KERESÉS search-close

nyomozás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nyomozás"

Nyomoz a rendőrség az egyik legnagyobb magyar őssejtbanknál

Nyomoz a rendőrség az egyik legnagyobb magyar őssejtbanknál. A cég már hetek óta elérhetetlen. Pedig a svájci anyavállalat még most is a magyar ügyfélszolgálathoz küldi az ügyfeleket. Az érintett szülők nem tudják mit csináljanak. Van, aki már be sem merte fizetni a tárolási díj esedékes részletét. Így viszont elveszítheti az eddig befizetett pénzét és a gyermeke őssejtjét is.

Újabb kamupártok ügyében függesztette fel a nyomozást a rendőrség

Újabb úgynevezett kamupártok ügyében függesztette fel a nyomozást a rendőrség, mert nem találták meg azokat, akik meghamisították az ajánlóíveket a tavalyi országgyűlési választás előtt. Ezt az Index írta meg. Az eljárás azután indult, hogy a Momentum egyik politikusa tíz különböző párt ajánlóívén is megtalálta a nevét és az adatait. A kormánypártok szerint nincs napirenden a választási törvény módosítása.

 

Bérelt autókat loptak és eladták

Külföldön bérelt luxusautókat adott el hamis papírokkal Magyarországon egy banda, most zárták le ellenük a nyomozást. A társaság vagyonokat érő Ferrarikat lopott így el, úgy buktak le, hogy kettőt megtaláltak egy budapesti mélygarázsban. A kocsik értéke 200 millió forint, de hajókat és motort is loptak.

HABLEÁNY: folyamatosan őrzik a hajóroncsot

A kiemelés után, a csepeli szabadkikötőbe vitték a Hableányt. A helyszínelők 26 órán keresztül vizsgálták. Centiméterről centiméterre nézték át a hajót. A csepeli kikötőből az újpesti kikötőbe vitték, és a nyomozás végéig ott őrzik majd a rendőrök a Hableány roncsát.
Ide kattintva rendőrségi képgalériát is láthat a vizsgálatról.

Adatokat törölt a telefonjáról a vétkes hajó kapitánya az ütközés után

Adatokat törölt a telefonjáról a szállodahajó kapitánya, miután a Hableánnyal ütközött – ezt állítja az ügyészség a nyomozókra hivatkozva. Mostanra az is bizonyossá vált, hogy az ukrán kapitány 2 hónapja is ütközött hajójával, Hollandiában. A kisebb hajót maga alá gyűrő Viking közben ismét Budapest felé tart, valószínűleg újra turistákat szállít. A Dunán ezalatt tovább kutatnak az eltűntek után.

Nyomtalanul eltűnt vállalkozók

Hetek óta nem találnak két, autószereléssel foglalkozó vállalkozót. Az egyiknek maglódi háza elől veszett nyoma kutyájával együtt. Luxusterepjáróját később valaki visszavitte a házához. A rendőrök szerint a férfit elrabolhatták. Egy másik vállalkozó Újpestről, egy erdő mellől tűnt el: az ő ügyében gyilkosság miatt nyomoznak. 

Hamis aláírás miatt nyomoznak

Nyomoz a rendőrség a Jobbik aláírásgyűjtő ívén talált hamis aláírás gyanúja miatt – írta meg a Magyar Nemzet. Az ügyben egy volt Jobbik, jelenlegi Mi Hazánk szimpatizáns tett feljelentést, mert szerinte annak ellenére szerepel a Jobbik ívén az aláírása, hogy ő csak a Mi Hazánk mozgalmat támogatta. A Jobbik szerint ez csak a Mi hazánk provokációja. A rendőrség nem reagált kérdéseinkre.

Brutális történet: építőkockák voltak a gyomrában

Fa építőkockákat találtak a boncoláskor egy 27 évesen meghalt, értelmi fogyatékos férfi testében, Szekszárdon. Az egyik helyi szociális otthonban élt, innen vitték kórházba, ahol meghalt. A nyelőcsövében és a gyomrában is találtak fajátékokat. Az eset még januárban történt, a rendőrség most közölte, hogy gondatlanság miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Nemi erőszak gyanúja miatt újraindították a nyomozást Julian Assange ellen

Nemi erőszak gyanúja miatt a svéd hatóságok újraindították azt a nyomozást Julian Assange ellen, amely elől a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítója hét évvel ezelőtt Ecuador londoni nagykövetségére menekült. A jelenleg egy brit börtönben ülő Assange kiadatását az amerikaiak is kérték.

Lekérte beosztottja betegadatait

Beosztottjának és családjának betegadataiban kutakodhatott a Szegedi Tudományegyetem egyik intézetvezetője. Ez úgy derült ki, hogy egy beszélgetésben arra utalt, tudja, hogy beosztottja nőgyógyásznál járt. Az asszony ezután fordult az egyetemhez, és kiderült: hogy az egész család betegtörténetét lekérték. A rendőrség nyomoz, az intézetvezető pedig már nincs a posztján.

