KERESÉS search-close

nap kérdése

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nap kérdése"

Melyik sztárba voltál szerelmes?

Mindenki rajongott már valakiért az életében. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a különböző zenekarok frontemberei, akik maguk is a rajongás tárgyai, rajongtak-e valaha valakiért? Jön a Nap kérdése.

Miért különleges az X-Faktor?

Magyarországon kérdés nélkül a legsikeresebb tehetségkutató műsor az X-Faktor, pedig bőven van választék a televíziós palettán. Vajon miért van ez így? A mentorokat erről faggattuk a nap kérdésében.

Ha nem zenész lennél, mivel foglalkoznál?

Biztosan önök is eljátszottak már a gondolattal, hogy nem jelenlegi életüket élnék, akkor hogy képzelnék el magukat, például milyen szakmát űznének. A nap kérdése rovatunkban frontembereket kértünk arra, hogy gondoljanak bele, mivel foglalkoznának, ha nem zenészek lennének - ez a nap kérdése.

Kaptál intőt az iskolában?

A nap kérdése rovatunkban egy sztereotípiának mentünk utána. Vajon csak az a gyerek volt igazi gyerek, aki kapott intőt a suliban? A zenekarok frontembereinek üzenő füzete máris kopogtat a múltból.

Visszarepülnél az időben?


szerző:
2018.10.18. 16:20
Visszarepülnél az időben?

Az időutazás lehetőségét vetettük fel a Barátok közt színészeinek.

Meddig hittél a Mikulásban?


szerző:
2018.10.16. 16:20
Meddig hittél a Mikulásban?

Krampuszok, repülő rénszarvasok, fogtündérek. Mind-mind olyan képzeletbeli figurák, amikért a gyerekek megőrülnek kicsi korukban. A nap kérdése rovat most a Mikulásról és a húsvéti nyusziról szól.

Ki a legjobb színész a világon?

A legjobb autó vagy a legjobb mobiltelefon megtalálása nem okozhat nehézségeket, hisz konkrét mérőszámok mentén gyorsan kideríthető. Azonban nem könnyű megtalálni mondjuk a világ legjobb színészét, vagy színésznőjét.

Mit szeretsz a legjobban a munkádban?

Fontos, hogy szeressük azt, amivel foglalkozunk? Sztárjainktól azt kérdeztük, hogy ők mit szeretnek a legjobban a munkájukban, és mi volt eddig a legnagyobb kihívásuk.

Mivel tűnhet ki egy tehetség?

Az X-Faktor évadról-évadra bizonyítja, hogy tehetségekkel teli van ez az ország - még mindig vannak olyanok, akik hangjukkal és előadókészségükkel színpadra termettek. A mentoroktól most azt tudakoltuk, szerintük hogyan tűnhet ki valaki tehetségével a szürke tömegből - ez nap kérdése.

Van példaképed?


szerző:
2018.10.03. 16:20
Van példaképed?

Az X-Faktor mentorai számára évek, évtizedek óta a zene a legfontosabb, ez a szenvedélyük pedig már gyerekkorukban kialakult. Vajon példaképet is választottak már maguknak akkor? Esetleg változott a példakép személye az idők során?

Mi a jó sláger titka?


szerző:
2018.10.01. 16:20
Mi a jó sláger titka?

Nem könnyű választ találni arra, hogy van-e recept a sláger írásra? A Nap kérdése vendégei mai erre próbálnak megoldást találni.

Kivel beszélgetnél szívesen?

Egy riporter számára talán sosem ér véget azok névsora, akikkel szívesen leülne egy kávé mellett beszélgetni. A nap kérdése rovatunkban arra keressük a választ, hogy a művészeinknek vajon van-e ilyen ember a bakancslistáján?

Mi a legemlékezetesebb színpadi bakid?

Nem mindig egyszerű megfelelően reagálni a színpadon vagy a kamerák kereszttüzében, ha elrontunk valamit. Még akkor is, ha gyorsan vág az eszünk a hétköznapokban… Arra voltunk kíváncsiak, hogy sztárjaink hogyan vágják ki magukat a kínos helyzetekből?

Játszol valamilyen hangszeren?


szerző:
2018.09.21. 16:20
Játszol valamilyen hangszeren?

Arról faggattuk sztárjainkat, hogy ők milyen hangszeren tudnak vagy szerettek volna megtanulni játszani?

