KERESÉS search-close

nyíregyháza

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nyíregyháza"

 Kimenekítették a lakókat az égő panelből

Tűz pusztított egy nyíregyházi panelban kedd délután. Egy 58 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, miután kigyulladt a hatodik emeleti lakása. Őt a tűzoltók mentették ki a lángoló épületből. A ház lakói közül 90 embert kellett még kimenekíteni. A tűz több lakást is megrongált, az oltás közben pedig több emelet elázott.

PUSZTÍTÁS: 90 embert menekítettek ki a lángoló panelből

Tűz pusztított egy nyíregyházi panelban kedd délután. Egy 58 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, miután kigyulladt a hatodik emeleti lakása. Őt a tűzoltók mentették ki a lángoló épületből. A ház lakói közül 90 embert kellett még kimenekíteni. Közülük 11-et füstmérgezés gyanújával vittek kórházba, de úgy tudjuk, már mindenki jobban van.

Felvétel forrása: levadaszva.hu

Nincs orvos, nincs vizsgálat


szerző:
2019.01.23. 17:17
Nincs orvos, nincs vizsgálat

Orvoshiány miatt nem tudnak időpontot adni hasi ultrahang vizsgálatra egy budapesti kórházban –ez derült ki a Házon kívül tegnapi adásából. A kőbányai Bajcsy-Zsilinszky Kórház betegfelvételi centrumában azt mondták, várólistára tudják felvenni a betegeket, de hogy mikor kerülhetnek sorra, azt nem tudták megmondani. Országszerte sem jobb a helyzet: Nyíregyházán júliusra, Nagykanizsán augusztusra tudtak időpontot adni.

Ajtóstól hajították ki a karácsonyfát Nyíregyházán!

Ajtóstól, a díszekkel együtt hajítottak ki egy karácsonyfát egy nyíregyházi sétálóutcára. A hellonyíregyháza.hu úgy tudja, valaki az egyik belvárosi társasház harmadik emeletéről lökte le a feldíszített fenyőt és a szobaajtót karácsony este. Szerencsére, akkor senki nem járt arrafelé. Napközben rengetegen megfordulnak a sétálóutcán, könnyen tragédia is történhetett volna.

 Amerika Kapitány, a kis alpaka

Amerika Kapitány - így nevezték el a legkisebb alpakát Nyíregyházán. A kis patásnak szuperereje nincs, bundáján viszont különleges minta van, erről kapta a nevét.

Jó fűnyírók a kenguruk

Legalább 5 kenguru született Nyíregyházán. Az Állatpark kengurucsapatának létszáma így 15-re biztosan emelkedett. Lehet azonban, hogy többen vannak, de még nem tudni, hogy pontosan mennyi utód van a nőstények erszényében. Egyelőre még csak nézelődnek a kölykök, hamarosan azonban kimásznak majd.

ZSEBIBABÁK: Öt kenguru született Nyíregyházán

Kidugta fejét anyja erszényéből, így nézelődik a csapat egyik legfiatalabb tagja. Pár hét múlva már ki is mászik majd. Unatkozni biztosan nem fog, ugyanis egy egész óvodára való kölyök született.

Összedőlt az épülő ház

Összedőlt egy épülő ház Nyíregyházán. 8 munkás dolgozott az építkezésen, amikor beszakadt a födémszerkezet, kidőlt a fal és leszakadt az állványzat. Egy férfit könnyebb sérülésekkel vittek kórházba a mentők.

Ismét egyre rosszabb a levegő

Drasztikusan romlott a levegő minősége Északkelet-Magyarországon. Miskolc egyes részein a kritikus érték háromszorosát mérték, de rossz a helyzet Debrecenben és Nyíregyházán is. A fővárosban továbbra is fenntartják a szmogriadó tájékoztatási fokozatát. Javulás csak a hét második felében várható.

Társat kapott a kisoroszlán

Társat kapott a nyíregyházi fehér kis oroszlán. 3 hetes kora óta emberek nevelték, mert anyja nem szoptatta tovább. Az Állatpark szerint viszont ideje már, hogy igazi falkában éljen, ezért testvért kapott. A barna bundájú oroszlánlány a Gyöngyösi Állatkertből érkezett.

Egy nyíregyházi családi házban fogták el a dílert

 A házkutatás alatt 210 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, valószínűleg marihuánát. A házban lakó 38 éves férfit, aki a gyanú szerint fogyasztotta és kereskedett is a kábítószerrel, őrizetbe vették.

