KERESÉS search-close

póker

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "póker"

Pókerversenyzőként járja a világot az egykori magyar szépségkirálynő

Polgár Kriszta eddig igazi háziasszony-életet élt Hustonban férjével és két fiával. Az egykori magyar szépségkirálynő sok éves kihagyás után régi hobbijához, a pókerhez is visszatért. Előbb Észtországba, majd Londonba hívták meg versenyezni. Polgár Kriszta ITT tovább mesél arról, hogy hogyna illeszkedtek be egy idegen kultúrába!

POLGÁR KRISZTA: „Szeretnénk megtartani a magyar nyelvet!”

Polgár Kriszta két és fél évvel ezelőtt költözött a texasi Hustonba. Férje munkalehetőséget kapott Amerikában, és az egykori szépségkirálynő természetesen követte őt, két fiukkal, Vincével és Olivérrel együtt. Kriszta azt is elárulta stábunknak, hogy mi hiányzik neki a legjobban Magyarországról, és hogy férjével miért büntetik a fiúkat, ha otthon is angolul beszélnek!

Hunor és Roli együtt vetkőztették le Adrit

A lány nem is sejtette, mire vállalkozik, amikor igent mondott a fiúknak...

Gábor és Lali csúnyán kikaptak vetkőzős pókerben

Gábor és Lali pórul jártak, amikor az eredetileg játékban lévő két csinos lány helyét, néhány izompacsirta vette át vetkőzős pókerben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábornak végleg elfogytak az örökölt milliói?

Lilinek pszichológushoz kellett fordulnia. Bori találkozott Ákossal. Gábornak elfogyott a pénze.

Teót megfenyegették: egy hete maradt kifizetni a tartozásait

Teót megtalálták a pókercápák, akiknek pénzzel tartozik, és világossá tették neki, hogy egy hete maradt egyenlíteni az adósságát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci ujját Teó tartozása miatt törték el

Teó pókerezéssel próbált pénzt szerezni egy új lakásra, de miután veszített, az ellenfele Marcin tette egyértelművé: jobb, ha mielőbb megkapja a pénzét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó hazardírozása életveszélybe sodorta a fiait

Lili megpróbálta lebuktatni Xéniát. Tamara és Joe rajtakapták Bécy-t és az új szeretőjét. Teó veszélybe sodorta a fiait.

57 millió forintot nyert a magyar blöffkirály!

57 millió forintot nyert a pókeren, kameránk előtt költözött haza a magyar blöffkirály! De, ki ez a férfi, hogyan került gyári munkásként Monte Carlóba a világ egyik legnagyobb pókerversenyére? Hogyan lett 1 hét alatt sztár, és hogy változtatja meg ez a rengeteg pénz az életét?

A magyar pókerbajnoktól hangos egész Monte Carlo

Körülbelül két hete attól volt hangos a sajtó, hogy Györgyi Krisztián a legnagyobb, monte-carlói pókerversenyen 57 millió forintot nyert. Emellett hangos ünnepléseivel és vagány blöffjeivel is felhívta magára a figyelmet! Most hazaköltözött, és ellátogatott a Reggelibe, ráadásul az édesanyjával.

Bélát megverik a nyílt utcán

Hiába szerencsés a pókerben, a győzelemnek ára van. Úgy tűnik, ellenfelei nem nézik jó szemmel, ha megkopasztják őket az asztalnál...

A teljes adásért kattints IDE!

Mindenét elvesztette a pap és állatorvos apja

A pap először a Bibliáját, majd a karóráját, végül az apja házát is elkártyázta. Vajon sikerül az állatorvosnak visszaszereznie azt, amit fia elvesztett? A kulcsszó a csalás!

Ez történik akkor, ha egy pap pókerezni kezd!

A pap először csupán egy kör erejéig szállt be a játékba, azonban túl csábítónak tűnt számára, hogy végre férfiak is ellátogatnak a miséjére...

Bakik a hetedik részből!


szerző:
2017.03.16. 22:35
Bakik a hetedik részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a hetedik epizód legjobbjait!

Rudi most nagy bajba került!

Az ex-katona nehezen találja meg a szerencséjét. Most sincs ez másképp, ugyanis kiderült, a befektetett pénzét elveszítette a tőzsdén.