Volt beceneved a suliban?

A gyerekszáj sokszor könyörtelenül őszinte. Vajon sztárjainkat csúfolták az iskolában?

Milyen egy tökéletes nap?


szerző:
2018.09.17. 16:20
Milyen egy tökéletes nap?

Lou Reed egyszer már megénekelte... most sztárjainkat kérdeztük erről.

Volt szülői tanácsod iskola előtt?

Ki milyen okosságokkal látta el, vagy épp látná el gyermekét iskola előtt?

Mi az, amit igazán megtanultál az iskolaévek alatt?

A nap kérdése mai körében azt boncolgatjuk, hogy mi az, amit igazán megtanultak sztárjaink az iskolaévek alatt.

Milyen tanuló voltál?


szerző:
2018.09.11. 16:20
Milyen tanuló voltál?

Vendégeink ma iskoláskorukba tesznek egy rövid utazást, hogy megtalálják egy egyszerű kérdésre a választ, miszerint: alap, közép vagy felsőfokú tanulmányaik alatt milyen hatékonysággal sajátították el a később számon kért tudásanyagot, vagyis hogy milyen tanulók voltak?

Hogyan kezeled az új embereket?

Biztosan találkozott már olyan emberrel, aki nyitottan közeledett Önhöz már a megismerkedéskor, meg olyannal is, aki kifejezetten távolságtartó volt. De vajon melyik csoportba tartoznak a sztárjaink?

Hogyan lépsz túl a kudarcon?


szerző:
2018.09.06. 16:20
Hogyan lépsz túl a kudarcon?

A legnagyobbra sztárok sem mondhatják el a karrierjükről azt, hogy ne jelentkeztek volna benne hullámvölgyek. De, vajon milyen módszerrel evickélnek ki ezekből a gödrökből, és egyáltalán, mennyire viseli meg őket a kudarc?

Hogyan látod magad 10 év múlva?

Sokan egy hétnél tovább nem szeretnek tervezni, mások akkor érzik magukat biztonságban, ha több évre előre látják a jövőjüket. A hírességeinket most arra kértük, hogy meséljék el, hogyan látják magukat 10 év múlva.

Miért érdemes élni?


szerző:
2018.09.04. 16:30
Miért érdemes élni?

Miért érdemes élni? Boldogság? Szeretet? Pénz? Utazás? Erről kérdeztünk sztárjainkat.

Mi volt a nyár legjobb pillanata?

Nyilvánvalóan nem mi hozzuk a hírt, de vége a nyárnak. Tóparti, esetleg tengerparti séták, első csókok, kerti sütögetések, csobbanások, hekkezések - már csak az emlékek maradnak meg.

Van mottód?


szerző:
2018.08.31. 16:20
Van mottód?

Az életfilozófia olyan, mint a bakancslista. Talán mindenkinek van. A nap kérdése rovatunkból megtudhatják, hogy milyen bölcseletek mentén élik vendégeink a mindennapjaikat.

Mennyire vagy kompromisszumkész?

A Story Extra stábja arról kérdezte a sztárokat, hogy mennyire kompromisszumkészek.

Mit fogsz csinálni 30 év múlva?

A hírességek hogyan látják magukat 30 év múlva? Ez a nap kérdése.

Milyen volt életed legboldogabb napja?

Van, akinek gyermeke születése vagy akár saját diplomaosztója, esetleg egy új, hőn áhított állás megszerzése volt az a pillanat, ami legmeghatározóbb számára. Lássuk, sztárjaink mire emlékeznek szívesen?!

Anyás vagy apás voltál?

Abban egyetértünk, hogy egy gyermeknek mindkét szülőjére azonos módon van szüksége. Mégis hallottunk már olyat, hogy egy fiú inkább az édesanyjához, míg egy lány az édesapjához kötődött jobban. A nap kérdése rovatunkban ezt a kérdést járjuk körbe.

Ki a legjobb előadó a világon?

A zenészekről általában az a kép alakult ki, hogy ha zenehallgatásról van szó, akkor maradnak a saját műfajukhoz közel. Mindjárt megtudhatják, hogy mi a helyzet a rapperekkel, akikről az ember azt hinné, hogy csak rap zenét hallgatnak. Mutatjuk, kiket tartanak nagyra.

Tömegközlekedés, taxi  vagy autó?

