KERESÉS search-close

párkapcsolat

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "párkapcsolat"

Gyanús, ha túl sokat bulizik a pasim?

Kata a mai napig nem tudja elfogadni, hogy szakítottak szerelmével, és szerinte a különválást nagyban befolyásolták Gábor bandázásai. Vajon megcsalta a lányt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Roland latinos dallamokkal csavarja el Brigi fejét?

A lány úgy érzi, párja elhanyagolja őt, és számára a zene az első. A fiú most egy saját dallal készült szerelmének, amit alig két napja írt… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Miért vitatkoznak a párok?


szerző:
2019.07.15. 18:20
Miért vitatkoznak a párok?

A párok leggyakrabban a pénzügyeken kapnak össze. De a nyaralás kérdésén is el lehet csúszni, akárcsak az intimitás hiányán. Ha alapvetően jól működik egy kapcsolat, ezeket könnyen át lehet hidalni, de olykor egy apróság is utolsó csepp lehet a pohárban!

Szasza vad is tud lenni…


szerző:
2019.07.12. 18:00
Szasza vad is tud lenni…

Bár Anikó nem hitte volna, hogy a lány lobbanékony természetű, ha a szerelméről van szó, bármire képes. „Olyan szinten vagyok, hogy elkapom, és megverem.” – mondta a 18 éves Szasza. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Elemér szerelme mástól terhes, mégis felnevelné vele a gyereket

A férfinek Viki volt az első nő az életében, így nem tudja és nem is akarja túltenni magát rajta. Sőt, azt sem veszi zokon, hogy exe más fiútól vár babát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mit tegyek, ha túl piperkőc a pasim?

Dalmát teljesen kiborítja barátja hiúsága, akinek külön szekrényt is kellett venni, hogy ruhái rendesen elférjenek otthon. Sőt, a lány szerint a párja többet készülődik, mint egy nő. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dani: „Minden pénzemet elittam”

A fiú élete szerelmét szeretné visszakapni, akivel sosem beszélték meg problémáikat. Sőt, Dani inkább az alkoholba fojtotta bánatát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 TÓTH ANDI: „Nagyon olaszosak vagyunk Ádámmal!”

Tóth Andi, azaz Andee az X-Faktor ötödik szériájának győztese már másfél éve alkot egy párt Szabó Ádámmal, akit a nagyközönség a Csillag születikből ismerhetett meg. A pár ugyan már egy éve összebútorozott, de azért akadtak kezdeti nehézségek, amiről Andee mindent elárult stábunknak!

Mickey egér-függőség? Igen, létezik!

Szandi a falra mászik párja furcsa szenvedélyétől, aki él-hal a Disney figuráért. Sőt, a lány szerint a mesehős „berögződött Mercsu agyába”. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Miért jár le a barátnőm vidékre?

Norbi szerelme az utóbbi időben több alkalommal is elutazott, állítása szerint egy volt osztálytársnőjéhez. Vajon mi lehet az igazság? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Évára néha „rájön az ötperc”

Tamásnak elege van párja viselkedéséből, akinek féltékenysége folyamatosan kínos helyzeteket eredményez. Sőt, Éva attól sem retten vissza, hogy nyilvánosan jelenetet rendezzen… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Janika odavan a fiatal fiúkért

Józsinak elege van párja kicsapongó életmódjából, hiszen a fiú imád más srácokkal flörtölni. Sőt, a férfi szerint nem is veszi őt komolyan… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Józsi végre megkéri Janika kezét?

A férfi már régóta tervezgeti a fiúkérést, de eddig soha nem volt hozzá elég bátorsága. Talán most eljött a nagy pillanat? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Tóth Andi hamarosan anyai örömök elé néz?