Kiss Ramóna szerelme egy lapra tett fel mindent

Négy éve már annak, hogy a színésznő egyik szeme sírt, a másik viszont nevetett. Profi pókerjátékos szerelme, Tóth Ricsi ugyanis izgalmas csatában a döntő előtt búcsúzott a prágai profi pókerversenyről. A Barátok közt Zsófija annak biztosan örült, hogy Ricsi hazatért, annak viszont már kevésbé, hogy ugrott a másfél milliós nevezési díj.

Pókerezéssel búcsúztatták


szerző:
2016.01.31. 18:20
Pókerezéssel búcsúztatták

Bizarr gyászszertartást tartottak Puerto Ricóban. Egy férfit pókerpartival búcsúztatták el barátai és családtagjai. Az apa találta ki ezt kártyamániás fia emlékére. Arrafelé nem ritkák az efféle meghökkentő dolgok: volt olyan sofőr, akit a taxijában ravataloztak föl.

Portré 14-07-27


szerző:
2014.07.28. 01:50
Portré 14-07-27

Portré: Korda Györgytől magánéleti titkokat is megtudhatunk a vegyipari technikumról, a családról, a Nyírségről, a pókerről, és Nacsa Olivér neve is szóba kerül.

Hogyan élnek a pókermilliomosok?


szerző:
2014.05.15. 17:00
Hogyan élnek a pókermilliomosok?

Elképesztő luxus, csajok, kocsik, pénz és szórakozás. Pókermilliomosok, akik úgy élnek, amiről sokan még álmodni sem mernek.

Fókusz 14-01-16


szerző:
2014.01.16. 19:55
Fókusz 14-01-16

Fókusz: Oláh Gergőt a Karib-tengeren is szerződtetnék, Dukai Regina Miamiban szilveszterezett! Megérkeztek az első házivideók! A nők bálványa - Meglátogattuk az Éjjel Nappal Budapest tetovált fiúját bécsi luxuslakásában. Piacról a villába - itt az újabb konfliktusforrás! A pókbotrány után csütörtök este már egy fekete vadmacska borzolhatja a kedélyeket a ValóVilágban.

Polgár Kriszta élete legszebb karácsonyára készül kisfiával!

Kriszta kisfia, Olivér már fél éves, de az ünnepi készülődésből még nem sok mindent fog fel. A 8:08 - Minden reggel adásában kifaggattuk a gyönyörű anyukát, Krisztát, hogyan készülnek az első közös karácsonyra?

Reflektor 13-06-20


szerző:
2013.06.21. 00:20
Reflektor 13-06-20

Reflektor: Korda György kénytelen szót fogadni Klárikának. Barabás Éva repülni tanítja a kutyáját. A Fókusz műsorvezetője nem tagadja, nem túl ügyes a frizbiben, most mégis rendszeresen lejár dobálni.

Felvettük a pókerarcot!


szerző:
2013.04.11. 16:16
Felvettük a pókerarcot!

Tóth Richárd profi pókerjátékos, kedvesével, Kiss Ramónával is gyakran pókerezik, s, ha hiszik, ha nem, Rami elveri a bajnokunkat. Trükkök, tippek, a nagy játszma Tóth Ricsivel, vasárnap este a Portréban!

Polgár Kriszta édesanya lesz

Az egykori szépségkirálynő 24 hetes terhes és nagyon várja már, hogy végre a karjaiban tartsa kisfiát. Elmondása szerint kislánykora óta arra vágyott, hogy édesanya lehessen.

Fókusz 11-12-07


szerző:
2011.12.07. 20:10
Fókusz 11-12-07

Fókusz: Történelmi pillanat- Exkluzív interjú Boris Beckerrel, aki még különös nőügyeiről is mesélt. Malaca volt - Meglepték VVAnnamarit. Az egykori villalakó újra átölelhette kedvencét, Zizit az okos kismalacot. Időutazás - Óriási buli, sztárparádé. A Neoton Família az év legnagyobb retropartiján lépett fel Moszkvában.

Csak a Fókusznak nyílt meg Boris Becker

17 évesen nyerte első Wimbledonját, és ezzel korának legfiatalabb győztese lett. 1985-öt írtunk, amikor Boris Becker nevét megjegyezte a világ. Az ezt követő 15 év pedig elég volt arra, hogy soha többé el se felejtse.

