KERESÉS search-close

portik tamás

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "portik tamás"

Újratárgyalják a Prisztás-ügyet

Rá sem lehetett ismerni a bíróságon Portik Tamásra. Hosszú hajat és szakállat növesztett a börtönévek alatt. Jogerős büntetését tölti egyebek mellett az 1996-os Prisztás gyilkosság miatt. Az ügyet azonban újratárgyalják. Már harmadszor kezdik újra. Most azért, mert tavaly valaki váratlanul bevallottra, hogy ő végzett a vállalkozóval.

GYÁRFÁS TAMÁS: „Nem akarok ujjat húzni az alvilággal!”

Gyárfás Tamást gyanúsítják azzal, hogy megbízta Portik Tamást, hogy ölesse meg Fenyő Jánost. Az egykori sportvezető hosszú hallgatás után most a Fókusznak nyilatkozott. A teljes riportot ITT nézheted meg!

Rogán nem ment el a bíróságra

Egy órával a tárgyalás előtt jelentette be, hogy nem megy el a maga által kezdeményezett per tárgyalására Rogán Antal. A kabinetirodát vezető miniszter azért perelte be az Együtt alelnökét, mert Juhász Péter korábban azt állította: Rogán Antal bűnözőkkel üzletelt belvárosi polgármesterként. A miniszter most azt mondta: Juhász Péter és az elítélt bűnöző, Portik Tamás lejárató akciójához nem akar asszisztálni. Az Együtt alelnöke szerint Rogán Antal fél, ezért nem jelent meg a bíróságon.

Vizsgálják Portik állításait Rogánról

Feljelentés kiegészítést rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség abban hivatali vesztegetési ügyben, amelyet Portik Tamás tanúvallomása alapján kezdeményeztek. A Rogán Antal és Juhász Péter közötti személyiségi jogi perben tanúként hallgatták meg a korábban gyilkosságért elítélt Portikot, aki azt állította, hogy évekkel ezelőtt 10 millió forintnyi eurót adott át az akkori belvárosi polgármesternek, Rogán Antalnak. A miniszterelnöki kabinetiroda azt közölte: Rogán Antal maga írt levelet a legfőbb ügyésznek és a belügyminiszternek, amelyben hatósági vizsgálatot kért az ügyben.

A fideszes képviselők bojkottálták az ülést

Orbán Viktor nem beszélt Rogán Antallal arról, hogy a gyilkosságért elítélt Portik Tamás azt vallotta a bíróságon: évekkel ezelőtt 10 millió forintnyi kenőpénzt adott át a miniszterelnök jelenlegi kabinetfőnökének. A miniszterelnök az állami rádiónak azt mondta, egy bűnöző állításaival nem kell foglalkozni. Az ügyről a nemzetbiztonsági bizottság is tárgyalt volna pénteken, de elmaradt az ülés, mert a fideszes képviselők nem mentek el. Az MSZP szerint ez durva támadás a jogállamiság ellen.

Portik állítja, 10 milliót adott Rogánnak

Rogán Antal az RTL Híradónak cáfolta, hogy pénzt adott volna át neki Portik Tamás, vagy egyáltalán ismernék egymást a bűnözővel. A nemrég gyilkosság miatt elítélt Portik egy személyiségi jogi perben pénteken azt állította, hogy régóta ismeri Rogánt, sőt, egyszer személyesen vitt el neki egy zacskóban 10 millió forintnak megfelelő eurót.

Súlyosbították Portik büntetését

Az olajügyek miatt hírhedt vállalkozót másodfokon 15 évre ítélték a Prisztás gyilkosság miatt. Az ügyben húsz év után született jogerős döntés. Portik Tamás a vád szerint egy ingatlanügy miatt veszett össze az éjszakai életben jól ismert Prisztás Józseffel, akit saját testőrével lövetett fejbe. A férfi szintén tizenöt év börtönt kapott.

Életfogytiglan az Aranykéz utcai robbantónak

Életfogytig tartó büntetést kapott az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő gyilkosság miatt Jozef Rohac. A nem jogerős döntés szerint a szlovák férfi ölte meg 1998-ban Fenyő János médiavállalkozót és ő robbantott az Aranykéz utcában is. Négyen haltak meg a merényletben köztük az akkori éjszakai életben ismert Boros Tamás. A vállalkozó megölésére a bíróság szerint Portik Tamás adott megbízást, ő 13 évet kapott.