Együtt keresi az olasz-magyar rendőrség az eltűnt lányt

Közös nyomozócsoportot hoz létre a magyar és az olasz rendőrség egy hét éve eltűnt olasz-magyar kislány ügyében, erről az olasz és magyar belügyminiszter egyeztetett nemrég. A gyermeket jogerősen olasz apjának ítélte az ottani bíróság. Az anya még 2011-ben jött Magyarországra a gyermekkel, 2012-ben eltűntek. Az apa hétfőn Híradónkon keresztül üzent volt párjának, azt kéri a gyermek érdekében fogjanak össze. A belügyminisztérium szerint a gyerek és az anya valószínűleg nincs Magyarországon, sőt Európában sem.

Még mindig érintetlen a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának szobája

Egy év után is érintetlen a kislány szobája, nincs erejük eltenni a játékait - ezt mondta csütörtökön Híradónknak a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának édesanyja. A rendőrök befejezték a nyomozást, eszerint tavaly májusban a kislány bátyjának osztálytársa, egy 16 éves fiú csalta el és ölte meg a 8 éves Adrient.

Egymilliárdos kárt okozott a magyar bűnbanda

Szállodahajót és több budapesti hotelt is zároltak a nyomozók attól a magyar bűnbandától, amely a gyanú szerint francia és belga cégektől csalt ki pénzt. Email-ben a cég vezetőinek adták ki magukat – így vették rá az ügyintézőket az utalásra, különféle ürügyekkel. Egymilliárd forint kárt okoztak. A pénzt ezután úgy próbálták tisztára mosni, hogy az összeget drága ingatlanokba fektették.

Kozmetikai termékeket loptak munkahelyükről

Több százezer forint értékben lopott kozmetikai termékeket a gyanú szerint munkahelyéről az a két nő, akik ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A gyanúsítottak később szépségszalonokban dolgozó ismerőseiknek adták el a termékeket a piaci árnál jóval olcsóbban.

Borzalmas gyerekkor, ami kegyetlen gyilkosságokhoz vezethetett

Apolló hetedik osztályos volt, amikor 2015-ben egy este alatt két hajléktalant ölt meg. Olyan kegyetlenül végzett velük, hogy a rendőrök először azt hitték, a gyilkosságot többen követték el. A fiú még a nyomozás alatt beismerő vallomást tett, a tárgyalások alatt viszont soha nem szólalt meg. Ezidáig.

RENDŐRI AKCIÓ: Elfogták a budapesti drogbárót

Az 53 éves férfi lakásán 43 millió forint értékű drogot találtak. A nyomozás adatai szerint Budapesten és Pest megye területén árult kábítószert. A rendőrök még 5,2 millió forint készpénzt és egy nagy értékű luxusautót is lefoglaltak a férfitól.

Nem erőszakoskodtak a vízlabdások

Nem történt bűncselekmény, ezért megszüntették a nyomozást Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt vízilabdázók ellen. A két - ma már edzőként dolgozó - sportolóról egy 13 éves kislány azt állította, hogy évekkel korábban szexuálisan zaklatták. A sportolók ezt tagadták, és az ellenük indult nyomozással egyidőben rágalamzás miatt feljelentést tettek

150 ügyben nyomoznak

Hiába szerepeltek elhunyt és elköltözött emberek adatai a Fidesz egyik képviselőjelöltjének ajánlóívein a tavalyi választásokon, majdnem egy évvel a választások után sincs ítélet ezekben az ügyekben. Polt Péter Legfőbb Ügyész elárulta: 150 nyomozás zajlik a tavalyi országgyűlési választáson történt csalások miatt, de csak négy esetben született bírósági döntés. A DK szerint ez elfogadhatatlan. A Fidesznél azt mondják, nem történt a választás eredményét befolyásoló csalás.

Evelin és Lali megtalálták Ádám gyilkosát?

Evelin, Lali és a felbérelt magánnyomozó rátaláltak egy potenciális gyanúsítottra Joe ügyében…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin: „Érzem, hogy most megvan Ádám gyilkosa!”

Dávid megnyílt Joe-nak. Evelin és Lali nyomozni kezdtek. Tamás szenvedett a műtétje után.

Társa is volt az óbudai ékszerrablónak

Újabb részletek derültek az egy évvel ezelőtti óbudai ékszerboltrablásról. A fegyveres rablónak társa is volt, aki az autóban várta, így menekültek el. A rendőrség már befejezte a nyomozást. A páros ellen hamarosan vádat emelhetnek.

