KERESÉS search-close

rádió

83 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rádió"

Élő adás közben rabolták ki egy rádió szerkesztőségét

Élő adásban rabolták ki egy rádió szerkesztőségét a brazíliai Sao Paulóban. Egy beszélgetős műsor ment éppen, amikor három fegyveres betört a stúdióba. Az egyik műsorvezető meglepetten közölte, hogy épp kirabolják őket, majd a hallgatók élőben követhették, ahogy elveszik tőlük telefonjukat, karórájukat és ékszereiket.

Mit szól Sebestyén Balázs a Music FM bezárásához?

Mit szól Sebestyén Balázs a konkurencia, a Music FM bezárásához? Erről is lesz szó 12-én este, 22.30-kor a Házon kívülben!

Éjfélkor elhallgat a Music FM


szerző:
2019.02.07. 18:51
Éjfélkor elhallgat a Music FM

Örökre elhallgat ma éjfélkor a Music Fm, miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem hosszabbította meg a műsorszolgáltatási szerződésüket.

 

Ilyen volt, amikor Orosz György „részegen” vezetett műsort

Részlet a 21. évad nyolcadik részéből:

Néha még a legjobbakkal is megesik, hogy kábultan, egy orvosi kezelés után ülnek be a keverő pultok mögé. Egy gond volt csupán Orosz Györggyel, semmi sem maradt meg neki abból a pár órából. De később a szülei meséltek neki...

Nézd vissza itt a teljes adást!

Vágó Piros a gasztronómiára cseréli a rádiózást

Vágó Piros úgy döntött, hogy maga mögött hagyja rádiós pályafutását, és új kihívásokat keres. A műsorvezető A Konyhafőnök című műsor hatására a gasztronómia felé kezdett el kacsingatni.

Eltűnt az állami rádió zenei kínálatából a Wellhello

Fluor Tomi egy interjút megzavarva kiabálta be Soros György nevét. És bár másnap bocsánatot kért, azóta nem játsszák a dalait a Petőfi rádióban. Kerestük az MTVA sajtóosztályát, hogy van-e összefüggés a két ügy között, de nem válaszoltak. Az LMP a médiahatósághoz fordul az ügy miatt.

Gyuri bármire képes a Forma-1-es jegyekért!

A tizedik betelefonáló páros VIP Gold jegyet nyer a Hungaroringre az idei Forma-1-re. Bár Gyuri lecsúszott a nyereményről, Tecánál még lehet esélye!

Csak egy pillanatra nem figyelt

Csak egy pillanatra nem figyelt, a rádiójával babrált, máris megtörtént a baj, ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki a gyanú szerint tavaly márciusban okozott balesetet a Heves megyei Noszvaj közelében. A balesetben öten sérültek meg, köztük ketten súlyosan.

 

Janklovics Péter életét teljesen felforgatta a reggeli rádiózás

A Cool Story Bro kamerái elkísérték a Showder Klub humoristáját a Class FM stúdiójába. Hogyan sikerült hozzászoknia Janklovicsnak a korán keléshez és hogyan tudja összeegyeztetni a rádiózást a színházzal? Kiderül a videóból! Ha a teljes részt is megnéznéd, kattints ide!

Janklovics Péter csak élénkítő tablettával bírja a korán kelést

A Showder Klub humoristája sohasem gondolta volna, hogy minden hétköznap hajnalban fog kelni, és ezt csak fokozza, amikor késő estig tart egy-egy fellépése. A Cool Story Bro egyszemélyes stábja ezúttal Janklovics Péter egy pörgős napját követte végig.

Story Extra 2017-07-26


szerző:
2017.07.26. 17:25
Előző rész (2017. július 20.)

Dani reggel bocsánatot kér Grétitől a tegnapi viselkedése miatt. Evelin rádöbben, mennyire magányos, és aklubban pont Andrással jön össze. Barbi megtáltosodik a felvétel során, és gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja.

