KERESÉS search-close

pörkölt

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pörkölt"

Gulyásbomba: Pörkölt kifliben az új magyar fejlesztésű street food!

A Telekom Tettrekész díjának nyertese és a K&H Cápák között különdíjának jelöltje, Ponyiczky László a Gulyásbomba tulajdonosa. 20 millió forint befektetést kért a Cápáktól 10% tulajdonrészért cserébe. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Ma este lesz, aki megeteti, és lesz, aki megmozgatja a Cápákat

Ma este újra nagyon bátor vállalkozók érkeznek a befektetők elé. Hogy a sisakra szerelhető szemüvegben, esetleg a pörkölt streetfoodban, a hamikabiban, vagy a sporttársasjátékban látnak nagyobb befektetési lehetőséget a cápák, az kiderül a Barátok közt után, az RTL Klubon.

Olivérék ellen fellázadt a pörköltjük?

Olivér és Kristóf nagyon jó hangulatban főzőcskéztek, egy dolgot néztek be: rossz helyre tették a lábast a tűzhelyen. Vajon az edényben „nem rotyogó” pörkölt mit szólt ehhez?

Peller Anna káposztás körömpörköltje

Anna végtelen küzdelmet folytatott a lepénnyel, amit csak harmadjára sikerült elkészítenie. Ezt a kitartást a séf is értékelte. Az értékelést nézd meg itt!

Rozina: „Ezt a hátszínt jelen pillanatban temetjük”

Dávid egy igazán különleges pörkölttel szerette volna meglepni a zsűrit, azonban az egészben sütöt hátszínnel annyit küzdött, hogy a végére nagyon kemény lett. Rozina a kóstolásnál ki is mondta: már ehetetlen kategória lett belőle.

Lecsukatta a fiát egy édesanya, mert ellopta a fazék pörköltet a hűtőből

Az albuquerque-i férfi nagyon szerette az anyukája pörköltjét, végül ez lett a veszte: betört a szülői házba, ellopta a fazék ételt, majd letartóztatták.

Mutatjuk, Csuja Imrét mennyire megizzasztotta a Got Talent

A HGT zsűritagja a forgatások során tökélyre fejlesztette a homloktörlő mozdulatot, amellyel a zsűrizés okozta verejtélkezés nyomait tüntette el arcáról. Izzadós megamixünkből kiderül, hány arctörlés fér bele egyetlen percbe.

Pörkölt az egész világ

Pörköltből sosem elég. Ez az a nemzeti ételünk, amit mindenki tud készíteni, amit mindenki máshogy készít. És amit tulajdonképpen mindenből lehet készíteni.

Csuja Imre kiselőadása a pörköltről

Csuja Imre nagyon élvezi, ha főzőtudományáról és kedvencéről, a pörköltről kell beszélnie. Ezúttal Horgas Eszternek volt szerencséje végighallgatni kiselőadását.

Bejglit gyúrtak a tűzoltók


szerző:
2014.12.24. 18:30
Bejglit gyúrtak a tűzoltók

Csapatmunkában készült a bejgli és a pörkölt. Így ünnepelték a karácsonyt a szolgálatban lévő tűzoltók a főváros nyolcadik kerületében. Azt mondják: bár most volt idő a főzésre, ilyenkor általában sokkal több a dolguk.
 

Halászlé és bor: itt a fesztiválszezon

Alig, hogy véget ért a nyári, máris elkezdődött az őszi fesztiválszezon.  Az ínyencek Szegeden halászlét, Budapesten pörköltet kóstolhattak. Budafokon pedig a borokkal ismerkedhettek.

Gyilkos gomba ölt Ópusztaszeren


szerző:
2014.09.05. 16:17
Gyilkos gomba ölt Ópusztaszeren

Valószínűleg mérges gomba is került abba a gombapörköltbe, ami miatt három ember került kórházba még augusztus elején Ópusztaszeren.

Lába kelt Stadler hírhedt olajfestményének

Stadler József nincs elkeseredve: egy hónapja az új tulajdonos felkérte, hozza rendbe a stadiont.

ValóVilág - Összefoglaló 11-04-14

ValóVilág - Összefoglaló: Magyaros vacsora, kihívás és balhé a Villában. Alekosz szórakoztató és precíz felkészülésével átvette a vezetést a Vacsoracsata héten.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való