Dombiékkal már teszteltük azt, hogy milyen közlekedési eszközzel érhetjük el leggyorsabban célunkat a Budapesten. Akkor a bicikli volt az abszolút befutó - de vajon mit választ sztárjaink többsége a hétköznapokban? Jöjjön a nap kérdése!

Mi volt életed legszebb ajándéka?

Arról faggattuk a hírességeket, hogy nekik mi volt életük legszebb meglepetése, és kitől kapták? Ez a nap kérdése.

Mennyire figyeled a horoszkópod?

Sztárjaink pironkodás nélkül vallottak a manapság egyre inkább tabunak számító kérdésről.

Mi lenne a 3 kívánságod?


szerző:
2018.07.23. 16:50
Mi lenne a 3 kívánságod?

Az a bizonyos aranyhal. A nap kérdése rovatunkban megmutatjuk, mi lenne a sztárok három kívánsága hasonló esetben.

Aktív vagy passzív nyaralás?


szerző:
2018.07.20. 16:50
Aktív vagy passzív nyaralás?

Megkérdeztük, hogy A mi kis falunk sztárjai, hogyan szeretnek pihenni, nyaralni.

Milyen állat lennél legszívesebben?

Ember és állat évezredek óta él együtt a Földön. Ilyen hosszú együtt töltött idő után kialakult erős kötelék talán más dimenzióban is jelen van. Erről kérdeztük a Mi kis falunk szereplőit. Ki milyen állat lenne?

Tangapapucs vagy szandál-zokni?

Mindig találunk olyan témát, amin érdemes elgondolkodni. A nap kérdése rovatunkban most egy olyat boncolgatunk, amin viszont el kell gondolkodni. Tangapapucs vagy szandál-zokni? Ez itt a kérdés.

Mit viselsz alváskor?

A stranddivatról más esett szó a nap kérdése rovatunkban, de mi a helyzet akkor, amikor az ágyunkba fekszünk? Alvás közben páran pizsamára, mások hálóingre valaki pedig a meztelenségre esküszik. Vajon, hogy vélekednek erről szexi sztárjaink?

Ismersz tökéletes nőt/férfit?

A tökéletességről vagy annak az eléréséről évezredek óta vitatkoznak a filozófusok - de mit gondolnak a témáról a mi sztárjaink? Ismersz-e tökéletes nőt vagy férfit? - erről faggattuk őket a nap kérdésében.

Csupasz mellkas vagy Hasselhof külső?

strand szettes sztárjainkkal már kitárgyaltuk, hogy ők milyen divatos holmikra teszik voksukat. A külsőt azonban meghatározza még egy tényező - mi a helyzet a szőrzettel? Pasik esetében a csupasz mellkas vagy a David Hasselhoff féle megjelenés a menő? Ez a nap kérdése.

Sztárpapákat kérdeztünk, hogy milyen a kapcsolatuk gyermekükkel?

Vasárnap az egész világon apák napját ünnepelnek, ezért a nap kérdése rovatunkban olyan sztárapukákat hívtunk, akiknek legalább egy gyerekük már van. A két generációt együtt kérdeztük, először arról, hogy milyen a kapcsolat apa és gyermeke között.

Hány évesnek érzed magad?

“Csak egy szám...” - sokan mondják ezt, mikor a korukat firtatják, de vajon komolyan is gondolják? A hazai sztároktól most azt kérdeztük ők hány évesnek érzik magukat? Vajon egybeesik ez a valós életkorukkal?

Hiszel a szerelemben első látásra?

Vajon a Muzsika TV sztárjai estek-e már szerelembe az első pillantásra?

Mit tennél, ha egy napra nemet változtathatnál?

Több humoros vígjátékot ihletett már meg a téma: vajon mi történne velünk, ha egy napra az ellenkező nem testébe kerülnénk? Sztárvendégeinket arra kértük, próbálják elképzelni ezt a hihetetlen helyzetet és mondják el, mit tennének, ha egy napra nemet változtathatnának!

Miért jelentkezzenek új versenyzők az X-Faktorba?

Több tucat énekes életét változtatta már meg az X-Faktor: a kapu pedig ismét nyitva áll a feltörekvő tehetségek előtt. De mi a helyzet azokkal, akiknek nincs bátorságuk jelentkezni az új szériába? A korábbi versenyzők adnak választ erre a kérdésre.

