KERESÉS search-close

para-kovács imre

76 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "para-kovács imre"

Heti Hetes best of 2016 5. rész


szerző:
2016.07.10. 22:00
Ady Endre után egy Para-jelenet?

Egy aktuális politikai helyzet ihlette meg Gálvölgyi Jánost, aki Ady Endre Történelmi lecke fiúknak című versét szavalt a Heti Hetes asztaltársaságának és a nézőknek - nem véletlen. Ez után Para-Kovács Imre következett egy jelenettel, de azt igérte, nem kell minőségromlásra számítani...

Hadas Kriszta hamarabb megszült, mint a szerelő

A szolgáltatókkal nem mindig könnyű. Volt, akit bezártak a lakásba, ugyanis nem akarta, vagy nem tudta megfelelően elvégezni munkáját. Hadas Krisztával azonban még ettől is furcsább dolog történt.

Magyar György kiakasztotta Parát

Újabb gyöngyszem került a köztudatba. Para Magyar Györggyel adta elő legújabb jelenetét, ami nem ment túl gördülékenyen. Az ügyvéd úr a végére már teljesen kikészítette az apró szösszenetek koronázatlan királyát.

Kendőzetlen kritika a Heti hetes asztaltársaságáról!

Ceglédi Zoltán csak annyira gonosz, ami még mosolyogni való? Para-Kovács Imre jelenetei szerethetőek? Lássuk, mi minden van még abban a bizonyos levélben!

Parázs vita alakult ki a szabálytalanságok miatt

Nem értett egyet Hajdu Steve és Farkasházy Tivadar, ami a vezetéssel, pontosabban a parkolással kapcsolatos szabálysértéseket illeti. Jáksó László próbálta megállítani a lavinát, de nem sikerült, ezért Para-Kovács Imre egy poénnal vette el a szópárbaj élét.

Frucsa dolgot tett Ceglédi Zoltán

Az egész onnan indult, hogy valami érthetetlen okból kifolyólag, a hortenzia nem ehető. Kiderült, Ceglédi Zoltán már kóstolt olyasmit, amit nem biztos, hogy kellett volna...

Para-megoldás: ha túl sok a rab, de kevés a kéményseprő

Sajnos a kéményekszáma nem csökkent, csak a kéményseprőké. De aggodalomra semmi ok, Para-Kovács Imre kitalálta, hogyan orvosolható ez a kis probléma. Az is kiderült, milyen kritériumoknak kell megfelelniük azoknak a raboknak, akikből tökéletes szakember válhatna.

Ceglédi Zoltán olyat kérdezett, amire nem tudtak válaszolni

A svéd Örebro Egyetem, és a Karolinska Intézet viselkedés kutatói azt vizsgálták, hogy milyen kapcsolat van a szemek színe és a pupillák, illetve a személyiség között.  Kiderült, a barna szemű emberek jó vezetők, míg a kékek nagy belsőerővel rendelkeznek. Igen ám, de mi van a piros szeműekkel? És a dinoszauruszokat akkor megteremtették, vagy a csontjaikat alapból bedugdosták a földbe?

Labdarúgás, szex és stratégia - Teddy sose akarja abbahagyni?

Kiderült, az Európa-bajnokság focistáinak nem kell türtőztetniük magukat, a készülő szigorú házirendben a szexnek is meglesz a pontos ideje, és helye. Egyébként már csak egy kérdésünk van: Teddy, mikor hagyod abba?

Gálvölgyi: „Ha bejön a színházba, én kinyalom a seggét, mert ő a vendég!”

Számos teória született már arról, hogy mi volt előbb: a tyúk, vagy a tojás?! Így arra kérdésre se kapunk igazán jó választ, hogy mi volt előbb, a goromba pincér, vagy a bunkó vendég. A Heti Hetes sztárjai sem jutnak dűlőre, feszülnek az idegek, és a hasizmok a rengeteg nevetéstől.

Papp Réka Kinga lánya kistestvért követel

Egy tanulmány szerint korosztályhoz kötött az időbeosztás, ami az alvást és a szexuális együttléteket illeti. A Heti Hetes tagjai magukat elemezgették, amikor Papp Réka Kinga elmesélte, milyen jelenetben volt része kislányával és volt férjével az óvodában.