Az X-faktor egykori győztese már össze is költözött szerelmével, Szabó Ádámmal. Az énekesnő a kapcsolatukról mesélt Anikónak, és azt is elárulta, mi a helyzet a családalapítással… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Joe szerint az nem megcsalás, ha közben a párját szereti

A fiú többször is „félrekacsingatott” házasságából, ráadásul az is előfordult, hogy férje legjobb barátjával csókolózott. Vajon van még esély a boldog párkapcsolatra? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

DURVA! Zsani porrá zúzta férje mobilját

A lány egy ideje már erősen gyanítja, hogy párja más nőkkel csetelget. Miután kiderült, hogy valóban van oka a féltékenységre, Gyuri telefonja csúfosan megjárta… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsanett férfi tangával dobná fel szexuális életét

Bár a lány párja fáradtságra hivatkozva nem túl aktív az ágyban, Zsanett egy pillanatig sem adja fel. Vajon most megtalálta a megoldást? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szerelem csak négy fal között?

Szabina túl unalmasnak találja párkapcsolatát, hiszen szerelmével alig mozdulnak ki otthonról, és a filmnézésen kívül szinte semmi közös programjuk sincs... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hiába volt lovas lány Botond gazda exe, a szerelem elmúlt!

Botond gazda legutóbbi komoly kapcsolata négy éve ért véget, azóta hiába kereste az igazit, csak futó kalandokra talált.

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Így hódít Sanyi, az electric boogie mestere

A fiú gyerekkora óta arról álmodik, hogy egyszer egy tánc világbajnokságon is elindul, így most bevetette tehetségét, és mindent megtett azért, hogy visszaszerezze szerelmét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mit rejt a titkos rózsaszín boríték?

Ambrusnak elege van párja féltékenykedéséből, ráadásul néhány hónappal ezelőtt még egy nyomkövető alkalmazást is talált a mobilján. A fiú most egy frappáns tervet eszelt ki a probléma megoldására. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Erik nem veszekedni érkezett, mégis az lett a vége…

Bár a fiú azt remélte, nyugodt körülmények között sikerül megbeszélnie exével a múltban felmerülő problémákat, egyhamar elszabadult a pokol… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ez volt az oka annak, hogy fél éve véget ért Máté gazda párkapcsolata!

Máténak két komoly párkapcsolata volt eddig: a legutóbbinak fél éve lett vége. Az okokról extra videónkban mesél a gazda!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

A fiú, aki saját magát tetoválja

Mikor Klaudia megpillantotta párja arcán a tetoválást, eléggé megriadt tőle, ráadásul Krisztián – bár nem szakmaibeli - saját kezűleg varrta magára a mintákat… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Magdi gazdasszony: „Nagyon szeretnék újra bízni valakiben!”

Magdi legutóbbi párkapcsolatán több mint egy éve lett vége. A gazdasszony akkor teljesen elvesztette a bizalmát, de nagyon szeretne újra bízni valakiben!

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Anikó, segíts! A párom internetes játékfüggő…

Dorina párja napokig képes az interneten játszani, ráadásul ahogy hazatér a munkából, már egyből neki is veselkedik, egészen az éjszakába nyúlóan. Mi lehet a megoldás? Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

Orsi nem teketóriázott: jött és zúzott!

Peti az előző barátnőjével a konzol miatt szakított, ám szenvedélye még mindig szárnyall. Mostani szerelménél azonban betelt a pohár, és saját kezével pusztította el párja legkedvesebb kellékét. Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

Anikó: „Az asszony kiéli kicsit magát a stúdióban…”

Zsófi nem tudja tovább tétlenül nézni párja szenvedélyét, aki él-hal a „barbár, kaszabolós” játékért. A nő most a kezébe kapta a kalapácsot, és tört-zúzott Anikónál… Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

Balázs gazda nem szeretne még egy távkapcsolatot!

Balázs körülbelül négy éve egyedülálló. Legutóbbi kapcsolatának a távolság miatt lett vége, így olyan hölgyet keres, aki el tudná képzelni az életét a tanyáján.

Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Zsolt gazda 18 éves kora óta mindig párkapcsolatban élt

Zsolt gazdának 18 éves kora óta több hosszabb és rövidebb párkapcsolata volt, de saját bevallása szerint mindben boldog volt. Az utóbbi időben egyedül kereste a boldogságot, de eljött az ideje, hogy családot alapítson!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Ezért lett szakítás a vége Niki gazdasszony 7 évig tartó párkapcsolatának!

Niki gazdasszonynak két komoly kapcsolata volt eddig: az első 4 évig tartott, a második pedig 7 évig. Azóta azonban senki sem tudta megdobogtatni a szívét...

Ha úgy érzi, Ön az, aki Niki oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Misi gazda azt hitte, hogy megtalálta élete szerelmét, de csalódnia kellett...

Misi legutóbbi párjában minden megvolt, amit a gazda keres egy nőben, egy valami azonban mégsem működött! Extra videónkból kiderül, hogy miért szakítottak!

Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi-erdő grófja csak Önre vár!

A pasim: Deadpool


szerző:
2019.06.14. 18:00
A pasim: Deadpool

Viki leghőbb vágya, hogy édesanyja elfogadja párját, akinek különleges szokását nem igazán tudja mire vélni a lány családja. Máté ugyanis egy szuperhős maszkban is szívesen elugrándozik az erkélyen… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ki hordja a nadrágot: a férfi vagy a nő?

Zámbó Krisztiánék nyolc éve igyekeznek egyensúlyban tartani kapcsolatukat, Oláh Gergőéknek már egy nagycsalád életét kell közösen szervezniük, és Sánta Laciéknál sem mindig az irányít, aki azt hiszi! Riportunkból kiderül, hogy kinél hogyan működik a párkapcsolati mérleghinta!

A férfi és a nyolc éves kisfiú csatája

Zsanett párja sűrűn összezördül nevelt fiával, amit az anyuka egyre nehezebben tud elviselni. Vajon ki a hibás a dologban? Mi lehet a megoldás? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Nem éltem ki magam, nem diszkóztam...”

A 21 éves fiú már két gyermek büszke édesapja, ám párjával a „hepehupás” kapcsolatuk után szakításra került a sor. Vajon az lehetett a baj, hogy a fiatal apuka még nem élte ki magát igazán? Anikó segített választ kapni a kérdésekre. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ayla, a TikTok egyik legnagyobb sztárja

Martin soha életében nem volt ennyire szerelmes, mint mostani barátnőjébe. A török származású Ayla viszont rengeteg időt fordít legújabb szenvedélyére, és egyre kevesebb időt tölt barátjával. Martin komoly ultimátummal érkezett. A teljes adásért kattints ide!

Amikor a TikTok teszi tönkre a kapcsolatot

Márk a Vivivel való szakításukig észre sem vette, mennyire beszippantotta őt az applikáció világa. Vajon van még esélyük a boldogságra? A teljes adásból kiderül!

Pornófüggő a pasim?


szerző:
2019.06.10. 18:00
Pornófüggő a pasim?

Anita és párja több mint öt éve együtt vannak már, ám a lány úgy érzi, szerelme kezdi elhanyagolni őt. Sőt, rengeteg időt tölt a számítógép előtt, és Anita egyszer az előzményeket is megleste… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó, a randiguru


szerző:
2019.06.10. 18:00
Anikó, a randiguru

Csaba egy szál rózsával érkezett a stúdióba, ami nem is véletlen, hiszen kiszemeltjét, Renit szeretné meghódítani. Ebben bizony a háziasszony is a segítségére volt. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Hódítsd vissza az asszonyt!”

János, a fiatal édesapa több alkalommal is félrelépett, ám most elhatározta: visszaszerzi szerelmét. Vajon sikerrel jár? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a lányát, szeresd az anyját!