Mi alapján választottad ki azt a ruhát, amit most viselsz?

Önök mennyire fontolták meg ma reggel, hogy milyen ruhát vesznek magukra? Csak felkaptak valamit vagy már előző este kikészítették a szettet? Ezt tudakoltuk meg a Muzsika TV sztárjaitól is a nap kérdésében.

Szerinted mi az X-Faktor?

A nap kérdése rovatunkból most azt tudhatják meg, hogy a legérintettebbek mit gondolnak Az X-Faktorról.

Milyen állat lennél legszívesebben?

A nap kérdése rovatunkban sokszor alaposan próbára tesszük vendégeink fantáziáját is. Most is egy ilyen kérdéssel rukkoltunk elő: Milyen állat lennél legszívesebben? - a válasz meglepően sokat árul el egy-egy ember személyiségéről.

El tudod mesélni fél percben az életed?

Egészen komoly feladat elé állítottuk sztárjainkat a nap kérdése rovatunkban. Arra kértük őket, hogy egész eddigi életüket foglalják össze nekünk - de erre mindössze fél percet kaptak! Lássuk, ki, mit tartott a legfontosabb sarokpontoknak!

Milyen egy tökéletes nap?


szerző:
2018.04.16. 16:20
Milyen egy tökéletes nap?

A nap kérdése rovatunkban  ma arra keressük a választ, hogy mégis kinek mikor tökéletes egy nap?

Te miért szereted A Tanárt?


szerző:
2018.04.13. 16:20
Te miért szereted A Tanárt?

Kevés embernek adatik meg, hogy azzal foglalkozhasson, amit szeret. A Tanár szereplői ilyen szempontból szerencsések, hiszen imádják, amit csinálnak. De miért szeretik A Tanárt?  Ez a nap kérdése.

 

Származott már hátrányod viccelődésből?

A nap kérdése rovatunkban bepillantunk az Irigy Hónaljmirígy tagjainak vicceskedési szokásaiba, vagyis abba, hogy a humor okozott-e már nekik bármilyen kárt valaha?

Milyen egy igazi nő?


szerző:
2018.03.08. 16:50
Milyen egy igazi nő?

A Barátok közt színészei ezúttal egy nem feltétlenül esztétikai kérdésről nyilatkoznak, hisz a külső szépség szubjektív. A nap kérdése rovatunkban ma arra kapunk választ, hogy mitől nő egy nő?

Kinek a bőrébe bújnál egy napra?

Melyik celeb életét élnéd szívesen?!  Ez a nap kérdése.

Mikor kerestél magadra az interneten?

Akár pozitív, akár negatív a pletyka, bizony nem könnyű úgy élni, ha valaki arra ébred, hogy megint róla szólnak az újságcikkek és a netes bejegyzések. Ezért ma azt kérdeztük a hírességeinktől, hogy mikor írták be nevüket az interneten a keresőbe.

Ki a legjobb nő és pasi a világon?

A nap kérdése rovatunkban a legjobb magyar csajok elemzik korunk egyik legkomolyabb kérdését.

Mely illemszabály merült feledésbe?

Ne feledjék! Holnapig még leadhatják voksukat a legszexibb magyar nők szavazáson, a Story Extra Facebook és weboldalán. A legszexibb magyar nők mondják el véleményüket a helyes viselkedéssel kapcsolatban.

Mennyire vagy hiú?


szerző:
2018.01.19. 16:10
Mennyire vagy hiú?

Az Oltári csajok főszereplői félnek az öregedéstől? Mennyit foglalkoznak a külsejükkel? Mennyire vagy hiú? - Ez a nap kérdése.

 

Miben változott meg az életed mióta képernyőn vagy?

Van, aki hisz a sorsban és van, aki nem. Jöjjön a nap kérdése rovatunk, amiből megtudhatjuk, hogy miben változott meg az RTL műsorvezetőinek élete, amióta képernyőn vannak.

Hazaviszed a munkád?


szerző:
2018.01.04. 16:45
Hazaviszed a munkád?

Jönnek az RTL műsorvezetői, akiktől azt kérdeztük, hogy a munkájuk mennyire nyomja rá a bélyegét a szabadidejükre. Kíváncsiak voltunk, hogy folyton böngészik-e a híreket, és hogy hazaviszik-e a munkát?

Mi a kedvenc műsorod?


szerző:
2017.12.21. 16:10
Mi a kedvenc műsorod?

