KERESÉS search-close

nagyszülő

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nagyszülő"

Korábban is kínozhatták a halálra vert csecsemőt

Már korábban is kínozhatták a halálra vert 10 hónapos csecsemőt. A nagyszülők szerint cigicsikkel is megégethették a gyereket, akit a gyanú szerint az anyja olyan brutálisan összevert két hete Kunmadarason, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe. A gyászoló családtagok az RTL Híradónak azt mondták, észrevették, hogy valami nincs rendben, ezért állításuk szerint kérvényezték, hogy örökbe fogadhassák a gyereket.

A Barátok közt színésze boldogabb már nem is lehetne!

Volosinovszki György nemrég csatlakozott a legendás sorozat stábjához. A színész most elárulta, miért volt annyira boldog, mikor megtudta, hogy bekerült a csapatba.

Íme a rocky nagyik!


szerző:
2018.02.28. 18:00
Íme a rocky nagyik!

Zita nagyon büszke a nagyszüleire. Éva és István ugyanis megszállott táncosok, Zita pedig most egy versenyre is benevezte őket!

Szívszorító találkozás a ValóVilág Villájában!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egyik játékosa, Dóri elveszítette nagymamáját. A címlaplány azonban akkor úgy döntött, folytatja a játékot, ezután a ány anyukája meglátogatta őt a villában, hogy lelki támogatást nyújtson neki a továbbiakhoz.

Story Extra 2016-07-06


szerző:
2016.07.06. 17:25

Éhségsztrájkol az unokájáért


szerző:
2015.06.02. 18:17
Éhségsztrájkol az unokájáért

Éhségsztrájkba kezdett a magyarországi Francia Nagykövetség előtt az a férfi, akinek az unokája négy éve nem hagyhatja el Francia Polinéziát. A gyerek francia állampolgárságú apja ugyanis nem engedi, hogy a kisfiú Magyarországra jöjjön magyar édesanyjával. A Franciaországhoz tartozó Bora-Borán nem érvényes az európai uniós jog, és a szigetcsoportnak nincs gyermekelhelyezési ügyeket szabályzó egyezménye sem Magyarországgal. A külügyminiszter segítséget ígért az asszonynak.

Fókusz 13-11-15


szerző:
2013.11.15. 20:00
Fókusz 13-11-15

Fókusz: Félelmetes egybeesés - Félidejében az X-Faktor, vajon kódolva van a végeredmény? Szembesítettük a döntősöket az összefüggésekkel! Babagrimasz - Gyerekeken teszteltük a legfurcsább ízeket. Életünk első találkozása a citrommal, a kovászos uborkával és a csokoládéval. Ámokfutás - Ott voltunk, amikor az Éjjel Nappal Budapest Lalija nekivetkőzve megtámadta a belvárost.

Izommamik és izompapik a javából


szerző:
2012.08.17. 18:40
Izommamik és izompapik a javából

Egyáltalán nem mai csirkék már, mégis sokan megirigyelhetnék az alakjukat és kitartásukat. Főállású nagymamák és nagypapák, akik szabadidejük egy részét az unokákkal, másik részét pedig az edzőtermekben töltik.

Reggeli - Csak csajok 12-08-09

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való