KERESÉS search-close

postaláda

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "postaláda"

VV Reninek meggyűlt a baja a postaládával...

Tudtátok, hogy VV Gina lett a VillaManó? A ValóVilág powered by Big Brother harmadik helyezettje a leveleket fogja kézbesíteni a villalakóknak, ám az első posta nem ért könnyen célba...

37. rész - A házaspárt egy ismeretlen fenyegeti!

Egy napon Boglárka egy halálos fenyegetést talál a postaládájában. Miközben férje, Gábor a fenyegetést félvállról veszi, és csak egy „diákcsínynek” tekinti, Boglárka alig mer kimozdulni otthonról. 

Videótéka, postaláda - a régmúlt technikai vívmányai

Emlékeznek még azokra az időkre, amikor sorba álltak az újságosnál, hogy pénzt váltsanak a telefonfülkéhez, vagy amikor postaládát kerestek, hogy feladják a nagyinak a levelet? Aki menőbb volt az faxolhatott, nekik már talán videomagnójuk is volt, de ők is sorban álltak a tékában vagy nyakukba vették a várost, hogy egy internetkávézóba megnézzék üzent-e valaki az IWIW-en.

E-mail dömping: túlélési tippek

Sokszor erős a kísértés, hogy a telítődő postaláda tartalmát egyetlen mozdulattal olvasatlanul a kukába helyezzük. Dr. Erdős Zsuzsanna tanácsadó segítségét kértük, hogy levélözön idején miként kezeljük e-mail fiókunkat.

Szűrje ki a szószátyárokat okos levelezőjével!

A Xerox új megoldást fejlesztett az e-mailek kezelésére. A Business of Your Brain elemzi az e-maileket és naptárbejegyzéseket.

Postaládákból loptak ajánlószelvényt

A rendőrök kiemelten figyelik a postaládák, házak, kapualjak környékét, ugyanis kedd óta összesen 700 postaládát törtek föl.

Postaládákat törtek fel a VIII. kerületben

A rendőrség szerint elképzelhető, hogy az ajánlószelvényeket vitték el belőlük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való