KERESÉS search-close

pszichiátria

86 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pszichiátria"

Összes idei koncertjét lemondta Britney Spears

Összes idei koncertjét lemondta Britney Spears. Az énekesnő nehéz időszakon megy keresztül, március végén került be a pszichiátriára, ahol közel 1 hónapot töltött, sajtóinformációk szerint labilis idegállapota miatt.

Megfulladt egy kikötözött beteg

A budapesti Jahn Ferenc Kórház pszichiátriáján történt az eset csütörtökön. A Blikk információi szerint a beteg egyik kezét és lábát kötözték ki, ő ki akarta szabadítani magát, beszorult a feje a rácsok közé és megfulladt. A Pszichiátriai Társaság szerint a legtöbb ilyen osztályon nincs elegendő személyzet, aki a kikötözött vagy kényszergyógykezelt betegeket folyamatosan figyelné. A kórháznál azt írták, hogy kivizsgálták az esetet, és nem hibáztak, szerintük szabályszerűen látták el a beteget.

Fegyőr mentette meg egy mentős életét

Fegyőr mentette meg a mentőst, akire késsel támadt egy részeg beteg Kecskeméten! A férfi azért fenyegette a mentőst, mert a pszichiátriára akarták átszállítani, de ő inkább hazament volna. Ekkor lépett közbe egy fegyőr, aki épp egy rabot kísért kórházba.

Cinthya Dictator a pszichiátrián forgatott magáról szelfifilmet

A tehetséges influenszer élete egyik legnehezebb időszakáról mesélt őszintén a Fókusz stábjának.

Tabudöntögetés: Cinthya Dictator őszintén beszélt depressziójáról

Félt kimenni az utcára, az állandó szorongás szinte megbénította, Cinthya Dictator azt mondja elhatalmasodott rajta a depresszió, a pszichiátrián kötött ki. Ott tanára tanácsára szelfifilmet forgatott magáról, hozzátartozói és orvosai segítségével újra önmagára talált. A külsejét kaméleonként változtató lány szerint rengeteg fiatal szenved hasonló tünetektől, viszont tapasztalata szerint a szorongást és a depressziót senki sem veszi komolyan, a családtagok nem érzik súlyát, nem tudják, hogyan segíthetnének. Az interjút hosszabban is megtalálod: ITT.

CINTHYA DICTATOR: „Sok családban nem veszik komolyan a depressziót”

Cinthya számára a tavalyi év nagyon nehéz volt, szorongása és depressziója egyre inkább elhatalmasodott rajta, emiatt előbb egy pszichiátert keresett fel, majd kórházba került. Az ott töltött időről szelfi filmet készített, nem csak azért, hogy dokumentálja az állapotát, hanem, hogy segítsen megdöntetni a mentális betegségeket övező tabukat. A teljes riportot megnézheted: ITT

Nem vesznek fel több beteget egy budapesti pszichiátriára

Nem vesznek fel már beteget a budapesti Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriájára. Ezt mondták ma az RTL Híradónak, amikor telefonon érdeklődtünk az osztályon, hozzátartozóként. A Népszava arról ír, már elkezdték kiüríteni a kórtermeket és 5 kórház között osztják szét az új betegeket. Novemberben számoltunk be arról, hogy bezár a két éve felújított osztály, a riportot megnézhetik ITT.

Bezárhat a pszichiátria a Merényi Gusztáv kórházban szakemberhiány

Bezárhatják a nemrég felújított pszichiátriát a fővárosi Merényi Gusztáv Kórházban. Erről elsőként a Népszava írt. A lap szerint szakemberhiány miatt nem működhet tovább az osztály. A betegeket és a dolgozókat a Nyírő Gyula kórház venné át. Az pszichiátriát két éve 69 millió forintból újították fel.

15 év után lehet ítélet


szerző:
2018.10.25. 18:19
15 év után lehet ítélet

Csak jövőre, több, mint 15 év után születhet ítélet annak a segédápolónak az ügyében, aki a vád szerint szexuálisan zaklatott egy beteget az egyik Budapesti kórház pszichiátriáján. A férfi tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el.

