KERESÉS search-close

naptár

71 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "naptár"

Zimány Linda fotóját az USA-ban is falra akasztják

Tavaly ezen a napon számolt be róla a Fókusz: a szőke modell a Tropic Beauty 2018-as naptárának borítóján szerepel, az általuk rendezett szépségversenyt nyerte meg még négy évvel ezelőtt, amit a harmadik legrangosabb szépségversenyként jegyeznek a tengerentúlon.

Soros György megfúrta a 3-as metrót

További fontos hírek Soros Györgyről.

Sztálin népszerűbb, mint Putyin

Idén már nem Vlagyimir Putyin az újévi naptárak legnagyobb sztárja Oroszországban, hanem a Szovjetunió egykori diktátora, Sztálin. A milliók haláláért felelős kommunista vezér képeivel díszített kalendárium olyan népszerű, hogy már harmadjára kell újranyomni, az első két kiadást ugyanis villámgyorsan elkapkodták.

Naptárat adott ki a világ legszexibb nagymamája!

Az ausztrál modell, Gina Stewart még csak 47 éves, a képeit nézve viszont nem gondolnánk, de 4 gyermekkel és már 1 unokával is büszkélkedhet. Könnyű lenne persze azt állítani, hogy a szépészeti műtétek miatt ilyen fiatalos, de ő azt mondja, a természetesség híve és a mellein kívül semmilyen plasztikai beavatkozást nem végeztek rajta.

Akt naptárral jótékonykodnak egy kis angliai település lakói

Meztelenre vetkőzött egy angliai kis település edzője, kutyakozmetikusa, szerelője. De ledobták a textilt a fodrászok, a tűzoltók, a cukrászok, a kertészek, és a festők is. Az angliai Kent megyében található kicsi településen egy különleges akt naptárat készítettek az ott élők, hogy ezzel jótékonykodjanak így karácsony előtt.

Falinaptárak: sokkolótól a mesésig

Kiszel Tünde mellett kik és miért állnak, úgy-ahogy modellt? Kinek az eszébe jut hatalmas pontyokat bikinis nők mellett fotózni, miért vetkőznek pucérra New York-i taxisok? Megmutatjuk a világ legfurcsább naptárjait!

Leukémiás szuperhősök


szerző:
2018.04.13. 18:20
Leukémiás szuperhősök

Tizenegy leukémiás gyermek bújhatott kedvenc szuperhősének bőrébe egy naptárfotózás kedvéért. A naptárakból származó bevételt teljes egészében a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak ajánlják majd fel.

Gábor: „Kiszel Tünde megvan!”

Gábor az ország legnagyobb autogramgyűjtője, ráadásul olyan világsztároktól van aláírása, mint Jennifer Lopez vagy Cristiano Ronaldo. Egy valaki azonban még hiányzik neki, aki nem más, mint Kiszel Tünde. A nagy pillanat most elérkezett!

Kiszel Tünde még mindig rajong a bugyikért!

A művésznő lelkesen mesélt élményeiről, hiszen egyszerre két rajongó is érkezett hozzá az Anikó Show-ban. Sőt, azt is elárulta, hogy már ezer darabos bugyi gyűjteménnyel büszkélkedhet. De vajon mit gyűjtene még szívesen?

Zimány Linda szexi fotója meghódította az amerikai címlapokat!

A gyönyörű modellt magát is meglepte a hír, hogy az Egyesült Államok egyik legnagyobb modellnaptárjának arca lett a 2018-as évben.

Címlaplány lett Zimány Linda Amerikában

A szőke modell a Tropic Beauty 2018-as naptárának borítóján szerepel, az általuk rendezett szépségversenyt nyerte meg még négy évvel ezelőtt, amit a harmadik legrangosabb szépségversenyként jegyeznek a tengerentúlon.

Naptárral segítettek a tűzoltók a beteg kislányon

Félmillió forintot gyűjtöttek a dunaújvárosi tűzoltók az ötéves Letíciának. A pénz a róluk készült naptár eladásából jött össze. A kislány születésekor kapott agyvérzést, nem tud beszélni, járni, mászni, de még ülni sem egyedül. Most édesanyjával együtt a tűzoltóságot is megnézhette, ahol jelképesen átadták neki a pénzt.

