gyűjtöttek össze a családnak.

Mi a feltétele a rákbetegek gyógyszeres kezelésének?

Ma már szerencsére egyre több célzottan ható készítmény áll a rákbetegek rendelkezésére, amelyekkel sok esetben egészen gyors és látványos eredményeket lehet elérni. Ennek feltétele, hogy a gyógyszert a megfelelő beteg kapja. Eldöntésében a daganatgének elemzésén alapuló gyógyszerhatékonysági vizsgálatok segítenek.

Meghalt, mert hitt a kuruzslónak

13 év börtönt kaphat a kecskeméti kuruzsló. Étrend-kiegészítőket adott el különleges gyógyszerként még 2010-ben egy rákos nőnek, amiért összesen 32 millió forintot kapott. A pénz nagy részét már elköltötte, a nő nem élte túl a kezelést, 2011-ben meghalt. A férfi az utolsó szó jogán bocsánatot kért mindenkitől.

Testvéreire vár a rákbeteg kisfiú

Versenyt futnak az idővel egy rákbeteg szíriai kisfiú szülei. A gyerek apjával menekült Németországba, ahol kiderült: csontvelő átültetésre lenne szüksége. A legjobb donorok testvérei lennének, akik viszont - mivel Európa lezárta a balkáni menekültútvonalat - Görögországban ragadtak. A családegyesítés hónapokig is tarthat, a szülők azonban attól félnek: a kisfiúnak már nincs annyi ideje.

Meghalt Alan Rickman


szerző:
2016.01.14. 18:21
Meghalt Alan Rickman

A brit színész 69 évesen adta fel a rákkal vívott küzdelmét. A sztár egy sor világsikert aratott filmben játszott.

Egy anya, aki a padlóra került, de felállt

Andreát és a családját októberben mutattuk be először, akkor, amikor kilakoltatták őket az otthonukból. Úgy tűnt, hogy a család szétesik, négyen négyfelé mennek: sajnos nem ritka, ami velük történt. Az viszont egyáltalán nem mindennapi, ahogy Andrea felállt a padlóról, és elképesztő erővel, a súlyos betegsége dacára mindent megtett azért, hogy legyen új otthonuk, és együtt maradhassanak.

Gyászszalaggal emlékeznek a kapusra

Gyászolnak a focisták és a szurkolók! 32 éves korában meghalt Fülöp Márton, 24-szeres válogatott kapus. Két éve diagnosztizáltak nála rákot, egy ideig úgy tűnt, hogy rendbe jön, de nemrég újra kórházba került.

Nem perel az elhunyt rákbeteg férfi felesége

Nem akar perelni, de szeretné kideríteni, hogy ki hibázott és miért kellett meghalnia a férjének. Ezt mondta az RTL Híradónknak az az asszony, akinek férje múlt hét szombaton halt meg tüdőrákban, miután 9 hónapig hiába várt a kezelésre.

Előzetes: Meghalt a férfi, aki 9 hónapig várt a műtétjére

Meghalt az a tüdőrákos férfi, aki miután kiderült súlyos betegsége, 9 hónapig hiába várt arra, hogy kezeljék. 6-kor az RTL Híradóban hallhatják a gyászoló özvegyet és azt is, hogy mit ajánl a családnak az egészségügyi szakjogász.

Sokáig kellett várnia, továbbterjedt a rák

Jövő héten végre megoperálják azt a rákbeteg férfit, aki 9 hónapja hiába várt kezelésre. A 62 éves férfi esetét a Házon kívül mutatta be. Bár még szeptemberben megállapították, hogy tüdőrákos, azóta semmilyen kezelést nem kapott. A várakozás alatt a rák továbbterjedt, a férfinak most már több áttétje is van.

Virágokat rajzolnak a beteg nőkre

Hennafestéssel szépít rákbeteg nőket egy önkéntesekből álló csoport. A kemoterápiás kezelések alatt sok beteg haja kihullik, ami a nőket lelkileg különösen megviseli. Önbizalmukat, a gyógyulásba vetett hitüket erősítik a testükre festett minták.

Nem talál albérletet a rákbeteg asszony

Évek óta küzd a rákkal, egyedül neveli óvodás kisfiát, és most nem tudja, hová mehetnének. Egy budapesti asszony azt mesélte az RTL Híradónak, noha áprilisban el kell hagyniuk az albérletüket, nem találnak semmit helyette, mert senki nem adja ki szívesen lakását egy rákos nőnek.

Nem adnak lakást a rákbeteg nőnek

Évek óta küzd a rákkal, egyedül neveli óvodás kisfiát, és most nem tudja, hová mehetnének. Egy budapesti asszony azt mesélte az RTL Híradónak, noha áprilisban el kell hagyniuk az albérletüket, nem találnak semmit helyette, mert senki nem adja ki szívesen lakását egy rákos nőnek.

„Hozz egy könyvet az onkológiára”

Ezzel a felhívással fordult egy győri rádiós műsorvezető és kollégája a helyiekhez egy közösségi portálon. A daganatos betegeken szeretnének ezzel segíteni, mert szerintük az olvasás hozzájárulhat a gyógyulásukhoz. Az ötletgazda, Harcsás Judit maga is gyógyulófélben lévő rákbeteg. Eddig több ezren osztották meg a felhívást és eddig csaknem 600 könyv gyűlt össze az egész országból.

Fókusz 14-07-10


szerző:
2014.07.10. 19:45
Fókusz 14-07-10

Fókusz: Brazil „karantén” - Kórházi számlája miatt nem jöhet haza egy rákbeteg asszony. A biztosító kijelentette, hogy nem segít. Fogyni veszélyes! - A vékony modelleknek is diétázniuk kell a legújabb trend szerint, és mindenből a gyerekméretet viselik. Nőnek öltözik! - Stohl András legújabb szerepe kedvéért női ruhát és parókát ölt magára. Azt mondja, már a zuhany alatt is nőiesedik.

Napi egy gyógyszerrel a rák ellen

Egyre több daganatos beteget tudnak meggyógyítani az új kezelésekkel.

Több százan futottak a betegekért

A halálos rákbetegekkel foglalkozó Hospice Magyarország Alapítvány rendezvényén több százan futottak.

Túl kevés a hospice ház


szerző:
2009.10.09. 18:02
Túl kevés a hospice ház

Csak minden hetedik rákbeteg kap olyan kezelést, amelyik valóban csökkenti a fizikai fájdalmakat.

Megússza a várakozást, aki többet fizet

Az eredeti ár két-háromszorosáért megúszható a várakozás a CT-vizsgálatra Kaposváron.

Eltűnt a gyógyszertől az ujjlenyomata

Nem akarták beengedni Amerikába, mivel nem tudtak tőle ujjlenyomatot venni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való