Kórházi ágyát gyújtotta fel, így próbált megszökni

Felgyújtotta a kórházi ágyát, majd megpróbált elszökni egy pszichiátriai beteg. A lángok miatt 50 embert kellett kimenekíteni a kórházból, őket egyelőre más osztályokon helyezték el. A betegek közül senki sem sérült meg, két kórházi dolgozót viszont enyhe füstmérgezéssel ápolnak.

 

Poloskától szenvednek a betegek

Ágyi poloskától szenvednek egy XVIII. kerületi pszichiátriai intézmény betegei. Előfordult, hogy a betegek arcán mászkáltak a rovarok. Erről elsőként a Hír Tv számolt be. Ma rejtett kamerával jártunk az intézményben.

 

Exkluzív: Halálosan fél a saját fiától

Életveszélyesen fenyegeti, emiatt bujkál fia elől egy nő. Az asszony azt állítja, hogy szenvedélybeteg fia már nem csak rá veszélyes. A fiatalember több erőszakos bűncselekményt is elkövetett, és kábítószer hatása alatt balesetet is okozott.

Maja már sosem lesz olyan, mint rég?

Éppen egy reggeli numerát bonyolított Kristóf, amikor rendőrök jelentek meg: és közölték, hogy megtalálták Maját Szombathelyen, és most egy budapesti kórházban van...

 

Lánya késelhette halálra

Lánya késelhette halálra azt a 79 éves asszonyt, akinek holttestét péntek reggel találták meg egy mezőkövesdi családi házban. Az 52 éves nő a szomszédok szerint beteg, pszichiátriai kezelésre jár, az anyja viselte gondját. A rendőrség már kihallgatta, de részletes tájékoztatást csak későbbre ígértek.

HÚSKLOPFOLÓVAL RABOLT: „Elfogytak az intézmények”

Nem döntésképes, súlyos pszichiátriai beteg - ezt mondta a volt férje arról a nőről, aki egy húsklopfolóval és gyereke játékpisztolyával akart kirabolni három boltot Törökbálinton. Az egyik akcióját rögzítette egy biztonsági kamera, a nőt azóta elfogták. Az asszony volt férje azt mondta, voltak elvonón, kórházban, pszichiátrián, de sehol sem tudták meggyógyítani.

A TASZ a rendőrséget bírálja

Megalapozatlan és túlzó volt a rendőri intézkedés, amikor a magát a kéményhez láncoló ligetvédőt a rendőrök megbilincselték, majd mentővel a pszichiátriára vitték. Ezt állítja a Társaság a Szabadságjogokért nevű jogvédő szervezet. Az aktivista még kedden mászott fel a Közlekedési Múzeum bontásra ítélt épületének a tetejére, és onnan végül magától jött le. Ezután a rendőrök mégis megbilincselték, mentőautóba tették, ahol leszíjazták és egy pszichiátria bezárt kórtermében töltötte az éjszakát.

Nincs elég hely a gyermekpszichiátrián

Kevés az ágy a Heim Pál Gyermekkórház pszichiátriáján, nagyobb osztályra lenne szükségük, mert egyre több a beteg. Ezt mondta az RTL Híradónak az osztály vezetője. A kórház új pszichiátriai központot szeretne kialakítani, az épület megvan hozzá, de az átalakításhoz egyelőre nincs meg a pénz. Nekik gyűjt idén az Európai Orvosok Zenekara, közelgő budapesti koncertjük teljes bevételét a kórháznak ajánlották fel.

Lánya szerint apját megverték a kórházban

Nem akarta bevenni a gyógyszerét ezért öten verték meg édesapját a pszichiátrián - ezt állítja egy 69 éves férfi lánya. A nő szerint édesapját múlt hét pénteken az ágyhoz szíjazva, begyógyszerezve találta. Fején és kezén kék-zöld foltok és sérülések voltak. A kórház azt állítja, hogy a férfi agresszív volt, és az ápolók megpróbálták lenyugtatni, ekkor sérült meg.

Élve született, nem mondott igazat az orvos

Súlyosan hibáztak a Szent Imre Kórházban a pszichiátrián dolgozók – ez áll az ombudsmani jelentésben. Tavaly márciusban egy várandós nő került hozzájuk, felügyelet nélkül, kikötözve hagyták, beindult a szülés, a kisbaba pedig meghalt - a jelentés szerint a körülmények miatt. Az alapvető jogok biztosa azt javasolja, hogy dolgozzanak ki szabályozást a terhes nők pszichiátriai kezelésére. Kerestük a kórházat is, de nem reagáltak megkeresésünkre. A rendőrség nyomoz.

