KERESÉS search-close

nagy alexandra

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nagy alexandra"

Valóra vált a Barátok közt rajongók álma!

A Barátok közt színészei otthonukban látogatták meg rajongóikat. Az édesanya, ikerlányaival el sem hitte, amikor Nagy Alexandráék becsengettek hozzájuk és még a vacsorát is megfőzték nekik.

Story Extra 2017-08-04


szerző:
2017.08.04. 17:25

Story Extra 2016-12-15


szerző:
2016.12.15. 17:25
Nagy Alexandra igazi Ázsia-őrült!

A Barátok közt színésznője szinte hazajár a szomszédos kontinensre. Sok országban élnek barátai, de sushit készíteni eddig senki sem tanította meg, ezen végül a Story Extra segített.

Meglepetéssel készültünk – Boldog anyák napját!

A Barátok közt szereplői összefogtak, és nagy titokban készítettek egy kedves kis köszöntőt az anyukák számára, amit nektek is megmutatunk.

Boldog anyák napját kívánunk!

Ezzel a kedves köszöntéssel szeretnénk nagyon boldog anyák napját kívánni!

Barátok közt: „Boldog Anyák napját”

Végre elérkezett az év egyik legszebb napja. A szeretetteli ünnep alkalmából mi is készültünk egy kis meglepetéssel.

Most megnézheti, hogyan vakációztak a Barátok közt sztárjai!

Várkonyi András a tenger gyümölcseit próbálta ki. Imádja az egzotikus utakat. Nagy Alexa pedig mindent szeret kipróbálni, ha gasztronómiáról van szó, bogarakat, szöcskéket és skorpiót is evett már.

Bejárták a világot a Barátok közt sztárjai

A fürdőzésben Várkonyi András volt a legmerészebb, akit a hatalmas hullámok és a piros zászló sem tartott vissza. A legizgalmasabb és legélménydúsabb nyara pedig Nagy Alexának volt, aki több mint 2 hónapot kalandozott, csodálatos helyeken.

NYARALÁS: „Már korábban is ettem bogarakat”

A Barátok közt Alíza, Nagy Alexandra, fogott egy óriási hátizsákot és ellátogatott több távol-keleti országba is. Hogy mi volt a legfélelmetesebb élménye a dzsungelben, most elmeséli!

Min dolgozik együtt Alföldi Róbert és Jordán Tamás?

Ha egy kollégánknak idegesítő szokásai vannak, mit tehetünk, hogy ez ne menjen a munka rovására? Szakértővel járunk utána. Alföldi Róbert és Jordán Tamás pedig elmondja, hogy milyen közös projekten dolgoznak együtt. De érkezik hozzánk a Barátok köztből Alíz, vagyis Nagy Alexa, aki elárulja hova utazik most, hogy hátra hagyja a Mátyás Király teret.

Reflektor 12-02-24


szerző:
2012.02.25. 00:10
Reflektor 12-02-24

Reflektor: A Barátok közt színészei a rászorulóknak adományozták a jelmeztárban felgyülemlett ruháikat. Sebestyén Balázs Vadon Janin tesztelte az 1 perc és nyersz! feladatait.

Barátok közt nyaraltak


szerző:
2011.09.02. 19:40
Barátok közt nyaraltak

Rékasi Károly két keréken, Várkonyi András hajózva pihent idén nyáron. A Barátok közt szereplői igazán változatosan töltötték a nyarukat, ezért volt mit mesélnie Gyebnár Csekkának, aki Amerikában kalandozott, Nagy Alexandra pedig boxolni tanult Thaiföldön.

Csak csajok 11-06-20


szerző:
2011.06.20. 09:05
Csak csajok 11-06-20

Csak csajok Keleti Andreával, Shodeinde Dorkával és Nagy Alexandrával. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való