KERESÉS search-close

nemi erőszak

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nemi erőszak"

Neymar vallomást tett


szerző:
2019.06.07. 18:59
Neymar vallomást tett

A brazil focistát azzal vádolta egy nő, hogy megerőszakolta őt. A világsztár szerint a brazil modell, akivel az instagramon ismerkedtek meg, nem mond igazat.

Nemi erőszakkal vádolják Neymart

Ronaldo után most Neymart is nemi erőszakkal vádolták meg. Egy brazil nő szerint a Paris Saint-Germain és a brazil válogatott sztárja randevúra hívta egy párizsi hotelszobába, ahol megerőszakolta. Neymar tagad, szerinte zsarolni akarják.

 

Nemi erőszak gyanúja miatt újraindították a nyomozást Julian Assange ellen

Nemi erőszak gyanúja miatt a svéd hatóságok újraindították azt a nyomozást Julian Assange ellen, amely elől a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítója hét évvel ezelőtt Ecuador londoni nagykövetségére menekült. A jelenleg egy brit börtönben ülő Assange kiadatását az amerikaiak is kérték.

Dia nemierőszaktól mentette meg Zitát

Diának közbe kellett lépnie, amikor Zitát zaklatni kezdte új barátja…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Chris Brownt nemi erőszak gyanújával őrizetbe vették

Chris Brownt letartóztatták. Nemi erőszak gyanújával vették őrizetbe kedden Párizsban, két másik férfival együtt. A gyanú szerint egy 24 éves nőt erőszakoltak meg az énekes hotelszobájában. Brownt máris szabadon engedték, aki azon gondolkozik, hogy pert indít az őt vádoló fiatal modell ellen.

Őrizetbe vették Párizsban Chris Brownt

A 29 éves amerikai rap-sztárt és színészt további két férfival vitték be a rendőrök, miután egy 24 éves nő nemi erőszakkal vádjával feljelentette őket.

Enyhébb büntetést kaphat a futónő támadója

Nem részeg, hanem kóros ittasság állapotában volt a futónő támadója a férfi ügyvédje szerint. Ez tudatzavart okozott nála, ezért enyhébb büntetésre számítanak. Az ügyészség viszont mindenképpen börtönbe küldené a támadót. Az ügyről készült korábbi riportunkat megnézhetik ITT.

 

Megerőszakolták a 16 éves lányt, 6 évre ítélték őket

Megerőszakolták a 16 éves lányt, barátját megverték – hat év börtönre ítéltek három férfit szexuális erőszak miatt ma Zalaegerszegen. Az elsőfokú ítélet szerint a három vádlott szeretkezés közben megzavart egy 16 éves lányt és szintén fiatalkorú barátját. A fiút megverték és elkergették, a lányt pedig megerőszakolták.

Beismerő vallomást tett a futónő támadója

Beismerte tettét Makai Viktória futónő támadója. Erről a Bors írt először, a férfi ügyvédje ma Híradónknak is megerősítette a hírt. Kiderült, hogy a támadás után a férfi a ruháit a helyszínen hagyta, így meztelenül kerékpározott haza. Ott fogták el a rendőrök. A férfi aznap este egy céges rendezvényen volt, ahol nagyon berúgott, ügyvédje szerint akár felmerülhet a kóros ittasság lehetősége is, de ezt szakértők vizsgálják majd.

Tragikus: Észak-Koreában az élet része a nemi erőszak

Büntetlenül erőszakolhatják meg a nőket Észak-Koreában a hatalmi elit emberei - ezt állítja a Human Rights Watch emberi jogi szervezet észak-koreai menekültek beszámolói alapján. Jelentésük szerint a világtól elzárt diktatúrában ez a mindennapok része, amit a rezsim rendőrsége nem tekint bűncselekménynek.

Béke-Nobel: a nemi erőszak ellen

A háborúkban alkalmazott tömeges nemi erőszak elleni küzdelmükért Denis Mukwege kongói sebész-nőgyógyásznak és Nadia Murad iraki kurd emberi jogi aktivistának ítélték oda az idei Nobel-békedíjat. Mukwege a kongói polgárháborúban megerőszakolt nők ápolásával foglalkozik az általa alapított kórházban - a yazidi Murad pedig maga is áldozat volt az Iszlám Állam fogságában. Nadia Murad korábban nyilatkozott a Fókusz Plusznak is, a felkavaró interjút itt nézhetik meg.

Erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldót

A Las Vegas-i rendőrség elismerte, hogy újranyitották Cristiano Ronaldo kilenc évvel ezelőtti ügyét, amiben a focistát nemi erőszakkal vádolják. A hétvégén a Spiegel című lap írt arról, hogy a sztárfocistát egy amerikai nő vádolta meg.

Nemi erőszakkal vádolja egy amerikai nő Cristiano Ronaldót

A 34 éves nő azt állítja: a focista 2009-ben, Las Vegasban erőszakolta meg.

Bill Cosbyt 81 évesen börtönre ítélték!

Megszületett az ítélet: a 81 éves Bill Cosby börtönbe megy! A világhírű tévés-komikusra áldozatai elkábításáért és megerőszakolásáért börtönben letöltendő szabadságvesztést szabtak ki. Cosbynak minimum 3, maximum 10 évet kell ülnie, és regisztrált szexuális bűnözőként élete végéig terápiára kell járnia.