Megszületett Damu Roland kislánya – Inkubátorban tartják a babát

Idő előtt, császármetszéssel jött világra Damu gyermeke. Egyelőre minden rendben van, a baba és az anyuka is jól vannak.

Győzike pszichiátriai kezelésre szorul

Elképesztő dokumentumot tett közzé a Facebook-oldalán Győzike, mégpedig egy kórházi ambuláns naplót, ami szerint a Romantic egykori frontembere pszichiátriai kezelésre szorul. De vajon miért?

Felgyújtotta a kórházi ágyát a beteg

Kiégett egy kórterem a győri kórházban, miután felgyújtotta az ágyát egy pszichiátriai beteg. 17 embert kellett kimenekíteni az épületből. Az 58 éves férfit csütörtök este vitték be a rendőrök agresszív viselkedése miatt. Egy öngyújtót csempészhetett be magával, azzal gyújthatta a tüzet. A beteg súlyos égési sérüléseket szenvedett, heten füstmérgezést kaptak.

Baltával verte szét a lakását


szerző:
2016.01.11. 18:05
Baltával verte szét a lakását

Baltával verte szét saját lakását egy férfi, csak a kommandósok tudták megfékezni. Úgy tudjuk, hogy a városban közismert volt a 23 éves fiatalember labilis állapota, de eddig nem volt közveszélyes.

Katasztrofális állapotok a pszichiátrián

Megsüllyedt épületszárny, málló vakolat és penész. Katasztrófális állapotok a fővárosi Szent János kórház egyik pszichiátriai osztályán. Stábunkat kedden beengedték az intézménybe.

Egy zárt osztály, amelyet már rég be kellett volna zárni

Egy beteg agyonvert egy másik beteget, majd néhány nappal később ugyanott kiugrott egy ápolt az ablakon. A budapesti Merényi kórház pszichiátriai osztályán történt mindez. A zárt osztályon, ahová eddig egyedül csak az ombudsmant engedték be, mert őt be kellett engedniük. És rémísztő dolgokat látott: penészes falakat, a kórteremben hömpölygő szennyvizet. Betegeket, akik féltek, és nem érezték magukat biztonságban. Már akkor úgy látta, hogy az osztályt be kell zárni. Mindez több mint fél éve  volt. Az osztály azóta is működik, és azóta három tragédia is történt. Serdült Szilvia riportja.

Az igazgató magyarázta a családnak, mi történt

Folyamatosan romlott az állapota, ezért vitték a neurológiáról a Merényi kórház pszichiátriájára a később ott meggyilkolt idős embert. Ezt mondta a családnak a kórház igazgatója, aki személyesen találkozott kedden a rokonokkal.

Most egy beteg ugrott ki a Merényiből

Kiugrott egy beteg a Merényi Kórház pszichiátriájának ablakából. Mindez ugyanazon az osztályon történt, ahol néhány napja egy másik beteg ágyráccsal verte agyon a szobatársát. A férfi két emeletet zuhant, többször is újra kellett éleszteni, életveszélyes sérülésekkel vitték a sürgősségi osztályra. A kórház adásunkig nem reagált a történtekre.

Felháborodott a meggyilkolt beteg családja

Nem értik a kedd hajnalban meggyilkolt idős férfi hozzátartozói, hogyan kerülhetett rokonuk a Merényi Kórház pszichiátriájára, és hogyan ölhette ott meg az egyik beteg. Az áldozat unokája az RTL Híradónak azt mondta, nagyapja egy gyógyszer mellékhatása miatt lett rosszul, ezért vitték be az István kórházba. De semmit sem tudtak arról, hogy onnan hajnalban egy zárt osztályra viszik. Velük már csak azt közölték, hogy meghalt.

GYILKOSSÁG: Teljes interjú az áldozat unokájával

Hol szomorúan, hol dühösen mesél a meghalt férfi unokája a kedd hajnali gyilkosság előzményeiről. Azt mondja, egy nemrég felírt gyógyszer mellékhatása miatt nagyapja szédülni kezdett, félrebeszélt és többször el is esett. Ezért vitték kórházba.

