KERESÉS search-close

nyilvános

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nyilvános"

Mit kaphat a győri pár a nyilvános hancúrozásért?

Hogy a csillagok, vagy a szökőkút látványa, esetleg csábító, hűsítő vize miatt döntött úgy egy győri pár, hogy kicsit sem rendeltetésszerűen használja vasárnap hajnalban a szökőkutat, nem tudjuk. De az biztos, hogy nem engedély nélküli pornófilmforgatás, vagy épp csendháborítás miatt kell majd felelniük – pedig a nézelődők videói alapján akár még ezek is megállnák a helyüket, ugyanis a pár a szökőkútban esett egymásnak.

Szökőkútban szexelt egy pár vasárnap éjszaka Győrben

A városháza előtti szökőkútban szexelt egy pár vasárnap éjszaka Győrben. Az együttlétről valaki videót is készített. Ezen látszik, hogy a szokatlan belvárosi jelenetnek nézőközönsége is volt, többen tapsoltak és biztatták a párt. Őket azonban ez cseppet sem zavarta. A rendőrség közerkölcs megsértése miatt indított eljárást.

Rendőrt akart hívni egy gyermekét szoptató édesanyára

Rendőrt akart hívni egy gyermekét szoptató édesanyára a pécsi Árkád egyik biztonsági őre. Az asszony a babáját egy padon, pelenkával eltakarva etette. Azt mesélte, hogy az őr azt mondta neki, ez közszeméremsértés. A bevásárlóközpont azóta levélben két elnézést az édesanyától, azt írták: kulturált körülmények között megengedhető a szoptatás az áruházban.

Miért kell az anyáknak szégyenkezniük, ha nyilvánosan szoptatnak?

A ma világnapját ünneplő anyatejes táplálás a földkerekség legtermészetesebb dolga, mégis kevés annál megosztóbb esemény van, amikor ezt az édesanya nyilvános helyen teszi. A magyar csecsemők alig több, mint egyharmada kap folyamatosan anyatejet fél éves korukig. Ez az adat azért figyelmeztető, mert szakemberek szerint az anyatej lenne gyerekek első védőoltása.

Nyilvános a miniszterek vagyona


szerző:
2018.06.19. 18:32
Nyilvános a miniszterek vagyona

18 személyes ezüst evőeszközkészlete, hat perzsaszőnyege és műtőberendezése is van az emberi erőforrások miniszterének. Az új tárcavezetők vagyonnyilatkozatait ma tették közzé. Ezekből kiderül, hogy a kormány egyetlen női tagja ingyen jutott hozzá egy siófoki lakáshoz. Benkő Tibor honvédelmi miniszternek pedig nincs se lakása, se földje. Csak egy 13 éves autója.

 

Közzétették a kampányelszámolást

Kevesebb, mint 900 millió forintból kampányolt a Fidesz a választás előtt. A törvények szerint a választáson induló pártoknak ezekben a napokban kell közzétenniük, mennyit költöttek a kampányra. A Transparency International szerint a kormánypárt esetében az összeg félrevezető, mert a Fidesz és a kormány hirdetései összemosódtak a kampányidőszakban.

 

Bemutatjuk a tokiói olimpia kabaláit

Megvannak a 2020-as tokiói olimpia hivatalos kabalái, igaz nevünk még nincs. A karakterek megalkotásánál nagy hangsúlyt fektettek a japán folklórra és hitvilágra.

RTLII Híradó 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 21:30
Készülhetünk az idei Sziget Fesztiválra

Ma nyilvánossá vált, hogy kik kápráztatnak el bennünket 2018 augusztusában. Itt lesz a világ egyik leghíresebb rappere, Kendrick Lamar, Kygo, a Mumford & Sons, a The Goo Goo Dolls, Parov Stelar, Liam Gallagher, The Kooks, a Bastille, a Little Dragon és még sokan mások. Érdemes elkezdeni a visszaszámlálást!