Betörtek a gyilkosság után üresen álló házba

Betörtek hétvégén a nyíregyházi családi tragédia helyszínére. A betörő kihasználta, hogy a ház a múlt szerdai brutális gyilkosság óta üresen áll. Akkor a fegyveres a 40 éves édesanyát az ajtóban lőtte le, férjét a házban lőtte fejbe. Hétéves gyerekeik ezt végignézték. A betörő elfogására külön nyomozócsoportot hozott létre a rendőrség. Úgy tudjuk, egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak. A betörő információink szerint nem tudott sok mindent magával vinni, mert a rokonok a legfontosabb dolgokat már elvitték a házból.

RTLII: A gyerekeik előtt lőtték le a házaspárt

Fejbe lőttek egy házaspárt Nyíregyházán. A feleség azonnal meghalt, a férj válságos állapotban került kórházba. Egyes információk szerint ő is meghalt, de a Híradó értesülése szerint  megműtötték és az intenzív osztályon ápolják. Az eddig ismeretlen elkövető otthonukban támadt rájuk. A házban volt két gyerekük is, őket nem bántotta a gyilkos.

A gyerekeik előtt lőtték le a házaspárt

Brutális gyilkosság történt Nyíregyházán. Otthonukban lőtt rá egy házaspárra egy ismeretlen. A feleség meghalt, a férj életéért küzdenek az orvosok. A párnak két gyermeke van. Őket nem bántotta a gyilkos.

Játszótér fogyatékkal élő gyerekeknek

Az elfogadás jegyében adtak át egy olyan játszóteret Nyíregyházán a belvárosban, ahol fogyatékkal élő és egészséges gyerekek együtt játszhatnak. A játékok speciális kialakításának köszönhetően a kerekesszékben ülők is kipróbálhatnak mindent.

Jégkrémmel ünnepeltek az orángutánok

Augusztus 19. az orángutánok világnapja. Az országban csak a Nyíregyházi Állatparkban élnek borneói orángutánok. Az állatok az ünnep alkalmából jégkrémet kaptak. Nyolc  orángután él itt, a legkisebb Ruti, még csak 3 éves. Az orángutánokat idén nyilvánították kritikusan veszélyeztetett fajnak.

Gyerekszöktetéssel vádolja az apát

Elszökött kislányukkal egy magyar apa Bulgáriából, ezt állítja a férfi bolgár felesége. A nő kétségbeesetten próbálja visszakapni gyermekét. Az asszony nem érti, férje hogyan tudott az ő beleegyezése nélkül útlevelet csináltatni gyermeküknek. Híradónk stábja megtalálta Nyíregyházán a házat, ahol a kislány él apjával és a nagyszülőkkel. A nagyapa nyilatkozni nem akart, de azt elmondta: a kislány törvényesen van náluk, mert a magyar bíróság az apának adta a felügyeleti jogot. A külügyminisztérium közleményében azt írja: az útlevél kiállítása törvényes volt.

Nyíregyházán törtek zúztak az utcán

Videóra vették, ahogy három férfi őrjöngött szombat hajnalban Nyíregyházán. A felvételt egy blogger készítette és megosztotta az interneten. A férfiak valószínűleg a közeli kocsmában iszogattak, majd az utcán törni-zúzni kezdtek. Úgy tudjuk, egy másik társasággal vesztek össze, velük akartak verekedni. A dühüket végül inkább mégis a járdán lévő kukákon vezették le.

NYÍREGYHÁZI VANDÁLOK: Kukákon vezették le a feszültséget

Ordibálás törte meg a csendet Nyíregyháza egyik utcáján szombat hajnalban. A jelenetet egy blogger vette fel mobiljával, majd feltöltötte az internetre. A valószínűleg ittas férfiak nagy hévvel estek neki a járdán lévő kukáknak. A rendőrök garázdaság miatt nyomoznak.

Milliókkal vert át hiszékeny embereket

Milliókkal vert át hiszékeny embereket egy nyíregyházi áljós. A férfi azt ígérte, hogy pénzmágiával gazdaggá tesz bárkit. Cserébe az átejtett emberek bankkártyájának adatait kérte és azt, hogy a jóslás idejére kapcsolják ki mobiltelefonjaikat. A mágia végén viszont nem az ügyfelek, hanem a jós lett gazdagabb.

Napok óta halott lehetett az idős házaspár

Holtan találtak egy nyugdíjas házaspárt Nyíregyházán. A szomszéd hívta a mentőket, mert már napok óta nem látott mozgást a ház körül. Úgy tudjuk, az asszony évek óta nem járt ki a házból, a férfi pedig szemetet és újságokat gyűjtögetett. Hat kutyával éltek együtt, közülük kettő már elpusztult, mire rájuk találtak. A helyszínre érkező mentősök borzalmas állapotokat találtak.