Gyilkosság a pszichiátrián: megszólalt az áldozat unokája

Gyilkosság a pszichiátrián, akár egy német krimi címe is lehetne, de ez nem fikció, hanem a valóság. Egy 88 éves beteget kedd hajnalban meggyilkolt 68 éves szobatársa. A gyilkosság gyanúsítottját itt vezetik el rendőrök. A Híradó megtalálta az áldozat unokáját, aki megrendülten beszélt az esetről, azt kérte, a nevét ne írjuk ki.

Furcsa gyilkosság: a család nem is tudta, hogy a nagyapa zárt osztályra került

Gyilkosság a pszichiátrián, akár egy német krimi címe is lehetne, de ez nem fikció, hanem a valóság. Egy 88 éves beteget kedd hajnalban meggyilkolt 68 éves szobatársa. A gyilkosság gyanúsítottját itt vezetik el rendőrök. A Híradó megtalálta az áldozat unokáját, aki megrendülten beszélt az esetről, azt kérte, a nevét ne írjuk ki.

Gyilkosság a zárt osztályon


szerző:
2015.10.27. 18:17
Gyilkosság a zárt osztályon

Megölte szobatársát egy beteg a fővárosi Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriáján. A rendőröket hajnali fél 5-kor riasztották. Az ügyben hírzárlat van, a rendőrség csak szűkszavú közleményt adott ki, amely szerint a zárt osztályon olyan súlyosan bántalmazta egyik beteg a másikat, hogy az belehalt. A kórház közleményében az áll, hogy az áldozat halálosan megsebesült, ami utalhat valamilyen eszközre, pedig a zárt osztályon kezelt betegeknél nem lehet olyan tárgy, amellyel magukban vagy másokban kárt tehetnek.

 

A radiátorhoz kötözik ki a betegeket a Merényi pszichiátriáján

Bezáratná az embertelen körülmények miatt a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriájának zárt osztályát az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala. A szerdán nyilvánosságra került 34 oldalas jelentés penészes falakról, eldugult vécékről és kikötözött betegekről ír.

TRAGÉDIA:

Megtörten, csak az RTL Klubnak nyilatkozott az édesanya, akinek fiait saját apjuk ölt meg, Hevesen. Kitti először és utoljára szólalt meg az ügyben. Az esetről ugyanis sok pletyka és valótlan állítás is napvilágot látott, ezeket szerette volna tisztázni.

Elvesztette gyermekeit, könnyek között adott interjút

Most először és utoljára szólal meg az a hevesi édesanya, akinek élettársa a múlt hétvégén felakasztotta 6 és 12 éves közös gyermekeiket, majd önmagával is végzett. A megtört, sokkos állapotban lévő édesanya azért vállalta az interjút, mert, mint mondja: a tragédia óta elhangzott sajtóhíresztelések nem fedik a valóságot. Most minden erejét összeszedve szerette volna tisztázni a történteket. Újvári Mihály riportja.

Pszichiátrián kezelték a gyermekeivel és magával is végző apát

Pszichiátrián kezelték korábban azt az apát, aki a hétvégén megölte 6 és 12 éves fiait Hevesen. A férfi ezután magával is végzett. Az apa családja azt mondta híradónknak arra sincsen pénzük, hogy eltemessék halottaikat. Az önkormányzatnál úgy döntöttek, hogy segítenek a családnak.

Nem emlékszik, de nem akart ölni


szerző:
2015.05.21. 18:10
Nem emlékszik, de nem akart ölni

Nem emlékszik, hogy mi történt, de kizártnak tartja, hogy ölni akart volna. Ezt mondta a bíróságon a férfi, akit azzal vádolnak, hogy tavaly augusztusban szándékosan kilökött egy idős asszonyt a villamos elé Budapesten. A 74 éves nő a helyszínen meghalt. A férfit egy nappal a bűncselekmény előtt engedték ki a János Kórház pszichiátriai osztályáról.