Hír- és riportműsorok, show műsorok, valóságshowk, vetélkedők... Na, de melyik a kedvenc? A műsorvezetőket faggattuk a nap kérdésében.

Ki a példaképed?


szerző:
2017.12.20. 16:23
Ki a példaképed?

Bár az RTL Klub még “csak” 20 éves, a magyar televíziózás évtizedes hagyományokkal rendelkezik. Értelemszerű, hogy a most aktív műsorvezetőknek is van vagy legalább is volt példaképük - na de kinek, ki?

 

Mit gondolsz a sztárságról?


szerző:
2017.12.08. 16:10
Mit gondolsz a sztárságról?

Sokszor gondolkodunk el azon, hogy milyen élete lehet egy híres embernek? Jár-e például zöldségeshez, és ha igen, akkor közben hány autogramot ad, vagy hány selfie-t készít? A nap kérdése rovatunkban megtudhatjuk, hogy az Oltári Csajok szereplői hogy viszonyulnak ahhoz, hogy ismertek.

Miről mondanának le azért, hogy elérjék céljaikat?

A bennfenteskedés előtt először az áldozatokról kérdezzük az Oltári Csajok szereplőit. Pontosabban arról, hogy miről mondanának le azért, hogy elérjék céljaikat?

Melyik 3 szóval jellemeznéd magad?

A héten a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjait kérdezgetjük, mai kérdésünk, hogy melyik 3 szóval jellemeznék magukat leginkább celebjeink?

Mennyire vagy mázlista?


szerző:
2017.11.28. 16:20
Mennyire vagy mázlista?

Mennyire szerencsések a dzsungelbe frissen beköltözött celebjeink? Ez a nap kérdése!

Mi a legnagyobb közhely, amivel valaha találkoztál?

A héten a Konyhafőnök VIP sztárséfjeit faggatjuk. Ezúttal azt kérdeztük tőlük, hogy mi a legnagyobb közhely, amivel valaha találkoztak.

Mi ösztönöz a legjobban?


szerző:
2017.11.14. 16:15
Mi ösztönöz a legjobban?

A legtöbb ember valószínűleg azt mondaná, hogy a pénz motiválja leginkább. Esetleg az elismerés. De mi ösztönzi legjobban a sztárokat? Ez a nap kérdése.

 

Melyik nemzet konyhája áll hozzád a legközelebb?

Vajon a keleti fűszerek, olasz tészták, vagy más egzotikus ízek? A konyhafőnök versenyzőit arról faggattuk, hozzájuk melyik nemzet konyhája áll legközelebb. Ez a nap kérdése.

Mi az, amit nem ennél meg soha?

Tegnap megtudtuk a Konyhafőnök VIP versenyzőitől, hogy melyek a nagy gyerekkori kedvenc ételek - na de mi a helyzet az utált fogásokkal? Mi az, amit nem ennél meg soha?

Mit csinálsz, amikor éppen nem forgatsz?

Ha az embernek sok szabadideje van, nem ritka, hogy nehezen tud mit kezdeni vele. Vajon, mit csinálnak a Barátok közt sztárjai, amikor épp nem a kamerák előtt állnak?

Vegetáriánusok kontra húsimádók - megértik egymást?

A gasztronómia csodálatos dolog. Mindenki szeret enni, de megértik-e egymást a húsimádók és azok, akik inkább valami mással pótolják a vasárnapi rántott húst? A nap kérdése a Konyhafőnök sztárjaival.

A klasszikus műsorvezetés és a Reggeli

Peller Anna, Lukács Miki, Kiss Ramóna és Fehér Tibor a Reggeli házigazdái - de Miben más az ő munkájuk, mint egy klasszikus műsorvezetői feladat - ezt kérdeztük tőlük.

Mi a legnehezebb feladat mentorként?

Az X-Faktor mentorai keményen kritizálnak és sokszor nemet is mondanak egy-egy produkcióra - ezt olykor ők maguk is nehezen élik meg. Mi a legnehezebb feladat mentorként? - ez a nap kérdése.

Milyen a kapcsolatod mentortársaiddal?

Talán - sőt, biztos! - hogy nem értenek mindenben egyet, de pont ezért egészítik ki egymást jól az X-Faktor zsűritagjai. Milyen a kapcsolatod mentortársaiddal? Ez a nap kérdése.