Joe éktelen haragra gerjed, és lelép otthonról

A kezdeti lámpaláz után Barbi megtáltosodott a felvétel során, és amikor egy betelefonáló lány a magánéleti problémáiról kezdett beszélni, Barbi gátlások nélkül kitálalt mindent, ami a szívét nyomja...

Joe szembemegy Gáborékkal, és kiáll Barbi mellett!

Barbi majdnem elájult, mikor felhívták a rádiótól, és felajánlották neki egy műsor vezetését...

Vadon Jani gyomorszájon rúgta Sebestyén Balázst!

A két rádiós nagyágyú, Sebestyén Balázs és Vadon Jani harccal indították a hetet, bár az összecsapás elég egyoldalúra sikerült...

Sebestyén Balázsék túl vannak a nagy bejelentésen!

A három rádiós nagyágyú, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani csütörtökön egy vicces videóval kürtölték világgá, hogy péntek reggel 9-kor érdemes lesz őket hallgatni...

Sebestyén Balázs:

Sebetyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri reggeli videója felrobbantotta az internetet, a srácok ugyanis szó szerint megőrültek!

Túl a második napon


szerző:
2017.04.21. 17:25
Túl a második napon

Janklovics Péter, Pataki Zita és Stohl András már másodszor vezette a Class Fm reggeli műsorát a rádióban. A Story Extra meglátogatta őket új munkahelyükön korán reggel, ahol az is kiderüt, kellemetlen meglepetésekkel is szembesültek a sztárok.

 

Újra hasítják a reggelt!

Első reggeli showjukban Sebestyén Balázsék máris káoszt okoztak az éterben, meg az interneten. A hallgatók úgy örültek a Mikulásra visszakapott kedvenc triójuknak, hogy le is fagyasztották a rendszert. Mutatjuk hogyan tértek vissza az éterbe Sebestyén Balázsék!

MORNING SHOW: Ugyanaz a beszólogatós, szabad szájú műsor marad!

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Sebestyén Balázs és csapata. Kiderült, hogy az ország legnélpszerűbb reggeli rádiós műsora nem hallhagat el. Hogy hol lehet őket újra hallgatni és mire lehet tőlük számítani, azt a Fókusznak elmondták!

Sebestyén Balázzsal a Class FM-ről

Egy rádió megalakulása vagy megszűnése nem feltétlenül kéne, hogy politikai ügy legyen. Nálunk azonban mégis az. A Class FM létrejöttét és azt, hogy most nem hosszabbították meg a frekvenciaengedélyüket, sokan összekötik azzal, hogy Simicska Lajos már nincs jóban Orbán Viktorral, Andy Vajna viszont belépett a rádiós piacra is. Ez az a játék, ami a fejünk fölött zajlik, miközben a hallgatók csak szórakozni vagy informálódni szeretnének. És veszteségként élik meg, ha megszűnik a kedvenc csatornájuk. A rádiózásról és a politikáról - Sebestyén Balázzsal.

Házon kívül 2016-11-23


szerző:
2016.11.23. 22:40

Megszűnt az analóg Class FM


szerző:
2016.11.20. 18:35
Megszűnt az analóg Class FM

Éjfél óta már csak sistereg. Megszűnt a leghallgatottabb magyar kereskedelmi rádió analóg műsora, a Class Fm eltűnt az éterből, és jelenleg csak interneten hallható. A legfrissebb felmérések szerint naponta átlagosan 2 millió 400 ezren hallgatták, és ezzel messze a legnépszerűbb rádióadó volt az országban.

Fókusz 2016-11-17


szerző:
2016.11.17. 18:55
Majdnem 7 év után véget ért a Morning Show

Sebestyén Balázsék péntek helyett váratlanul már szerdán elköszöntek hallgatóiktól. Ami a Morning Show-val kedden délutántól történt, az egészen szürreális. A leghallgatottabb reggeli rádióműsor készítőit kedden délután egyszer csak értesítették arról, hogy szerdán már nem kell adást gyártaniuk. Balázs erre Facebook videóüzenetben reagált, aztán éjjel kapott egy telefonhívást, hogy mégis mikrofonok mögé ülhetnek szerda reggel.