Eltörte az ápoló arccsontját


szerző:
2015.04.23. 18:08
Eltörte az ápoló arccsontját

A rendőrség gyanúja szerint a 30 éves fiatal férfi előbb szidalmazta az ápolókat, majd rájuk rontott. Egy Híradónknak nyilatkozó szemtanú azt mondta, ez pont fordítva volt. Azt mondta: az ápolók kezdték el ütni-verni, minden ok nélkül a férfit, akinek a fejét még egy ajtóba is beleverték, ezután pedig az utcán is bántották.

Pszichiátrián kezelték a gyilkos anyát

Alkoholproblémái miatt többször is az egyik budapesti pszichiátrián kezelték a gyermekét megölő asszonyt - erről a kórházban nyilatkoztak Híradónknak. A kórház azonban nem értesítette a gyámhivatalt, mert akkor még nem volt kötelező. Korábban az egyik budai gyámhivatal foglalkozott a családdal, de miután a szülők közjegyző előtt megegyeztek a gyerek elhelyezéséről, lezárták az ügyet. Ám az asszony zűrös ügyei ezután sem rendeződtek.

Az Ombudsman is vizsgálja a szülést

A Pszichiátriai Érdekvédelmi Fórum elnöke szerint hibáztak az orvosok, amikor nem vitték át a szülészetre azt az asszonyt, akinek a szülése a pszichiátrián indult meg. A nyolchónapos terhes beteg nőnél ott helyben vezették le a szülést, a kisbaba meghalt.

A pszichiátrián kellett megszülnie a gyermekét

A Szent Imre Kórház pszichiátriáján szülte meg gyermekét az ott kezelt nő. A gyermek az orvosi jelentés szerint végül halva született. A kiszivárgott információk szerint csupán egy függönnyel választották el a nőt a többi betegtől, ahelyett, hogy átvitték volna a mindössze pár méterre lévő szülészeti osztályra.

Kivégezte a kutyáját


szerző:
2015.01.30. 18:10
Kivégezte a kutyáját

Konyhakéssel szabályosan kivégezte kutyáját egy 53 éves férfi a Jász-Nagykun–Szolnok megyei Kengyelen. A szomszédja vette észre a tetemet az udvaron, ő hívta a rendőröket. Amikor kiérkeztek, a férfi éppen vasvillával a kezében az óvoda mellett őrjöngött. Úgy tudjuk, többször kezelték már a pszichiátrián. Pár éve a házát akarta felrobbantani.

A pszichiátriáról vitték a tárgyalásra

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a pszichiátriai beteget is, aki megölte lakótársát egy Győr melletti szociális otthonban. A 66 éves férfi a gyanú szerint késsel szurkálta halálra társát, miután állítólag pár száz forinton összevesztek.

Berúgott, mielőtt gyújtogatott és lövöldözött

Senkinek nem akart kárt okozni és nagyon sajnálja a történteket – ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki tavaly nyáron megpróbálta felgyújtani a pszichiátriát Szombathelyen, majd többször rálőtt a helyszínre riasztott rendőrökre.
 

Hogy látja a világot egy skizofrén beteg?

Milyenek a mindennapjai, tényleg kettős személyisége van? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Társaság a Szabadságjogokért legújabb anti-stigma kampánya. Egy kommunikációs központtal együttműködve megalkottak egy fiktív fiút, Bálintot, akinek célja, hogy megmutassa az embereknek, milyen együtt élni egy pszichiátriai betegséggel.

Nem büntethető a pszichiátrián lövöldöző férfi

Akár tíz évig is tarthat a kényszer-gyógykezelése a szombathelyi pszichiátrián lövöldöző férfinak, aki tavaly nyáron először megpróbálta felgyújtani a kórházat, majd rálőtt a helyszínre riasztott rendőrökre.

 

Gizella néni, aki nem is akart gyereket rabolni

Gizella, aki el akart vinni egy gyereket az anyjától. Gyerekrablás vagy valami más? Félelmet keltő pszichiátriai betegek az utcákon.

MC Hawer lelépett az elvonóról


szerző:
2012.07.17. 18:30
MC Hawer lelépett az elvonóról

Nemrég rá sem lehetett ismerni az MC Hawer és a Tekknő formációjának énekesére. Három hete már másodszor vonult be a kapuk mögé, önszántából. Belátta, ha élni akar, nincs más választása.