Tisztább levegőért pókerezett Demján Sándor

Budapest levegőjének tisztítására fordítja a legutóbbi, 13 ezer fontos pókernyereményét Demján Sándor.

Magyar lányt szeret a pókerezők ásza?

Polgár Kriszta és Daniel Negreanu egy pár. Lehet, hogy csak blöff az egész? Az a szép a pletykákban, hogy nem az a fontos, hogy igazak-e. Ami biztos, hogy Kriszta és a román fiú is pókereznek. Fiatalok és sokat tűnnek föl együtt.

Reflektor 11-09-23


szerző:
2011.09.24. 00:55
Reflektor 11-09-23

Reflektor: Polgár Kriszta és Daniel Negreanu egy pár. Lehet, hogy csak blöff az egész? Az a szép a pletykákban, hogy nem az a fontos, hogy igazak-e. Ami biztos, hogy Kriszta és a román fiú is pókereznek.

Fókusz 11-09-22


szerző:
2011.09.22. 20:20
Fókusz 11-09-22

Fókusz: A Való Világok történetében nem volt még olyan őrült beszavazóshow, mint szerda este. Bár a sokat próbált műsorvezető szorosan tartotta a gyeplőt, a skalpvadászok majdem elszabadultak. Ketrecharcos gyerekek? Már a rendőrség is vizsgálódik! A nyilvánosságra került megdöbbentő videó óriási vitát váltott ki. És babát váró híres kismamák, Judy, Gryllus Dorka és Völgyesi Gabi is a Fókuszban.

Magyar dámát szemelt ki a Pókerkölyök?

Daniel Negreanu már 3 milliárd forintnál is többet gyűjtött össze kitűnő lap és észjárásával. Magyar szókincse pedig sokak szerint Polgár Kriszta szépsége és vonzereje miatt fejlődik látványosan.

Előállítások és kihallgatások a póker-razzia után

Készpénzt nem találtak, csupán zsetonokat és asztalokat foglaltak le az ellenőrök a péntek éjszakai budapesti pókerrazzián.

Rendőrök is pókereztek az engedély nélküli teremben

Lefoglalták az összes pókerasztalt, a számos bevásárlókocsit megtöltő zsetonokat, a különböző bizonylatokat és eszközöket.

Illegális klubban pókereznek a rendőrök?

Engedély nélkül működő pókerklubba hirdetnek rendszeresen versenyt a Független Rendőr Szakszervezet tagjainak.

Pókermacsó a csúcson


szerző:
2011.04.11. 19:20
Pókermacsó a csúcson

Gus Hansen a póker ördöge. Ha a nevét beírjuk egy internetes keresőbe rengeteg rajongó oldal fut a neve alatt, amelyet mások tartanak fenn. Akik olyanok akarnak lenni, mint ő. Pedig ő sem keveri másképp a lapokat vagy a csipszet mint más. Illetve kicsit azért mégis.

Fókusz 11-03-07


szerző:
2011.03.07. 20:45
Fókusz 11-03-07

Fókusz: Megőrülnek értük! - Olivér és Gombi megmutatta magát az éjszakában is. Exkluzív roadshow vetkőzéssel és sikítozással. Milliárdos nyeremény a pókerasztalnál - Luigi szerint nem szerencse kell ahhoz, hogy valaki ász legyen. Tragédia után - Mennyit ér egy emberi élet? Éva férje halála óta, másfél éve harcol a biztosítóval.

Milliárdos nyeremény a pókerasztalnál

Először adott interjút a világ egyik legjobb pókerjátékosa. Az egykori kőbányai fiú még csak 27 éves, de már majdnem félmilliárd forintot nyert. Otthonában fogadott minket, ahol elárulta sikere meglepően egyszerű titkát.

Nem szórja a pénzt a dollármilliomos pókeres

Gus Hansen, az egyik legnagyobb pókersztár Budapesten járt és arról is mesélt, hogy nem él fényűző életet.

Újabb póker-razzia a fővárosban

Négy embert állítottak elő a rendőrök a péntek esti, belvárosi akciójukban egy ismert pókerklubból.