Kósz Zoltán:

Nyilatkozott az RTL-nek az erőszakkal hírbe hozott korábbi olimpiai bajnok, Kósz Zoltán.

Megszólalt a megvádolt olimpikon

Egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz - ezt mondta Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó a Blikknek, miután a sajtóban elterjedt, hogy egy gyerek erőszakkal vádolja őt és társát. Az ügyben a rendőrök nyomoznak, de eddig még senkit sem hallgattak ki. A gyereket orvos és pszichológus vizsgálja meg. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök ennek eredményétől függően döntenek az eljárás folytatásáról. 

Agresszíven viselkedett a szexuális erőszakkal vádolt afgán férfi

Agresszív volt a vendégekkel, ezért el akarták bocsájtani a budapesti gyorsétteremből azt az afgán férfit, akit szexuális erőszakkal gyanúsít a rendőrség. Ezt mondta Híradónknak az étteremhálózat egyik tulajdonosa. Közben az indexnél jelentkezett egy újabb nő, aki azt állítja, őt is megerőszakolta a férfi.

Már egész Európában keresik az afgán férfit

Már egész Európában keresik a 18 éves afgán férfit, aki a gyanú szerint vasárnap hajnalban megerőszakolt egy lányt egy fővárosi gyorsétterem mosdójában. A rendőrség azt mondja, korábban is volt már ügye, júniusban a VII. kerületben - ahogy fogalmaznak - szeméremsértő módon viselkedett. Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudni.

Összekötözve dobták a furgonba

Kezét-lábát összekötve, egy autóból kidobva hagyott sorsára egy 20 éves nőt két férfi Miskolcon, miután megverték és megerőszakolták. A nő öngyújtóval égette el a lábára tekert ragasztószalagot, így tudott kiszabadulni.

Nyolcan erőszakolhatták meg a lányt

Egy 16 éves lány megerőszakolása miatt emeltek vádat nyolc emberrel szemben Borsodban. Az ügyészség szerint a lányt tavaly Kesznyétenben két ismerőse elkábította, majd egy lakatlan házba vitte, ahol megerőszakolták.

Óriási felháborodást váltott ki egy ítélet Spanyolországban

Nemi erőszak helyett csak - a jóval enyhébb büntetéssel járó - szexuális visszaélés miatt ítélték el a Farkasfalkaként hírhedtté vált bandát. Az öt férfi - köztük egy rendőr és egy katona - két éve, a pamplonai bikafuttatás idején csoportosan megerőszakolt egy 18 éves lányt, amiről videókat is készítettek. Azután tettükkel eldicsekedtek közösségi oldalukon.

Életlen volt a balta, túlélte

Négy év öt hónap fegyházra ítélte a bíróság azt a zombai férfit, aki a vád szerint tavaly márciusban baltával támadt élettársa lányára. Az eset előzménye az volt, hogy a nőt meg akarta erőszakolni, de mivel ellenkezett, baltával többször fejbe ütötte.

Előzetesben a tinilány támadója

A 27 éves férfi - ahogy arról már beszámoltunk – a gyanú szerint orális szexre akarta kényszeríteni a 15 éves lányt szombat hajnalban, Győrben, de sikoltozását a közelben lévő rendőrök meghallották.

Rendőrök mentették meg a lányt

Hiába fújták le gázspray-vel elmenekült az erőszakoskodó, aki tegnap hajnalban egy tinédzserre támadt Győrben. Meg akarta erőszakolni a 15 éves lányt.

Teherbe ejtette saját lányát

14 évet kapott az apa, aki a bíróság szerint többször megerőszakolta és teherbe ejtette 14 éves lányát Tápiószelén. Gyógyszerrel kábította el a gyereket, azt mondta neki, hogy csak vitamint kell bevennie. A lány osztályfőnöke vette észre, hogy terhes.

Nemi erőszakkal vádolják Nick Cartert!

Újabb hírességet vádolnak szexuális zaklatással. Most a Backstreet Boys egykori tagjáról, Nick Carterről állítja Melissa Schuman énekesnő, hogy 18 éves korában, akarata ellenére, Carter az ágyra lökte és megerőszakolta őt. De állítólag nem ő az egyetlen, akivel ezt megtett.

MEGRÁZÓ:

Stábunknak nyilatkozott a lány, akit apja 10 éven át, 10 éves kora óta többször megerőszakolt. Erről a lány anyja végig tudott, ám nem tett semmit lánya védelmére. A vérfertőző kapcsolatból két gyermek is született, a második kisbabát a születése után megölték. A tárgyalás ma kezdődött, mindhármukat gyilkossággal vádolják. A lány azt mondta, amíg még terhes volt, megbeszélte édesanyjával, hogy inkubátorba viszik a csecsemőt.

A nevelőknek szólt az erőszakról

Szólt a nevelőknek, hogy megerőszakolták - így derült ki a Hűvösvölgyi Gyermekotthonban történt nemi erőszak. Október másodikán - a gyanú szerint- egy 16 és egy 17 éves fiú erőszakolt meg egy 17 éves lányt.