Krisztián anno egy lánnyal kavargatott, majd hamarosan megismerte az édesanyját, Renit is. A 13 év korkülönbség egy pillanatig sem tántorította vissza őket a boldogságtól, ám egy ártatlan pizzasütés komoly károkat okozott a kapcsolatukban… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Íme Hajdú Péter összes exe!

„Ez a Hajdú nagy kujon” – mondta Bárdosi Sanyi, Kabát Peti pedig megpróbálta időrendi sorrendbe álltani a producer volt barátnőit. Vajon hogyan vette az akadályt?

Az Időgép játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Időgép játékot is!

Anikó csúnyán lebuktatta a hűtlen Szabolcsot

Vivien egy ideje már kételkedik párja hűségében, ám most végleg lehullt a lepel. A háziasszony ugyanis egy szívszorító bizonyítékkal szorongatta meg a férfit… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Segítség! Fenyeget az exem…


szerző:
2019.06.06. 18:00
Segítség! Fenyeget az exem…

Timi a volt barátjától szeretne megszabadulni, aki a szakításuk óta folyamatosan keresi a lányt. Sőt, a zaklatástól sem retten vissza. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A nő, két személyiséggel


szerző:
2019.06.06. 18:00
A nő, két személyiséggel

Marcell az internetes szerelmét szeretné meghódítani, akivel élőben sosem találkozott még. Lehet, hogy ez nem is olyan véletlen? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Miért nem dolgozik a barátnőm?

Ádám és párja jelenleg egy hajléktalanszállón élnek. A férfi már talált magának munkát, és szeretné, ha barátnője is hasonlóképp cselekedne, ám szerinte csak lustaságból nem akar dolgozni. De mi lesz így a családalapítással? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A fiatalok mindent megmutatnak az interneten?

Mariann a fiát, Gergőt szeretné jobb belátásra bírni, aki szinte minden nap indít egy live videót. A kétségbeesett anyuka nem igazán érti ezt a modern jelenséget, és leghőbb vágya, ha fia inkább egy komoly párkapcsolatra fordítaná az idejét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Szkippeljük a féltékenykedéseket!”

Martin él-hal a videózásért, amivel bizony hatalmas sikert arat a lányok körében. A barátnője, Viki viszont nem igazán nézi ezt jó szemmel. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Vivi és VV Krisztián barátokként folytatják

A fiatalok a heves természetük miatt a villán kívül is rengeteget veszekedtek, így jobbnak látták, ha „haverok” maradnak. 

VV Gregnek és szerelmének „jól megy a soruk”

A fiatal pár szerencsére mindent meg tudott beszélni Anikó stúdiójában. Csak úgy virágzik a szerelmük!

VV Reni „százszázalékosan” túl van VV Csokin?

A „villa egyik legbohókásabb lakója” 91 napot töltött a luxusbörtönben, ahol bizony rátalált a szerelem. Bár a Csokihoz fűződő érzelmei szerinte már „elolvadtak”, vajon mi történik, ha hosszú idő után megpillantja a fiút? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Vivi őszintén vallott abortuszáról

A lány elárulta: Krisztiánnal a villán kívül is megpróbálták folytatni a kapcsolatukat, de a heves viták és a féltékenykedések miatt külön váltak útjaik. Vivi a kisbabájuk elvesztéséről is mesélt Anikónak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Rolira ismét rátalált a szerelem… de mi a helyzet Adrival?

A ValóVilág9 powered by Big Brother negyedik helyezettje egy buliban ismerkedett meg Fannival, aki ideiglenesen már hozzá is költözött. Roli azonban azt szeretné, ha szerelme továbbra is nála maradna, és ennek érdekében kosarat készül adni Adrinak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Greg megbocsátja szerelme hűtlenségét?

A „villa sellője” egy romantikus vacsorán szembesült párja megrázó vallomásával. Vajon sikerül túllendülniük a történteken? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Fördős Zé óriási titkot árult el szerelméről

A műsorvezetőre ismét rátalált a boldogság, ám új barátnője nemrég teljesen összetörte… no de nem a szívét!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Fluor Tomi lecsapott Puskás Peti exére?

