KERESÉS search-close

portugál

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "portugál"

A focimaffiától tart a portugál hekker

Attól fél, hogy Portugáliában végez vele a focimaffia - ezt mondta mai tárgyalásán Rui Pinto, portugál hekker. A férfi egyike volt azoknak, akik a Football Leaks nevű szervezetet alapították, ami világhírű klubokról és játékosról szivárogtatott ki bizalmas információkat. A magyar bíróság úgy döntött, hogy átadja a hekkert a portugál hatóságoknak. Az ítélet még nem jogerős.

Adatokat kérnek a hackertől

Információink szerint már a belga és német hatóságok is szeretnének dokumentumokat kérni a korrupció ellen küzdő Footbal Leaks Magyarországon elfogott hackerétől. A portugál férfi kiszivárogtatott adatai alapján már több eljárás is indult. Múlt hét szerdán kapták el a magyar rendőrök. Most nyomkövetőt visel, és budapesti lakásában várja a tárgyalást, melyen eldől, hogy átadják-e a portugáloknak.

Eb: francia és portugál hajrá

Rendhagyó riportot készített a Fókusz az Eb döntő nagy összecsapásáról. A videóban Török Réka és Polgár Gáza riporterek párhuzamos dimenzióit láthatják francia, illetve portugál szemszögből. Lábjegyzet, jó lett volna, ha az egyik szemszög a magyar.

Meghalt a legendás focista, Eusébio

Elhunyt Eusébio Da Silva Ferreira, minden idők legnagyobb portugál labdarúgója. Ő volt az első afrikai származású labdarúgó, aki világhírnévre tett szert.

A Dunában kutatnak az eltűnt portugál fiú után

Búvárok és rendőrök szálltak vízre a Duna budapesti-déli szakaszán: Goncalo Ferrazt keresik. Ugyanis a 22 éves portugál egyetemista május 11-én a folyóba ugrott az Erzsébet hídról. A fiút azóta sem találják.

Reflektor 11-12-06


szerző:
2011.12.06. 23:40
Reflektor 11-12-06

Reflektor: Hová tűnt Aurea cipője? A portugál világsztár mezítláb lépett az X-Faktor színpadára. A Reflektor riportere interjút készített Aureával, és természetesen erre is rákérdezett. Márciusban érkezik a baba Héder Barnáékhoz. Az ismert televíziós az elmúlt hónapokban mindent elkövetett, hogy szagmentes otthont biztosítson várandós feleségének, Ildikónak.

Fókusz 11-12-05


szerző:
2011.12.05. 20:20
Fókusz 11-12-05

Fókusz: Beigazolódtak Kováts Vera baljós gondolatai - az énekesnő már az X-Faktor délutánján megérezte, hogy párbajozni fog. Megmutatjuk a show legfeszültebb pillanatait! De ott voltunk akkor is, amikor Annamarinak el kellett hagynia a ValóVilág stúdióját! Döbbenten szembesült a róla szóló újságcikkekkel, és először beszélt gyermekéről, akit korábban örökbefogadó szülőkre bízott.

Tárgyalnak a portugál pénzügyi mentőövről

Portugália 80 milliárd eurót kap az EU-tól és az IMF-től.

Kísértetház marad a Balettintézet épülete?

Az épület állapota egyre romlik, a portugál tulajdonos ellen pedig felszámolási eljárás indult.

Hajtóvadászat a gyilkos politikus ellen

Agyonlőtte riválisa férjét a helyhatósági választások egyik jelöltje a portugáliai Fervenca városában.

Élőben a magyar-portugál!


szerző:
2009.09.04. 19:36
Élőben a magyar-portugál!

A meccs 20:40-kor kezdődik, előtte pedig este nyolctól lesz a Barátok közt.

16 évig rejtőzött barlangokban


szerző:
2009.07.30. 12:34
16 évig rejtőzött barlangokban

A portugál férfi börtönből szökött meg, ahova emberölés miatt került.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való