Már nemi erőszakkal is vádolják Weinsteint

Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow. Ők a legnagyobb nevek azok közül, akiket Hollywood nagyhatalmú producere szexuálisan zaklatott. A cégétől vasárnap kirúgott Harvey Weinstenről a New York Times című lap múlt heti leleplező írása után most a New Yorker magazin írt, és az ebben megszólaló áldozatok már nemcsak zaklatásról, hanem nemi erőszakról is beszélnek. Weinstein felesége férje megbocsáthatatlan bűneire hivatokzva bejelentette: elhagyja a producert.

Gyermekotthonban erőszakolták meg

Tizenéves fiúk erőszakoltak meg egy 17 éves lányt a Hűvösvölgyi Gyermekotthonban -írta meg a Bors. A gyanú szerint a szintén az otthonban lakó két fiú még október elején támadt a lányra. Az intézet vezetői még aznap feljelentést tettek, de az ügyről senki sem nyilatkozik, sem a fenntartó, sem a minisztérium. Úgy tudjuk, a lányt azóta pszichiátrián kezelik.

Nemi erőszakkal vádolták meg Nellyt

Nelly teljes mértékben ártatlan, állítja ügyvédje, miután a rappert hétvégén nemi erőszakkal vádolta meg rajongója. Állítólag pénteki koncertje után a turnébuszában erőszakoskodott egy nő rajongójával. Tegnap adott ki közleményt Nelly ügyvédje: szerintük semmi nem úgy történt, hogy a nő állítja, és mindezt csak a hírnévért és a pénzért tette.

Szír börtönök: halál, rettegés, kínzás

Brutális kínzások, nemi erőszak, embertelen körülmények – már több mint 17 ezren haltak meg a szír kormány börtöneiben a véres polgárháború kezdete óta. Az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet megdöbbentő információi volt raboktól származnak, akik túlélték a bántalmazásokat. Szakértők szerint ez megmagyarázhatja, miért nem mernek elmenekülni a civilek az ostromlott Aleppóból.

Nem erőszakoskodtak a sztár dj-k

Nem erőszakolták meg a zenészek azokat a lányokat, akik még tavaly részt vettek a kanadai DVBBS együttes koncertjén, a Balaton Soundon – ezt állítják a rendőrök. Drogfogyasztással viszont meggyanúsították őket. A világhírű DJ-páros a koncertjük után bevitte őket az öltözőbe, ott tértek magukhoz hajnalban. Valószínűleg sok alkoholt itattak velük. Az egy éve tartó nyomozás napokon belül lezárulhat.

12 éves lányát erőszakolta meg, 9 év fegyházat kapott

Kilenc év fegyházbüntetésre ítélték első fokon a brutális apát. A vád szerint a férfi két évvel ezelőtt megerőszakolta 12 éves lányát, majd megfenyegette, hogy megveri, ha szólni mer róla bárkinek. Az erőszak azonban mégis kiderült, a kislány ugyanis terhes lett. A férfi akár már négy év múlva szabadulhat. A gyerek anyja nyilatkozott Híradónknak, felháborítóan enyhének tartja az ítéletet.

Súlyosbított ítélet az erőszakoskodó fiatalok ügyében

Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy három férfi erőszakoskodik egy magatehetetlen lánnyal Debrecen belvárosában. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az RTL Híradó megszerezte azokat a felvételeket, amin három fiatal az utcáról erőszakkal felvisz egy ittas állapotban lévő 17 éves lányt egy panelházba, ahol a lépcsőházban egyikük nekiesett.

Térfigyelő kamerán az erőszak


szerző:
2017.06.12. 12:23
Térfigyelő kamerán az erőszak

Az RTL Híradó megszerezte azt a térfigyelő kamera felvételt, amin három férfi elvonszolnak egy magatehetetlen lányt Debrecenben. A ügyben jogerős ítélet ma várható.

12 évet is kaphat a nő támadója

Akár 12 év börtönre is ítélhetik azt a férfit, aki az ügyészség szerint tavaly októberben akart megerőszakolni egy nőt a 15. kerületben. A vádlottat ráadásul egy másik bűncselekmény miatt jogerősen több mint két év börtönre ítélték korábban és éppen akkor kellett volna bevonulnia, amikor megtámadta áldozatát. Végül csak a nő mobilját tudta elvenni, és a járőrök még a közelben elfogták.

A középiskolások fele fél a nemi erőszaktól

A középiskolások fele fél a nemi erőszaktól- ez derül ki az SOS Gyermekfalvak munkatársai által készített kutatásból. Arra voltak kíváncsiak, szoronganak-e a diákok, és ha igen, melyek a legnagyobb félelmeik. Az eredmény meglepte a szakembereket: kiderült ugyanis, hogy minden második diák stresszel egyfolytában, a legtöbb félelmük ráadásul nem is a tanuláshoz kötődik. A pszichológus szerint a megoldás mégis az iskolákban keresendő.

Megfizet a Rolling Stone


szerző:
2016.11.05. 18:40
Megfizet a Rolling Stone

Sajtótörténeti botrányt bukott el a leghíresebb rockmagazin. Két éve egész Amerikát megrázta a Rolling Stone cikke, amely szerint csoportos nemi erőszak történt az egyik legkedveltebb egyetemen. Csakhogy a lap forrása hazudott. Most bíróság mondta ki, hogy felelősek az okozott károkért. Eddig harmincöt millió dollárra perelték a magazint, és ez csupán a kezdet. Emiatt pedig akár csődbe is mehet a Rolling Stone.