Fókusz 2016-11-16


szerző:
2016.11.16. 18:55
Véget ért egy korszak – Mi lesz Balázsékkal és a Morning Show-val?

Szomorú reggelre ébredtek a Morning Show hallgatói. Azt már tudtuk, hogy hamarosan beszüntetik az egyik legkedveltebb rádióműsort, viszont az mindenkit váratlanul ért, hogy ma volt az utolsó adás.

Itt a Comet dal eddig még nem hallott verziója!

A The Biebers és Herrer Sári a Music FM stúdiójában adták elő a 2016-os Comet dal akusztikus változatát. Ha kíváncsi vagy, hogyan szól Puskás Petiéktől a Minden a miénk élőben, nézd meg a videót! Ha pedig nem szeretnél lemaradni a dalhoz készült vadonatúj klipről, tarts velünk október 20-án (csütörtökön), mert exkluzív klippremierrel készülünk!

Itt a Comet dal eddig még nem hallott verziója!

A The Biebers és Herrer Sári a Music Fm stúdiójában adták elő a 2016-os Comet dal akusztikus változatát. Ha kíváncsi vagy, hogyan szól Puskás Petiéktől a Minden a miénk élőben, nézd meg a videót! Ha pedig nem szeretnél lemaradni a dalhoz készült vadonatúj klipről, tarts velünk október 20-án (csütörtökön), mert exkluzív klippremierrel készülünk!

Így trollkodta szét Rákóczi Feri Sebestyén Balázs telefonját!

A rádiós műsorvezetők épp kitelepültek, és hazánk különböző szépséges városaiból köszönnek be reggelente. Természetesen nem is ők lennének, ha nem űznének poént mindenből, de főleg egymásból.

Sebestyén Balázs nagy döntésre szánta el magát!

A műsorvezető elhatározása azonban sokaknak okozhat örömet főleg, hogy Balázs rajongói sajnos már nem sokáig élvezhetik a rádiós reggeli kalandjait.

A Morning Show műsorvezetői megszívatták az X-Faktor nyertesét!

Vastag Csaba négy évvel ezelőtt életében először járt Balázsék stúdiójában, ahová egy nagy adag sós kávéval érkezett, ezért viszont a fiúk nem kímélték beszólásaikkal.

Lecserélték Sebestyén Balázst?!

A Morning Show tegnap reggeli meglepetés műsorvezetője a Barátok közt egyik kedvenc színésznője, Kiss Ramóna volt, akit jól "megizzasztottak" a fiúk, és még egy játékban is részt kellett vennie.

Elhallgathat a Class FM


szerző:
2016.08.01. 18:50
Elhallgathat a Class FM

Az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiójának frekvencia engedélyét nem hosszabbította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság médiatanácsa. A rádiót nemrég adta el egy amerikai üzletembernek korábbi tulajdonosa Simicska Lajos vállalkozó, akinek tavaly romlott meg a viszonya Orbán Viktor miniszterelnökkel. Az ellenzék szerint a kormány el akarja hallgattatni a kritikus hangvételű médiumokat, a Fidesz alelnöke szerint azonban a Demokratikus Koalíció a Class FM indulásakor is ezt mondta.

Sebestyén Balázs: „Csapatjuk a kamionnal”

Hat évvel ezelőtt halált megvető bátorsággal indultak útnak a híres rádiósok. Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon Jani extrém körülmények között vezették az aznapi kora reggeli műsort. Hiába száguldoztak, Feri simán bepróbálkozott.

Rádiója is lesz Andy Vajnának


szerző:
2016.02.05. 18:45
Rádiója is lesz Andy Vajnának

A TV2 megszerzése után rádiója is lesz Andy Vajnának. Az új adó pár hónapon belül elindul, a filmügyi kormánybiztos cége a Roxy Rádió egykori frekvenciáját szerezte meg.