Lefotózta, hogyan száguldozik, majd balesetet okozott

Lezárta a rendőrség a nyomozást annak a vésztői fiúnak az ügyében, aki tavaly nyáron friss jogosítvánnyal gyorsan hajtott, mobilozott, majd frontálisan ütközött egy szemből, szabályosan érkező kocsival Békés megyében. A vétlen autós a helyszínen meghalt. A rendőrség a balesetet okozó 17 éves sofőr ellen vádemelést javasol.

Joe megtalálta Ádám valódi gyilkosát?

Joe visszatért Ádám halálának helyszínére. Bence megpróbált közelebb kerülni Erikához. Milán megismerte Natit, Mesi kolléganőjét.

Ál-webáruház csalta ki a pénzét

Karácsonyi álomból rémálom. Ezt mondta egy károsult az RTL Híradónak, akit átvert egy ál-webáruház. 74 ezer forintot fizettek egy telefonért, amit sohasem kaptak meg. Nem ők az egyetlenek, akiket becsaptak. Eddig Magyarországon legalább 130 emberről tudni, akiket összesen mintegy 20 millió forint értékben károsítottak meg. Az érintett cég elérhetetlen, a rendőrség nyomoz.

Füstbomba miatt nyomoz az ügyészség

Hivatalos személy elleni erőszak miatt nyomoz az ügyészség, amiért december közepén egy tüntetésen füstbombát dobtak a parlamentet védő rendőrök felé. Kormányközeli lapok úgy tudják, hogy a Momentum elnöke, Fekete-Győr András ellen is nyomoznak, ám ő még nem kapott értesítést arról, hogy meggyanúsították volna. Korábban, szintén füstbombázás miatt a párt alelnökét, Donáth Annát is előállították.

Lali álruhában kémkedett Reni után

Tamara tovább szervezte az esküvőt. Karolát újra megfenyegették. Lali nyomozni kezdett Joe ügyében.

Nyomoznak a rab halála miatt

Rokonai szerint megverhették azt a férfit, aki még két hete lett öngyilkos a Márianosztrai börtönben. Ezért feljelentést tettek. Tudomásukra jutott, hogy a férfit egy egyszemélyes zárkába vitték, mert összeveszett a cellatársaival. Azt azonban nem értik, hogyhogy nem vették észre, hogy mire készül, ugyanis a biztonsági zárkát folyamatosan kamerával figyelik. A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást rendelt el az ügyben.

Polt Péter: Az ügyészség politikamentes

Az ügyészség politikamentesen, objektíven és a jogszabályoknak megfelelően végzi a munkáját – mondta a legfőbb ügyész az Elios-üggyel kapcsolatban a bizottsági meghallgatásán a parlamentben. Polt Péter később Híradónk kérdésére sem árulta el, hogy mely önkormányzatoktól kérték be az ügy dokumentumait és mi alapján szűntették meg a nyomozást. Az ellenzéki pártok szerint Polt Péter politikai megrendelésre nem végez érdemi nyomozást a miniszterelnök vejét is érintő ügyben.

Vihar okozta az óriási raktártüzet

Elektromos zárlat miatt égett le júniusban az ország egyik legnagyobb számítástechnikai raktára. A 3000 négyzetméteres budapesti épületben körülbelül három milliárd forintnyi számítástechnikai eszköz semmisült meg. A nyomozást nemrég zárta le a rendőrség, miután kiderült, hogy nem emberi mulasztás okozta a lángokat. (Látványos, drónos felvételek a tűzről!)

 

Reni profi nyomozóként rekonstruálta a bűnesetet

Amikor a ValóVilágban betekintést nyertünk Reni magánnyomozói képességeibe, még nem gondoltuk volna, hogy profiként is tud dolgozni - pedig de!

ELIOS: Már Pécsen sem nyomoznak

Bűncselekmény hiányában Pécsen is megszüntette a nyomozást a rendőrség az Elios-ügyben. Ott Berkecz Balázs, az Együtt korábbi alelnöke tett feljelentést, és azért vizsgálták külön, mert nem uniós pénzből, hanem önkormányzati hitelből fizették a közvilágítás-korszerűsítést.

Elindult a nyomozás az óbudai Duna szennyezés miatt

Már a rendőrség is nyomoz az óbudai Duna szennyezés miatt. A Greenpeace egy hónapja vett mintákat az egykori gázgyár melletti partszakaszról. Eredményeik szerint súlyosan rákkeltő és egészségkárosító anyagok jutnak itt a folyóba, az érintett területet véleményük szerint le kellene zárni. A kormányhivatal is vizsgálatot indított. Szerintük is jut szennyezés a folyóba, de az nem kimutatható a Duna vízminőségében.

Bohócorrot akart adni a legfőbb ügyésznek

Bohócorrot akart adni a Párbeszéd képviselője hétfőn a legfőbb ügyésznek, szerinte ugyanis Polt Péter nem veszi komolyan a munkáját és fideszes bűnözőket segít. Egyebek mellett az Elios-ügyről volt szó, amelyet a rendőrség a múlt héten zárt le bűncselekmény hiányában. A legfőbb ügyész szerint volt nyomozás.

