KERESÉS search-close

negyedik élő show

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "negyedik élő show"

Nézd meg a negyedik Élő show dallistáját!

Íme a negyedik élő show-n elhangzott dalok!

A Jetlag az X-Faktor színpadán debütált!

Az X-Faktor negyedik élő showjának extra produkciója a Jetlag volt. Kovács Dóri többek között arról faggatta Molnár Tomit és Czoller Bencét, hogy miért pont Jetlag lett a banda neve.

Tóth Gabi barátra lelt Liza személyében

Tóth Gabi egy héttel ezelőtt Jáger Kingától búcsúzott, most pedig úgy hozta a sors, hogy Vince Aliz Lizától is meg kellett válnia. Bár Gabinak nagyon fog hiányozni Liza, a közös munka nem ér véget az X-Faktorral.

Reflektor 14-11-10


szerző:
2014.11.10. 23:20
Reflektor 14-11-10

Reflektor: Ricsi bácsi sírva búcsúzott az X-Faktortól. Nyertes Zsuzsa és Bárdos András hazatért a dzsungelből.

Fókusz 14-11-10


szerző:
2014.11.10. 18:00
Fókusz 14-11-10

Fókusz: A bosszú édes íze - A celebek élvezettel dobálták meg Balázsékat, Pákónak viszont mennie kellett. Mindenki megdöbbent - Alföldi Robinak saját fiai közül kellett választania. Miért pont a két Ricsi párbajozott? Nem tagadja - Ambrus Zoli vállalja, hogy néha iszik alkoholt, de rágalomnak nevezi, hogy állandóan részeg lenne.

Bella: Nem hiszem el, hogy mi történik velem

A kedvenc dalait énekli, és ez nem csak a mentoroknak, hanem a közönségnek is tetszik, Bella ezért érzi annyira jól magát, és el sem meri hinni, hogy ez vele történik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való