„Egyfejű sárkányok” Nyíregyházán

Egyfejű sárkányok, a gyerekek csak így emlegetik a Nyíregyházi Állatpark két új lakóját. A komodói varánuszok egy prágai állatkertből érkeztek. Az Indonéz-szigetvilágban rettegnek tőlük, mert a harapásuk halálos.

Kocsiba ültek buli után, öt fiatal sérült meg

Nyíregyháza és Nyírtét között a sofőr elvesztette uralmát a volán fölött és lesodródtak az útról. Nem mehettek lassan, mivel vagy 100 métert csúsztak. Közben egy fának is nekicsapódtak, végül a bozótosban álltak meg, az ablakok kitörtek és az összes légzsák kinyílt. Egyikük súlyosan, négyen könnyebben sérültek.

Zaklatás: egymást figyelmeztették a diákok

Egymást figyelmeztették a diákok, hogy óvakodjanak a tanártól, de a pedagógusok is tudtak arról, hogy egyik kollégájuk szexuálisan zaklatja a lányokat – erről a Blikk írt, egy informátorukra hivatkozva. Elsőként Híradónk számolt be róla, hogy a 60 éves nevelőtanár évek óta zaklathatta a diákokat az egyik nyíregyházi kollégiumban.

Meghalt a sofőr, aki mentőautó elé hajtott

A kórházban meghalt az a 39 éves férfi, aki kedd délután kocsijával egy szirénázó mentőautó elé hajtott Nyíregyházán. A balesetben egy mentős is megsérült.

Édesanyja gyújtotta rájuk a házat - exkluzív interjú a túlélő lánnyal

A lány hét éves unokaöccse kiabálására ébredt, de akkor már szinte minden lángolt nyíregyházi otthonukban. Hetekkel a tragédia után vállalta, hogy kizárólag az RTL Híradónknak elmondja, mi történt.
 

Előzetes: Az unokaöccsét megmentő asszony gyújtotta fel a lakást

Három hete nyíregyházán tűz ütött ki egy házban, és az ott lakó asszony 7 éves unokaöccsével együtt kiugrott a negyedikről. Az asszony életét vesztette, a kisfiú viszont megmenekült. Az RTL Híradónak most nyilatkozott az asszony lánya, aki azt mondta, édesanyja szándékosan gyújtotta fel a lakást. De hamar megbánta, amit tett, ezért ugrott ki a kisfiúval úgy, hogy a gyerek életben maradhasson. Hogy miért gyújtogatott a nő, kiderül 18:00-kor az RTL Híradóból.

Maffiamódszerekkel irányította a bűnbandát egy nyíregyházi ügyvéd

Keresztapaként működtetett bűnbandát egy nyíregyházi ügyvéd, a pénzügyi nyomozók gyanúja szerint. A banda évek óta pénzért tüntetett el cégeket, csempészett és lányokat is futtatott.

LUXUS: Ilyen körülmények között tengette életét a nyíregyházi keresztapa

A helyszín nem Amerika, hanem egy nyíregyházi lakás. Az itt lakó ügyvéd a pénzügyi nyomozók szerint úgy működtetett bűnszervezetet, mint egy keresztapa. A banda cigarettát csempészett, cégeket tüntetett el, és lányokat is futtatott. A házkutatáskor több százezer forint, telefonok és papírok kerültek elő és még gumilövedékkel működő fegyvert is találtak a nyomozók.

Előzetes: Keresztapaként működtetett bűnbandát egy nyíregyházi ügyvéd

A banda évek óta pénzért tüntetett el cégeket, csempészett és lányokat is futtatott. Hogy milyen luxuskörülményeket kellett most cellára cserélnie az ügyvédnek, megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Egy borzalmas tűz, amely több ember életét tette tönkre

Miközben a nyíregyházi tragédiával kapcsolatban egyre több pletyka terjed a városban, még vizsgálják, mi okozhatta a tüzet, ami elől a mélybe vetette magát egy asszony, karjában hét éves unokaöccével. A nőt sokan hősként emlegetik, hiszen a szemtanúk szerint háttal, mellkasához szorítva a gyereket ugrott ki a negyedik emeletről, hogy saját testével védje a kisfiút.

Mindene odaveszett a tűzben a nyíregyházi lánynak

A lánynak nincs hova mennie, ha kiengedik a kórházból, a tűzben nemcsak édesanyját, hanem otthonát is elvesztette, és mindene elégett. Híradónknak nyilatkozott a megmentett kisfiú édesapja is, aki a tragédia óta minden nap fia ágya mellett ül a kórházban, és beszél hozzá, bízva benne, hogy a gyerek hallja őt.