A siófoki önkormányzattól be sem kérték az Elios-ügy dokumentumait

Be sem kérte a rendőrség a siófoki önkormányzattól az Elios-ügy dokumentumait és tanúként sem hallgatták meg a település illetékeseit a nyomozás alatt – ezt nyilatkozta az RTL Híradónak a város polgármestere. A rendőrség kedden bűncselekmény hiányában zárta le a nyomozást Tiborcz István korábbi cégének az ügyében. A független Hadházy Ákos beadványban fogja kérni az ügyészséget a nyomozás újraindítására.

 

Megszólalnak a szülők, akiknek négyéves kislányát a gyanú szerint megerőszakolták

A Fókuszban megszólalnak annak a négyéves kislánynak az elkeseredett szülei, akit három hete súlyos sérülésekkel ők vittek az ügyeletre. Az édesanya Krisztina és az édesapa Lucian is azt állítja fatális tévedés történt. Azt mondják, a kislányt baleset érte. 

Nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint megerőszakoltak

Kiengedték a kórházból, de családja helyett nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint néhány hete megerőszakoltak Cegléden. A Fókusznak most nyilatkozott a kislány édesanyja is, aki ugyanazt mondta, mint a férje: a gyerekre egy súly esett, ez okozta a sérüléseit. A rendőrség továbbra is szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz.

Sokkoló: ki akarják deríteni miért születik annyi végtag nélküli csecsemő Franciaországban

Végtagok nélkül született csecsemők sokkolják Franciaországot. Miután az elmúlt években megmagyarázhatatlanul sok újszülött jött világra kar vagy láb nélkül, a hatóságok országos nyomozást indítottak, hogy kiderítsék, mi okozhatja a rendellenességet. A legtöbb esetet az ország egy bizonyos részén, a keleti régióban jegyezték fel.

 Nem voltak becsületesek az elveszett hőprés megtalálói

Pénzért akart visszaadni tulajdonosának egy több százezer forintot érő berendezést az a két férfi, akik ellen a napokban fejezték be a nyomozást a Pest megyei rendőrök. A tulajdonosa még augusztusban hagyta el a ruhák feliratozásához használt úgynevezett hőprést, amit a gyanúsítottak megtaláltak és csak pénzért akartak visszaadni.

Simonka György maga jelentkezett, hogy válaszolna a kérdésekre

E-mailben jelentkezett a hatóságoknál Simonka György, hogy válaszolna minden kérdésre az ellene indult nyomozásban. A fideszes politikust bűnszervezetben elkövetett, csaknem másfél milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsítják. Simonka György mentelmi jogát tegnap függesztette fel az Országgyűlés, de információink szerint erről még nem kapott hivatalos tájékoztatást az ügyészség.

Vizsgálat a teniszszövetségnél

Nyomozást rendelt el az ügyészség a Magyar Tenisz Szövetség gazdálkodásával kapcsolatban - erősítette meg a hvg.hu értesülését a Fővárosi Főügyészség. Hűtlen kezelés gyanújával vizsgálódnak. Úgy tudjuk, hogy például a külső cégekkel kötött szerződéseket vizsgálják. A Teniszszövetség az utóbbi években több milliárd forint állami támogatást kapott.

 

Nyomoznak az elásott sertéstetemek miatt

Állatkínzás és természetkárosítás miatt jelentette fel a kormányhivatal azt a tiszaföldvári vállalkozót, akinek a telepén több száz disznó pusztult el még nyáron. A tetemeket egyszerűen elásták a telken. A rendőrség csak emiatt indított nyomozást. A kormányhivatal zár alá vette a hizlaldát, de a malacok maradhattak, állatorvos vizsgálja őket naponta.

Videón a gimnazista megverése

Vidóra vették, ahogy megvernek egy 15 éves, gimnazista fiatalt a biztonsági őrök egy egri szórakozóhelyen. Az eset szombaton történt. A videót, amelyen a bántalmazás van, az Index közölte először. A felvételen az látszik, hogy a kidobók több pofont adnak a fiúnak, majd kirángatják a tánctérről. A fiú a felvétel alapján nem védekezett. A verés miatt nyomozás indult.

„Tisztázni kell a helyzetet”

Nem az ő hibája, hogy meghalt a beteg - így reagált híradónknak az elbocsájtott szívsebész a főügyészségi nyomozás hírére. Székely László azt mondta, ő legfeljebb adminisztrációs hibát vétett. Egy betege azután halt meg, hogy őt elbocsátották az Országos Kardiológiai Intézetből, szabályszegésekre hivatkozva. A főügyészség kedden közölte, hogy nyomozás indul, szerintük nem zárható ki, hogy az orvos hibázott.
A szívsebésszel készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

Két éves kifiúval tűntek el

Két éves öccsüket is magával vihette az a testvérpár, amelyik szombat este tűnt el egy budapesti gyermekotthonból. A rendőrség nyomoz, a gyerekek fotóit is közzétették, arra kérnek mindenkit, hogy jelentsék, ha valahol látják őket.