Megosztó önkormányzati naptár

Megosztja a helyieket a szentendrei önkormányzat által készíttetett jövő évi naptár. A 800 ezer forintból készült kiadványban egy kortárs helyi művész képei láthatóak. Az egyik képen egy nadrág nélküli kisfiú, egy másikon pedig egy összevarrt szájú férfi szerepel. Az RTL Híradó által megkérdezett emberek közül valaki úgy vélte, ijesztőek a képek, más szerint vidámak. Az önkormányzattól azt a választ kaptuk, hogy művészeti alkotásnak tekintik a kiadványt.

Jótékonyság naptárfotókkal

Fotónaptárt készítettek magukról a tűzoltók, hogy annak árából egy beteg kislányt támogassanak. A 4 éves kislány agyvérzést kapott születése után, idegrendszeri károsodása van, nem tud járni, beszélni, ülni, állni, de még kúszni sem. Édesanyja speciális gyógytornára szeretné járatni, de nincs rá pénzünk.

 

JÓTÉKONYSÁG: naptárral segítenek a beteg kislányon a tűzoltók

A dunaújvárosi tűzoltók idén azért álltak kamera elé, hogy Letícián segítsenek, aki születésekor agyvérzés miatt bénult le. A naptárból befolyt összeget a kislány gyógykezelésére fogják fordítani. Az RTL Híradójának Orosz Csaba, tűzoltó alezredes nyilatkozott a kezdeményezésről.

Kiszel Tünde sírós naptárbemutatója!

Kiszel Tünde nem bírt könnyeivel saját születésnapján. Hogy, miért? Kiderül a videóból!

 

Story Extra 2017-12-05


szerző:
2017.12.05. 15:40
Rami bevallotta: ő is vágyik egy naptárfotózásra!

Kiszel Tünde képei hangsúlyos szerepet kaptak a ma esti Bátorságpróbán. A fotók kapcsán nemcsak az derült ki, hogy Tünde Cicciolina egyik művészfilm partnerével szerepel az alkotáson, hanem arra is fény derült, hogy Ramóna is szívesen megtöltene egy kalendáriumot saját képeivel.

Naptár a hajléktalanok képeiből

Naptár készült hajléktalanok fényképeiből. A Budapest Bike Maffia, hajléktalanokat segítő csoport nyáron eldobható fényképezőgépeket adott hajléktalanoknak, így megmutathatták, ők hogyan látják Budapestet.

Jövőre sem maradunk Kiszel Tünde naptár nélkül

Ki gondolta volna, hogy 17 év elteltével is lesz, Kiszel Tünde falinaptár. Pedig van. Tünde egykori lovagjai, beszélgető partnerei is eljöttek a bemutatóra. Tünde még mindig titkolja korát, csak modellalkatú tizenhat éves lánya lehet támpont a számolgatásban.

SZÜLINAPI BULI: Kiszel Tünde módra

Ki gondolta volna, hogy 17 év elteltével is lesz, Kiszel Tünde falinaptár. Pedig van. Tünde egykori lovagjai, beszélgető partnerei is eljöttek a bemutatóra, és nem csak azért, hogy megnézzék mekkora a különbség a valóság és a fotók között.

Fókusz 2017-12-01


szerző:
2017.12.01. 17:20
9 hosszú hétvége lesz jövőre

Kilenc hosszú hétvége lesz jövőre, amikor nem kell dolgozni, cserébe viszont 6 szombat munkanap lesz 2018-ban. Akiket kérdeztünk, örülnek a szokatlanul sok pihenőnapnak, akárcsak a Szállodák Szövetsége, hiszen a hosszú hétvégék mindig teltházat hoznak. A mostani jó időben is sokan választották a családos pihenést.