A sztárok most sem bújkálhattak el magánéletük elől. Lássuk, kiknél virágzik a szerelem!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kabát Peti eltévedt: az okmányirodában végezte volna el a dolgát…

A különös incidens után Adrinál betelt a pohár, és a kezébe vette az ügyet.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Megyeri Csilla több szexet ígér szerelmének?

Molnár Zsolti repdeshet az örömhír hallatán... Vagy mégsem?

A pucér Kabát Petit csak egy masni takarja…

Az olasz párok tagjai nem is tagadják, hogy mennyire vehemensen élnek, és bizony az is előfordul, hogy naponta többször összevesznek. Na de mivel lehet megőrizni a hosszú párkapcsolat titkát? A focistának pajzán ötlet jutott az eszébe…

Ismerd meg Megyeri Csilláék gyermekét!

A fiatalok az olaszos párok versenyében mérkőznek meg Balázs nappalijában, most pedig elárulták a boldog párkapcsolat titkát. Sőt, a szemük fényét is megmutatták kameránknak.

Hogyan lesz a vitákból veszekedés, aztán szóbeli bántalmazás?

Miért tűnhet úgy, hogy az egyik házasságot, kapcsolatot erősítik a viták és konfliktusok, a másik viszont elvérzik ettől és válás lesz a vége. A határvonal nagyon keskeny, a hosszútávú következmények azonban egészen mások egy párkapcsolati adok-kapok vagy a visszatérő verbális abúzus esetében.
Kabát Peti és Róka Adrienne ide kattintva többet mesélnek a konfliktusok megoldásáról.

KABÁT PETI & RÓKA ADRIENNE: Egyszer egy tál leves landolt Peti fején

Peti és Adrienne már régóta együtt vannak. Elkerülhetetlen, hogy néha ne zörrenjenek össze. Ismerik már a másikat jól, és tudják, hogyan kell kezelni az ingerült helyzeteket. Persze még így is előfordulhat, hogy Peti fején egy tál húsleves landol...

Fluor Tomi szerelméről mesélt a Fókusz stábjának!

Hány szerelmet bír még el a rakpart? - ezt a kérdést most leginkább magának teszi fel Fluor Tomi. És maga is csodálkozik, hogy tényleg csak egy válasz jut eszébe! Mert az a lány, akit akkor öt éve a hátán cipelt abban a klipben, most a legújabb klipben is szerepel, ráadásul most a való életben is egy párt alkot a csinos barna lánnyal!

Így csajozik Hajdú Péter!

A producer régi sebei lassan begyógyultak, és már egy új szerelem is virágzik az életében, akivel nem is akárhogyan ismerkedett meg…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A Gyertek át! sztárja megmutatta új barátnőjét!

Fluor Tomi egy igen pikáns képpel adta a világ tudtára, hogy már nincs egyedül.

Fördős Zének nyomulnia kellett, hogy elnyerje szerelme szívét

A Konyhafőnök zsűritagja nemcsak arról mesélt a Reggeliben és a Fókuszban, hogy milyen kalandos utazásai voltak ismét, hanem 17 évvel fiatalabb szerelméről is elárult egy-két dolgot.

Kiss Péter Balázs őszintén beszélt a szakításról!

Kiss Péter Balázs és kedvese tavaly nyáron szakítottak. A színész a Reggeliben mesélt a szakítás okairól.

Németh Kristóf:

A mai Kifőzdében Németh Kristóf vendégeskedett, aki a Drága örökösök című sorozatban tért vissza az RTL Klub képernyőjére. A színész egyébként tavaly decemberben mondta ki a boldogító igent, és nem is rejti véka alá boldogságát. Most többek között titkokat is elárult szerelmi életéről...

Miért passzolják le a férfiak a takarítást?