DNS-mintát vettek a felnőttektől

Kétszer is megműtötték és egy budapesti kórházban ápolják azt a négyéves kislányt, akit a gyanú szerint megerőszakoltak a hétvégén Cegléden - tudta meg a Bors. A rendőrök továbbra sem nyilatkoznak az ügyben. Úgy tudjuk, a szakértői vizsgálatok eredményére várnak. Az altestén is vérző gyermeket szülei vitték be hétvégén a ceglédi kórházba. Az orvos szexuális erőszakra gyanakodott ezért értesítette a rendőrséget.

Unokája és menye szeme láttára végezhetett feleségével

Unokája és menye szeme láttára végezhetett feleségével Híradónk információi szerint az 56 éves férfi Szentpéterszegen. Az asszony holttestét otthonuk teraszán találták meg a rendőrök. Az emberöléssel gyanúsított férjet a kert végében fogták el a kommandósok, miután órákon át, késsel a kezében fenyegetőzött - magával is végezni akart.

Nyomoznak a rab levele miatt


szerző:
2018.09.03. 18:06
Nyomoznak a rab levele miatt

Hamis tanúzás miatt nyomoznak a lúgos orvos ügyével kapcsolatban. Még tartott a támadással vádolt orvos pere, amikor a védelem egy levelet kapott. Ebben valaki megpróbálta a megtámadott nő jelenlegi barátjára terelni a gyanút. A levélről kiderült, hogy valótlanságokat tartalmaz, ezért indult most nyomozás az ügyben.

Görög erdőtűz: 500 lakóház megsemmisült

Gyújtogatás okozhatta az az erdőtüzet, amely végül 83 ember halálát okozta a hét elején Athén közelében. A görög kormány szerint a helyszíni vizsgálatok alapján úgy tudni, hogy egy út mentén egyszerre több helyen csaptak föl a lángok, és nyomoznak az ügyben.

 

Ismerd meg jobban a Privát kopók szereplőit!

Jövő héten három új sorozat is debütál az RTL Klub-on - addig is nézzük meg közelebbről szerdai indulónk, a Privát kopók karaktereit!

Nyomozás Kispaládon a fiktív lakcímbejelentések miatt

Nyomozás folyik ukrán-magyar állampolgárok tömeges és fiktív lakcímbejelentése miatt Kispaládon. - tudta meg híradónk. A rendőrség közokirathamisítás, az adóhatóság költségvetési csalás miatt nyomoz, nyilatkozta az a család, akinek házába papíron 115 ukrán-magyar állampolgárt jelentettek be. A választások előtti héten a Házon kívülben beszéltek arról, hogy közmunkáért, és a fideszes polgármester kérésére jelentették be házukba a rengeteg embert.

Drogot árulhatott a kapitány fia

Bíróság elé állíthatják a körmendi rendőrkapitány fiát. Ügyében most zárult le a nyomozás, a rendőrség vádemelést javasol.

Taxiból dobták meg festékkel?

Festéket dobálnak az arra járó autókra a Ferihegyi gyorsforgalmi út környékén a Blikk információi szerint. Erről egy sofőr beszélt a lapnak. A fiatalember az RTL Híradónak azt állította: egy taxiból találták telibe furgonját, alig tudta letakarítani a festéket róla. Feljelentést tett, a rendőrség azt közölte, öt hasonló ügyben nyomoznak.

Ököllel ütötte négy diákját egy részeg tanár

Egy balatonszárszói üdülőben voltak osztálykiránduláson, amikor állítólag a nyugalmazott rendőr, a diákok hangoskodása miatt kezdett dühöngeni. Már nyomoznak az ügyben.

Lopják a kenukat a Szigetközben

A napokban hatot vittek el ismeretlenek Dunaszigetről- számolt be róla a Kisalföld. Néhány nappal korábban pedig öt kenu tűnt el nyomtalanul. Azokat egy néhány kilométerrel arrébb lévő kikötőből vitték el. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz.

 

Péntektől új sorozat a Cool-on!

Izgalmas krimisorozat érkezik a Cool kínálatába!

Megütötték a ligetvédőt

Úgy megütötte a biztonsági őr az egyik ligetvédő lányt, hogy az földre rogyott - ez látható a Mérce felvételén. Szerdán a faátültetések ellen tiltakozott a ligetvédők több csoportja, amikor dulakodás kezdődött. A lány azt mondta az RTL Híradónak, hogy enyhe agyrázkódást szenvedett. A rendőrség a Magyar Narancs szerint garázdaság és súlyos testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást.