Fantomrajzzal keresik az erőszakolót

Fantomrajzzal keresi a rendőrség azt a férfit, aki vasárnap hajnalban támadott meg egy 21 éves lányt Debrecenben. A fiatal hazafelé tartott, amikor hátulról megragadták és a bokrok közé rángatták. Mára kiderült, hogy támadója miután többször megütötte, meg is erőszakolta, majd elvette a pénzét és elmenekült.

17 év után kapták el, mindent tagad

Életfogytig tartó börtönt kaphat az a férfi, aki 17 évvel ezelőtt megölt egy 31 éves nőt Kecskeméten. Megerőszakolta, majd megfojtotta és kirabolta áldozatát. A rendőrök a DNS-e alapján azonosították a férfit. Mindent tagad.

 

Földi pokol a szír börtönökben

Brutális kínzások, nemi erőszak, embertelen körülmények – már több mint 17 ezren haltak meg a szír kormány börtöneiben a véres polgárháború kezdete óta. Az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet megdöbbentő információi volt raboktól származnak, akik túlélték a bántalmazásokat. Szakértők szerint ez megmagyarázhatja, miért nem mernek elmenekülni a civilek az ostromlott Aleppóból. A nyugalom megzavarására alkalmas képek!

Mit tehet egy nő, ha nemi erőszak után gyereket vár?

Sokan azonnal elvetetik, mások óriási vívódás után megszülik a babát. Aztán attól félnek, hogy a gyerek majd arra hasonlít, aki tönkretette az életüket. Egy áldozat is megszólal, aki életet adott gyerekének, miután megerőszakolták. Kihez fordulhat segítségért, aki ilyen traumán megy át?

Fókusz 2016-07-28


szerző:
2016.07.28. 18:55
Nemi erőszak a fesztiválon

Szexuális támadások sorozata a pamplonai San Fermin-fesztiválon. A szervezőknek évről-évre egyre nagyobb problémát jelent, hogy hogyan kezeljék a bikafuttatásra összegyűlt hatalmas tömeget. A reggelig tartó utcabálokon nem egyszer az ünneplők közvetlen közelében támadnak meg nőket, úgy hogy az a táncolóknak fel sem tűnik.

Erőszakoskodtak a lánnyal, felvette a kamera

Videón az erőszakolók. Az RTL Híradónak sikerült megszereznie azt a felvételt, amelyen látszik, hogy hogyan vittek el fiatalok még februárban egy ittas lányt Debrecenben. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a csoportos nemi erőszakkal 3 fiút gyanúsítanak, akik a felvételek alapján egy panelház 10. emeletére vonszolták magatehetetlen áldozatukat, majd a gyanú szerint egymás után akarták megerőszakolni. A rendőrök vádemelést javasolnak.

TÉRFIGYELŐ: Felvétel az erőszakról

Egy feltehetően részeg lány ül Debrecen belvárosában a járdán. Körülötte 3 fiú. Jól látható, hogy a mindössze 17 éves lány nagyon rosszul van. Két fiú, a karjánál fogva húzza fel, míg harmadik társuk figyel. Első ránézésre olyan, mintha a fiatalok segíteni szerettek volna a lánynak. Utólag derült ki, más szándék vezérelte őket. A gyanú szerint meg akarták erőszakolni. A lány menni sem tudott magától, ketten vonszolták az utcán. Az eset még februárban történt, akkor rögzítette ezt a jelentet egy térfigyelő kamera. A videót az RTL Híradónak sikerült megszereznie. A rendőrség most zárta le a nyomozást.

15 éves lányt erőszakolt meg

Autóba zárta, majd megverte és megerőszakolta áldozatát egy férfi. A 15 éves lányt az egyik budapesti pályaudvaron szólította le. A lány beült a férfi kocsijába, aki Sződligetig el is vitte, ott egy elhagyatott erdős részen bántalmazta. A férfit végül Kecskeméten kapták el, most előzetes letartóztatásban van.

Gyermekotthonban derült ki a bántalmazás

Egy VI. kerületi gyermekotthonba vitte be az anyja a szexuálisan bántalmazott kétéves budapesti kislányt. A velvet.hu értesülése szerint a gyermeken a gondozónők vették észre a sérüléseket, így került kórházba. Múlt héten derült ki, hogy a kétéves kislányt szexuálisan bántalmazhatták. A rendőrség nyomozást indított. Erről csak annyit közöltek: az első lépésben tisztázni kell, hogy a gyermek sérülései pontosan hogyan keletkezhettek.

Megúszták a börtönt az erőszakolók

Megúszták a börtönt a kislányt megerőszakoló fiatalok. Jogerősen felfüggesztettre csökkentették a büntetésüket, ami első fokon még letöltendő börtön volt. Az 5 középiskolás 3 évvel ezelőtt levetkőztetett és molesztált egy italtól bódult állapotban lévő kislányt, aki akkor még 14 éves sem volt. Mindezt videóra vették és feltették az internetre. A bíró szerint a fiúk akár kamaszos kíváncsiságból tehették mindezt, és azt is mondta, hogy áldozatuk meggondolatlan volt.