Feláldozta az életét az unokaöccséért

Hétéves unokaöccsével a karjában ugrott ki a negyedik emeleti égő lakásból egy asszony Nyíregyházán. A lakásukban tűz ütött ki, és olyan gyorsan terjedtek a lángok, hogy esélyük sem volt kimenekülni.

BÉBI FÓKA: Így látta meg a napvilágot a nyíregyházi apróság

A vízparton született meg a fóka bébi a Nyíregyházi Állatparkban, a látogatók szeme láttára.

Buszon fogták el a rablás gyanúsítottját

Szirénázó rendőrautó vett üldözőbe egy buszt Nyíregyházán. A rendőrök az egyik utast keresték, aki a gyanú szerint brutálisan megvert és kirabolt egy biciklist.

ELFOGÁS: Buszról rángatták le


szerző:
2015.07.05. 16:19
ELFOGÁS: Buszról rángatták le

Szirénázó rendőrautó vett üldözőbe egy buszt Nyíregyházán. A rendőrök az egyik utast keresték, aki a gyanú szerint brutálisan megvert és kirabolt egy biciklist. A 24 éves férfit meg is találták a buszon, azonnal őrizetbe vették. Egyik társát is elkapták, a banda harmadik tagját azonban még keresik.

Előzetes: Szirénázó rendőrautó vett üldözőbe egy buszt

A rendőrök az egyik utast keresték, aki a gyanú szerint brutálisan megvert és kirabolt egy biciklist. Részletek este hatkor az RTL Híradóban.

Kerékpárútra zuhant és a tetején állt meg

Kerékpárútra repült egy autó, majd felborult Kiskunfélegyházánál. A sofőr életveszélyesen sérült. Zalaegerszegen is felborult egy kocsi, miután a szalagkorlátnak, majd egy másik autónak csapódott. Az autó utasát újra kellett éleszteni. Budapesten oszlop dőlt egy kocsira, Nyíregyházán pedig kerékpárost ütöttek el, akinek eltört a combcsontja. Egy nap alatt több súlyos baleset is történt az országban.

Elveszhet a csatornázásra szánt 300 millió

Elúszhatott a helyiektől beszedett 300 millió Nyíregyházán. Csatornázási munkákra gyűjtötték össze a pénzt, csakhogy a helyi Vízgazdálkodási Társulat elnöke a Questor és a Hungária Zrt. értékpapírjaiba fektette. A két cég becsődölt, a pénz nincs meg. Ráadásul az önkormányzat azt állítja, fogalmuk sem volt róla, hogy a 300 millió már nem a bankban van.

FLÖRT: Gio és Lara már nagyon összeköltözne

Lara, a két éves szumátrai tigrislány a Nyíregyházi Állatpark legújabb ragadozója. Legszívesebben a fal mellett fekszik. Érzi, hogy a túloldalon a hím tigris pihen. Ő Gio. A gondozók szerint már nagyon megismerkedne a tigrislánnyal, mióta megérezte a közelségét, de nem fér hozzá, csak szomorúan heverészik.

Élőben nézték a lopást a rendőrök

Pár méterre az egyik térfigyelő kamerától akart benzint lopni két férfi hétfő hajnalban Nyíregyházán. Az éj leple alatt vették célba az egyik parkoló autót. Rejtőzködtek, figyelték, hogy senki se lássa, miben mesterkednek. Az utca valóban üres volt, a rendőrök mégis élőben nézték a lopást.

Vita a szegregált iskoláról

Az állam ugyan nem, de egyház megteheti, hogy elkülöníti a cigánygyerekeket egy iskolába. Ezt mondja a Kúria egy múlt heti ítélete egy nyíregyházi iskoláról. A kormány szerint ez nem kirekesztés, hanem felzárkóztatás. Szakértők szerint az így nevelkedő gyerekek helyrehozhatatlanul kiszakadnak a társadalomból. Vita a szegregált iskolát fenntartó egyház és a pert indító alapítvány képviselője között.

Diákok és szülők tüntettek az iskoláért

Tiltakoznak a gyakorlóiskola átszervezése ellen Nyíregyházán. Délután fehér pólóban demonstráltak szülők és diákok az Apáczai Csere János Gyakorló iskola előtt azért, hogy az intézmény ne kerüljön a Klebersberg Intézményfenntartó Központhoz. Nyolc másik hasonló iskolának javasolta ugyanezt a felsőoktatásért felelős államtitkárság. Azt mondják azért, mert ezekben az intézményekben kevés pedagógiai hallgató gyakorlatozik.