Nyilvánosak lesznek a kórházi fertőzésekről szóló adatok

Jogos igény, hogy közérthetőek legyenek a kórházi fertőzésekről szóló adatok és ebben lesz előrelépés. Ezt mondta az RTL Híradónak az egészségügyért felelős helyettes államtitkár. Mészáros János azt ígérte, napokon belül elérhetőek lesznek a 2016-os fertőzéses esetekről szóló adatok. A hétvégén számoltunk be arról, hogy szeptember elsején kellett volna közzé tenni a tavalyi jelentést, de ez nem történt meg. A Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete szerint az a baj, hogy szemléletváltás sem történik, még mindig nincs például elég kézfertőtlenítő a kórházakban.

JÓTANÁCSOK - a nyilvános wifi veszélyei

A nyilvános wifi veszélyeiről kérdeztük a számítógépes szakembert. Arra hívta fel a figyelmet, hogy ilyen helyen még jobban védeni kell az eszközeinket, és oda kell figyelni a vírusfertőzésekre.

Klaudia a szülei ágyában szeretné csinálni...

A 19 éves Klaudia intim titkairól mesélt édesanyjának, akit lesokkolt, hogy lánya már a konyhapulton, a hűtőn és a szabadban is csinálta már, arra azonban ő sem számított, hogy milyen vágyai vannak még Klaunak...

Bella ledöbbent lánya vallomásától

Klaudia édesanyja mindig meghallgatta lányát, és úgy gondolta, hogy mindent tud róla, azonban az Anikó Showban olyan dolgokra is fény derült gyermekéről, amire legrosszabb álmában sem gondolt volna Bella...

Vajon tényleg jó ötlet a nyilvános lánykérés?

Ha valaki nyilvánosan, sok ember előtt kéri meg a kedvese kezét, az lehet nagyon szép és romantikus, de lehet belőle óriási blama is. Vagy azért mert a hölgy a válasz nem, vagy mert a másikat teljesen sokkolja a többi ember. Most olyan sztárok jönnek, akik ezt kockáztatták, de nekik bejött.

Kristen Stewart megbékélt a bulvársajtóval

Kristen Stewart életét éveken át megkeserítette a tudat, hogy minden lépését követi a sajtó  - mára viszont sokkal kevésbé zavarja a dolog. Kedden egy interjúban mesélt arról az időszakról, amikor egy párt alkottak az Alkonyat másik sztárjával, Robert Pattinsonnal.

Nyíltan beszélt a helyi tévében a díler

Nyilvánosan mesélt egy 22 éves fiatal arról, hogy hogyan működik a biofű biznisz a mindennapokban. Erről még két évvel ezelőtt beszélt egy városi televíziónak, de most került nyilvánosságra a felvétel. Azon azt mondta, hogy őt soha nem kapják el, és hogy rendőröknek is árulja a drogot. Stábunk pénteken megkereste a Fűszeresként emlegetett férfit, aki most már nem volt annyira közlékeny.

Lindsay Lohan nyilvánosan, egy strandon verekedett össze exével

A jelenetet egy felvétel is megörökítette. Ezen jól látszik, hogy a manapság botrányairól híres színésznő az autóban veszett össze orosz milliárdos exével és kidobta a homokba annak telefonját. Egor ezt láthatóan nem vette túl jó néven, hiszen az autóból kipattanva rögtön rávetette magát Lohenre. Miután pedig kicsavarta a sztárhölgy kezéből a telefont, elégedetten távozott. 

Gyerekek előtt vágták le a tolvajok kezét

Nyilvánosan, gyerekek és nők szeme láttára vágták le két férfi jobb kezét, mert loptak.

Nyilvános a rektorok fizetése


szerző:
2010.05.28. 12:08
Nyilvános a rektorok fizetése

Mindenki számára megismerhető adat az egyetemi vezetők fizetése.

MDF: nyilvános kampánykassza


szerző:
2010.02.09. 20:07
Nem titkolhatják fizetésüket a rektorok

Nyilvános adat a Szent István Egyetem vezetőinek fizetése. Ezt mondta ki nem jogerős ítéletében a Fővárosi Bíróság.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való