KERESÉS search-close

plasztikai sebész

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "plasztikai sebész"

Szépülni akart, rémisztő eredménye lett az elrontott műtétnek

László Erika csaknem tíz éve takargatja a nyomokat. 2009-ben egy balesetből származó sebhelyet szeretett volna a szemhéján eltüntetni. Ezért feküdt kés alá. Az operációnak rémisztő eredménye lett. Vérömleny, elszakadt fonál, torzulások. A bal szemét akkor sem tudta becsukni, de ez még ma is nehezen megy neki. Műhiba pert indított a plasztikai sebésze ellen, és táblákkal a kezében demonstrálni kezdett a klinikája előtt. Erika most viszont nem az orvosa rendelője, hanem a Fővárosi Törvényszék előtt harcol az igazáért. Egyedül.

 

Létezik a tökéletes arc? Plasztikai sebésszel kerestük a választ

Manapság nemcsak a nők, de a mai kor férfiai is hajlamosak a tökéletességet hajszolni. De vajon létezik-e tökéletes arc és valóban olyan-e, mint amilyennek elképzeltük? Dr. Krasznai Zsolt adott választ kérdéseinkre.

Lebukott az olasz álorvos!


szerző:
2019.02.06. 19:30
Lebukott az olasz álorvos!

A szélhámos férfi megpróbált Magyarországra szökni miután kiderült, hogy csak nyolc általánosa van és nem plasztikai sebész. Decemberben egy mellműtét miatt bukott le.

Férfiak, akik nem tudtak ellenállni a szépségiparnak

Pár évvel ezelőtt szinte elképzelhetetlen lett volna, mostanra viszont már a férfiak is egymásnak adják a kilincset a plasztikai sebésznél. A vágyott alak vagy éppen arc elérése mára csupán pénz, - na és persze ízlés kérdésévé vált.

75 kiló fogyással teljesen megváltozott az élete

Elmúlt a cukorbetegsége és megszűntek a szívproblémái, miután 75 kilót fogyott. A férfit még tavasszal mutattunk be az RTL Híradóban. 165 kilóra hízott, miközben évekig magatehetetlen anyósát ápolta. Egyetlen esélye egy gyomorszűkítő műtét volt, amit nem tudott kifizetni. Az RTL Híradó riportja után egy plasztikai sebész ingyen megoperálta. Fél év alatt teljesen megváltozott az élete.

Félresikerült arcplasztika

László Erika hiába nyerte meg a műhibapert, a kártérítésre valószínűleg még éveket várhat. Az elrontott szemhéjplasztika után szerelmét is elvesztette, és állítja, a teljes plasztikai sebész társadalom is ellene fordult.

Új melleket és fület csináltatott magának a VV szőkesége!

Öt éve ezelőtt a Fókusz kamerái is ott voltak, mikor a ValóVilág ötödik szériájának versenyzője elhagyta a plasztikai sebészetet. Kiderült, VV Kinga új füleket és új melleket kapott.

Smink vs. Plasztika


szerző:
2017.04.26. 08:30
Smink vs. Plasztika

Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész és Németh Bianka, sminkes és blogger volt Anna és Miki vendége a témával kapcsolatban.

Napi Doktor: Mi okozza a bőr alatti csomókat?

A bőr alatt kitapintható csomók szinte a test bármely részén kialakulhatnak, ám legtöbbször a nyakon, mellen és a lágyrészek környékén jelentkeznek. Általában nagy riadalmat keltenek, hiszen sokan egyből rosszindulatú daganatot sejtenek mögötte. Ezekről beszélgettünk Dr. Molnár Béla, sebész-plasztikai sebésszel.

Fókusz 13-01-24


szerző:
2013.01.24. 20:55
Fókusz 13-01-24

Fókusz: Boldogság, gyere haza! - Lass Bea végigzokogta az X-Faktort. Vajon azóta megtalálta önmagát és a szerelmet? Reszkessetek! - Míg az ország legszélén élő társai állandó félelemben élnek, Irénke egész nap a határsértőkre vadászik. Ilyet akarok! - Melyik híresség fényképét visszük magunkkal a fodrászhoz, a stylisthoz és a plasztikai sebészhez?