Már négy eltűnt villanyszerelő ügyében nyomoznak?

Egyes sajtóhírek szerint már négy eltűnt villanyszerelő ügyében nyomoz a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr- főkapitányság. Információnk szerint viszont a megyei hatóság továbbra is csak egy ügyben, Mácsik Zoltán eltűnése és meggyilkolása ügyében nyomoz. Két hete számolt be a Fókusz a Győrben rejtélyes körülmények között eltűnt Zoltán ügyéről.

Nem nyugszik bele a család a döntésbe

Megszüntette a nyomozást a rendőrség annak az 54 éves szerencsi focibírónak az ügyében, aki egy évvel ezelőtt egy kötelező erőnléti vizsgán rosszul lett és meghalt. A rendőrök szerint nem történt bűncselekmény. A férfi családját felháborította a döntés, szerintük a férfi most is élne, ha nem hőségriadó idején kellett volna futniuk a tűző napon.

Mi a közös a specialistában, a mentalistában és a Dr. Csontban?

Nem, nem csak az, hogy mindegyiket a Coolon láthatjuk, hanem a valósággal való kapcsolatuk is!

A specialista - Sorozatpremier hétfőn 21 órától a Coolon!

A munkájában profi, a magánéletében már nem annyira - különleges képességekkel megáldott nyomozó a Coolon!

Törvénytelen, hogy nem nyomoztak a szexuális zaklatás ügyében

Törvénysértő volt a rendőri határozat - ezt állapította meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség, a tyukodi szexuális zaklatás ügyében, tudta meg Híradónk. A falu anyakönyvvezetője tavaly jelentette fel a polgármestert, miután elmondása szerint Czibere József az irodájában fogdosni kezdte.

Erdész Gábor ismerte a gyilkosát?

A nyomozásnak köszönhetően egyre több részletre derül fény Bélával, illetve Gábor halálával kapcsolatban. Vajon sikerül Angélának és Kálmánnak rájönnie, hogy mi a teljes igazság?

˝Béla ölte meg!˝


szerző:
2018.03.06. 20:30
˝Béla ölte meg!˝

Angéla konkrét bizonyítékot talált, amivel most már talán hivatalsona is megvádolhatja nevelőapját. Na ezt hogy magyarázza ki Béla?

A teljes adásért kattints IDE!

Lilu elárulta, miért nem láthatjuk mostanában a képernyőn!

Kiderült, hogy az elmúlt időszakban miért láthatják a gyönyörű műsorvezetőt ritkábban a nézők…

Valódi nyomozást sürgetnek az Elios-ügyben

Valódi nyomozást sürget Elios-ügyben az uniós pénzek felhasználását ellenőrző európai parlamenti bizottság elnöke. A Fidesz pártcsaládjához tartozó néppárti politikus egy interjúban azt mondta: bár a magyar hatóságok úgy állítják be, ők nem zaklatni, hanem segíteni szeretnék Magyarországot. A kormány szerint ez is a kabinet ellen indított brüsszeli kampány része.

 

Hamarosan kiderülhet, ki ölte meg VV Fannit?

Tavaly novemberben tűnt el a ValóVilág egykori játékosa, azóta kiderült, hogy valószínűleg meggyilkolták. A holttestet azonban még nem találták meg. Most mégis úgy tűnik, célegyenesbe ért a nyomozás.

Kálmán kinyomozott valamit Bélával kapcsolatban

Kálmán és Karola addig-addig nyomoztak, míg ki nem derítettek valamit Bélával kapcsolatban... Ha ezt Angéla megtudja!

A teljes adásért kattints IDE!

Végre kiderülhet, hogy ki VV Fanni gyilkosa

Újabb 90 nappal meghosszabbították az előzetes letartóztatását annak a férfinak, akit Novozanszky Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. A nyomozás, ha lehet így fogalmazni célegyenesbe ért, Fanni ügyvédje szerint egy ipari kamera felvétele tisztázhat mindent és a lány holtteste is előkerülhet.

 

Béla erőszakkal fenyegeti Angélát

A lány egyre közelebb jár az igazsághoz? Az biztos, hogy nevelőapja mindent megtesz azért, hogy a titok titok maradjon!

A teljes adásért kattints IDE!

Lehel rájött, hogy Rózsa mégsem terhes?

A srác éppen válogatott a drogéria polcain, amikor meglátta, hogy Rózsa is épp vásárolgat. Lehel kíváncsi volt, hogy mi került a lány kosarába, így - szokásához híven - nyomozni kezdett. És milyen jól tette!

Bélának köze lehet Erdész Gábor halálához?

Angéla Kálmán segítségét szeretné kérni, hogy utánajárjon nevelőapja titkos életének. Mivel a férfit nem találta otthon, ezért Márknak mesélt elméleteiről.

A teljes adásért kattints IDE!