Hónapok óta nem kapnak fizetést a gondozók

Január óta nem kap fizetést a nyíregyházi székhelyű Kelet-Magyarországi Humán Szolgáltató Központ hatszáz dolgozója. A szociális gondozók szerte az országban főként idős embereknek segítenek. Úgy tudjuk, nagyon sokan már felmondtak, és többen munkaügyi bírósághoz is fordultak. A szolgáltató központ nem állami fenntartású intézmény, a Magyar Iszlám Közösség hozta létre. Az intézményvezető Híradónknak elismerte, az Államkincstár felfüggesztette a normatíva folyósítását, ezért nem tudnak fizetni a dolgozóknak.

Csőbe húzott cápa Nyíregyházán?

2 búvár merült le a cápákkal teli medencébe, és egy zsákot húztak a hatalmas állatra. Aki meglepően nyugodtan tűrte a procedúrát. Mindezt azért, hogy a felszínen az állatorvos megvizsgálhassa, nincs-e bőrbetegsége. A nem mindennapi orvosi vizsgálatot a kamerák kereszttűzében végezték el.

Megszúrta élettársát, majd hívta a rendőröket

Mellkason szúrta élettársát egy 24 éves nő egy Nyíregyházához közeli tanyán. Veszekedés közben ragadott kést, és szúrta meg a férfit, majd hívta a rendőröket. Egy percig sem tagadta, hogy mit tett. Élettársát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A nőt előállították a rendőrök, de azóta már újra szabadlábon van.

Fehér tigriskölykök a Nyíregyházi Állatparkban

A ritkaságnak számító állatokból összesen 250 él a világon, ebből öt Nyíregyházán. Eddig három fehér tigris élt az állatparkban, most két fiatal hím érkezett hozzájuk. A fehér tigris igazi ritkaság, világos színük miatt ugyanis nem képesek életben maradni a vadonban. Azt várják tőlük, hogy minél hamarabb szaporodjanak.

4 gyerekkel volt az égő házban


szerző:
2015.04.10. 18:10
4 gyerekkel volt az égő házban

4 gyerek volt benn abban a házban, ami csütörtök délután gyulladt ki Nyíregyházán. Az édesanya, amint megérezte a füstöt, kimentette a gyermekeit a szobából, ahol egy gázpalack is volt. Egy bátor szomszéd berohant érte és kihozta a palackot. Végül senkinek sem esett baja. A ház tetejéből szinte semmi nem maradt.

KÖLYKÖK: 5 hónaposak, de már igazi fenevadak

Gondozójuk 4 hónapos koruk óta neveli őket. Ő még bemerészkedik a ketrecbe, de másnak ezt már nem tanácsolja. Gumiabroncsot tesz be nekik, aminek a belsejébe csirkehúst rejtett. Ezzel próbálja odacsalogatni az egyik kölyköt. A kicsi végre észreveszi az újdonságot. Nemsokára a társa is megérkezik, kiszimatolja a finom falatokat.

Előzetes: Kigyulladt egy ház Nyíregyházán

4 gyerek volt bent a házban, amikor az épület csütörtök délután kigyulladt Nyíregyházán. Az édesanya, amint megérezte a füstöt, kimentette a gyermekeit a szobából, ahol egy gázpalack is volt. Azt egy bátor szomszéd hozta ki az égő házból. Próbálták oltani a tüzet, de végül csak a tűzoltóknak sikerült megfékezni a lángokat. A ház tetőszerkezete szinte teljesen kiégett. Hogy hol húzza meg magát a 9 gyerekes család, elmondjuk hatkor az RTL Híradóban.

Törpevíziló született Nyíregyházán

A kicsi 5-6 kiló lehet, és valószínűleg fiú. Azért nem tudják még biztosan, mert az anyaállat annyira védi a kicsinyét, hogy az állatorvos még nem tudta megvizsgálni. A törpevíziló egyébként veszélyeztetett faj, a világon már csak 2-3 ezer állat él szabadon.

BÉBI: Ritka pillanat a kamerák előtt

Broutille, az anya éppen eteti az újszülött borjút. A törpevíziló vasárnap éjjel jött világra a Nyíregyházi Állatparkban. Látszik, hogy mennyire bizonytalan még, nehezen találja a helyét a medencében.

Fehér oroszlán lett a falkavezér

Új falkavezér van a Nyíregyházi Állatparkban. 2014-ben elpusztult Elek, a hímoroszlán, amely 20 évig uralkodott az állatkert oroszlánjai fölött. A nőstények azonban nem maradtak sokáig király nélkül. Az eddig külön kifutóban élő ritka fehéroroszlán vette át az uralkodást. A világon összesen 500 példány él a különleges állatokból, mind fogságban. Vadon élő egyedet utoljára 1994-ben láttak.

