KERESÉS search-close

pszichés beteg

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pszichés beteg"

Nem vette be a gyógyszereit a pszichés beteg fiú, többször hasba szúrta magát

Életveszélyben volt a pszichés beteg, mert nem vette be a gyógyszereit. A fiú többször hasba szúrta magát, majd az erdőbe futott tegnap délután Bakonyszentlászlón. Rendőrök, polgárőrök, mentők és a honvédség légi kutató-mentő csapata is részt vett a keresésében. Alig egy órán belül megtalálták, sérülései miatt mentőhelikopter vitte a veszprémi kórházba.

Két embert megölt, most betegségre hivatkozik

Azért ölt, mert nem vette be a gyógyszereit - erre hivatkozott az a férfi, aki a vád szerint meggyilkolta élettársát és annak nővérét a Borsod megyei Kenézlőn tavaly februárban. Az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést kért a férfira az előkészítő tárgyaláson, Miskolcon. A gyilkosság vádlottja új vallomást tett, amiben azt hangsúlyozta, pszichés betegsége miatt nem volt beszámítható, amikor bottal agyonverte a két asszonyt.

15 év után újra gyilkolt


szerző:
2018.01.20. 18:05
15 év után újra gyilkolt

Megrázó: több mint tíz késszúrással megölte apját egy férfi. Az RTL Híradó úgy tudja, a gyanúsított 15 éve is gyilkolt, de pszichés betegsége miatt kényszergyógykezelésre ítélték. 

„Ez a legnagyobb büntetés”

Az a legnagyobb büntetés, hogy elvesztette az anyját – ezt mondta a bíróságon utolsó szó jogán az a hercegszántói férfi, aki egy vita után még 2014 decemberében halálra szurkálta az asszonyt. A brutális támadásért most jogerősen 9 évet kapott. A bíróság szerint mivel a gyilkos pszichés beteg, ezért ennyi is elég.

Fókusz 2017-03-16


szerző:
2017.03.16. 19:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való