KERESÉS search-close

nem működik

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nem működik"

Hónapok óta nincs lift a kórházban?

Hónapok óta nem működik a lift az egykori MÁV kórház Podmaniczky utcai telephelyén. Erről egy nézőnk írt az RTL Híradónak. Az épületben a kemoterápiás kezelésekre érkező betegeknek is lépcsőzniük kell. Van másik lift, de egy másik utcában lévő épületszárnyban. Az intézmény a Honvédkórházhoz tartozik, onnan azt közölték, soron kívül intézkedtek a szerintük néhány napja meghibásodott lift javításáról.
Ide kattintva megnézheti a kórházban készült felvételeket.
A Honvédkórház reakciója:
"Az MH EK Podmaniczky utcai épületében néhány nappal ezelőtt meghibásodott lift javításának megkezdésére soron kívül intézkedtek. Az akadálymentes betegforgalom biztosítása érdekében alternatív útvonalat jelölt ki a kórház. Ezen kívül üzembe helyeztek egy kulcsos liftet, melyhez kezelőszemélyzetet biztosítanak. Így az épület valamennyi szintje megközelíthető felvonóval. A javítás idejére a betegek és hozzátartozók szíves megértését és türelmét kéri az Egészségügyi Központ."

ÁLDATLAN ÁLLAPOT: hónapok óta nem működik a lift a kórházban

Hónapok óta nem működik a lift az egykori MÁV kórház Podmaniczky utcai telephelyén. Az RTL Híradó stábja egy vastagbélrákkal küzdő beteggel találkozott az intézményben, aki szerint október óta legfeljebb 4 hetet működött a lift, azóta az épületben az onkológiai betegeknek a kemoterápiás kezelésekre menet és utána is lépcsőzniük kell.

Másfél éve nem működik a nyilvános WC

Másfél éve zárva van és még mindig nem tudni mikor lehet majd használni azt a nyilvános illemhelyet, amelyet a felújított Carl Lutz rakparton építettek. A vizes vb alatt mindössze 2 hetet működött, 2017 nyara óta pedig zárva az új mosdó. Fél éve az üzemeltető Fővárosi Csatornázási művek azt mondta, automatizálják az illemhelyet. Ez még mindig nem készült el. Most azt írták, ha lesz rá pénz, megcsinálják.

Van lift, de nem használhatják

Nem működik a lift több frissen felújított balatoni vasútállomáson. A mozgáskorlátozottak és az idősek így kénytelenek a lépcsőt használni – írta meg elsőként az Index. A Dél-Balatoni vasútfelújítást végző cég szerint legkorábban augusztusban kaphatnak használatbavételi engedélyt a liftek, addig az utasok az állomásfőnöktől kérhetnek segítséget.

 

Még mindig nem jó a lift

Továbbra sem használható a még soha nem használt lift Albertfalván. A felújított fővárosi vasúti megállóhelyen 4 éve épült felvonó. Februárban a MÁV azt ígérte az RTL Híradónak, április közepétől működhet. A lift azonban még mindig áll.

 

Miért nem működik a magyar egészségügy?

Két olyan orvos vállalja és mondja el nyíltan a véleményét és tapasztalatait, akik több évtizede dolgoznak a magyar egészségügyben.

Sok minden nem stimmel a sürgősségi betegellátási rendszerben

Ivett rákbeteg édesapja október végén került a Honvédkórház sürgősségi osztályára. A férfit 8 órán át várakoztatták, mire megfelelő kezekbe, aztán a műtőbe került, de nem sokkal később meghalt. Nem csak a lánya, hanem a kórház is megszólalt: azt mondták, nem vétettek szakmai hibát.

8 éve nem működnek a liftek a pilisi vasútállomáson

Már 8 éve nem működnek a liftek a pilisi vasútállomáson. Elsőként a 444 számolt be arról, hogy 2009-es átadása óta, egyetlen percet sem üzemeltek a felvonók az állomáson, mert nem volt használatbavételi engedélyük. Azóta ez már van, de időközben a liftek állapota leromlott. Decemberben a MÁV-nál azt mondták, 4 millió forintból felújítják őket, és idén márciustól már használhatók lesznek. A liftek viszont még mindig nem működnek.