Három baleset, három sérült


szerző:
2015.03.03. 18:15
Három baleset, három sérült

Debrecenben az esőtől csúszós út is közrejátszhatott abban, hogy két baleset is történt nem sokkal egymás után. Az egyik karambolozó autó sofőrje olyan erővel csapódott a nekihajtó kocsinak, hogy már hiába próbált fékezni, végül egy lakóház udvarán állt meg. Nyíregyházán pedig a tűzoltók segítségére is szükség volt, hogy kiszabadítsák a roncsok közül a sofőrt, aki egy elé kanyarodó traktor pótkocsijával ütközött.
 

Lesodródtak a felüljáróról, ketten meghaltak

Ketten szörnyethaltak hajnalban Nyíregyházán, amikor autójukkal egy felüljáróról lehajtva, lesodródtak az útról, előbb egy villanyoszlopnak, majd pedig egy fának csapódtak. Végül egy gyártelep kerítése állította meg a kocsit. Az autóban egy 35 és egy 19 éves férfi utazott.

Előzetes: Ketten szörnyethaltak hajnalban Nyíregyházán

Autójukkal egy felüljáróról lehajtva, lesodródtak az útról, előbb egy villanyoszlopnak, majd pedig egy fának csapódtak. Végül egy gyártelep kerítése állította meg a kocsit. Az autóban egy 35 és egy 19 éves férfi utazott.

Rejtélyes csontváz a kertben


szerző:
2015.02.04. 18:00
Rejtélyes csontváz a kertben

Egy 14 éve elásott holttestet találtak a rendőrök egy nyíregyházi család udvarán, másfél méter mélyen. Valószínűleg megmérgezték, de ennél többet a ház tulajdonosa sem tud, akit két nappal ezelőtt munkahelyén azzal hívták fel a rendőrök, hogy jöjjön haza, mert egy korábbi bűncselekmény miatt az egész kertjét fel kell ásni.

Előzetes: Rejtélyes csontvázat ástak ki a rendőrök

A ház tulajdonosa nem sejtette, hogy mit rejt a 10 éve megvásárolt ingatlan. Egyszer csak rendőrök jelentek meg nála, akiknek egy rab mutatta meg, hol kezdjenek el a markolójukkal ásni. Másfél méter mélyről kerültek elő a maradványok, az áldozatot annak idején valószínűleg megmérgezték. A ház tulajdonosát sokkolta, ami történt, este hatkor maga mesél róla a Híradóban.

Munkába indult, halálra gázolta egy busz

A zebrán gázoltak halálra egy 56 éves nőt hajnalban Nyíregyházán. Egy munkásokat szállító busz ütötte el, ami métereken át tolta maga előtt. Az asszony szörnyethalt.

Viadalon sérülhetett meg a kutya


szerző:
2015.01.13. 18:20
Viadalon sérülhetett meg a kutya

Kutyaviadalon szerezhette sérüléseit az a pitbull, amelyet félholtra marcangolva találtak Nyíregyházán. A kutyát állatorvos vizsgálta meg, szerinte a sérüléseiből és a viselkedéséből lehet arra következtetni, hogy gazdái viadalokon indíthatták. Az állatot egy testvérpár dobta ki egy kocsiból a város határában. Egy környéken lakó ezt végignézte, felírta a rendszámukat, így került az ügy a rendőrségre.

Bébibumm az állatkertben


szerző:
2014.12.31. 18:55
Bébibumm az állatkertben

Fehéroroszlánok, jaguárok, szurikáták, orangutánok és sátánmajom is született. Nemcsak a fővárosi, hanem a vidéki állatkertben is hihetetlen szaporulat volt az idén. Csak a nyíregyházi állatkertben 160 állat született.


 

Sokkoló gyerekrajzok az erőszakról

Ostorral, baltával és késsel fenyegető apa és rettegő gyerekek, síró anyák. Így rajzolták le saját családjukat azok a gyerekek, akiknek képeiből kiállítás nyílt a napokban Nyíregyházán.

Pótmamát kapott a zsiráfbébi


szerző:
2014.11.23. 18:36
Pótmamát kapott a zsiráfbébi

Az állatot két hete mutattuk be Híradónkban, amikor világra jött, most gondozói nevelik. A kis zsiráfot ugyanis, édesanyja nem tudni miért, de néhány napja nem hajlandó szoptatni.

BABAZSIRÁF: Egy perc alatt végzett az ebéddel

A két hetes, nyírehgyházi kis zsiráfot édesanyja nem tudni miért, de néhány napja nem hajlandó szoptatni. Gondozói, hogy megmentsék az életét, most cumisüvegből báránytápszerrel és tehéntejjel táplálják.

