KERESÉS search-close

pontozás

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pontozás"

30+-osok duettje mindenkit felkavart a stúdióban

Szinte mindenki a könnyeivel küszködött, miután végignézték Simon és Alexandra előadását. Persze, a két 30+-ost is megviselte a fájdalmas történetük.

A zsűri imádta Lali laliskodás nélküli zsófiskodását?

Lali Zsófivá szellemült, de annyira koncentrált volna a szövegre, hogy közben elfelejtett Lali lenni? Alföldi Róbert szerint igen! Kíváncsi vagy, mit mondott Eszter és Zolee?

A zsűri imádta, a 30+-osok pedig lopták volna Oláh Gergőt

A 20+-osok közül a hatodik adásban Oláh Gergő mutathatta meg magát egy szóló produkcióban. A Roma Soullal közösen átdolgozott daltól mindenkinek elakadt a szava.

A 20+-osok duettje előhozta a zsűri romantikus énjét

Michl Juli könnyekkel fogadta Bence és Zsófi produkcióját, amit Zsófi egyedül miatta vállalt be. De nemcsak csapattársuk érzékenyült el, a zsűriből is előtörtek a romantikus gondolataik.

A zsűri csapatépítőre indult a Wellhello duett után?

A zsűri annyira eltérően élte meg Attila és Réka produkcióját, hogy még egy zsűri-csapatépítő gondolata is felmerült bennük. Pláne, amikor Alföldi Róbert rájött, hogy nem is ismeri a Wellhellót.

Tóth Gabi zavarba jött Kökény Attilától

Nemcsak a zsűri, de a dal eredeti előadója, Tóth Gabi is elmondta véleményét Attila produkciójáról: Gabi kijelentette, most először tudta bárki is rajta kívül elénekelni ezt a dalt. De mit szólt hozzá a zsűri?

A zsűri a koreográfiát hiányolta legjobban a közös táncból?

A táncos produkció után a zsűri nem igazán tudta eldönteni, hogy mi lenne a legjobb: ha állást keresnének vagy ha csak egy duó kapna pontot. Vajon ki lett a legjobb a három duó közül?

Szakmaiság vagy taktika? Így értékelték a srácok sminktudását a többiek!

Ki sminkel a legjobban a fiúk közül? Kinek van a leginkább érzéke a fodrászkodáshoz? Melyik srác választotta a legelőnyösebb ruhát a szerelmének? Ezeket a szempontokat vették figyelembe a pontozáskor a párok.

Különös emlékeket ébresztett Gabi Ganxstában...

Az extravagáns performansz és öltözet elgondolkodtatta a rappert, míg Alföldi Róbert "élő videoklipnek" titulálta Gabi előadását.

 

Nézd vissza Tóth Gabi egyéni produkcióját!

Ganxsta kicsit szerelmes lett Rékába

Réka megmutatta átalakult testét, amire a rapper csak annyit tudott mondani: "Nagyon nagy a body!" Na, de lássuk a pontokat!

 

Nézd vissza Koós Réka egyéni produkcióját!

Vitathatatlan pontszámot kapott Zsófi

"Mérges vagyok, mert nem tudom kicinkelni" - vallotta be Ganxsta Zolee, Ráskó Eszter pedig úgy érezte, egyáltalán nem volt fair, ami a színpadon zajlott.

Nézd vissza Szabó Zsófi produkcióját!

Ha nem lenne Oszvald Marika, ki kéne találni!

Ráskó Eszter egész hátas Oszvald Marika tetoválást szeretne, Hajdu Steve pedig a következő farsangon Marikának öltözne. Ez sok mindent elárult, de lássuk a pontokat!

Nézd meg MariKO produkcióját!

Ganxsta: ˝Kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni, az a menő!

A törölközős mutatvány után a fiúk nem tették zsebre a zsűri véleményét. Na, nem azért, mert ádámkosztümben érkeztek...

Nézd meg a 30+-osok produkcióját!

Hisztérikus 10-est kaptak az Illuzionisták

Alföldi Róbert szerint végre a 40+-os csapattagok megtalálták a megfelelő foglalkozást, Ganxsta Zolee azonban úgy vélte, hogy ez a produkció "Bomba volt!" Lássuk a pontokat!

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Nagyon durva volt az 50+-osok produkciója

Ráskó Eszter ezzel a gondolattal véleményezte a látottakat, amiktől Ganxsta Zolee sokkos állapotba került. Alföldi Róbert pedig így kezdte értékelését: "Elnézőbben fogok beszélni, mint amit valóban gondolok erről az egészről..."

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Vivinek Soma egy kilences!

Soma Vivit faggatta a bentiekről, és mindenkit pontoznia kellett. Atira hármat mondott, Somára viszont már sokkal többet. A kiborulás csak ezután érkezett: amikor Soma nem olyan számokat mondott róla, mint amilyeneket elképzelt.

Már most karácsonyi a hangulat a Villában

A lányoknak köszönhetően igazi karácsonyi hangulat alakult ki a Villában, ez pedig Győzőékre is átragadt. Josh és ő végül 3-ra pontozták a lányok énektudását.

A Kicsi Óriások táncosai mutattak pár mozdulatot a ByTheWay-nek!

Vasárnap közösen lépnek a színpadra a Kicsi Óriások táncosai és a ByTheWay tagjai. Ezek után nem meglepő, hogy Zsolti - a Lázadók táncosa - megtanított egy-két mozdulatot a fiúknak.

Mici és Zsolti tisztázta a félreértéseket

A lány próbálja, mégis nehezen tudja elengedni, hogy az árnyéktánc-versenyben utolsó helyen végzett, ráadásul Zsolti a pontok összeszámolásánál hibázott, és Mici ezt is magára vette. Miután tiszta vizet öntöttek a pohárba, Atit ekézték.

Szabó Zsófi lett a villa legszebb lánya

A szavazatok összesítése után kiderült, hogy melyik fiú végezte a legjobb munkát, és így melyik lány lett a legszebb a sminkelés, fodrászat és öltöztetés után.

Peti: Love Yourself (Justin Bieber)

Peti nagyon örült, hiszen imádja a Justin Bieber dalt, amit kapott. Ez a produkcióján is meglátszódott, hiszen a zsűri szerint az első adásban jelentkező izgalom már eltűnőben volt a mostani fellépése során.

Geszti: „Viki, nem féltél egy kicsit Olivértől?”

Viki és Olivér párosánál az előző adásban a zsűri leginkább Olivér vagány és menő - pontosabban patent menci - hozzáállásán lepődött meg. Pont emiatt a koreográfia fontos részét képezte a vagányság félredobása, amit egy közös harmónikus táncra váltanak.

A Got Talent legőrültebb produkciói

Lég DJ, hentes, baltával fát vágó, pohárevő – csak néhány őrült vagy szokatlan produkció a Hungary’s Got Talent új showműsor első válogatásából. Összegyűjtöttük a legérdekesebb, legmeglepőbb, legfurább produkciókat közel 60 ország Got Talentjeinek történetéből.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való