Intim fotót mutatott magáról Hajdu Steve

Egy törvényrendelet alapján a szülők megoszthatnak gyermekeikről képeket közösségi oldalaikon, de vállalniuk kell a felelősséget, hogy később bíroság elé kényszerülhetnek a fotók miatt. Ugyanis évekkel később, ha a kicsik felnőttek, beperelhetik anyukájukat és apukájukat a közzétett képek miatt. Hajdu Steve azonban önszántából mutatta meg saját fotóját...

Manchester szurkolók okozták a földrengést

Állítólag a szurkolók annyira belelkesültek, hogy örömük kihatással volt bolygónk mozgására is. Gálvölgyi János azonban megnyugtatta társait és a nézőket, ugyanis szerinte Magyarországon erre nem lesz példa.

Minél csinosabb valaki, annál okosabb?

A skót St. Andrews egyetem kutatói szerint minél vonzóbb valaki, annál értelmesebbnek tartjuk, ugyanis egyfajta társadalmi dicsfény övezi őket. A szépség és az intelligencia közvetlen találkozására azonnal egy-egy kivételt említett Heilig Gábor és Para-Kovács Imre.

Kisípolták Heilig Gábort a Heti Hetesben

Para-Kovács Imre egy jelenetet próbált előadni Gálvölgyi Jánossal, több-kevesebb sikerrel. Közben Bach Szilvia és Heilig Gábor is bemutatta, milyen az, ha a közönség beleszól az előadásba.

Halálfélelme volt Ceglédi Zoltánnak

Egy angol felmérés rangsorolta a legirritálóbb sofőröket. Első helyen a szlalomozó fiatalok végeztek, őket a fehér kisteherautósok követik, majd az idősebb korosztály, a futárok pedig csak a negyedikek a listán. Ez a kutatási eredmény Ceglédi Zoltánban rémisztő pillanatokat idézett fel, amit meg is osztott a Heti Hetes asztaltársaságával.

Ceglédi Zoltánnak több női mellhez volt köze…

...mint Bach Szilviának. Magyarország „C” kosárban van a női mellek nagyságát illetően. Para-Kovács Imre kicsit tanácstalan volt a téma elején, de a színésznő és Ceglédi Zoltán kisegítette.

Élethű virtuális felnőttfilm Para-módra

A legújabb találmány lehetővé teszi a nagykorúak számára készített képsorok maximális élvezetét. Ez a téma teljesen beindította a Heti Hetes tagjainak fantáziáját, sőt régi emlékek is előtörtek a beszélgetés alatt...

Sérülések a Heti Hetesben


szerző:
2016.02.22. 11:52
Sérülések a Heti Hetesben

Para-Kovács Imre sérüléséről mesélt, amin Gálvölgyi János először szörnyülködni kezdett, majd ő is megmutatta a bizonyítékát rémtörténetének. A színész után Jáksó László vette át a szót, aki valószínűleg, meg is nyerte a "versenyt".

Heti Hetes 2016-02-21


szerző:
2016.02.21. 22:00

Papp Réka Kinga ikreket vár?


szerző:
2016.02.08. 11:48
Papp Réka Kinga ikreket vár?

 „Nagymama leszel megint!” - ezt az üzenetet kapta a Heti Hetes tagjának édesanyja.  Papp Réka Kinga gyanútlanul és lezáratlanul az öltözőben hagyta mobiltelefonját, amit Para-Kovács Imre azonnal ki is használt. Az adásban pedig Hajdu Steve egy újabb sms-sel egészítette volna ki a „nagy bejelentést”.

Heti Hetes 2045-ben 2015-12-31


szerző:
2015.12.31. 21:30
Szilveszterkor a jövőből jelentkeznek a

A jövőből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai holnap este. Gálvölgyi fitten fiatalosan, Kern András botladozva, Hajdu Steve bottal, Farkasházy Tivadar járókerettel, Jáksó László pedig szó szerint bicegve esett be a szilveszteri felvételre.

Heti Hetes 2015-10-04


szerző:
2015.10.04. 22:00

Heti Hetes 2015-09-06


szerző:
2015.09.06. 22:00
Heti Hetes 2015-09-06

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Nyári szünet előtt dupla Para-Steve jelenet!