Rossz a gép, nincs vizsgálat

Hetek óta nem működik a mammográfiás gép Budapesten, az Uzsoki Kórházban. A már előjegyzett betegeket visszamondták, új időpontot pedig egyelőre nem adnak. Ezt stábunk is tapasztalta, mikor vizsgálatra szerettünk volna bejelentkezni telefonon. Próbáltuk más kórházakba időpontot kérni, de sikertelenül. Az Uzsoki kórház főigazgatója azt mondta, egy 9 éves gépük romlott el, de a fenntartó segít beszerezni egy újat. 

 

Nem működnek a liftek


szerző:
2017.01.24. 18:42
Nem működnek a liftek

Kettőből kettő lift nem működik a több mint 4 milliárd forintból átépített Baross téren, Budapesten. A teret a 4-es metró építése miatt alakították át 2014-ben, akkor készültek el a felvonók is. Ezekkel lehetne akadálymentesen lejutni az aluljáróba és így a metróhoz is. Az RTL híradónak nyilatkozó emberek szerint az átadás óta alig működtek a liftek, szinte mindig rosszak. Kerestük az önkormányzatot és a BKV-t is, de nem válaszoltak kérdéseinkre.

MEGHEKKELTÉK: a Moszkva téri nem működő órát

Eddig bírta valaki, hogy a budapesti Moszkva téri óra nem a pontos időt mutatja. A közszolgálatiság jegyében, két darab, jól működő faliórával örvendeztette meg a járókelőket!

A tulajdonosoknak 700 millió, a vállalkozóknak semmi

Egy cég tulajdonosai nagyon-nagyon jól jártak: az építőipari vállalkozásukból 700 millió forintot vettek ki, ez az övék, azt csinálnak vele, amit akarnak. Csakhogy eközben azok a kis cégek és kisvállalkozók, akik nekik dolgoztak, futnak a pénzük után. Van, akinek pár millióval, másnak 10 milliókkal tartoznak, közülük ketten mesélték el, hogy verték át őket. Ráadásul nem is akármilyen épületen dolgoztak: a fővárosi Tüskecsarnok uszodáján, amire az állam adta a pénzt, és amit fontos politikusok adtak át, de szalagátvágás óta sem működik. Ami biztos: másfélmilliárd forint valahol eltűnt.

Segítséget kér saját betegeitől egy érdi rendelőintézet

Saját betegeitől kér segítséget egy érdi egészségügyi intézmény - riporterünk az SZTK folyosóján készítette a felvételt, melyről kiderül, az intézmény műszerei sorra hibásodnak meg, újat venni pedig nincs pénzük.

Hetek óta nem működik a kórházi lift

Több hete nem működik az egyik az lift a budapesti Péterfy Sándor utcai kórházban, ráadásul azon a részen, ahol az intenzív osztály is van. Emiatt gyakran előfordul, hogy a lépcsőn cipelik a hordágyakon fekvő betegeket.

Több ezren tüntettek a közoktatásért

Megtelt a Kossuth tér. A zuhogó eső ellenére több ezren tüntettek szombaton a közoktatásért. A pedagógusok mellett tanulók, szülők és több szakszervezet is szót emelt. A Pedagógus Szakszervezet 25 pontos követelésben fogalmazta meg, hogy mit várnak a jelenlegi rendszertől. A szervezet elnöke azt mondta a fél és látszatmegoldások már nem elegendőek, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke pedig azt mondta, ha más megoldás nincs, sztrájkra szólítanak fel mindenkit.


 

Lehetetlen küldetés a fővárosban jegyet venni?

Nyakunkba vettük Budapestet, hogy megnézzük, tényleg nehézkes-e a jegyvásárlás a kihelyezett automatákból a villamosokra, buszokra, metrókra.

Bosszantó: idegeinken táncolnak a jegyautomaták

Nyakunkba vettük Budapestet, hogy megnézzük, tényleg nehézkes-e a jegyvásárlás a kihelyezett automatákból a villamosokra, buszokra, metrókra.

Miért nem merünk kilépni egy rossz kapcsolatból?

Minden kapcsolat más és más, ám valamiért az emberre sok esetben jellemző, hogy akkor is benn marad, ha már jó ideje nem működik. Hogy egyáltalán honnan tudhatjuk, hogy egy kapcsolat tényleg nem működik és nem csak egy hullámvölgybe került, illetve, hogy miért olyan nehéz változtatni és kilépni, arról Dr. Hevesi Krisztina  szexuálpszichológust kérdeztük, Muri Enikő és Borbély Ricsi pedig a saját élményeiről mesélt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való