KERESÉS search-close

nagy lászló

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nagy lászló"

Fókusz 2017-02-21


szerző:
2017.02.21. 19:00
8:08 – Minden reggel 13-05-27

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Fókusz Plusz 12-08-25


szerző:
2012.08.25. 19:30
Fókusz Plusz 12-08-25

Fókusz Plusz: Lezárták a múltat - Olimpikonok, akik csalódtak Londonban. Hogyan élte meg a csalódást Jakabos Zsuzsa, Sidi Péter és Nagy László? Vissza az iskolapadba! - Csonka Bandi az első csókokra, Feke Pál pedig a verekedésre emlékszik. Hogyan hamisított ellenőrzőt Dolhai Attila?

Fókusz 12-06-05


szerző:
2012.06.05. 20:55
Fókusz 12-06-05

Fókusz: „Szép volt, Jani!” - Rajongók százai fogadták Mészáros Jánost. Hogyan töltötte első napjait a nyertes a Csillag Születik után? Rendbe jött az életük - Valóra váltak az 1 perc és nyersz! győzteseinek álmai, Balázs pedig a show visszatéréséről mesél. Mi a titkuk? - Péter a világ legnagyobb bankjának brókere, Zoltán saját magyar cukrászdát nyit. Hihetetlen karrier New Yorkban!

Titkok és tények a kézilabdás botrányos hazatéréséről

Miért hagyta ott a világ legjobb és legdrágább kézilabdása Spanyolországot? Nagy László mellett megszólal a sikeredző, aki egyenesen kitiltaná őt a válogatottból. A szókimondó interjú máris szélsőséges indulatokat váltott ki.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való