Jó étvágya van a kis szitatungának

Imádja, ha simogatják, az étvágya pedig egyenesen határtalan. A nyíregyházi állatpark legifjabb lakójáról, az alig egy hetes szitatunga bébiről van szó.

 

CUKIMUKI: Így pillázik a szitatungabébi

A csíkos másfél kilós kispatás az antilopfélék családjához tartozik, de most még leginkább egy őzgidára hasonlít. Mire megnő, másfél mázsa is lehet és hatalmas szarvakat növeszt majd.
 

Előzetes: Hárman szörnyethaltak Nyíregyháza közelében

Két autó frontálisan ütközött. Az egyiket egy 17 éves fiú vezette, barátnőjétől jött és iskolába tartott, amikor valamiért áttért a szemközti sávba. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.
 

Fókusz 14-11-13


szerző:
2014.11.13. 18:00
Fókusz 14-11-13

Fókusz: Mellbedobás nélkül - Molnár Andi megsemmisítő vereséget mért Baukó Évára. Mit szóltak ehhez a lányok hozzátartozói? Érthetetlen - Dobó Kata szakított kedvesével, gyermeke apjával, vajon mi történhetett közöttük? Földönkívüliek? - A szakértő inváziótól tart, mások szerint csak egy drón látható a nyíregyházi UFO videón.

Földönkívüliek vagy átverés?


szerző:
2014.11.13. 17:55
Földönkívüliek vagy átverés?

Sokan ismét UFO inváziótól tartanak miután egy napokban megjelent felvételen egy furcsa repülőszerkezet lebeg az égen. A Magyar UFO Szövetség elnöke máris szakérti a látottakat.

Azonosítatlan repülő tárgy Nyíregyháza felett

Ha azt hinnék ez egy B kategóriás fantasy film címe, akkor rossz hírünk van, ez a valóság. Sokan ugyanis ismét UFO inváziótól tartanak miután egy napokban megjelent felvételen egy furcsa repülőszerkezet lebeg az égen. A Magyar UFO Szövetség elnöke máris szakérti a látottakat.

A vártnál hamarabb született a kis zsiráf

Gondozóit is meglepte, olyan gyorsan jött a világra a Nyíregyházi Állatpark legifjabb lakója, egy zsiráf bébi. A másfél méteres kölyök szombat hajnalban született, egy héttel hamarabb, mint várták.

1 NAPOS: Lámpalázas a kis zsiráf

A járást gyakorolja az egy napos zsiráf bébi a nyíregyházi állatparkban. Kitartóan küzd és nem adja fel, annak ellenére, hogy hol az első , hol pedig a hátsó lábai csuklanak össze majdnem. Aztán kameránk láttán hamar megembereli magát és gyorsan kiegyenesedik. Édesanyja a mutatványt azonnal egy zsiráf puszival jutalmazza, és nem győz gyönyörködni kisbikájában, akit az életénél is jobban félt.
 

Háremben élnek a hulmán-majmok


szerző:
2014.10.31. 18:55
Háremben élnek a hulmán-majmok

Irigylésre méltó élete van egy különleges indiai hulmán-majomnak a Nyíregyházi Állatparkban. Sharit mostantól két szemrevaló nőstény közül is választhat. A nemrégiben Berlinből érkezett pár-jelöltjét, Lakiát azonban családalapítás helyett egyelőre csak a finom falatok érdekelték.
 

Hófehér és alig nagyobb mint egy hógolyó

A nyíregyházi gereza majombébi az állatpark ügyeletes sztárja. Alig egy hete jött a világra. Egyfolytában anyjába csimpaszkodva közlekedik és az egész majomcsalád rajong érte.

Hatalmasra nőtt a drogot termő cserje

Rock-zenész, mellékállásban drogdíler az a 48 éves férfi, akinek az udvarán gigantikus méretű, majdnem 3 méter magas és 4 méter széles vadkender fákat találtak a rendőrök Nyíregyházán.
 

Egyedülálló ejtőernyős mutatvány Nyíregyházán

Három repülőből egyszerre ugrottak ki 1500 méteres magasságból. A szervezők azt ígérik, jövőre ezt a rekordot is megdönthetik majd.

Törzsutas: Nyíregyháza


szerző:
2012.08.19. 12:25
Törzsutas: Nyíregyháza

Törzsutas: Északkelet-Magyarország egyik nagyvárosába, a Nyírség központjába, Nyíregyházára utazunk. A város rendkívül sok és sokféle programmal csalogatja a kirándulni vágyókat. A megyeszékhely egyik külvárosa, a nemzetközi hírű Sóstó önmagában is egy igazi nyaralóközpont.

