KERESÉS search-close

paks 2

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "paks 2"

Paks II.: nincs céldátum

Nincs céldátuma a paksi bővítésnek - ezt mondta a beruházásért felelős tárca nélküli miniszter egy konferencián. Süli János szerint a két új blokk legkorábban 92 hónappal azután kezdheti meg a működését, hogy a kormány benyújtotta az építéshez szükséges tervdokumentációt, amely viszont lehet, hogy csak jövőre készül el. A paksi bővítést először 2024-re ígérte a kormány. A Párbeszéd szerint az új blokkokat meg sem kellene építeni.

Paks 2: meddig csúszik a beruházás?

A paksi atomerőmű bővítését a magyarok minimális többsége elutasítja, míg nagy többségük inkább egy megújuló alapú energiarendszert támogat. A Paks 2 beruházás érinti az energiapolitikát, az áramár alakulását, nem is beszélve a környezeti veszélyekről! De mit hozott 2018 a késlekedő beruházásnak?

RTLII Híradó 2018-01-22


szerző:
2018.01.22. 21:30

Paks II: Ugrásra készen


szerző:
2016.11.13. 18:30
Paks II: Ugrásra készen

Még le sem zárultak a paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatos uniós vizsgálatok, már több cég is bekapcsolódna a beruházásba. Az egyik amerikai tulajdonú cég a turbinákat szállítaná, de egy korábbi Népszabadság cikk szerint Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vállalkozása is készenlétben áll. A bővítésért felelős kormánybiztos szerint az orosz fővállalkozó dönt majd arról, hogy kikkel dolgozik együtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való