Bár állítólag nincs egyértelmű összefüggés a takarítási szokások és a kapcsolaton belüli hierarchia között, azért elgondolkodtató, hogy a legtöbb párnál a nő takarít, és a férfi a domináns. Az otthoni munkamegosztásról kérdeztük Kefíréket, Sánta Laciékat és Kabát Petiéket.

Greg őszintén vallott szerelméről

Miután Renátó távozott a Villából, Greg kiöntötte a szívét Rolinak...

ÖRÖMHÍR: Pribelszki Norbi apuka lesz?

A fiúra ismét rátalált a boldogság, ráadásul már össze is költözött szerelmével. Sőt, szülei példáját követve ő is szívesen lenne fiatal édesapa...

Palvin Barbi összeköltözött a pasijával!

A magyar modell egyre nyíltabban beszél róla, hogy megtalálta az igazit Dylan Sprouse személyében, éppen ezért sem meglepő, hogy összebútoroztak.

Összegeztünk: 2018-ban így alakultak a szerelmi szálak a sztárvilágban!

A szerelmi bánat sötét fellegei 2018-ban sokkal kevésbé gyülekeztek felettünk, mint az előző években. A gólya viszont tett arról, hogy tavaly és idén is rengeteg bébi érkezése tegye boldoggá a híres szülőket. Mutatjuk!

Ginu és párja élő adásban mesélt a kapcsolatukról

A pár élő adásban árulta el, hogy mi történt velük azóta, hogy Gina elhagyta a Villát.

VV Vivi őszintén vallott vőlegényéről

A fiatal lány jegygyűrűvel az ujján lépte át a Villa küszöbét, ám azóta Radiccsal és Krisztiánnal is intimebb viszonyba került. Vajon mit szól ehhez a párja?

Miért nincs tartós kapcsolata a Survivor győztesének?

Miután a Témabedobásnak Michl juli, Molnár Tibi és Tömböly Dávid elmondták véleményüket Snoop Dogg rendhagyó köszönetnyilvánításáról, Gergő ravaszul Dávid magánéletére terelte a szót.

VV Era:

Era, Hunor és Roli elmélyültek a szerelmi témában, és bizony az exek is előkerültek...

 Roland nekiment Bori új pasijának?

A kettétört szívű fiú sehogy sem tudja feldolgozni szerelme elvesztését, és most érzéseit sem tartotta vissza...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

Marci Bencének: „Takarodjál ki innen!”

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Következő rész (2018. november 09.)

Joe befogadja Renit. Bence és Marci összetűzésbe kerül. Tamara igent mond a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Roland szinte őrjöng a féltékenységtől

Reni belátta a tévedését. Bori féltékennyé tette Rolandot. Tamás kutyaiskolába vitte Pamacsot.

 

VV Adri: ˝Hét napból hétszer szexeltem mással...˝

Miután a lány szakított a párjával, elhatározta, hogy nem fogja telesírni a párnáját, és élvezni fogja az életet. Nem is akárhogy!

 

VV Cintike szerint az összes férfi egy sz**étláda

A lányok büszke egyedülállóként költöznek be a luxusbörtönbe. Vajon bent rájuk talál a szerelem?

Mc Haweréknél jöhet az esküvő

Fenekestől felfordult az élete Mc Hawernek. Kocka Géza megkérte barátnője kezét, pedig nyár elején még arról mesélt a Story Extrának mennyire egyedül érzi magát néha.

 

Ismét egy megható történet az X-Faktor színpadán!

József megható története a mentorok és sok néző szemébe is könnyeket csalt két évvel ezelőtt az X-Faktorban, amikor felesége és kislánya visszaszerzéséért énekelt. A férfi még akkor szeretett bele Eszterbe, amikor mostohatestvérek lettek, a lánnyal azóta elválaszthatatlan lelki társak. Miért kellett mégis megküzdeniük egymásért? Erre voltunk kíváncsiak, amikor útnak indultunk, de akkor még nem tudtuk, hogy Sümegen vagy Jobbágyiban találunk rájuk.