Maciba rejtett kamerával figyeli meg Lehel Kornélékat

A virágkötő srác valószínűleg pályát tévesztett, amikor a pénzügyi szféra után ezt a kreatív szakmát választotta. Lehel ugyanis mindig megtalálja a módját, hogy hogyan derítsen fényt a sötét titkokra. 

A teljes adásért kattints IDE!

Megtalálták a titkot az Erdész lányok?

Rengeteg papírt kellett átbogarászniuk, mire végre rábukkantak egy különös dologra. Vajon ez elvezet majd Béla sötét titkaihoz?

Pisztolylövés egy szombathelyi általános iskolában

Légpisztolyt vitt magával és elsütötte egy 13 éves diák pénteken délelőtt. Szerencsére senkit sem talált el. A tanárok rendőrt hívtak, és azonnal nyomozás indult. A fegyverszakértő azt mondja, a légpisztolyhoz nem kell engedély, de akár súlyos sérülést is okozhatnak.

 

Otthon készített robbanóanyagot

Lezárták a nyomozást a gyorséttermi lövöldözőként hírhedté vált férfi újabb ügyében. Ezúttal azzal gyanúsítják, hogy tavaly nyáron valamilyen robbanóanyagot készített lakásában. A szert végül nem robbantotta fel, hanem a XI. kerület egy erdős részén egyszerűen kiöntötte.

 

Guszti döntött, hogy Béla vagy az Erdész család oldalára áll

Angéla a lovászfiú segítségét kérte, hogy nyomozhasson édesapja és Béla után. A srác két tűz közé került, de végül meg kellett hoznia a döntést.

A teljes adásért kattints IDE!

340 ember van bejelentve egy lakcímre

Több mint 1400 honosított állampolgár ügyében indított nyomozást a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ügyészség. A gyanú szerint sokan csak papíron laknak Magyarországon, valójában sosem éltek az országban. Az RTL Híradó megtalálta azt a lakatlan, tornyospálcai házat, ahova például 340 honosított állampolgár van bejelentve. A falusiak azonban még egyikükkel sem találkoztak.

Házkutatás a „mozgalmár” gimisnél – Rékasi Zsigmondnál

A 16 éves srác néhány hete felszólalt a diáktüntetésen, pár nappal később az anyja lakásában házkutatást tartottak a rendőrök. Lefoglalták a fiú számítógépeit, mert, mint kiderült, október óta nyomoznak egy rongálási ügyben, és Rékasi Zsigmond is képbe került. Az ismert színészházaspár fia földalatti aktivistának tartja magát, és szerinte nem véletlen, hogy pont a tüntetés után jelentek meg a rendőrök náluk…

ÉNB Lalit a városon át üldözték rajongói!

Az egyik legnépszerűbb napi sorozat szereplője úgy gondolta, ideje körbe néznie Budapesten, hogy ezúttal ne a rajongói találják meg őt, hanem ő a rajongóit. Egy biztos, Lalit nem érte csalódás!

Orbán: „Üzleti üggyel nem foglalkozom!”

„Semmilyen üzleti üggyel nem foglalkozok és nem is fogok."- ezt válaszolta Orbán Viktor az index újságírójának, aki kedden Bécsben a veje egykori cégét érintő nyomozásról kérdezte a miniszterelnököt. Azt is mondta, hogy Magyarország elvégzi a szükséges vizsgálatokat az ügyben.

Ellenőrzik a luxusvagyonokat

Rendkívüli vizsgálat indul a luxusautók -és ingatlanok tulajdonosaival szemben, Bulgáriában. Az ügyészség ki akarja deríteni, hogy milyen pénzek vannak a fényűzés hátterében. Bulgária így akarja jelezni az Európai Uniónak, hogy komolyan veszi a korrupció elleni harcot.

 

Illegális szeszfőzde Polgáron

Az ország egyik legnagyobb illegális szeszfőzdéjét leplezték le a Nemzeti Adó - és Vámhivatal nyomozói. Polgáron egy garázsban 30 hektoliter alapanyagot, ízesítőt és színezékeket találtak, a lefoglalt szeszről kiderült, mérgező anyagokat is tartalmaz. A NAV két férfi ellen költségvetési csalás és orgazdaság miatt indított nyomozást.

 

Hajnal nehezen dolgozta fel, hogy mit kell tennie az információkért...

Mivel Karola nem volt hajlandó elárulni, hogy mit is szed a gyógyszerei helyett, a lány kénytelen volt utánajárni a rejtélynek. A titok megszerzéséért azonban be kellett épülnie a csoportba.

A teljes adásért kattints IDE!