Horváth Szilárd és a Drivingcamp


szerző:
2015.10.04. 12:40
Horváth Szilárd és a Drivingcamp

A rádióban a meghökkentő történetek mestere, viszont nem a kormány, hanem a mikrofon az ő fegyvere. Lássuk mire képes Horváth Szilárd a Drivingcamp tesztpályáján!

„Te nem tündérfalvi, hanem szánalomfalvi vagy”

Kiteregették a villalakók a piszkos szennyesüket. A Tündérfalvi FM fő témája a száműzetés, Fanni és Dóri megromlott kapcsolata és Dóri és Laci viszonya volt. Dóri annyira kiakadt Fannira, hogy otthagyta.

Balhéba fulladt a rádióadás

A Bermuda FM témája főképp a Dóri-Fanni konfliktus volt. A balhé azonban nem a stúdióban alakult ki, hanem a nappaliban, ráadásul két olyan ember között, akik eddig szinte testvéri viszonyban voltak.

A rádió, amin igazi nehézfiúk beszélnek

A Rács FM az a rádió, amit biztos nem szívesen hallgatnánk. Hogy miért? Mert a rádió a Váci Fegyház és Börtönben szól. És igazi nehézfiúk készítik, akik minimum 6 évet töltenek rács mögött. Fegyveres rablók, rablók és csalók, akik kemény bűnözők, de jól viselkednek, ezért is rádiózhatnak. Serdült Szilvia egy profi rádióssal ment el hozzájuk, aki feladatokat adott nekik, hogy tanulhassanak.
 

Giró-Szász volt cége üzletel az állami hírekkel

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár volt cége állítja össze az MTI Hírcentrum híreit a helyi rádióknak. A feladatot évi 42 millióért a Strategopolis Kft. végzi, aminek a cégbírósági adatok szerint Giró-Szász András még jelenleg is a tulajdonosa, bár ő azt állítja, már eladta részesedését, csak nem jelentette be.
 

ValóVilág 6 14-04-29


szerző:
2014.04.29. 23:00
ValóVilág 6 14-04-29

ValóVilág 6: A villalakók kora reggel egy élő rádióműsorba csöppentek, ahol rajongók ajándékokkal és szavakkal kényeztették őket, de ha ez nem lenne elég, megpillanthatták a főnyereményt, sőt Iza felcsapott konyhatündérnek is.

Fókusz Plusz 13-09-14


szerző:
2013.09.14. 20:00
Fókusz Plusz 13-09-14

Fókusz Plusz: Páros játszma - Elkísértük egy napjára az X-Faktor két műsorvezetőjét. Hogyan találja meg a hangot egymással Lilu és Istenes Bence? Kísértetváros - Horrortúra Csernobilban. A felrobbant atomerőmű környékén még mindig hatalmas a sugárzás. Svédasztal - Vendégségben az egyetlen magyar svédországi szigettulajdonosnál, aki főállásban a hadszíntereket járja.

Harsányi Levente feni a fogát a dollármilliókra

A mindig jókedélyű műsorvezető úgy tervezi, hogy a most négyéves kisfia egykor majd profi teniszjátékos lesz, és zsákszámra viszi majd haza a milliókat.

Összeomlottak a végzetes tréfa elkövetői

Első alkalommal adott interjút az a két rádiós műsorvezető, akik ártatlannak hitt átverésükkel egy brit nővér halálát okozták.

Nagy Feró titkos szenvedélye


szerző:
2012.10.04. 07:30
Nagy Feró titkos szenvedélye

Nagy Feró garázsában halmokban állnak a régibbnél régibb rádiók. Nem véletlenül, hiszen Feró eredetileg rádiószerelő akart lenni, de egy retrókiállításon megpillantotta fiatalkora kedvenc kocsiját is...

Reflektor 12-10-03


szerző:
2012.10.03. 23:25
Reflektor 12-10-03

Reflektor: Nagy Feró titkos szenvedélye. Szerednyei Béla szerelmét megírták a csillagok.