 

Előre tudtak a döntésről


szerző:
2017.03.16. 18:37
Előre tudtak a döntésről

Már tavaly novemberben tudta a Magyar Villamos Művek, hogy 2017-ben munkaszüneti nap lesz nagypéntek, bár ezt csak egy hete szavazta meg a parlament. Az RTL Híradó egyik nézője küldte el a szerkesztőségbe a naptárt, amelyet minden évben megkapnak az állami cégtől a paksi atomerőmű környékén élők - ebben a nagypéntek már ünnepnapként szerepel. A kormányszóvivő szerint biztosan gyors nyomdával dolgozik az MVM. Ott azt mondják, ők a kormányzati szándékot vették alapul.

ÍGY KÉSZÜLT: Olimpikonos-kutyás naptár

A Vigyél Haza Alapítvány 13 olimpikont és paralimpikont kért fel idén, hogy meggyógyított, örökbe adott vagy örökbe fogadásra váró kutyákkal pózoljanak a 2017-es naptárukhoz.

Töltse az évet Putyinnal!

Oroszországban kiadták a 2017-es Putyin-naptárt, amelyben a sokoldalú orosz elnök minden hónapban más arcát mutatja be népének. Békés keresztényként és érző szívű családapaként kezdi az évet, majd a hónapok teltével egyre inkább előtérbe kerül az erőskezű, határozott hadúr. A képek mellé pedig mindig mellékel egy-egy hasznos tanácsot is híveinek.

Naptár a hajléktalanok képeiből

Hajléktalanok fényképeiből készült naptár. Még a nyáron osztott ki 100 eldobható fényképezőt otthontalanoknak a Budapest Bike Maffia, hajléktalanokat segítő csoport. Céljuk az volt, hogy megtudják, ők hogyan látják Budapestet. A legjobb képekből kiállítást nyílt, majd a közönség szavazott arról, mely képek kerüljenek egy jövő évi naptárba.

Bevésted mindet a naptárba?


szerző:
2016.03.04. 10:06
Bevésted mindet a naptárba?

Kíváncsi vagy, hogy márciusban és áprilisban milyen premierekkel és új műsorokkal készül az RTL Magyarország? Segítünk!

Kiszel Tünde mozgásba lendül


szerző:
2015.12.24. 01:55
Kiszel Tünde mozgásba lendül

2016 nemcsak a gyermeket váró hírességek számára tartogat örömteli változásokat, az örökifjú Kiszel Tünde is nagy reményekkel tekint a jövőbe. A naptárdíva ugyanis megfogadta: jövőre mindent elkövet majd, hogy karban tartsa a testét.

Őrizetbe vették a jótékonykodó pucér hokisokat

Pucér gyephokisokat vettek őrizetbe az olasz rendőrök, Rómában. Az amatőr csapat tagjai a készülő naptárukhoz álltak volna modellt egyszál ütővel a kezükben, amikor a rendfenntartók lecsaptak.

Kiszel Tünde legújabb naptárát a cirkusz ihlette

A Díva 15. naptára, és ki tudja hányadik születésnapja, ugyanis Kiszel Tünde hagyományosan összeköti naptár bemutatóját és szülinapi buliját.

Fókusz 2015-12-01


szerző:
2015.12.01. 18:55
Fókusz 2015-12-01

Ijesztő szörnyek - Vajon miért rémülnek meg a macskák, ha uborkát látnak?  Leteszteltük, mindenkit meglepett az eredmény. Dombi irigykedik - És persze kritizál is. Szerinte Kiszel Tünde naptárja olyan, mintha 20 éve készült volna. Elhagyta a feleségét? - Damu Roland állítólag azért költözött el, mert a várandós felesége nem tudja abbahagyni az ivást.

Ne maradjon le Ön se Kiszel Tünde naptárjáról!

Kiszel Tünde a hagyományokhoz híven idén is piacra dobta naptárát. Ilyen lesz 2016 a Díva szemével!

Ott voltunk Kiszel Tünde szülinapi partiján

A Díva 15. naptára, és ki tudja hányadik születésnapja, ugyanis Kiszel Tünde hagyományosan összeköti naptár bemutatóját és szülinapi buliját.