 

Korábban is voltak gondok az edzővel

A gyanú szerint a bokszedző, úgy büntette a gyerekeket, hogy szíjjal kellett ütniük egymást. A Fókusznak adott telefonos interjút Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke. Azt mondta, hasonló okok miatt korábban már elmarasztalták a mesteredzőt, de a múltjáról nem tudtak. A fullánk.com írta meg elsőként, hogy a férfit elítélték nemi erőszak kísérlete és súlyos testi sértés miatt korábban. Most is verekedés miatt kell bíróságra járnia. A vád szerint ugyanis 2014-ben megvert egy 80 éves férfit.

17 év után fogták el a brutális gyilkost

Azzal gyanúsítanak egy 40 éves férfit, hogy 1999-ben Kecskeméten megerőszakolt egy 31 éves nőt, megfojtotta, majd kirabolta. 2015 végén elfogták egy rablás miatt, DNS-mintát vettek tőle és így azonosították. A férfi mindent tagad.

Fókusz Plusz 2016-05-14


szerző:
2016.05.14. 18:55
„Az üggyel egy pillanatig sem foglalkozom”

Nem akar bocsánatot kérni Takáts Zsuzsannától a férfi, aki először erőszakolta meg az asszonyt 1961-ben. Kiss László társa a Borsnak azt mondta, nem foglalkozik az 55 évvel ezelőtt történtekkel, mivel a jogszabályok szerint már büntetlen előéletű. A volt szövetségi kapitány három nappal ezelőtt az RTL kamerái előtt kért bocsánatot korábbi áldozatától. Takáts Zsuzsanna ügyvédje azt mondta, ügyfele mindenkinek a lelkiismeretére bízza a bocsánatkérést.

Kiss László úgy érzi, megbűnhődött az erőszakért

Az RTL Híradó csütörtök késő esti különkiadásában azt mondta, megkönnyebbült, hogy bocsánatot kért Takáts Zsuzsannától és boldog, hogy egykori áldozatán is ezt látta. Az erőszaktevő és az áldozat találkozása 55 évet váratott magára. Kiss László Papp Gergelynek azt mondta, szándékai szerint ezzel az interjúval lezártnak tekinti az ügyet.

Kiss László ügy: létezik valódi megbocsájtás?

Kiss László bocsánatkérését lélegzetvisszafojtva figyelték százezrek csütörtökön késő este. És a bűnbánó interjút is, amelyben a bűn nagysága és a bűnhődés mértéke is szóba került. De, létezik-e valódi megbocsájtás? Mit tehet egy nemi erőszakot átélt nő, hogyan dolgozza fel a traumát és hogyan bocsásson meg a rajta erőszakot tevőn?

Puszi nem, csak kézcsók


szerző:
2016.05.13. 15:11
Puszi nem, csak kézcsók

Ennyit engedett Takáts Zsuzsanna Kiss Lászlónak. Találkoztak, beszélgettek és lezárták az ügyet. Részletek 18 órakor a Híradóban.

Kiss László elismerte, amit tett

Az úszóedző szerdán találkozott Takáts Zsuzsannával, akit 55 évvel ezelőtt társaival együtt megerőszakolt. Kiss bocsánatot kért tőle. Papp Gergely kamerája a találkozás minden percét rögzítette. A neki adott exkluzív interjúban az úszóedző azt mondta, ennyi idő után már nincs értelme a részletekbe belemenni, és azt reméli, a bocsánatkéréssel lezárhatják a múltat.

Vágatlanul: Így kért bocsánatot Kiss László áldozatától

Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, a bocsánatkérésével lezárhatja a múltat. Részlet az RTL Híradó exkluzív különkiadásából.

Exkluzív: Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, bocsánatkérésével lezárhatja a múltat

Az úszóedző szerdán találkozott Takáts Zsuzsannával, akit 55 évvel ezelőtt társaival együtt megerőszakolt. Bocsánatot kért tőle. A találkozás minden percét rögzítette a kamera és vágatlanul mutatjuk meg. Papp Gergelynek Kiss elmesélte, hogyan élte meg az elmúlt heteket, miért tagadott, majd miért gondolta meg magát, és mit gondol most arról, amit évtizedekkel ezelőtt tett. Azt mondta, ez az első és egyben utolsó nyilatkozata az ügyben.

Papp Gergely interjúja Kiss Lászlóval

Bár az ügy még áprilisban robbant ki, Kiss László eddig egyszer sem szólalt meg. Szerdán az RTL Klub riporterének mégis beszélt arról, mi történt évtizedekkel ezelőtt. Részlet az RTL Híradó exkluzív különkiadásából.

Nem volt benne bosszúvágy


szerző:
2016.05.12. 18:30
Nem volt benne bosszúvágy

Sosem volt benne bosszúvágy. De mostmár szeretné végleg lezárni az ügyet. Ezt mondta szerdán Takáts Zsuzsanna, Kiss László egykori áldozata, mielőtt 55 év után újra erőszakolója szemébe nézett. A megrázó találkozást csak az RTL mutatta be. Kiss László a bocsánatkérés után nyilatkozott is Papp Gergelynek - azt mondta, most először és utoljára.

„Ne az áldozatot hibáztassák”

Elég volt a szexuális bűncselekmények áldozatainak hibáztatásából, és a hazugságokból! Ezt üzenték annak a flashmobnak a résztvevői, akik szerdán délután gyűltek össze a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodánál. A fehér ruhába öltözött résztvevők Takáts Zsuzsannának, Kiss Lászlóék 55 évvel ezelőtti áldozatának is üzentek, megköszönték neki, hogy a nyilvánosság elé állt.