Beteljesült egy rádiós álom


szerző:
2012.04.17. 20:54
Beteljesült egy rádiós álom

Riportunk főszereplője megmutatta saját rádióadóját. A Fókusz megszervezte, hogy Robi, kedvencével és nagy példaképével, élő adásban találkozhasson. Sebestyén Balázs persze azonnal helyzetbe hozta váratlan vendégét.

Garami Gábor nem kér a házasságból

Az ismert rádiós műsorvezető váltig állítja, hogy az örök életre szóló hűség nem neki való. Gábor meglepő őszinteséggel vallott arról, hogy miért lett belőle örökös agglegény.

Fókusz 11-08-17


szerző:
2011.08.17. 20:20
Fókusz 11-08-17

Fókusz: A fél celebvilágot átverte, Sebestyén Balázst utolérte a végzete. Vastag Csaba tudta őt zavarba hozni. Az X-Faktor győztese kávéval a kezében váratlanul besétált Balázsék stúdiójába, mi végig forgattuk mi történt ezután. Kiskutya vagy sportautó? Melyik segíthet bennünket abban, hogy mások figyelmét magunkra vonjuk, esetleg leendő párunkra rátaláljunk?

Lángoltak a tornyok Hollandiában


szerző:
2011.07.17. 12:34
Lángoltak a tornyok Hollandiában

Tűz ütött ki két holland rádió - és tévéátjátszó tornyon.

Együtt ébredtünk Valkó Esztivel és István Danival

A páros Bochkor Gáborékat helyettesítette a rádióban, D. Tóth András pedig megnézte, miként garázdálkodnak a mikrofon mögött.

Megesszük a reklámfogásokat


szerző:
2011.06.22. 15:16
Megesszük a reklámfogásokat

Magyarországon a média az európai átlagnál több fogyasztót befolyásol élelmiszer vásárlásánál.

Fókusz 11-06-08


szerző:
2011.06.08. 20:40
Fókusz 11-06-08

Fókusz: Óriási dugót okozott Sebestyén Balázs! A népszerű műsorvezető legkülönlegesebb vállalkozásának majd nyolc kilométeres járműkonvoj volt a tanúja. Megdöbbentő leleplező riport Svájc vigalmi negyedéből, ahol szinte csak magyar lányok dolgoznak, vállalva az állandó életveszélyt!

Száguldó üvegkalitkából ébresztettek Balázsék

Nem volt még olyan, hogy egy kamion tetején, három műsorvezető három órán keresztül szórakoztassa az utazókat, és az út szélén ámulókat. Sebestyén Balázsék bekötötték biztonsági öveiket, vész esetére előkészítették a zacskókat, és felébresztettek mindenkit, aki az útjukba került.

Csend fogadja a rádió hallgatóit

Elhallgatott kedden délután négy órakor a radiocafe 98.6.

Fókusz 11-03-18


szerző:
2011.03.18. 20:45
Fókusz 11-03-18

Fókusz: A magyarországi televíziók közül kizárólag a Fókusznak sikerült kijutnia a japán katasztrófa helyszínére. Szerelem legfelsőbb szinteken! Alekosz még ki sem jött a Villából, de máris új valóságshow főszereplője lehet. Jövő héttől jelentkezhetnek az álomnők, akik versenyezhetnek az Okostojás kegyeiért.

Sokaknál szól a rádió


szerző:
2011.02.24. 19:19
Sokaknál szól a rádió

Több mint 7.3 millió ember hallgatott rádiót januárban. Naponta átlagosan 4 és 12 perc közötti időt fordítottunk rádiózásra.

Válassza ki, hogy mi menjen a köztévében!

Bárki beleszólhat mostantól, hogy milyen műsorok legyenek a köztévékben és a rádiókban.

Magyar rádióba magyar zenét!

Változtak a rádiós szabályok, hogy helyzetbe hozzák a magyar zenekarokat, de a tartalom a zenei szerkesztőkön múlik majd.