Szmogriadót rendeltek el Nyíregyházán

Tovább romlott a levegő minősége Nyíregyházán, ezért a város polgármestere vasárnaptól szmogriadót rendelt el.

Laurát legyőzte a leukémia


szerző:
2011.10.18. 17:10
Laurát legyőzte a leukémia

A 4 éves nyíregyházi kislány 2 évig harcolt a leukémiával, de néhány nappal ezelőtt, sok szenvedés után meghalt.

A plafonon át közlekedtek a rablók

A mennyezetet kibontva törtek be egy nyíregyházi lakásba, ahonnan pénzt, ékszereket és karórát vittek el.

Felüljárónál gázolt a vonat


szerző:
2011.10.08. 10:59
Felüljárónál gázolt a vonat

Halálos vasúti gázolás történt Debrecen belterületén.

Barackkal gazdagodott a nyíregyházi állatkert

A bébifóka, Barack keresztelőjét kedden tartották, Bajor Imre lett a csöppség keresztapja.

Figyelmetlenségből gázolta el a gyerekeket

A környéken lakók szerint életveszélyes a nyíregyházi átkelőhely, ahol a baleset történt.

Gyerekeket ütöttek el a zebrán


szerző:
2011.10.03. 16:10
Gyerekeket ütöttek el a zebrán

A sofőr azt mondta a rendőröknek, hogy elvakította a Nap, ezért nem látta a három tinédzsert.

Meghalt az elgázolt férfi


szerző:
2011.10.03. 14:47
Meghalt az elgázolt férfi

Belehalt sérüléseibe az a 71 éves férfi, akit vasárnap elsodort egy autó Nyíregyházán.

Súlyos gázolásos baleset Nyíregyházán

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy idős férfi, akit személyautó gázolt el vasárnap Nyíregyházán.

Holtan találták a 21 éves lány csecsemőjét

A rendőrség is vizsgálatot indított a halott csecsemő ügyében, akit csütörtök este találtak a Szabolcs megyei Ibrányban.

Gáz mérgezett Nyíregyházán


szerző:
2011.09.29. 13:45
Gáz mérgezett Nyíregyházán

Munkavégzés közben vágtak át egy gázvezetéket csütörtök délelőtt Nyíregyházán. Egy embert gázmérgezés gyanújával kórházba szállítottak.

Kaszálnak a közmunkások


szerző:
2011.09.22. 17:26
Kaszálnak a közmunkások

A már képzett kaszálóknak egy félmillió négyzetméteres városi közterületet kell gondozniuk

Nem csak betörtek hozzá, meg is verték

Maszkos rablók törtek be egy családi házba Nyíregyháza külterületén, s bántalmazták az ott lakó középkorú asszonyt.

Meglepte őket a három baba


szerző:
2011.08.25. 16:30
Meglepte őket a három baba

Kistestvért akart a négyéves Patrik, rögtön hármat is kapott. A Kárpátalján élő szülők boldogok, de aggódnak is, mert nehéz körülmények között élnek.

Megunta a munkát, bombariadót csinált

Magánéleti problémái miatt a reggelig tartó éjszakai műszak lejárta előtt haza akart menni - ezzel indokolta cselekedetét a férfi.

Magyar daltól lesz hangos Nyíregyháza

Mintegy hatvan helyi és határon túli énekes lép fel a szeptember 11-én megrendezendő Magyar Dal napján Nyíregyházán.

Kapálózva küzdött életéért a kútba esett nő

Csodával határos módon életben maradt az a középkorú nő, aki belezuhant egy több mint tíz méter mély kútba.

Önkormányzati alkalmazottak loptak fát

A gyanú szerint illegálisan termelt ki és adott el faanyagot az önkormányzati erdőkből a nyíregyházi városüzemeltetési társaság több alkalmazottja.

Akció közben csípték nyakon az uzsorásokat

Bűnszövetségben elkövetett uzsora-bűncselekmény miatt fogtak el három férfit és egy nőt a rendőrök Nyíregyházán.

Ritka csöppség látott napvilágot

Szenzáció: törpevíziló bébi jött világra hajnalban a Nyíregyházi Állatparkban, melyből évente csak egy-kettő születik az egész világon.

Villám csapott egy vendéglőbe


szerző:
2011.07.17. 18:30
Villám csapott egy vendéglőbe

A konyha porig égett. Az éttermet be kellett zárni, így az üzemeltető család kilátástalan helyzetbe került.

„Hordozzátok egymás terhét!”

Hatvan fogyatékos gyerek táborozik a görög katolikus egyház papnövendékeinek szervezésében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való