Már nem is igazi a Heti Hetes, ha kimarad egy jelenet, aminek Para-Kovács Imre a főkoordinátora, rendezője és egyben egyik előadója is. Társa Hajdu Steve, aki igyekszik eleget tenni a rendezői utasításoknak, ám nem mindig úgy sikerül a csattanó, ahogy tervezik.

Gálvölgyi az RTL Híradóban


szerző:
2015.05.31. 19:05
Gálvölgyi az RTL Híradóban

Ha a technika megadja magát, nincs mit tenni, azonnal cselekedni kell, hogy a néző addig is nézhessen valamit, amíg a hiba elhárul. Gálvölgyi János megtiszteltetésnek érezte, hogy ő pótolhatta a híradást.

Hol vannak a váci múmiák?


szerző:
2015.05.25. 16:41
Hol vannak a váci múmiák?

Varnus Xavér az egyik ismeretterjesztő csatornán látott először váci múmiákat, míg Para-Kovács Imre az orgonista koncertjén vélt felfedezni néhány példányt belőlük… Az újságíró és a művész nem először pirít oda a másiknak.

Egy levél ide, egy levél oda


szerző:
2015.05.25. 16:38
Egy levél ide, egy levél oda

Rendhagyó módon indult a Heti Hetes pünkösdi adása: minden vendég kapott egy számára elismerő, és egy méltató kritikát a nézői levelekből válogatva.

A KDNP az egyik legsikeresebb párt

Semjén Zsolt mondta ezt a közelmúltban pártjáról. A kijelentés kissé felzaklatta a Heti Hetes társaságát, és már nemcsak az elhangzott szavak borzolták a kedélyeket, hanem maga a politikus jelenléte is a közéletben.

Vágd torkon Xavért!


szerző:
2015.05.11. 13:29
Vágd torkon Xavért!

Ha Ceglédi Zoltán kommentálni akar egy hírt, akkor nem kommentálni is fogja! Nincs az a vendég, az a szituáció, ami ettől eltántoríthatná. Varnus Xavér még nem tudhatta, mi vár rá, ha közbeszól az elemző monológjába.

Jöhetnek a vasárnapi kivégzések

A trafik-ügy örökzöld témája a Heti Hetesnek, csak úgy, mint a vasárnapi zárva tartás. Minden héten talál az asztaltársaság újabb és újabb hírt, ami mellett nem tudnak szó nélkül elmenni.

Tóni, a jó aktor


szerző:
2015.05.05. 14:50
Tóni, a jó aktor

Orbán Viktor javaslatára újraválasztották Rogán Antalt a Fidesz frakcióvezetőjének. Mit jelent az aktor a miniszterelnöknek és mit a Heti Hetes vendégeinek.

Mindenkit megoszt az új Fradi-sas, még a régit is

Ki gondolta volna, hogy valaki a Heti Hetesből már volt Fradi-sas is?!

Varnus: Para, lesz RTL 4, odakerülünk!

Akik szeretik a sajtos szendvicset, intenzívebb szexuális életet élnek. A hír persze megihlette a híres Para-Hajdu jelenetek szerzőit, előadóit, a siker most sem maradt el.

Nem egyszerű dolog a szavazás


szerző:
2015.04.22. 20:34
Nem egyszerű dolog a szavazás

Az RTL Híradó is beszámolt arról a parlamenti szavazásról, amikor a kormánypárti politikusok saját javaslatukra szavaztak nemmel – véletlenül.

Miről álmodnak a humor nagyágyúi?

Ábel Anita a miniszterelnökről álmodott, Para-Kovács Imre Szijjártó Péter frizuráját irigyli, Varnus Xavér nagy vágya viszont végre teljesült: szemtől-szembe láthatja Gálvölgyi Jánost!

Hofi Gézára emlékeztek a Heti Hetesben

Április 10-én volt a humorista halálának 13. évfordulója. Mindenki ismerte, mindenki szerette, hiszen neki mindig mindenről megvolt a véleménye, és soha nem rejtette véka alá. Egy ízben a Heti Hetest is megemlítette előadásán.