Kiszel Tünde 15. naptárfotózására Benkő Dániel is betoppant

Benkő Dániel is kíváncsi volt Kiszel Tünde 15. naptárának fotózására. A lantművész újdonsült barátnőjét is mindjárt bemutatja, de most figyeljünk a manézsra, ahol nagy dolgok történnek. Amikor másfél évtizede Tünde kitalálta magának ezt a műfajt, kevesen láttak benne perspektívát.

2014-ben sem maradunk Kiszel-naptár nélkül

Van az országban egy varázslatos mosolyú hölgy, akinek a születésnapja médiaesemény. Van Budapesten egy olyan díva, aki évről évre egyre fiatalosabban néz ki, és erről nyomtatott formában is szolgál bizonyítékkal.

Kiszel Tünde 13. naptárát is elkészítette

A 13-as sokaknak a szerencseszáma, és majd elválik, hogy Kiszel Tündének mit hoz a sorban 13. naptára. Mert 2001-et írtunk, amikor először jelentette meg a spirálozott fotógyűjteményt, alaposan felkavarva az amúgy nem túl virágzó magyar naptárpiacot.

Bódi Sylvi sellővé változott


szerző:
2013.01.08. 19:00
Bódi Sylvi sellővé változott

A fekete démon, a szexis címlaplány, a férfiak álma Bódi Sylvi, szőke, szörfös, belevaló csajjá változott. Indonéziában töltött másfél hónapot, ahol meglovagolt minden hullámot, ami az útjába került, de jutott idő egy kis meztelenkedésre is.

Fókusz 12-11-28


szerző:
2012.11.28. 20:55
Fókusz 12-11-28

Fókusz: Családi tragédia - Az öt gyermekes anyukát Máltán gyilkolták meg. Ivett korábban Benkő Dániel feleségkereső műsorában szerepelt. Zámbó Krisztián elhagyta az X-Faktort, átértékelte az életét és válaszolt a legrázósabb kérdésekre is. Kiszel Tünde szerint Puzsér megalázta, ezért most ő mondja meg a magáét. Beszól és üzen is a kritikusnak!

Közeledik a világvége?


szerző:
2012.10.16. 19:00
Közeledik a világvége?

2012. december 21. Természeti katasztrófák, a Niburu kisbolygó becsapódása és a Maja naptár vége. Csupa fenyegető hír a legújabb világvégéről. Hasonló dátumból volt már néhány, ám a világvége rendre elmaradt, persze nem érdeklődés hiányában.

Reflektor 12-03-01


szerző:
2012.03.02. 01:25
Reflektor 12-03-01

Reflektor: Kiszel Tünde kivetette a hálóját VV Csabára? A naptárdíva hónapokon át csakis Csaba miatt nézte a ValóVilágot, úgyhogy már alig várta, hogy személyesen is találkozhasson a kedvencével. A nagy találkozó végül a Reflektor stábjának köszönhetően össze is jött. R. Kárpáti Péter lánya modell szeretne lenni.

Letépték ruháikat a taxisok


szerző:
2012.01.11. 19:00
Letépték ruháikat a taxisok

Meztelenre vetkőztek a londoni taxisok. A „Gettaxi” nevű társaság 12 kedvenc sofőrjét érte a megtiszteltetés: részt vehettek egy naptárfotózáson, méghozzá pucéran.

Fókusz 11-12-12


szerző:
2011.12.12. 20:05
Fókusz 11-12-12

Fókusz: Nem bírta tovább! - Tarány Tamás kiesett, Malek Miklós még interjú közben is elsírta magát. Villalakók háborúja - Most mindenki kiadhatta a mérgét, Gergő és Csaba meccsén vitáznak a rajongók. Lezárja a múltat - Kiszel Tünde nagy bejelentéssel kezdte születésnapját, véget ér a nagy korszak.

Kiszel Tünde visszavonul?


szerző:
2011.12.12. 18:40
Kiszel Tünde visszavonul?

A 2012-es kacér naptár lesz az utolsó, és az is egy válogatás az elmúlt 11 év legjobb képeiből.