Vivi és Fecsó kapcsolata nem indult könnyen, de hogyan lendültek túl a mélypontokon?

Nem sokon múlt, hogy Vasvári Vivi és az ő Fecsója most küzdenek a Nyerő Páros második szériájában! Sőt! Fél évig az is kérdéses volt, hogy vajon együtt maradnak-e? A heves vérmérsékletű lány választottja életstílusát sérelmezte, olyannyira, hogy többször elhagyta a bulihuligán Fecsót. A vállalkozó végül rájött, hogy az élete nem egész a szőkeség nélkül és elkötelezte magát.

Nyári Dia és párja így ünnepelték az évfordulójukat!

A színésznő és kedvese a napokban kettesben ünnepeltek, melyről egy igen humoros, és közben megható poszt készült.

Szerelem szövődik VV Nóri és VV Leslie között?

A fiatalok kapcsolata eddig is tele volt titkokkal, ám most kiöntötték érzéseiket!

Kefir és Mariann közt folyamatos problémák vannak

Kefir és Mariann tanácstalanok voltak a páros kihívást követően. Az eddigi játékok olyan dolgokat hoztak ki a kapcsolatukból, amit rémálmukban sem gondoltak volna...

Tóth Vera szingli lett!


szerző:
2018.08.22. 06:00
Tóth Vera szingli lett!

Két éve hetekig Tóth Vera magánéletétől volt hangos a sajtó, mindenki azt találgatta, vajon vége lett-e az énekesnő párkapcsolatának. Vera mindig is igyekezett megóvni a nyilvánosságtól magánéletét, de akkor a Fókusszal kivételt tett, és kameránk előtt elárulta, mi igaz a pletykákból.

Napi romantika: Majkát meglátogatta szerelme a villában

Majka hatalmas meglepetésre ébredt egyik reggel, és nem álom volt csupán, hiszen a barátnője, Zsanett egyszer csak megjelent a luxusbörtönben. Sőt, kaptak tíz percet, amit a riportszobában tölthettek el kettesben.

Tóth Gabi soha nem randizott jelenlegi párja előtt

Krausz Gábor az egyetlen olyan férfi, akivel randizott Tóth Gabi. Hogy miért nem volt azelőtt randevún Gabi, arról a Reggeliben mesélt.

Ráskó Eszter magázódik a párkapcsolatában

A Szenzációs négyes női zsűritagja elárulta, hogy miért fontos számára, hogy magázza a párját.

Ajjajj! VV Györgyit büntetés fenyegeti?

Miután a lány tegnap szívszorító hírt kapott nővérétől, most személyesen is találkozhatott barátjával. Bár nem volt szabad megérintenie Olit, Györgyi nem tudott ellenállni érzéseinek. Vajon lesz még ennek böjtje?

VV Györgyi nem tudta visszafojtani könnyeit…

VV Ági szakítása után VV Györgyi szíve is kettétört, hiszen nővére egyszer csak betoppant a villába, és szörnyű hírt hozott magával.  

A Story Extra műsorvezetője újra szingli!

Gál Petra élete egy nem várt fordulatot vett az elmúlt időszakban, de mint kiderült, egyáltalán nincs ideje bánkódni, mert rengeteg kihívás előtt áll.

Hoppá! VV Ági a villában szakított barátjával…

Ági hetek óta vívódott viharos érzelmeivel, és végül a különválás mellett döntött. Barátja ezért meglátogatta őt a villában, ahol pontot tehettek a kapcsolatuk végére.

Napi romantika: Lukács Laci hamarosan oltár elé áll!

Úgy tűnik, 50 évesen végre megállapodik a Tankcsapda frontembere. Mutatjuk a részleteket…

Kiderült: ő Chris Pratt új barátnője!

A jóképű színészt a nyílt utcán látták csókolózni, ráadásul nem is akárkivel…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való