KERESÉS search-close

nyílt nap

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nyílt nap"

Akár középkori lovagnak is öltözhettek szombaton a látogatók a Budai Várban

A 100. születésnapját ünneplő Hadtörténeti Múzeum nyílt napot tartott családi programokkal, tárlatvezetéssel és filmvetítésekkel. Bemutatták azt a programot is, amelynek segítségével az I. világháborúban elesett vagy fogságba került katonák után lehet kutatni.

Könnygázgránátot lőttek ki az elsős diákok

Könnygázgránát-vetőt sütöttek el az elsős diákok a Készenléti Rendőrség nyílt napján áprilisban. A Központi Nyomozó Főügyészség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel gyanúsítja a fegyverbemutatót tartó főtörzsőrmestert. 

X-Faktor nyílt nap JÚNIUS 2-ÁN az RTL Székházban!

 „Havi 1 millió a nyeremény 1 éven keresztül. Ez akkor is megéri, hogyha szétdobjuk. Plusz akár 10 millió a zenélésre! És ha nem is győzünk, akkor is lehet, hogy kapunk abból az 5 millióból, amit az élő show-sok között szétoszthatnak! Pénz úgyis mindig kell zenélésre meg koncertre. (…) Ha bejutunk az élő show-ba, akár a Szigeten is felléphetünk!”

Te is fellépnél az Sziget színpadán? Itt az utolsó lehetőséged!

Már sokat gondolkodtál azon, hogy neked is ott lenne a helyed az X-Faktorban? De valamiért mindig lebeszélted magad róla? Eljött a Te időd, ugyanis ez az utolsó esélyed arra, hogy megmutasd az egész ország, sőt a világ előtt, hogy Te is a legtehetségesebb magyar előadók közé tartozol!

Lelkes versenyzők, fura figurák és Kiss Ramóna

Mozgalmas nap volt! A hétvégén tartották meg az RTL Klub épületében az utolsó X-Faktor nyílt napot, melyen még lehetett jelentkezni a műsorba. Lelkes versenyzők, fura figurák és persze az új műsorvezető, Kiss Ramóna is ott volt az eseményen. Hogy hogyan élte meg ő a szombati nyílt napot? Kiderül a következő riportunkból!

Story Extra 2017-05-23


szerző:
2017.05.23. 16:55
Liza az X-Faktor nyílt napján faggatta a jelentkezőket!

A 2016-os X-Faktor versenyzője, Vince Aliz Liza is keresi 2017 legtehetségesebb előadóit. Az énekesnő az X-Faktor nyílt napján is részt vett, és meginterjúvolt néhány jelentkezőt.  


 

2017-ben 27 millió okod van jelentkezni az X-Faktorba!

Az X-Faktor győztese az egy éven keresztül járó havi egymillió forint mellett további tízmillió forintnyi összeget költhet el zenei karrierjének beindítására. De idén nemcsak a győztes, hanem az élő show-ba bejutott további döntősök is nyerhetnek! A győztes nyereményén kívül további ötmillió forintnyi összeg kerül szétosztásra, melyet a döntősök karrierjük beindítására költhetnek. Ennek részletes felosztása a csatornával való egyeztetés után történik.

Találkozz Mata Ricsivel Debrecenben és Sárospatakon!

Az X-Faktor ezüstérmesével, Mata Ricsivel május 17-én Debrecenben, Május 20-án pedig Sárospatakon találkozhatsz az X-Faktor válogatóján! Ricsi nagyon örül, hogy jelentkezett az X-Faktorba, hiszen a műsor teljesen megváltoztatta az életét. Egykori mentora, Puskás Peti a mai napig segíti karrierjét, és Ricsi úgy tekint rá, mintha a testvére lenne.

Már duóban is jelentkezhetsz az X-Faktorba!

Ha úgy érzitek, hogy ketten minden egyszerűbb, ne habozzatok! A 2017-es X-Faktorba nemcsak szóló énekesek és zenekarok, de duók jelentkezését is várjuk!

Story Extra 2017-05-10


szerző:
2017.05.10. 16:55
Erre el kell menni! Itt az utolsó lehetőség, hogy te legyél a következő X-Faktor!

Ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára még megteheted. Csak gyere el május 20-án, 9 órára az RTL Klub székházához, és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor!

Május 20-X-Faktor-Nyílt nap:

Ha az elmúlt szériákat irigykedve nézted végig, a jelentkezésedet viszont addig halogattad, hogy kifutottál az időből, ne csüggedj: még van egy lehetőséged arra, hogy bebizonyítsd, Benned van az X-Faktor! Gyere el május 20-án 9 órára az RTL Klub székházához (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.), és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor!