Fókusz 11-10-12


szerző:
2011.10.12. 20:20
Fókusz 11-10-12

Fókusz: Könnyes búcsú - elköszöntek szüleiktől és beköltöztek közös luxuslakásukba az X-Faktor döntősei. Mivel telnek Stohl András napjai a börtönben? Milyen fogadalmat tett, kikkel beszél, hogyan köti le magát és miként viseli családja hiányát? Az első exkluzív beszámoló a Kozma utcai börtönből.

Bódi Sylvi kamerák és pasik kereszttüzében pózolt

Arra, hogy Bódi Sylvi hogyan pózol majd erotikusan négy férfival legújabb naptára hasábjain, az egész magyar sajtó kíváncsi. Csak úgy villogtak a vakuk mindenütt.

Bódi Sylvi a férfitestek vonzásában

Sok nő szívesen lenne Bódi Sylvi helyében, hiszen a naptárdíva egyik legnagyobb feladata, hogy kiválasszon pár Adoniszt, akikkel együtt pózolhat majd meztelenül a kamerák előtt.

Fél kettő 11-09-14


szerző:
2011.09.14. 14:15
Fél kettő 11-09-14

Fél kettő: Genetikai feladvány - Okozhat problémát egy közösségben, ha egy spermadonortól 150 utód születik? Válogatott asztaltársaság - Bay Éva rendszeresen ad nagy vacsorapartikat, vendégem volt a műsorvezető. Zsúfolt naptár - Szabó Ádám minden idejét lekötik a fellépések, de azért újból jelentkezik majd az Akadémiára.

Kiszel új naptárával vette le lábáról kedvesét

2010. 10. havában készült a 10. Kiszel naptár. A számmisztika szerint a 10-es a felemelkedés és a hanyatlás száma. De hogy Kiszel Tünde a legújabb fotóival menybe megy-e avagy elbukik, ez csak jövőre dől el.

Bódi Sylvi ismét megmutatja bájait

A szépség új kalendáriumát Madonna ihlette, és a fotókon egy másik modellel együtt domborít.

Összecserélt hősök a naptáron


szerző:
2010.04.23. 11:19
Összecserélt hősök a naptáron

Az orosz kiadó összekeverte a náci Németország katonáit a szovjet hadsereg honvédő hőseivel.

Pikáns naptármustra a Fókusszal


szerző:
2010.01.06. 19:34
Pikáns naptármustra a Fókusszal

Régebben csak Kiszel Tünde készített pikáns naptárakat, mára Bódy Sylvi, Voksán Virág, Kustánczi Lia, és a legismertebb modellek dobják le ruháikat.

Hány éves lett Kiszel Tünde?


szerző:
2009.12.08. 08:46
Hány éves lett Kiszel Tünde?

A naptárdíva szülinapi bulit tartott, de a gyertyák hiányoztak a tortáról. Tünde új kedvesét sem hozta el.

Adventi kalendárium életnagyságban

A fertőszentmiklósi házak ablakában elevenedik meg az ünnepi naptár.

A legmeghökkentőbb világnapok


szerző:
2009.11.19. 17:31
A legmeghökkentőbb világnapok

Saját napja van már a törölközőnek, a párnacsatának és a toalettnek is...

Zimány Linda először idegesítette a csajokat

Regina, Zita és Linda ma jó barátnők, még szexi naptárat is közösen készítenek.

Naptár az idősek védelmére


szerző:
2009.10.13. 14:50
Naptár az idősek védelmére

A naptáron fényképekkel jelenítik meg a trükkös tolvajok és rablók módszereit.

Kiszelt ismét lencsevégre kapták


szerző:
2009.10.08. 20:25
Kiszelt ismét lencsevégre kapták

Tünde már a jövő évi naptárat készíti: ezúttal egy pályaudvaron pózol, majd lovak közé merészkedik.

Virág is betör a szexinaptár-piacra VIDEÓ

Voksán Virágnak a 2010-es év jó alkalom arra, hogy elkezdjen naptárat kiadni ledér képeivel.

Szombat, de munkanap van


szerző:
2009.08.29. 09:46
Szombat, de munkanap van

Augusztus 29-én szombaton kell ledolgozni a múlt pénteki pihenőnapot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való