KERESÉS search-close

nyilvános wc

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nyilvános wc"

Csak két hétig működött a nyilvános wc

Két hétig működött, már több mint egy éve zárva van. Senki sem használhatja azt a budapesti nyilvános wc-t, amelyet még tavaly építettek, amikor a vizes vb miatt felújították a Carl Lutz rakpartot.

Sokkal több nyilvános wc kellene

Valaki áruházba megy, más étterembe, kávézóba kéretőzik, ha rájön a szükség a fővárosban. Ezt mondták az RTL Híradónak az általunk kérdezett járókelők. A jelenlegi 80 helyett legalább 400 nyilvános ingyenes illemhelyre lenne szükség Budapesten a Város Mindenkiért egyesület szerint. A civil szervezet ezért ma petíciót adott át a Fővárosi Önkormányzatnak. A főpolgármester szerint ez az önkormányzatnak nem kötelező feladata, de dolgoznak majd a megoldáson.

TELE A BILI: Dal a nyilvános vécékért

A jelenlegi 80 helyett ötször több, legalább 400 nyilvános ingyenes illemhelyre lenne szükség Budapesten a Város Mindenkiért egyesület szerint. Az ingyenesen használható közvécék miatt az egyesület aktivistái még dalra is fakadtak.

Nyilvános wc-nek használják sokan a telefonfülkét

Egykor sorok álltak a telefonfülkék előtt, most sokszor elbontanák azokat a lakók. A nyolcadik kerületben sokan arra panaszkodtak, hogy a telefonfülkéket ma már sokan nyilvános wc-nek használják. Míg nyolc éve harmincezer fülke volt, ma már alig több mint nyolcezer. Minden fülkét azonban nem bonthatnak el a szolgáltatók, ugyanis törvény írja elő a számukat.

A Heti Hetes stúdiójában szükséghelyzet tört ki!

Budapesten nem jövedelmezők a nyilvános illemhelyek, így ezek közül többet bezáratnak. Erről persze mindenkinek eszébe jutott egy sztori, mikor rátört a szükség: Gálvölgyi történetében a libegőé volt a főszerep, míg Hajdu Steve-nél egy üres palack kapott hangsúlyt.

A szükség nagy úr! – Illemhelyeken jártunk!

Bizony, ha épp egy nagyobb városnéző túrán vagyunk, és ha az utcán törne ránk a szükség, nem tehetnénk mást, nyilvános WC-t kellene keresnünk. Az évek során sokat változtak a budapesti illemhelyek, melyeket most szívesen meg is mutatunk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való