Mi az emberiség legnagyobb problémája 2017-ben?

Megszokhatták már, hogy a nap kérdése rovatunkban könnyed és a lehető legkomolyabb témákat egyaránt feszegetjük - ma az utóbbi van soron. Mi az emberiség legnagyobb problémája 2017-ben? A Roaston színpadra állók válaszai következnek.

 Be mernéd vállalni, hogy téged roast-oljanak?

Jobb adni, mint kapni - ezt általában az ajándékozásra értjük, de ugyan úgy igaz ez a beszólásokra is. A Gangxta Zolee-t roas-tolókat is alaposan elgondolkodtattuk: Be mernéd vállalni, hogy téged roast-oljanak? Ez a nap kérdése.

Mennyire biztonságos a folyamatos posztolás?

Ha feltöltünk a közösségi oldalra a külföldi nyaralásunkról egy képet, abból egyből kiderül, hogy nem vagyunk otthon, és üres a lakás. A rutinos Insta-lányok ezért is sokszor csúsztatva töltik fel képeiket. Arról is lehetne vitatkozni, hogy egy kisgyerekről posztolni veszélyes vagy nem. Mit tesznek a közösségi média legfelkapottabb női a biztonságért? – ez a nap kérdése.

Ha bárhova utazhatnál, hova mennél?

Bár a legtöbben azt gondolják, hogy az Insta-lányok állandóan utazgatnak, és nincs is már olyan szeglete a világnak, ahonnan ne posztoltak volna, ez azért még sincs így. Ha bárhova utazhatnál, hova mennél? Ez a nap kérdése.

Hogyan tartod formában magad a nyáron?

Sokakat felbosszant, de talán még többen irigykednek, amikor a tökéletes testű insta-lányok képeit nézegetik. Most elmondják, mi a titka az alakjuknak, vannak-e bevált praktikáik. Hogyan tartod formában magad a nyáron? - ezt kérdeztük tőlük.

Állami vagy magániskolába járjon a gyerek?

A megfelelő iskola kiválasztása szinte minden szülőnek komoly fejtörést okoz, hiszen a 6-7 éves gyerekek jövője a tét. A sztárszülőket arról faggattuk: ők állami vagy inkább magániskolába járatnák gyereküket? Ez a nap kérdése.

Story Extra 2017-07-20


szerző:
2017.07.20. 17:25
Mit adtak a világnak a 90-es évek sztárzenészei

Olyan slágereket köszönhetünk nekik, mint az Állj, vagy lövök, a Meghalok egy csókodért vagy a Vétkezz velem. A 90-es évek toplistás dalai, melyeket sokan kívülről fújtak. De mit gondolnak a 90-es évek magyar sztárzenészei, mit adtak a világnak?

90-es évek sztárjai kontra mai fiatalok - mit tudtak jobban?

Ki tudja jobban? A 90-es évek sztárjait arra kértük, hasonlítsák magukat a mai fiatalsághoz. Mi az, amit ők jobban tudtak fiatalon, mint a mostaniak. Esetleg olyan dolog is van, amiben ők voltak a jobbak? A nap kérdése következik.

Milyen az ideális család?


szerző:
2017.06.28. 18:00
Milyen az ideális család?

A család az egyik, ha nem a legfontosabb közösség, mely megadatik egy ember számára. De milyen az ideális család? Hány tagja van, mennyi generáció él benne együtt? Erről eltérően gondolkodnak bombanőink és izompacsirtáink. A nap kérdése most ők válaszolnak.

Mi a szerelem?


szerző:
2017.06.06. 18:00
Mi a szerelem?

Először óvodás korban találkozunk vele, és jó esetben életünk végéig kísér az érzés. Hogy pontosan mit gondolunk róla, az változhat az évek, évtizedek alatt - ezért most véleményvezéreinket kérdeztük meg, ők mit gondolnak.

Mondj magadról 3 jó és 3 rossz tulajdonságot!

Fontos, hogy mások milyen embernek tartanak minket, de az is, hogy mi mennyire ismerjük önmagunkat. Véleményvezéreinknek nem adtunk lehetőséget szerénykedésre: azt kértük tőlük, mondjanak három jó és rossz tulajdonságot magukról.

Mi történne, ha megváltoztathatnánk egy dolgot az életünkben?