Elrabolta és megerőszakolta: 12 évre ítélték

Tizenkét év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki elrabolt és fogvatartott egy fiatal lányt Miskolcon. Az eset 2014 nyarán történt, most ítélték el. A bíróság szerint erőszakkal vitte magával a munkahelyéről a nőt, a lakásban megverte és szexre kényszerítette. A nő napokkal később a lakásban felejtett telefonon tudott segítséget kérni. A férfi korábban többször volt büntetve. Most a bíróság úgy döntött, még feltételesen sem kerülhet szabadlábra.

Exkluzív: Bocsánatot kért áldozatától Kiss László

A volt úszókapitány virágcsokorral a kezében kereste fel Takáts Zsuzsannát, akit 55 évvel ezelőtt két úszótársával megerőszakolt. Mindhármukat több éves börtönbüntetésre ítélték. Kiss László koncepciós perről beszélt, az asszony azonban a múlt héten interjút adott az RTL Klubnak, és részletesen beszélt a történtekről. A találkozáson csak az RTL stábja lehetett ott.

Fókusz 2016-05-11


szerző:
2016.05.11. 17:25

Kiss László bocsánatot kért


szerző:
2016.05.11. 15:04
Kiss László bocsánatot kért

Különleges pillanat az RTL Klubon: kameráink előtt kért bocsánatot Kiss László volt úszó szövetségi kapitány Takáts Zsuzsannától, akik 55 évvel ezelőtt két társával együtt megerőszakolt. A találkozás pillanatai ma este, a Fókuszban és a Híradóban.

Mással is erőszakoskodott Kiss László?

Kiss László már 1960 telén is erőszakoskodott egy lánnyal a Sportuszoda egyik medencéjében, tudta meg a Népszabadság és a Blikk. Decemberben a meleg vizes medencében két társával körbe fogták a 18 éves nőt, akit minden testrészén fogdosni kezdtek. A történtek miatt fegyelmi eljárás indult, aminek végén Kiss azt ígérte, megjavul. A Takáts Zsuzsanna ellen elkövetett csoportos nemi erőszak miatt 1962-ben hozott ítéletében ezt az esetet is figyelembe vették.

Kiss-ügy: újabb megdöbbentő részletek

Egy fiatal lány molesztálása miatt három hónapra kitiltották Kiss Lászlót a Sportuszodából még azelőtt, hogy Takáts Zsuzsannát megerőszakolta két barátjával. Sőt a durva bűncselekmény másnapján is bánthattak egy fiatal lányt. A három ügyből csak egy miatt kellett bíróság elé állnia az úszószakembernek. Most hallhatják a másik két eset részleteit is az egész botrányt kirobbantó újságírótól.

Fókusz 2016-05-09


szerző:
2016.05.09. 17:25
Letakarták a Kiss László feliratot az uszodán

Kormánypárti és ellenzéki politikusok is reagáltak a Kiss László-ügyre. Hollik István KDNP-s képviselő szerint két ember magánügyéről van szó. Az MSZP elnöke azt mondta, morálisan vállalhatatlan, ami történt. Közben Baranyi Krisztina, az Együtt képviselője letakarta a Kiss László feliratot az úszóedzőről elnevezett százhalombattai uszodán. Kiss László továbbra is a város díszpolgára, a címét nem vonták vissza. A polgármestert többször is kerestük, hogy a történtek fényében átnevezik-e az uszodát, de nem reagált hívásainkra.

„Nem a vágy, hanem az uralkodás hajtja őket”

Nem a szexuális vágy, hanem az áldozaton való uralkodás, és a másik megtörése hajtja az erőszak elkövetőit. Ezt mondta a Híradónknak nyilatkozó kriminológus. Merényi Kálmán szerint ezért nem számít az erőszak szempontjából, hogy az áldozat hogyan viselkedik, vagy milyen ruhát visel. A szakemberek szerint ennek ellenére sokan még most is az áldozatot hibáztatják.

Kiss László-ügy: volt másik áldozat is

Nem akarnak nyilatkozni az érintettek, miután a Fókusz Plusznak adott exkluzív interjúban mindent elmondott a megerőszakolt áldozat. Hallgat Kiss László és az úszószövetség elnöke Gyárfás Tamás is. Takáts Zsuzsanna azt mondta: 55 éve nem ő volt az élsportoló úszók egyetlen áldozata. Az asszony azt mondta: egy nappal azután, hogy őt megerőszakolták, egy másik lánnyal Kiss ugyanazt próbálta tenni. Akkor is társai segítettek lefogni az áldozatot. Ezeket az információkat egy vádirat tartalmazza, amiből kiderül, hogy a másik erőszak miatt nem indult büntetőeljárás.

Őszinte és felkavaró volt az egész interjú. Így írta le a Takáts Zsuzsannával készített beszélgetés hangulatát a riporter, Papp Gergely. A 73 éves nő, akit Kiss László és két társa még fiatalon megerőszakolt, csak a Fókusz Plusznak nyilatkozott az 55 évvel ezelőtti bűncselekményről. Maga kereste fel a riportert, hogy elmondja az igazságot, de személyeskedés helyett inkább a többi hasonló erőszakoskodásra szeretné felhívni a figyelmet. Hogy egyetlen ilyen eset se maradjon titokban.