Házon kívül 11-01-13


szerző:
2011.01.13. 23:45
Házon kívül 11-01-13

Házon kívül: Képzelt apát kerestetnek a Házon kívül műsorvezetőjével. - Nincs pénz fűtőre, nincs pénz konyhás nénire: rengeteg közmunkás került az utcára. - Változtak a rádiós szabályok, hogy helyzetbe hozzák a magyar zenekarokat, de a tartalom a zenei szerkesztőkön múlik majd.

Nem tilos Ice-T-számot leadni


szerző:
2011.01.12. 15:22
Nem tilos Ice-T-számot leadni

A Médiatanács megszüntette az eljárást a Tilos Rádió ellen, de határozatukat nem indokolták.

Egycsapásra sztár lett az aranyhangú hajléktalan

Az egyik Ohio-állambeli napilap talált rá egy hajléktalanra, akiről kiderült: olyan hanggal rendelkezik, mint a legjobb rádiós bemondók.

Tévéfüggők vagyunk


szerző:
2010.12.27. 15:27
Tévéfüggők vagyunk

Egy átlagos, 15 évesnél idősebb magyar az ideje 46 százalékát tévénézéssel tölti.

Zajos csend a Kossuth Rádióban


szerző:
2010.12.21. 14:59
Zajos csend a Kossuth Rádióban

A reggeli műsor vezetője, Mong Attila egyperces csenddel tiltakozott a médiatörvény ellen. Jelentést kell írnia az esetről.

Hazáig követtük a Magna Cum Laude énekesét

Mező Misi eddig nem engedett kamerát az otthonába, a Fókusszal most kivételt tett. Bemutatta családját, majd a Magna Cum Laude tagjaival bejárták Gyulát, ahonnét karrierjük elindult, és ahol példaképként tekintenek rájuk.

Ledobták Balázsék a milliós járgányt

Megszületett a kegyetlen ítélet. 5 nap alatt több tízezren szavaztak a többmilliós autó sorsáról. Ott voltunk, amikor a kocsi a magasba emelkedett, és akkor is, amikor 30 méterről végül a földre zuhant.

Perel a Sláger és a Danubius


szerző:
2010.11.06. 08:57
Perel a Sláger és a Danubius

Döntőbíróságon perelhetik hazánkat a Sláger és a Danubius Rádió részvényesei

Elfogadták a Médiaalkotmányt


szerző:
2010.11.03. 12:02
Elfogadták a Médiaalkotmányt

Csak a kormánypárti szavazók szavaztak igennel kedden a Fidesz által beterjesztett Médiaalkotmányra, de ez is elég volt.

Templomba költözött a rádióstúdió

A plébániából sugározzák az éjjel-nappali közösségi rádióadást Devecseren. Csak zene és hírek szólnak az iszap-katasztrófával kapcsolatban.

Beolvasott munkaadójának a hírolvasó

Egy norvég rádió hírolvasója élő adásban panaszkodott munkájára, a végén pedig felmondott.

Pokolgép robbant egy kolumbiai rádiónál

A kolumbiai fővárosban, Bogotában heten sérültek meg egy autóba rejtett bomba robbanása miatt.

Eszter és Dani véres kalandja


szerző:
2010.07.01. 03:00
Eszter és Dani véres kalandja

A barátok egy rádióműsort vezettek, és arról is meséltek, hogyan sérült meg Eszter a közös nyaraláson.

Eldőlt: befejezi a Sláger Rádió

Nem indul újra a Sláger Rádió Budapesten sem - így döntött az amerikai tulajdonos.

Éjfélkor elhallgatott a két rádió

Helyüket rövid ideig tartó csend után két új kereskedelmi adó vette át: a NEO FM és a Class FM.

A Danubius és a Sláger nem folytathatja

A Danubius helyett az Advenio, a Sláger helyett az FM1 konzorcium nyert műsorszolgáltatói jogot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való