KERESÉS search-close

nagycsalád

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nagycsalád"

Kilencgyerekes nagycsaládra vár a kilakoltatás - mi lesz velük?

Krisztina 9 gyerekével és férjével a pesti megyei Zsámbokon él egy lerobbant házban. De már nem sokáig. Május elején, nem sokkal azután, hogy lejár a kilakoltatási moratórium, elárverezik az otthonukat. És egyelőre fogalma sincs arról, mi lesz velük. Krisztina négy éve az őt bántalmazó férjétől menekült el a gyerekekkel, tőle megszabadult, de a házon lévő hiteltől nem.

Michl Juli imádja a testvéreit

Michl Julit az Oltári Csajokban ismerhették meg az RTL nézői, és azóta már többször beszélt arról, hogy nagycsaládban nőtt fel. Boldogan posztolta a hétvégén, hogy újra egy asztalhoz ülhetett 4 testvérével, sőt a fotóhoz csatlakozott unokahúga és unokaöccsei is.

 

„Hátha fiú lesz!” – Az Elekes család története!

Emese a nyugalmat találta meg a nála 10 évvel idősebb Mihályban, és az elején ez nem is volt másképp. Aztán minden megváltozott, mikor szép sorban megszületett a pár négy gyermeke. Az ötödik pedig épp úton van!

Jön az ötödik baba: holnap új résszel folytatódik a Jön a baba!

Szombat délután háromkor ismét egy megható történettel folytatódik a "Jön a baba Hadas Krisztával".

 Orbán Viktor gyermekszületést támogató politikát ígér

Orbán Viktor a Családok Budapesti Világtalálkozóján ismertette a kormány legújabb akciótervét, amiben –többek között- a diákhitel tartozással rendelkező háromgyerekes nőknek elengedné a teljes tartozást, valamint a jelzáloghitellel rendelkező nagycsaládokat is segítené az állam.

Elképesztő: Megszületett 19. gyermekük is

Megszületett a tizenkilencedik gyermeke is Nagy Britannia legnagyobb családjának. A 45 éves Noel és a 41 éves Sue Radford csemetéi közül a legidősebb 27 éves, akit a feleség mindössze tizennégy esztendősen szült. Legkisebb gyermekük pedig néhány hete jött a világra.

Mennyi gyerek kell a boldogsághoz?


szerző:
2015.10.21. 17:40
Mennyi gyerek kell a boldogsághoz?

Azok lennének a legelégedettebb szülők, akiknek négy gyerekük van? Kíváncsiak voltunk, mit gondolnak az ausztrál kutatók vizsgálatáról azok az ismert apukák és anyukák, akik nagy vagy még nagyobb családban élnek. Kovács Ákos és Laár András négy, Gerendás péter kilenc gyerekes apja. Ők vajon  miben látják a boldogságot?

ÁKOS: „Már a négy is tömeg”


szerző:
2015.10.21. 16:20
ÁKOS: „Már a négy is tömeg”

Kovács Ákos négygyerekes apuka révén rendelkezik némi tapasztalattal a nagycsaládos életről: a munkája gyerekeire gyakorolt hatásáról, az időbeosztásukról és a pénz kérdéséről is mesélt a Fókusz riporterének.

Győrfi Pál sohasem tervezett nagycsaládot

A népszerű szóvivő első házassága után azt gondolta, agglegényként éli majd le az életét, aztán találkozott Adriennel, a szerelmük pedig alaposan átírta a korábbi forgatókönyvet. Ma már három gyermekük van, Ádám, Aliz és a most másfél éves Lilla.

Házon kívül 14-04-16


szerző:
2014.04.17. 00:00
Házon kívül 14-04-16

Házon kívül: Nagycsalád – Hogyan telnek a mindennapok tizenöt gyerekkel. Kispártok – 150 milliós állami támogatásból 1500 szavazat. Nyomtalanul – Eszter tizenegy hónapja keresi ötéves kisfiát.

Császárral érkezett meg a 15. Frank baba is

Van, aki egy gyerek nevelésébe is hamar belefárad. Nem úgy a berettyóújfalui Frank család, akik már a 15. babát, a kis Rebekát vihetik haza néhány napon belül a kórházból.

Tizenhat testvér várja a karácsonyt

Tizenhat szép, egészséges, elégedett gyerek egy családban. És Tóthék most várják a tizenhetedik kistesót. Egy év után látogattuk meg őket újra, a számukra beígért nagyobb házból semmi sem lett, ők mégis szeretetben készülnek a karácsonyra.

Péntekig igényelhető a gázárkedvezmény

Péntekig igényelhetik 2012-re a gázárkedvezményt a nagycsaládosok - hívta fel a figyelmet a határidőre a Magyar Államkincstár.

Csak csajok 10-07-13


szerző:
2010.07.13. 09:00
Csak csajok 10-07-13

Budai Zsuzsi négy kisgyerek pótanyukája lett, szabadidejében ugyanis párja csemetéit neveli. Zsuzsi és szerelme, a Bamakon ismerkedtek meg. A férfi 18 évvel idősebb, mint ő, de a nagy korkülönbség egy cseppet sem zavarja, sőt, nagyon élvezi az anyaszerepet is.

Ötfős sztárcsaládokba épültünk be

Szandi, Rába Timi és Lajcsi is három gyereket nevel, és náluk is a nők intézik a család ügyeit.

Nagycsaládos sztárok hétköznapi élete

A Fókusz Plusz riportere beépült a sikeres celebek családi életébe, és megleste a titkokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való