Megerőszakolták a lányt, barátját megverték

Megerőszakoltak egy 17 éves lányt Keszthelyen. A barátjával bulizott a városi strand egyik éjszakai szórakozóhelyén, amikor a Balaton-part egyik félreeső részén rájuk támadt három férfi. A fiút ütötték-verték, a lányt pedig megerőszakolta egyikük. A támadókat még a helyszínen, percek alatt elfogta a rendőrség. Mindhárman előzetes letartóztatásban vannak.

„Erkölcsileg megbocsáthatatlan!”

Ezt mondta az RTL Híradónak az a harkányi férfi, aki újra kirobbantotta a város alpolgármesterének 43 évvel ezelőtti nemi erőszakkal kapcsolatos ügyét. Kedden számoltunk be arról, hogy a harkányi alpolgármester lemondott, miután a városvezető felszólította, tisztázza, mi köze van az évtizedekkel ezelőtti bűncselekményhez. A botrányt kirobbantó férfi azt mondta, azért csinálta, mert elítéli az erőszakot.

Kiss László-ügy: a másik oldal

A nemi erőszak  mindig is súlyos bűncselekménynek számított. Kiss Lászlóék ügyében az a kérdés is felmerült, hogy lehet, hogy ilyen enyhe büntetést kaptak a csoportosan elkövetett erőszakért.  És lehetett-e koncepciós per áldozata Kiss László és két úszótársa?  Kameránk elé állt egy ügyvédnő, aki Kissékkel úszott, és akinek apja védte a nemi erőszak ügyben az egyik sportolót.

A Kiss László-ügy és következményei

Adás elején érkezett a hír, hogy lemondott úszószövetségi kapitányi tisztségéről Kiss László. Két nap telt el azóta, hogy kiderült róla, még fiatalon három év börtönre ítélték, amiért két társával megerőszakoltak egy nőt. Egészen mostanáig az úszószövetség megvédte az edzőt és bizalmáról biztosította. Amióta a botrány kirobbant rengeteg kérdés és vélemény hangzott el.

Fókusz 2016-04-07


szerző:
2016.04.07. 17:25
Kiáll az úszószövetség Kiss László mellett

Az edzők és a Magyar Úszó Szövetség kiállnak Kiss László mellett. Mai ülésükön ellenszavazat nélkül támogatták, hogy a hatvanas években csoportos nemi erőszak miatt börtönbe került edző maradjon a válogatott szövetségi kapitánya. Kiss László azt mondta, hogy nem mond le és örül, hogy a szakma kiállt mellette.

Fókusz 2016-04-06


szerző:
2016.04.06. 17:25
Percekkel a szülés után a  kórházi ágyon erőszakoltak meg egy nőt Indiában

A tettest a biztonsági kamerák rögzítették, amint áldozatok után kutat a kórház folyosóin. Végül egy olyan nőre csapott le, aki néhány perccel azelőtt esett át egy császármetszésen. Nem sokkal az incidens után a férfi egy másik egészségügyi intézménybe is megpróbált bejutni.

Egy lépcsőházban akarták megerőszakolni

Nagyon részeg lehetett az a 17 éves lány, akit a rendőrség szerint három tizenéves fiú akart megerőszakolni Debrecenben péntek este. Védekezni sem tudott, amikor magukkal rángatták egy lépcsőházba. A lépcsőre lökték, ott akarták megerőszakolni, de a lány óriási szerencséjére egy ott élő meghallotta mi történik, és hívta a rendőröket. Ők már csak a magárahagyott lányt találták ott.

Úgy tűnik, akinek elég pénze van, akár nemi erőszakot is elkövethet!

Három ausztrál fiatalember évtizedes börtönbüntetéstől menekült meg, miután 22 ezer dollárt fizettek 17 éves áldozatuknak, hogy elálljon a pertől. A nők jogaiért küzdő szervezetek szerint felháborító, hogy egyesek egyszerűen "kivásárolhatják" magukat egy ilyen horderejű bűntetőügyből.

Vádat emeltek a szexuális zaklató ellen

Három nővel is erőszakoskodott, közülük kettőt ki is rabolt az a 19 éves fiatalember, aki ellen most emelt vádat az ügyészség. Budapesten támadt áldozataira, egyiküket arra kényszerítette, hogy nézze végig önkielégítését, a másik két nőt a vád szerint meg akarta erőszakolni.

Egy kislányt is megerőszakolt


szerző:
2015.12.29. 18:07
Egy kislányt is megerőszakolt

Megerőszakolta volt élettársát és annak 12 éves húgát, majd halálra késelte a 22 éves nőt Pocsajban. A rendőrök gyanúja szerint ezt tette még márciusban egy 46 éves férfi, aki ellen most zárták le a nyomozást. Kiderült, hogy azt mondta a vérző nőnek, kórházba viszi, de ehelyett még órákon keresztül autózott vele. Ha bíróság bűnösnek találja, akár élete végéig a börtönben maradhat. Megrázó történet következik.

13 év után vallotta be a gyilkosságot

13 év után bukott le a brutális gyilkos. Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt majd megölt egy 80 éves nőt a Szabolcs megyei Kántorjánosiban. A gyilkosság még 2002-ben történt, de akkor nem sikerült elkapni a gyanúsítottat, nemrég azonban a nyomozók ismét elővették az aktákat, és új nyomra bukkantak, így sikerült a feltételezett gyilkos nyomára bukkanni. A férfi mindent beismert és a DNS vizsgálat is eredményes volt.