Bárki a kulisszák mögé pillanthatott

Hegyi Barbara bonbonokat készített, Stohl Andrással fotózkodni lehetett, aki pedig a kulisszatitkokra volt kíváncsi, bemehetett a színpad mögé is: nyílt napot tartottak vasárnap a Vígszínházban. A társulat a 121. évadjára készül. Sok más mellett, bemutatják a Pál Utcai Fiúkat és a Szentivánéji álmot is.

Így ünnepeltek a Barátok közt sztárjai!

Ma kerül adásba kedvenc sorozatunk 8000. része, és ezt természetesen meg kell ünnepelni!  Szerdán a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakói és a Barátok közt Facebook oldalán hirdetett kvíz nyertesei látogattak a stúdióba. Ám a sorozat szereplői is hatalmas élményként élték meg a napot!

Nyílt nap Barátok közt!


szerző:
2016.07.21. 11:47
Nyílt nap Barátok közt!

2016. július 21-én láthatják a nézők a Barátok közt 8000. epizódját. Az ünnep alkalmával a sorozat készítői vendégül látták a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakóit kísérőikkel, valamint a sorozat hivatalos közösségi oldalán rendezett kvíz játék legjobb válaszadói közül kisorsoltakat, akik megismerhették a sorozat titokzatos és izgalmas világát.

Köztük van 2016, az új X-Faktor?

Az X-Faktor nyílt napján kerestük azokat az énekeseket, akikben ott rejtőzhet az a bizonyos X. Íme az eredmény...

Bennük van az X?


szerző:
2016.05.26. 11:41
Bennük van az X?

Az X-Faktor nyílt napján kerestük azokat az énekeseket, akikben ott rejtőzhet az a bizonyos X. Íme az eredmény...

Vastag Csaba vette a bátorságot és eljött

Ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára még megteheted. Csak gyere el május 21-én, 9 órára az RTL Klub székházához, és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Te vagy az új X-Faktor, de lecsúsztál a jelentkezésről? Ez az utolsó esélyed!

Az elmúlt szériákat irigykedve nézted végig, a jelentkezésedet viszont addig halogattad, hogy végül kifutottál az időből? Ez már tényleg az utolsó lehetőség arra, hogy bebizonyítsd, Te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Kocsis Tibor vette a bátorságot és eljött

Ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára még megteheted. Csak gyere el május 21-én, 9 órára az RTL Klub székházához, és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Itt az utolsó lehetőség, hogy te legyél a következő X-Faktor!

Ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára még megteheted. Csak gyere el május 21-én, 9 órára az RTL Klub székházához, és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Nyílt nap a Vígszínházban


szerző:
2015.09.13. 18:55
Nyílt nap a Vígszínházban

A Vígszínház nyílt napján bárki kaphatott műbajuszt, vagy Stohl Andrással mehetett a zsinórpadlásra. Sőt, Ruttkai Éva egykori öltözőjét is láthatta. Több százan voltak kíváncsiak a Vígnapra.

Már elkezdődtek az ünnepségek


szerző:
2015.03.14. 18:52
Már elkezdődtek az ünnepségek

A Parlamentben nyílt nap volt, bárki ingyen bemehetett és megnézhette a kupolacsarnokot és a szent koronát. Holnap a hagyományos zászlófelvonással és a díszünnepséggel folytatódik a megemlékezés. Délután háromkor pedig több civil szervezet közös tüntetést tart.

Nyílt napon gyógyítottak a gyerekek

A Pécsi Gyermekklinika nyílt napján a gyerekek bemehettek a műtőbe, megnézhették a műszereket és felpróbálhatták az orvosok ruháit is.

Ezrek özönlöttek a Parlamentbe


szerző:
2010.10.23. 15:51
Ezrek özönlöttek a Parlamentbe

Körülbelül 4 ezer ember látogatta meg szombaton kora délutánig az Országház ünnepi nyílt napját.

2040 percen át küzdöttek az „életéért”

A segítségnyújtás és az életmentés módjára és fontosságára hívták fel a figyelmet szombaton Szegeden a II. Sürgősségi Napon.

Zárt ajtók mögött nézhetünk körbe

Az örökségvédelmi napokon csaknem 750 épület várja ingyen a látogatókat, és 250-nél is több sétát szerveztek.

Bárki belenézhet a hajléktalanok életébe

Nyílt napot tartanak péntek délután a győri hajléktalanszállón.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való