Gyilkosság miatt 10 évet kapott Portik Tamás

19 éve történt gyilkosság miatt ítélték el Portik Tamást. Első fokon 10 évet kapott. A bíróság szerint 1996-ban ő adott utasítást a budapesti éjszakai élet egyik meghatározó alakjának megölésére. A testőrét is elítélték, a vád szerint ő volt, aki végrehajtotta a merényletet. Portik végig tagadott.

Újabb vád Portik és Rohac ellen


szerző:
2015.07.07. 18:20
Újabb vád Portik és Rohac ellen

Egy ötmilliós tartozás miatt gyilkolhatták meg 1996 decemberében az alvilágban csak Cinóberként ismert férfit a Fővárosi Főügyészség napokban elkészült vádirata szerint. Ebben az áll, hogy a prostituáltak futtatásából élő férfit az Aranykéz utcai robbantással és a Fenyő János kivégzésével vádolt Jozef Rohác ölte meg. Az ügyészség szerint a gyilkosságot pedig a szintén a 90-es évek leszámolásaival összefüggésbe hozható Portik Tamás rendelte meg.

Juhász Péter: Egy politikusnak bírnia kell a kritikát

Portik Tamást is meghallgathatják Rogán Antal és Juhász Péter perében. A Fidesz frakcióvezetője egymillió forintra perli az Együtt képviselőjét. Szerinte megsértette a személyiségi jogait, amikor például azt állította, hogy az Aranykéz utcai merénylet gyanúsítottjának élettársával üzletelt. Juhász Péter szerint egy politikusnak bírnia kell a kritikát, és kérte, hogy a bíróság hallgassa meg Portikot. Rogán Antal rágalomnak nevezte az őt bíráló ellenzéki politikus állításait.

Portikot is meghallgathatják


szerző:
2015.04.16. 18:35
Portikot is meghallgathatják

Portik Tamást is meghallgatnák Rogán Antal és Juhász Péter perében. A Fidesz frakcióvezetője egymillió forintra perli Juhász Pétert személyiségi jogai megsértése miatt. Juhász egyebek között azt állította, hogy Rogán Portik Tamás élettársával üzletelt V. kerületi polgármesterként. Juhász Péter ennek bizonyítására kérte, hogy az Aranykéz utcai merénylet gyanúsítottját is hallgassa meg a bíróság. Rogán Antal rágalomnak nevezte az őt bíráló politikusok állításait.

50 milliót nyerhettek az üzleten Portikék

Ötvenmillió forintot keresett egy év alatt Portik Tamás élettársa azon az üzlethelyiségen, amelyet még a Rogán Antal vezette önkormányzattól vásárolt meg. Az eredeti ár duplájáért, 102 millió forintért adott tovább a Károly körúti ingatlanon.

Nyilvánosságra került a jelentés

Nyilvánosságra került a szigorúan bizalmas jelentés a Portik Tamáshoz köthető V. kerületi ingatlanvásárlásról. A vizsgálatot egy független jogász készítette, szerinte nem történt törvénysértés. A vizsgálatot kérő Rogán Antal mégis kerüli a nyilvánosságot, amióta Portik Tamás azt állította: ismerik egymást.
 

Portik: Rogán hazudik


szerző:
2014.12.03. 18:35
Portik: Rogán hazudik

Rogán Antal hazudik, ezt mondta Portik Tamás arról, hogy a Fidesz frakcióvezetője azt állítja, nem ismerik egymást. Rogán erre úgy reagált, nem ő, hanem Gyurcsány Ferenc, és Szilvásy György találkozgatott rendszeresen Portik Tamással.


 

Portik élettársával üzletelt az V. kerület

Újabb, az ellenzék szerint gyanús ingatlaneladás az ötödik kerületben. Az alvilág egyik kulcsfigurájaként emlegetett Portik Tamás élettársához köthető cég szerzett kedvezményes áron ingatlant még 2011-ben, amikor Rogán Antal vezette az önkormányzatot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való