KERESÉS search-close

orvosi kezelés

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "orvosi kezelés"

TELJES FELVÉTEL: Kölcsönös szívességek Karcagon

A kórházi orvosokat nehogy megbüntessék, mert különben a rendőrök nem jutnak be soron kívül a vizsgálatokra – erre kéri a karcagi rendőrkapitány egyik beosztottját. A 11 perces, titokban rögzített beszélgetésben a kapitány azt is elmondja, hogyan intézné el, hogy a mozgássérült-helyre parkoló kórházi főigazgató büntetését eltöröljék. Az RTL Híradó birtokába került vágatlan felvételből kiderül, hogyan működnek a szabályokat kikerülő kölcsönös szívességek Karcagon.

Rendőrkapitány: „Ezt kisimítom, de nem hiányzik az ilyen jellegű feszültség!”

A kórházi dolgozókat ne büntessék, mert akkor nem lehet elintézni a rendőrök soron kívüli ellátását - egyebek közt ezt is mondja a karcagi rendőrkapitány azon a hangfelvételen, amely az RTL Híradó birtokába jutott. Beosztottjait kéri arra, hogy differenciáltan bírságoljanak. Úgy tudjuk, az ügyben fegyelmi eljárás folyik, de nem a rendőrkapitány, hanem a felvételt készítő rendőrök ellen.

Belehalt az orvosi  kezelésre való várakoztatásba egy férfi

Meghalt egy tüdőrákos férfi, miután kilenc hónapig várt arra, hogy elkezdjék kezelését. Aztán a napokban hallani lehetett egy másik esetről is, ahol a férfi magát műtötte meg, mert már nem tudott tovább várni. Mit tehetünk, ha nem látnak el minket kellő időben, kihez fordulhatunk, és milyen esélyeink vannak a kártérítésre egy egészségügyi intézménnyel szemben, Dr. Erdős György, ügyvéd elmondta.

Házon kívül 15-06-03


szerző:
2015.06.03. 23:20
Házon kívül 15-06-03

Házon kívül: Garancsi - Sokat keresett tavaly a miniszterelnök túrapartnere. Az utolsó órában - Kilenc hónapja nem kap kezelést egy rákos beteg. Átértékeled? - Odamondanak a fogyatékkal élők.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való