Fókusz Plusz 12-06-30


szerző:
2012.06.30. 19:30
Fókusz Plusz 12-06-30

Fókusz Plusz: Sötét démonok - Idegösszeomlást kaptak, pszichiátriára kerültek. A lakodalmas zene császára, MC Hawer és a sztárszínész Mészáros Árpád Zsolt megrázó vallomása. Édes élet - Csodakabrió, méregdrága vitorlás. Megmutatjuk, mi az igazi luxus a hőségben, amiről Puzsér Róbertnek is megvan a véleménye.

A sztárok démonjai


szerző:
2012.06.30. 19:00
A sztárok démonjai

Nem bírták a hírnévvel járó felhajtást, a fellépésekkel járó stresszt, vagy egyszerűen túl sokat kerestek, és nem tudták megbecsülni a sikert, és az azzal járó milliókat?

Damut az orvosi papírok se mentették meg

A színészre váratlanul csapott le a rendőrség kórtermében, és bilincsbe verve szállították át a pszichiátriáról a Nagy Ignác utcai börtönbe.

Az elesettek utolsó mentsvárát is elvehetik

Több ezer pszichiátriai beteg, fogyatékos, hajléktalan és idős ember maradhat ellátás nélkül januártól.

3 és fél évet kapott az elmeháborodott férfi

Három év hat hónap börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön másodfokon egy pszichiátriai kezelés alatt álló férfit.

Mesterséges kómában a megégett lány

A 22 éves magyar lány a franciaországi Agen városában, pénteken szenvedett életveszélyes égési sérüléseket.

Pszichiátriára juttatta volt párját Jerzy

Nemrég Jerzy és újdonsült barátnője a Fókuszban mesélt egymásra találásukról. A nagy szerelemről áradoztak, most pedig azt próbálják megfejteni, hogy miért csalták meg őket az érzékeik. Szandra nehezen viselte a szakítást. Kórházban kellett kezelni emiatt.

Nincs, aki ápolja a gyerekek lelkét?

Évente több száz gyerek marad ellátás nélkül, mert alig van gyermekpszichiáter Magyarországon.

Diliházba vonulna a szexbotrányos képviselő

Az elmúlt három év során hat nőnek küldött szeméremsértő fotót tartalmazó üzeneteket az interneten.

Autópályán száguldozó traktorosra lőttek

Csak lövésekkel tudtak megállásra kényszeríteni egy traktort egy osztrák autópályán szerdán a rendőrök.

Pszichiátriáról eltűnt lányokat keresnek

Az újkígyósi Hascan Helena Laurát és a békéscsabai Huszárik Renátát keresi a Gyulai Rendőrkapitányság.

Nem akart levelet írni Michael Jacksonnak

Újabb büntető eljárás indult a kiskunhalasi pszichiátria ellen.

Segélykiáltó önkannibalizmus Új-Zélandon

Kétségbeesett figyelemfelhívásként vágta le, majd ette meg saját ujját egy elmezavarokkal küszködő új-zélandi férfi.

Tűz a pszichiátrián


szerző:
2011.04.15. 18:34
Tűz a pszichiátrián

Két beteg enyhébb füstmérgezést szenvedett, amikor délután tűz ütött ki Debrecenben a Pszichiátriai Klinikán.

Elfogták a lakótelepi rongálót


szerző:
2011.03.29. 16:40
Elfogták a lakótelepi rongálót

Több millió forintos kárt okozott szomszédainak és a rendőrökre is rátámadt egy nő Mosonmagyaróváron.

Hőkamerával leltek rá az elkóborolt betegre

A skizofrén férfi a helyi szanatórium kerítésén mászott át, végül hőkamera segítségével bukkantak rá egy erdős területen.

Saját fiaira gyújtotta a házat


szerző:
2011.02.18. 13:48
Saját fiaira gyújtotta a házat

A két fiú a szivárgó füstre lett figyelmes. A tűzoltók a lángokat eloltották, senki nem sérült meg. Az apa pszichiátriára került.

Speciális osztály erőszakos betegeknek

Elkészült az úgynevezett magas biztonságú osztály terve, ahol az agresszív pszichiátriai betegeket kezelnék.

