KERESÉS search-close

pénzügyi beszámoló

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pénzügyi beszámoló"

A "pénzügyi beszámoló" címkével ellátott tartalmaknál (2) leggyakrabban használt további címkék:
Késik az elszámolással az állami kukaholding

Hiába cserélték le az állami kukaholding vezetését idén tavasszal, a cégnek a tavalyi év után idén sem sikerült betartani a törvényi határidőt és időre elkészíteni a pénzügyi beszámolóját. Pedig a kormány márciusban azt ígérte még tavasszal rendezik a számlázással és elszámolással kapcsolatos elmaradásaikat. Az LMP szerint kár erőltetni a kukaholdingot, sokadjára bizonyosodik be, hogy teljesen működésképtelen.

Kisebb volt a hitele a cégnek

Mégsem volt több mint 100 millió forintos hitele annak a cégnek, amelyet Kósa Lajos felesége vett meg 6 millió forintért tavaly márciusban. Ez derül ki a cég friss pénzügyi beszámolójából - ezt a Népszava szúrta ki.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való