KERESÉS search-close

országos sztrájk

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "országos sztrájk"

Országos sztrájkkal és útlezárással fenyegetnek a dühös tüntetők

Hiába volt nagyon hideg és hiába esett a hó, jó sokan kimentek szombaton a szakszervezetek, az ellenzéki pártok és civilek közös tüntetésére. Találkoztunk húsüzemben dolgozó házaspárral, egyetemista sráccal, DK-s asszonnyal, akinek a jobbikosokkal sincs már baja, szóval sokféle ember vonult a Hősök terétől a Kossuth térig. Ez volt az a tüntetés, aminek a végén sztrájkot és útlezárásokat is bejelentettek, ha a kormány nem teljesíti a követeléseket.

Országos sztrájkra készülnek a szakszervezetek

Országos szrájkot jelentettek be a szakszervezetek január 19-re a mai tüntetésen. Útlezárásokra is készülnek, az a céljuk, hogy aznap álljon meg az ország. Ma a Hősök teréről vonult a túlóratörvény ellen tiltakozó tömeg a Kossuth térre, ahol a szakszervezeti vezetők mellett civilek és az ellenzéki pártok képviselői is felszólaltak. Ők azt mondták, nemcsak egy törvény ellen, hanem egy új rendszerért is tüntetnek. A Fidesz szerint a demonstrációval Soros György megkezdte az európai parlamenti választási kampányát.

Országos sztrájkot szerveznek, ha Áder János aláírja a törvényt

Országos sztrájkot szerveznek a szakszervezetek, ha Áder János aláírja az általuk rabszolgatörvénynek nevezett törvényt – ezt jelentették be a tegnap esti tüntetésen. Az államfő szintén tegnap kapta meg a törvényt, öt napja van eldönteni, hogy mit kezd vele. Az ellenzéki pártok bejelentették, hogy támogatják a szakszervezetek további tiltakozásait és januárban is folytatják az akciókat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való