Mindennaposak a támadások a pszichiátrián?

Egy volt ápolónő az RTL Híradónak azt mondta, hogy hol ápolók, hol pedig a betegek sérülnek meg, mert a betegeket nem különítik el megfelelően egymástól.

Halállal riogatott a részeg férfi

Kommandósok tettek ártalmatlanná Kemecsén egy részeg férfit, aki előbb a feleségét, majd a fiát bántotta.

Tavasszal nyílik az új Lipót


szerző:
2010.12.30. 10:18
Tavasszal nyílik az új Lipót

Április elsején nyílhat meg 205 ággyal a MÁV tüdőgyógyintézetének épületében az új pszichiátriai intézet - írja a Magyar Hírlap.

Megijedt a robbantó, mert megégett a szemöldöke

Felrobbantotta a házát egy oroszlányi férfi, majd besétált a rendőrségre, hogy elmesélje, mi történt.

Te vagy az életem 10-11-08

Te vagy az életem, 94. rész - Isabel még kórházban marad és Esperanza meglátogatja a meccse előtt. Miguel és Falucho azt követeli Dufretól, hogy eressze ki Beatrizt a pszichiátriáról. Az irodában mindenki megrémül, amikor megtudják, hogy Beatriz kiszabadult. Constanza meglátja Martint és Esperanzat egy kompromitáló helyzetben és úgy dönt, hogy megátkozza a lányt. Esperanza vesztésre áll, mert Martint keresi a nézőtéren. Amikor megérkezik, az ellenfél kiüti. Isabel megjelenik és azt súgja neki, hogy álljon fel.

Stresszesebb a pszichiátriai ápolók élete

Nagyobb félelem, több támadás. Tízből hat pszichiátriai dolgozót ért már támadás a munkahelyén.

Egy teljes napon át festenek


szerző:
2010.09.03. 13:52
Egy teljes napon át festenek

24 órás festőmaratonon mérhetik össze alkotóképességüket civilek és pszichiátriai betegek.

Nem zárult le a tényői gyilkosság nyomozása

A rendőrség már megszüntette volna az eljárást, de az elkövető családja panaszt emelt.

Újra betegek közt a bántalmazással vádolt ápolók

Szexuális bántalmazással, súlyos testi sértéssel és zsarolással vádolták őket.

Ápolók a vádlottak padján


szerző:
2010.07.09. 12:14
Ápolók a vádlottak padján

Azzal gyanúsítják őket, hogy szexuálisan bántalmazták, és megverték a gondjaikra bízott értelmi fogyatékosokat.

A pszichiátriáról szerzett olcsó munkaerőt?

Fegyelmi eljárást indítását javasolták a bázakerettyei pszichiátriai intézmény igazgatója ellen.

Előzetesben egy újabb ápoló


szerző:
2010.04.22. 10:04
Előzetesben egy újabb ápoló

Apróbb ajándékokat, kávét, cigarettát zsarolt ki a betegektől.

Előzetes és házi őrizet az ápolóknak

A két férfit azzal gyanúsítják, hogy szexuálisan bántalmazták, megalázták és meglopták egy kiskunhalasi otthonban az betegeket.

Foszlik a pszichiátriai ellátás hálója

Az elmúlt időszak brutális gyilkosságaihoz is köze van annak, hogy a pszichiátriai betegek nehezen jutnak megfelelő ellátáshoz.

Tűz ütött ki a lengyel pszichiátrián

Evakuálni kellett egy lengyel pszichiátriai intézet pácienseit a tűz miatt, melyben legkevesebb hárman haltak meg.

Nincs bizonyíték a pszichiátriai erőszakra

Nem talált bizonyítékokat a két ápolónő állítására a belső vizsgálat.

Pszichiátriára kerülnek a gyógyszerező tinik?

Az öt gyerek depresszió és epilepszia elleni gyógyszert vett be. Kettőt közülük nem először vittek kórházba ilyen problémával.

Gyerekek mellett dolgozott a tarjáni gyilkos

A férfit pszichiátrián kezelik, rendőrségi őrizet alatt van, eddig nem tett vallomást.

Drogokkal kezelt az orvos


szerző:
2009.09.22. 08:22
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való