Vagyonos romákat akart megölni

Vagyonos romák kirablását és megölését tervezte az ügyészség szerint az a férfi, akinek pere hétfőn kezdődött a Fővárosi Törvényszéken. A szélsőséges nézeteket valló vádlott és társa ellen nem emiatt kezdtek nyomozni. 2015-ben, amikor elfogták őket, fegyvereket, hangtompítókat találtak a kocsijukban. A belügyminiszter akkor azt mondta, a két férfi merényletre készült.

A pénz miatt végezhettek VV Fannival

VV Fanni november 20-án tűnt el, a család ügyvédje azt mondja, a gyanúsítottnak 4 napja lehetett a holttest eltüntetésére.

RTLII Híradó 2018-01-22


szerző:
2018.01.22. 21:30
Durva dolgokat árult el Ica néni Szilviáról

Angéla egyre közelebb kerül az igazsághoz, aminek Szilvia és Péter biztos, hogy nem fog örülni. De vajon mit kezd a birtokában lévő információkkal?

A teljes adásért kattints IDE!

70 milliót vettek el a futtatók a lányoktól

Másfél év alatt 70 millió forintot kereshetett az a banda, amely Németországban dolgoztatott prostituáltként magyar lányokat. Ügyükben a napokban zárták le a nyomozást. A gyanú szerint a négyfős társaság ismerőseiken keresztül szervezett be lányokat berlini munkára, majd kint prostitúcióra kényszerítették őket. A gyanúsítottak luxusautókat, festményeket és antik bútorokat vásároltak a lányok kereste pénzből.

Angéla mindig megszerzi, amit akar?

Péter viszonylag könnyen beadta a derekát Angélának, akinek komoly tervei vannak a férfival. Úgy tűnik, forró nyomon jár az Erdész lány...

A teljes adásért kattints IDE!

Elios: soron kívül vizsgálat

Megérkeztek az iratok, soron kívül vizsgálja az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalának jelentését a Pest Megyei Főügyészség. Ők döntenek arról, hogy elrendelik-e a nyomozást az Elios Zrt.-t érintő közbeszerzések ügyében. A cég egykor Orbán Viktor vejének érdekeltségébe tartozott. Az első közvilágítás felújítást évekkel ezelőtt Hódmezővásárhelyen nyerte el. Lázár János ekkor volt polgármester a városban. A politikus állítja, nem tudta, kihez kötődik a cég.

Anyagi okból végezhettek VV Fannival

Kutak mélyén keresik VV Fanni holttestét, akit a legújabb információk szerint nem érzelmi, hanem inkább anyagi okokból ölhetett meg a gyilkosa. A család ügyvédje, Lichy József azt mondja, a lány családja is ezen a véleményen van.

 

Márk rájött, hogy miben rejlik a férfiak vonzereje

A srác szerint három tényezőre van szüksége egy férfinak ahhoz, hogy mehódítson egy hölgyet. János szkeptikusan fogadta barátja elméletét, de abban egyetértettek, hogy nyomozással lebuktathatják Manfréd "sötét oldalát" - már ha van neki olyan...

Hoppá! Ki ez a titokzatos nő Manfréd életében?

Úgy tűnik, a srácok forró nyomon járnak. Manfréd útja egy családi házhoz vezetett, ahol egy kedvesnek tűnő hölgy és egy gyerkőc fogadta lelkesen az üzletembert. Vajon mi keresnivalója van Angéla vőlegényének ebben a házban?

A teljes adásért kattints IDE!

Leváltották most újra indul

A bíróság megfosztotta tisztségétől, most újra indul a választáson Köteles István, Álmosd volt polgármestere, aki ellen sikkasztás, költségvetési csalás és hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség.

 

Fókusz 2018-01-04


szerző:
2018.01.04. 18:50
Hűha! Piros leleplezte Kornél titkát!

Piros egy agyafúrt cselnek köszönhetően sikeresen bejutott a kórházba, és nem is telt bele sok időbe, hogy végre valahára nyomra bukkanjon. Útja egy lányhoz vezetett, de vajon ki lehet ő?

A teljes adásért kattints IDE!

Piros: „Jézusom, mindjárt elájulok!”

Lehel elárulta Pirosnak, hogy Kornél virágcsokrokat szokott küldeni valakinek a kórházba. A virágbolt tulajdonos hiába is próbálta meg kideríteni a titokzatos illető kilétét, többszöri felszólítás után el kellett hagynia az épületet…

A teljes adásért kattints IDE!

Elkaphatták a népligeti gyilkost

A fővárosi parkban tavaly októberben bukkant egy félmeztelen nő holttestére egy kutyasétáltató. A rendőrök emberölés miatt nyomoztak, ötmillió forint nyomravezetői díjat is felajánlottak.

Fél órán át kínozhatta a lányt

Megrázó: brutálisan, hosszú perceken keresztül ütötte-verte, azután fojtotta meg áldozatát a 14 évvel ezelőtti gyilkosság vádlottja. Újabb részletek derültek ki Tompa Eszter megölésével kapcsolatban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való