Heti hetes 15-04-12


szerző:
2015.04.12. 19:00
Heti hetes 15-04-12

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Váratlan vendég lepte meg a vendégeket

Még szinte el sem kezdődött a Heti Hetes adásának felvétele, a vendégek hihetetlen kreatívak voltak. Jáksó László azonnal elő is kapta a telefonját, hogy lőjön néhány szelfit. És ha már szelfi, akkor nem maradhatott ki a telefonos fotózás királya.

Ceglédi Zoltán csak néhány embert záratna be vasárnap

Az új nyitva tartási szabályok értelmében, sok üzletben hiába tele a polc, csakis kizárólag pékárut és tejterméket árusíthatnak. A Heti Hetes asztaltársaságának még eszébe jutott néhány korlátozási szabály a vasárnapokra.

Para-Kovácsnak valahonnan ismerős Vida Ildikó

Mindent rendben talált az adóhivatal vizsgálata, amit az amerikai vádak miatt indítottak. Az eredményen természetesen senki nem lepődött meg, még a Heti Hetes asztaltársasága sem.

Készül a magyar-magyar szótár?

A rászoruló embert még az ág is húzza. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyelvet újít. Nem kell aggódni, nem tűnnek el szavak, csak átalakulnak.

Megdézsmálták a Konyhafőnök kellékeit

Hol hideg, hol meleg van a műsor stúdiójában, az asztaltársaság megfejtette, hogy minderről az RTL főzős műsora tehet. Repült az alma, a paradicsom, Hajdu Steve még a zsonglőr tudását is megcsillogtatta.

Alakítson mindenki pártot!


szerző:
2015.02.18. 14:24
Alakítson mindenki pártot!

A Heti Hetes aktivistája Papp Réka Kinga is ott volt Rogán Antal Keleti pályaudvaron tartott sajtótájékoztatóján. Tapasztalatait, véleményét megosztotta az azstaltársasággal is.

Szexuális segédeszköz, golfütő vagy dominapálca?!

Meglepetés! A Heti Hetes 600. adásának alkalmából szelfibotot kaptak a humor nagyágyúi. Mint egy gyerek, úgy tépték fel a dobozt, kicsomagolták a meglepetést, és beindult a fantázia. Mindenkinek más jutott eszébe az ajándékról.

Heti Hetes: 600!


szerző:
2015.02.15. 15:00
Heti Hetes: 600!

Az RTL szókimondó közéleti talk-showja ezen a héten jeles naphoz érkezett, ugyanis a 600. epizódot láthatják vasárnap este az RTLII nézői. Az 1999 óta képernyőn lévő műsorban az állandóságot Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar képviselik, ugyanis ők a mai napig rendszeres szereplői, akárcsak a második évadtól műsorvezetőként megjelenő Jáksó László. Ha valaki visszanézné az elmúlt 600 részt, akkor 25 napjába telne.

Simicska: Dzsungelharcos vagyok!


szerző:
2015.02.08. 19:00
Simicska: Dzsungelharcos vagyok!

Hajdu Steve és Para-Kovács Imre rekonstruálta azt a telefonbeszélgetést, amikor az egyik újságíró felhívta Simicska Lajost, és interjút készített vele.

Heti hetes 15-02-08


szerző:
2015.02.08. 19:00
Heti hetes 15-02-08

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Jeges víz után hidegzuhany


szerző:
2015.02.01. 19:05
Jeges víz után hidegzuhany

Schirilla György éppen sikeresen átúszta a Dunát, amikor kijött a vízből egy igazoltató rendőr várta, aki csak a munkáját végezte.

Heti hetes 15-02-01


szerző:
2015.02.01. 19:00
Heti hetes 15-02-01

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Afgánok a magyar napon


szerző:
2015.01.19. 18:21
Afgánok a magyar napon

A gazdasági bevándorlás témakörét járta körbe a Heti Hetes asztaltársasága, ám mindenki a maga módján: Kern András egy jelenettel, Hajós András pedig gitárkísérettel.

Gyermekkarácsony a Parlamentben


szerző:
2014.12.28. 20:10
Gyermekkarácsony a Parlamentben

Milyen értékben kaptak ajándékot a gyerekek? Ceglédi Zoltánt megihlette a kérdés, és összefésülte az aktuális hírekkel, amik a politikusok családjairól szólt.