A lány, vagy a taxis verekedett?


szerző:
2015.12.07. 18:15
A lány, vagy a taxis verekedett?

Fojtogatta és nemi erőszakkal fenyegette három taxis - ezt állítja egy lány, aki egy fővárosi szórakozóhelyről akart hazajutni. Történetét az Index írta meg először. A lány azt állítja, pénteken, miután taxit hívott, rosszul lett a kocsiban és hiába kérte, a sofőr nem állt meg. A taxitársaság szerint a lány hazudik, sőt, ő pofozta fel a sofőrt, aki csak ezután hívta a kollégáit.

Gólyatábori erőszak: 9 év a fotósnak

9 év börtön a gólyatábori erőszakolónak! A 39 éves férfi másfél évvel súlyosabb büntetést kapott, mint első fokon. A vád szerint a fotós tavaly augusztusban megverte, azzal fenyegette, hogy megöli, és megerőszakolta az egyik lányt az ELTE Tanító- és Óvóképző karának fonyódligeti táborában. A Kaposvári Törvényszék azért hozott súlyosabb ítéletet, mert a nemi erőszak mellett egy újabb bűncselekményben is bűnösnek találta. Miközben megerőszakolta áldozatát, fotózta, hogy később megzsarolhassa.

Erőszak közben fogantak, mégis boldogan élnek

Patricia Willocq fényképsorozatot készített azokról a kongói nőkről és gyerekekről, akik a térségben pusztító háború áldozatául estek. A képeken szereplő nőket megerőszakolták, ekkor estek teherbe a körülöttük lév gyerekekkel. 

Előzetes: Vonaton próbáltak megerőszakolni egy fiatal nőt

Vonaton próbált megerőszakolni egy fiatal nőt egy 21 éves férfi, de pórul járt. A budapesti Nyugati pályaudvar és Szeged között közlekedő vonaton támadt a nőre, berángatta a vagon mosdójába, letépte pólóját, fejét pedig többször a mosdó falába verte. A vonat közben megérkezett a vecsési állomásra, ezért a férfi abbahagyta az erőszakoskodást, kitépte a nő kezéből táskáját, majd elmenekült. Részletek az RTL-Híradóban!

Hét és fél év letöltendő a gólyatábori erőszakért

Hét és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélték a gólyatábori erőszaktevőt. A férfi, aki korábban már ült nemi erőszakért tavaly augusztusban az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának fonyódligeti táborában megvert és megerőszakolt egy 19 éves lányt, miközben fotókat készített áldozatáról.

Hét és fél év a gólyatábori erőszakolónak

Hét és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélték a gólyatábori erőszaktevőt. A férfi, aki korábban már ült nemi erőszakért tavaly augusztusban az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának fonyódligeti táborában megvert és megerőszakolt egy 19 éves lányt, miközben fotókat készített áldozatáról.

Hét és fél év a gólyatábori erőszakért

Hat hónap híján a kiszabható legsúlyosabb büntetést kapta a 39 éves férfi, aki tavaly augusztusban az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának fonyódligeti táborában megvert és megerőszakolt egy 19 éves lányt. A férfi fotósként dolgozott a gólyatáborban, és áldozatáról a szexuális erőszak közben is rengeteg képet készített.

Előzetes: Hét és fél év első fokon a gólyatábori erőszakolónak!

A 39 éves fotós tavaly nyáron megvert és megerőszakolt egy 19 éves lányt az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának táborában. A bántalmazás közben ráadásul több száz felvételt is készített. A férfi korábban már volt büntetve nemi erőszakért, ezt a mostani ítéletet látszólag érzelemmentesen fogadta. A tárgyalás zárt ajtók mögött zajlott, a megerőszakolt lány védelme érdekében.

Családi dráma: nevelőapjától szült gyereket

Megerőszakolta nevelt lányát egy férfi Kisteleken. Az esett még 2013 áprilisában történt. Az akkor 15 éves lány teherbe esett az aktus után és tavaly januárban egészséges gyermeket szült. A történtekről azonban most beszélt először nyilvánosan.

Megerőszakolta és teherbe ejtette nevelt lányát

Megerőszakolta nevelt lányát egy férfi Kisteleken. Az esett még 2013 áprilisában történt. Az akkor 15 éves lány teherbe esett az aktus után és tavaly januárban egészséges gyermeket szült. A történtekről azonban most beszélt először nyilvánosan.

Az erőszak ellen kampányolnak


szerző:
2015.02.10. 18:35
Az erőszak ellen kampányolnak

A nem az nem. Ezzel a jelmondattal indult újabb nemi erőszak ellenes kampány az interneten. A szerzők szerint túl sok ilyen esetre derült fény az elmúlt időszakban, és ezt nem szabad szó nélkül hagyni.
 

Fókusz 15-02-04


szerző:
2015.02.04. 19:20
Fókusz 15-02-04

Fókusz: Lezuhant - Megdöbbentő felvételek a tajvani gép katasztrófájáról. A mentés képei, és az elmúlt évek légibalesetei. Oroszlánok markában - Vannak, akik együtt is alszanak velük. Lehet-e házikedvenc az állatok királya? Ki tehet róla? - Ha egy nőt megerőszakolnak. A botrányt kavart kampány utóélete.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való