Korda a póker szerelmese a razzia után is

Nem a lapjárást figyelték a rendőrök péntek éjjel a Korda pókerteremben. A játékosokat igazoltatták, majd 10 embert el is vittek. A kártyaklub névadója nem érti a történteket.

Játék a „tilosban” – egy gyanúsított

Tiltott szerencsejáték szervezése miatt tartottak razziát egy III. kerületi pókerklubban.

Zsugázás közben ütöttek rajtuk a rendőrök

Több tucat rendőr és 40 nyomozó csapott le egy III. kerületi pókerteremre péntek éjszaka.

Szujó a legjobbakat kapta mikrofonvégre

A műsorvezető Londonban járt, ahol a pókervilág nagyágyúival készített interjút.

Hazánk fiainál van az adu ász!


szerző:
2010.10.02. 03:00
Hazánk fiainál van az adu ász!

A magyar játékosoktól tartanak a világ pókerasztalainál.

Vetkőzés közben verették a blattot

A házibulik pettingromantikája a pókertermeket is elérte, és jól ismert játékosok sem riadtak vissza attól, hogy kipróbálják a vetkőzőpókert!

Reggeli 10-08-02


szerző:
2010.08.02. 08:30
Reggeli 10-08-02

A Reggeliben Bódi Sylvi megszólalt a modelliskolás botránnyal kapcsolatban, Polgár Kriszta és Freire Szilvi pedig Csonka Bandival pókerezett.

Fél Kettő 10-07-26


szerző:
2010.07.26. 14:30
Fél Kettő 10-07-26

Fél kettő: Egyre több helyen brutláis szertartásokkal avatják az iskolakezdőket és az új kollégákat. Kinizsi Ottó rendezőként dolgozik tovább a Barátok köztben, vendégünk a színész. Több ezer játékos, milliós nyeremények, fénykorát éli a póker Magyaroszágon.

Polgár Kriszta világsztárokkal pókerezett

Matt Damon és Ben Affleck is minden évben indul azon a Las Vegas-i világbajnokságon, amin Kriszta életében először vett részt. A királylány a tolongástól nem tudott a közelükbe férkőzni, de talált más elfoglaltságot is a Fények Városában.

Hallgat a zsákmányról a pókeres rablóbanda

A bíróság elítélte azt a 4 fiatalembert, akik 242 ezer eurót raboltak el egy berlini pókerversenyről.

Új pókerrekord született


szerző:
2010.06.06. 15:25
Új pókerrekord született

Phil Laak ír származású pókerjátékos megdöntötte a pókerezéssel töltött órák világrekordját szombaton, egy Las Vegas-i kaszinóban.

Feladta magát az egyik

Március 6-án négy maszkos férfi tört be az európai pókersorozat berlini versenyének helyszínére.

Pókerrablás: elfogtak, majd elengedtek egy gyanusítottat

Elfogták, majd néhány óra után kiengedtek a férfit Németországban, akit a fegyveres rablással gyanusítottak.

Pókerbotrány és szenzáció


szerző:
2010.03.08. 20:14
Pókerbotrány és szenzáció

Berlinben fegyveresek támadták meg a pókerversenyt, Los Angelesben pedig egy magyar játékos vitte el a főnyereményt. 350 milliót nyert.

350 millióval tért haza a pókerbajnok

Szombat este érkezett haza Koroknai András, aki 720 pókerjátékos között lett a legjobb Los Angelesben.

Szökésben a pókeresek kifosztói

A berlini szállodában történt rablótámadásban többen megsérültek. A rablók csaknem 1 millió eurót zsákmányoltak.

Az ördög biblájának magyar legendái

Kontra, rekontra szubkontra, Fedák Sári – mi köze a színésznőnek a kártyához és a szocializmushoz? Kiderül a XXI. Század riportjából.

Elkártyázta cége vagyonát


szerző:
2010.01.18. 15:15
Elkártyázta cége vagyonát

Cége pénzét pókerezte el egy 34 éves miskolci nő, aki két hónap alatt harmincmillió forintot veszített.

Polgár Kriszta dörzsölten taktikázik a fériakkal

A szőke szépség a kártyaasztalnál bizony alaposan kihasználja nőiességét.

Magyar pókervilágbajnok Las Vegasban

Traply Péter Las Vegasban 70 millió forintnak megfelelő dollárt nyert.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való