KERESÉS search-close

paprika spray

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "paprika spray"

EXKLUZÍV: egy utas felvételei a metróalagútban gyaloglásról

A felvételt az egyik metróban rekedt utas készítette, mikor ki kellett gyalogolniuk az alagútból. Az eset azután történt, hogy szombaton valaki paprikasprayt fújt be az egyik kocsiba, és erre egy másik utas meghúzta a kéziféket. A szerelvény leállt az alagútban két megálló között...
 

EXKLUZÍV: Beszámoló a metróalagútból!

„Több utas panaszkodott, hogy pánikrohama van, rosszul vannak, volt, aki attól tartott, hogy másik vonattal ütközünk” – mesélte nekünk Molnár Judit, az egyik szemtanú, aki szombaton bent rekedt a metróalagútban, miután valaki paprikasprayt fújt szét, és meghúzták a vészféket.

Elfogták a bulizók kifosztóit


szerző:
2017.07.09. 18:35
Elfogták a bulizók kifosztóit

Öt külföldi fiatalt fogtak el a rendőrök a Balaton Soundon, akik a gyanú szerint paprika spay-vel fújtak le bulizókat, és rabolták el ékszereiket. Volt, akinek a nyakából tépték le a nagy értékű arany nyakláncot egy koncert alatt. A rendőrök hajnalban érkeztek a fesztiválra, és onnan vitték el a huszonéves fiatalokat bilincsben.

Megint bulizókra támadtak a Soundon

Megint bulizókat fújtak le paprika spray-vel a Balaton Soundon, majd az értékeiket is elvitték. Múlt éjjel csaknem 50 embert látott el emiatt a fesztivál egészségügyi csapata. A rendőrök ki is hallgattak három fiatalt, de elengedték őket, mert szerintük nem ők voltak.

Exkluzív felvétel a szombati balhéról

Viperával ütötték egymást magyar szurkolók és francia biztonságiak az izlandi meccs előtt, paprika spray-vel pedig olyanokat is lefújtak a biztonságiak, akiknek semmi köze nem volt balhéhoz. Ez látszik azokon az RTL Híradó birtokába került felvételeken, amit egy szurkoló készített. Az alig egy percig tartó balhé után csak egy embert vittek el, őt hétfőn állították bíróság elé. Az Európa Bajnokság kezdete óta Franciaországban hat, Budapesten egy szurkolóval szemben intézkedtek rendőrök. Azt a férfit, akit még az osztrákok elleni meccs napján fogtak el, 240 ezer forintos pénzbüntetésre ítélték.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való