KERESÉS search-close

olívia

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "olívia"

Kistehetségek: „Igenis, Balázs kapitány!”

Olívia, Kincső és Viki egy játékban szerezhettek extra pontokat a csapatuknak. Balázs különböző kérdéseket tett fel nekik, mint például: vajon mi is az az ádámcsutka?

A Kisördögök új kihívásokba vágták a fejszéjüket

Az Akadémián Olivér és Viki egy általuk addig sosem látott stílussal, a swinggel kezdtek el barátkozni, hogy az adásban ügyesek lehessenek. Olívia a saját koreográfiáit tökéletesítette Emesével, miközben Peti a múlt hét izgalmait és könnyeit dolgozta fel az énekóráján.

Kovácsovics Fruzsina:

A Kisörögök csapatkapitánya mindig próbálja jókedvre deríteni a gyerekeket, még akkor is, ha kevesebb pontot kaptak, mint elképzelték. Fruzsi szerint ugyanis nem a pontok a legfontosabbak. 

Tóth Vera:

Vera érdekes szituációban találta magát, hiszen testvére, Gabi is vendégeskedett a Kicsi Óriásokban, ráadásul a kistehetségek kérdezgettek tőle, nem is akárhogyan! Vera mesélt egy kicsit a gyerekekről és a cuki sztoriról, amikor lesokkolta Olíviát a ténnyel, hogy Gabival tesók.

Új őrület hódít az Akadémián!

A Kicsi Óriások tehetségei szeretnek mókázni a szünetekben, és most rákaptak, hogy egy izgalmas kis járművel, az egyensúlyérzéküket teszteljék.

Olívia: Hung Up (Madonna)


szerző:
2016.09.17. 20:32
Olívia: Hung Up (Madonna)

A Kisördögök kistehetsége kedvenc énekesnőjétől, Madonnától adott elő egy dalt, ami végtelenül boldoggá tette őt és a zsűrit is. A szöveggel nem lehetett gond, hiszen anyukájával folyton Madonnát hallgatnak.

Kovácsovics Fruzsi megleste a Kisördögeit a próbákon

Fruzsi és Kisördögei is új kihívások elé néztek ezen a héten, azonban a próbákon igyekeztek mindenre felkészülni. Kizárták az izgalmat, és komolyabban odafigyeltek a koreográfiára.

A kistehetségek közös énekkel nyűgözték le a közönséget!

A nagyobbakhoz hasonlóan a kicsik is készültek egy közös produkcióval. Martin, Kincső, Olívia, Vivi és Viki táncoltak és énekeltek is.

Hogyan értékelte a zsűri a kistehetségek bátor kérdéseit?

Miután a gyerekek elbűvölték és egy picit zavarba is hozták Istenes Bencét és Csobot Adélt, jöhetett az értékelés! A zsűri mindegyiküknek közösen osztotta ki a pontokat, amiket a csapatuknak gyűjtöttek.

Olívia: „Adél, hogy került a baba a pocidba?”

Csobot Adél és Istenes Bence voltak a kistehetségek vendégei, akik különböző kérdéseket tettek fel a párnak, Sebestyén Balázs óvó felügyelete mellett. A pindúrok persze nem voltak szégyenlősek, nemcsak a pénzről, a babáról és a csókolózásról kérdezgették a szerelmeseket, de feladatot is adtak nekik.
 

Így készültek a Kisördögök az Akadémián!

Minden héten új kihívás, új dalok, új koreográfiák. Vajon hogyan fogadták a Kisördögök tehetségei a második adás feladatait?

Kisördögök: “Olívia a ketrecharcos jelen pillanatban!”

Kovácsovics Fruzsina vezetésével a Kisördögök már megkezdték a felkészülést a második showra. Mindenki izgatott volt, kivétel Olívia, aki már kényelembe helyezte magát, és várta, hogy megnézhesse végre a társait!

Ádám segítséget kér Olíviátol Zsolt letartóztatásához.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 24-i epizódjaiból!

Enver Gjokaj - Victor


szerző:
2013.01.02. 09:24
Enver Gjokaj - Victor

A színészt eddig főleg kisebb szerepekben láthattuk, első igazán kiemelkedő felkérése pont a Dollhouse volt. 

Dichen Lachman - Sierra


szerző:
2013.01.02. 09:24
Dichen Lachman - Sierra

A színésznő Nepálban született, de Ausztráliában nőtt fel, és már hamar rájött, hogy elsősorban a színészkedés érdekli. 

Tahmoh Penikett- Paul Ballard


szerző:
2013.01.02. 09:12
Tahmoh Penikett- Paul Ballard

A színész Kanadában született, jelenleg is ott él a családjával. 

Dollhouse – A felejtés ára


szerző:
2013.01.02. 09:07

Reggeli 10-09-30


szerző:
2010.09.30. 09:05
Reggeli 10-09-30

Reggeli: Ganxsta Zolee musicalt írt, a Reggeliben mesélt munkájáról, itt járt nálunk Dobó Kata is, aki a Grease sztárjával, Olivia Newton Johnnal kampányol.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való