KERESÉS search-close

olvad

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "olvad"

VV Reni mindent bevetett, hogy ne olvadjon el az udvaron lévő hóember!

VV Reni teljesen kiborult, amikor meglátta, hogy a kertben lévő hóember olvadni kezdett.

16 fok: nő az influenzaveszély

Vadkacsák fürödtek az egyik, szinte tóvá változott parkban Budapesten. Két napja még jég borított mindent, pénteken pedig már volt, ahol 16 fokot mértek a hőmérők. A kora tavaszias időben rengetegen szabadtéri programot választottak. Bár jövő héten a meteorológus szerint ismét visszatér a fagy, az orvos szerint érdemes vigyázni az elkövetkezendő két napban. Az influenza ugyanis melegebb időben még könnyebben terjed.

25 éve nem volt ennyi hó

Kékestetőn 25 éve nem volt ennyi hó novemberben. Így a korán érkezett télnek ott örültek igazán. Sokan kirándultak vasárnap a hegyekbe, hogy megcsodálják a látványt. A bükki síparadicsomban is szokatlan a mennyiség. Tavaly az egész szezonban mindössze egy napig működtek a sípályák. De a hónak nem örülhetnek sokáig, a meteorológus szerint hamarosan elolvad.

Életveszélyessé vált a Balaton jege

Hétvégén még csak veszélyes volt, mostanra viszont életveszélyessé vált a Balaton jege. Egész nap fagypont fölött volt a hőmérséklet, és a jég erősen olvadni kezdett. Óriási víztócsák borítják a felszínt, és ez nagyjából az összes magyarországi tóra igaz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való