Kikre akarunk hasonlítani?


szerző:
2013.01.24. 19:13
Kikre akarunk hasonlítani?

Kinek az orrát, szemét, haját vagy alakját kérjük a legtöbbször a plasztikai sebésztől, a fodrásztól vagy a személyi edzőtől?

Fókusz 13-01-02


szerző:
2013.01.02. 20:40
Fókusz 13-01-02

Fókusz: Különös szilveszter - X-faktoros videonapló. Hogyan bulizott Csobot Adél, Kocsis Tibor és Muri Enikő? Babadömping - Összegyűjtöttük 2012 legcukibb csecsemőit és legszexibb kismamáit. Mellbedobással - Molnár Anikó ismét elégedetlen volt magával, elkísértük egy plasztikai sebészhez.

VV Veronika új életet kezdett


szerző:
2012.11.30. 08:15
VV Veronika új életet kezdett

Az egykori villalakó új élete, ha hiszik, ha nem, a plasztikai sebész rendelőjében startolt. Valószínűleg azért, hogy zökkenőmentes legyen az átmenet. Veronika a tőle megszokott őszinteséggel mesélt riporterünknek a gyökeres átalakulása okairól.

Szerepcsere: munkák nőknek és férfiaknak

Hogy mi a közös egy esztergályosban, egy manikűrösben, egy óvóbácsiban és egy plasztikai sebészben? Elsőre talán semmi. De egy valami biztos; ők mindannyian olyan szakmát választottak, amit leggyakrabban az ellenkező nem képviselői űznek.

Fókusz 12-08-02


szerző:
2012.08.02. 20:05
Fókusz 12-08-02

Fókusz: A világ tetején - Interjú Gyurta Danival Londonból. Hogyan töltötte a verseny előtti éjszakát, mivel ünnepelt és mire készül? Megszólalt - Hosszú rejtőzködés után kamera elé állt VV Anikó, aki nagy átalakuláson ment keresztül. Elmeséli, hogy mi történt vele Amerikában. Az alvilág királya - Kemény bűnöző volt, ma már tisztességes családapa. Megdöbbentő vallomás egy férfitól, aki képes volt egy egészen új életet kezdeni.

Fókusz Plusz 12-05-05


szerző:
2012.05.05. 19:30
Fókusz Plusz 12-05-05

Fókusz Plusz: Állati pénzek - Bemutatjuk a leggazdagabb magyar állatokat: a tyúkot, a birkát és a kutyát, akik megkeresik a tápra valót. A nyomor tornácán - Ingyen gyógyít a magyar plasztikai sebész a világ egyik legszegényebb országában, Bangladesben.

Kínos helyzetben egy plasztikai sebész

Próbavásárlással ért tetten az adóellenőr hölgy egy zsebre dolgozó plasztikai sebészt, aki 900 ezer forintot vett át, de számlát nem adott.

Fókusz 11-08-16


szerző:
2011.08.16. 20:20
Fókusz 11-08-16

Fókusz: Hazatért! - Nikolas-t szülinapos édesapja, gyermeket váró testvére és őrjöngő tömeg fogadta Galántán. After party - Már csak a Fókusz volt talpon, amikor lebontották a fesztivált és guberálók özönlötték el a Hajógyári-szigetet. Picúrból Nagyúr - Gombiék internetes románca a plasztikai sebészeten folytatódott!

Fél Kettő 11-06-15


szerző:
2011.06.15. 14:25
Fél Kettő 11-06-15

Fél Kettő: Az M3-as leállósávjában szülte meg gyermekét egy édesanya. Janicsák Veca lett az év legjobb női előadója, a Fél Kettő vendége az énekesnő. Hellén románc - Hogyan nyaralt Alekosz és Veronika Kos szigetén?

Szépészeti műtét csúfos eredménnyel

Anyagi kártérítésre kötelezett a bíróság egy ukrán plasztikai sebészt, aki elszabta egyik páciensének az arcát.

Várni kell Jacko boncolási eredményeire

Csak a jövő héten hozzák nyilvánosságra, mert akkor lesz teljes a toxikológiai jelentés.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való