Mi történne, ha egy dolgot megváltoztathatnánk életünkben? Vajon mi lenne az? Véleményvezéreinket kértük meg, valljanak színt a Story Extrának.

Mi a jó könyv titka?


szerző:
2017.05.30. 17:25
Mi a jó könyv titka?

Az olvasást már kisiskolásként megtanuljuk, az olvasás szeretete viszont jó esetben egész életünkben végigkísér. Persze ehhez elengedhetetlenek a jó könyvek! - na de mi számít annak? Mi a jó könyv titka? Ezt kérdeztük meg vélemény vezéreinktől!

Milyen rossz tulajdonságot örököltél a szüleidtől?

Ezúttal egy intim kérdés elé állította a Story Extra stábja a Brazilok szereplőit: Te milyen rossz tulajdonságot örököltél a szüleidtől? Ez a nap kérdése.

Szerinted is fénykorát éli a magyar film?

Újra dübörögnek a mozikban a magyar filmek, ráadásul nézettségüket tekintve is felveszik a versenyt a hollywoodi alkotásokkal. Szerinted is fénykorát éli a magyar film? Ez a nap kérdése.

 

Mi a siker titka?


szerző:
2017.05.09. 17:25
Mi a siker titka?

A sikerhez vezető utat már sokan próbálták megfejteni, de máig nincs rá egy kész recept. Vajon mit gondolnak sztárjaink az összetevőkről? Mi a siker titka? Ez a nap kérdése.

Csábítani tudni kell - de hogyan?

Mindenki másra esküszik, mi most a Brazilok szereplőgárdáját kérdeztük - ők milyen csajozós vagy pasizós praktikára esküsznek. A nap kérdése következik.

Milyen a jó csapatjátékos?


szerző:
2017.04.28. 17:25
Milyen a jó csapatjátékos?

Kevés olyan életrajz van, amelyben a munkára jelentkező ne azt írta volna be nagy betűkkel, hogy “jó csapatjátékos”. De mégis milyen a jó csapatjátékos? A Művészválogatott tagjai véleményét kértük ki a témában.

Melyik globális problémától szabadulna meg?

Háborúk, betegségek, éhínség, klímaváltozás - rengeteg súlyos problémával kell szembenéznie a 21. századi embernek. Eljátszottunk a gondolattal, mi lenne, ha ezek közül egytől egyik pillanatról a másikra megszabadulhatnánk? A művészválogatott tagjaitól azt kértük, válasszanak egyet a problémák közül, amelyet a legsúlyosabbnak tartanak.

Konyhafőnök VIP: melyik zsűritag tanácsát fogadták meg a versenyzők?

Mindhárman különböznek egymástól, de mindhármuknak ugyan az a célja: a legtöbbet kihozni a versenyzőkből. A Konyhafőnök VIP versenyzőitől azt kérdeztük: melyik zsűritagnak fogadtad meg leginkább a tanácsát?

Mi a legjobb diéta?


szerző:
2017.04.07. 17:25
Mi a legjobb diéta?

Férfi vagy nő, fiatal vagy idősebb, teljesen mindegy: szinte mindenki próbálkozott már hosszabb-rövidebb ideig valamiféle diétával. Mivel naponta tűnnek fel új, forradalminak mondott módszerek, ideje tiszta vizet önteni a pohárba: A Konyhafőnök VIP versenyzőitől azt kérdeztük, hogy szerintük mi a legjobb diéta?

Megengedheted-e magadnak, hogy kimutasd a rosszkedvedet?

Van, aki nehezen mutatja ki az érzéseit, a hírességeknek viszont sokszor lehetőségük sincs erre a médianyilvánosság miatt. A magyar sztárokat arról kérdeztük, ők megengedhetik-e maguknak, hogy kimutassák rosszkedvüket.

Mi életed első gyerekkori élménye?

Halvány emlékfoszlány vagy tűpontosan felidézett történés - kinek nehezebb, kinek könnyebb emlékezni élete első gyerekkori élményére. A magyar hírességeket faggattuk ők mire emlékeznek 3-4 éves korukból.

Baj esetén kihez fordulnak először  a sztárok?

Az élet gyakran sodor elénk megoldandó problémákat, amiken felülkerekedve fejlődni tudunk. Néha azonban ehhez segítségre van szükségünk. A hazai hírességektől azt kérdeztük, ők kihez fordulnak először? A nap kérdése következik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való