Nincs karácsony Kevin nélkül


szerző:
2014.12.22. 09:26
Nincs karácsony Kevin nélkül

Tavaly elmaradt az ünnepi műsorból a Reszkessetek betörők, ami sok emberben hiányérzetet keltett. Idén mindhárom részt levetíti az RTL Klub, persze ennek a vendégek is egy emberként örültek, és elképzelték, milyen lenne, ha a köztévé is műsorra tűzné a saját rendezését.

Parázs vita a Heti Hetesben


szerző:
2014.10.26. 19:32
Parázs vita a Heti Hetesben

A kitiltási botrány részleteit boncolgatták a vendégek, amikor Teddy a liberálisok követeléséről, anyagi helyzetéről és választási plakátjairól kérdezte Ceglédi Zoltánt. Az elemző elég hevesen reagált Farkasházy kijelentéseire, mire Para-Kovács nyugtatót, míg Jáksó a verbális öklözés folytatását javasolta.

Ki a helyesebb politikus? Orbán, Lázár vagy Kósa?

A nemrégiben bevezetett reklámadóról tanakodott az asztaltársaság, amikor Ábel Anita és Papp Réka Kinga picit elkanyarodott más irányba: melyik politikus, mennyire helyes.

Para-Kovács Imre


szerző:
2014.10.07. 12:25
Para-Kovács Imre

Volt tejipari szállítmánykísérő, plakátragasztó, könyvesbolti raktáros, üzletkötő, majd Budapestre költözött, ahol színházi közönségszervezőként dolgozott a Ganz-Mávagban.

Az örök harc: pasis kontra csajos szokások

Jáksó László egy cikkből idézve felolvasta, hogy mi a pasik legidegesítőbb szokásai a gyengébbik nem számára. Erre Ceglédi Zoli is azonnal reagált: összegyűjtötte, hogy őt milyen női internetes cikkek idegesítik.
 

Elemző is, de vicces is


szerző:
2014.10.06. 09:21
Elemző is, de vicces is

A politikai elemzők nem arról híresek, hogy nagy nevettetők. De Ceglédi Zoltán üdítő bizonyítéka annak, hogy lehet szellemesen elemezni fajsúlyos híreket.

Szikrázó vibrátor


szerző:
2014.09.29. 14:43
Szikrázó vibrátor

Miután Ábel Anita és Ceglédi Zoli frizurája naprendi pontot letudták, áttértek az „igazi hírre”. A tanulság: a varázsrúd akár meg is rázhat!

Heti hetes 14-05-18


szerző:
2014.05.18. 19:00
Heti hetes 14-05-18

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 14-03-30


szerző:
2014.03.30. 19:00
Heti hetes 14-03-30

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 14-03-23


szerző:
2014.03.23. 19:00
Heti hetes 14-03-23

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 14-03-09


szerző:
2014.03.09. 19:00
Heti hetes 14-03-09

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 14-02-09


szerző:
2014.02.09. 19:00
Heti hetes 14-02-09

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 14-01-19


szerző:
2014.01.19. 23:00
Heti hetes 14-01-19

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 13-12-22


szerző:
2013.12.22. 23:00
Heti hetes 13-12-22

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 13-11-24


szerző:
2013.11.24. 23:00
Heti hetes 13-11-24

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 13-10-20


szerző:
2013.10.20. 23:00
Heti hetes 13-10-20

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Szomjasak vagyunk, és ünnepelünk!

A Heti Hetes színészei elképzelték azt a kocsmai beszélgetést, amikor a lottónyertes és barátai megvitatják, hogy ki, mikor, kivel, hol.

Bajor nem ismeri a whiskyszopogatás fogalmát

Ha szóba kerül a whisky, akkor a figyelem naná, hogy Bajor Imrére terelődik, pedig ő soha meg se próbálta csak szopogatni az ír nedűt.

Heti hetes 13-05-19


szerző:
2013.05.19. 23:00
Heti hetes 13-05-19

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Jáksó: Ti hülyék vagytok mind!

A Heti hetes műsorvezetője hiába próbálta vicekkel visszaverni az őt ért támadásokat és kritikákat, már az adás elején elfogyott a türelme.

Heti hetes 13-05-12


szerző:
2013.05.12. 23:00
Heti hetes 13-05-12

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való