KERESÉS search-close

nézők

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nézők"

Nézők közé csapódott egy versenyautó a Tótkomlós ralin, ki a felelős?

Eddig még sehol nem látott nézői felvételek érkeztek szerkesztőségünkbe a vasárnap kora este történt tótkomlósi horror balesetről. Tizenegyen megsérültek, volt, aki az autó alá szorult, egy negyedikes kislányt pedig életveszélyes állapotban helikopterrel szállítottak a szegedi kórházba.

Gábor lett a ValóVilág2 első lakója!

A 26 éves fiú őszinte és vagány srácnak tartja magát, és bár az elején nem ő vezette a szavazást, végül mégis elnyerte a nézők szívét.  

VV Lacika: „Nem bánom, hogy kiestem”

A ValóVilág9 powered by Big Brother hatodik Párbaján a Fókusz stábja a színfalak mögött várta a játékosokat, akik elárulták, mit éreznek a Párbaj előtt, és után.

Így szembesültek a villalakók a nézői kommentekkel...

A Civilizáció Hete lezárult, és mivel Ginuék jutottak el a modern korba, elolvashatták a nézők véleményeit. Vajon mit gondolnak róluk a műsor követői?

Szétszedték Puskás Petit a kommentelők!

Egy évvel ezelőtt az X-Faktor utolsó válogatója rengeteg váratlan és meghökkentő pillanatot tartogatott, Gáspár Laci váratlan sírógörcsétől elkezdve Radics Gigi rögtönzött táncprodukciójáig. Puskás Petit az adás után pedig szembesítettük a kommentekkel, az énekes-mentor kapott hideget-meleget, de vajon ő mit szólt a kritikákhoz?

EXKLUZÍV FELVÉTEL: Veszélyben voltak a nézők!

Hiába figyelmeztette a hangosbemondó az embereket a zánkai strandon, sokan közülük nagyon közel merészkedtek az ágyúkhoz. Szépen, rendben zajlott a tűzijáték, ám egyszer csak a rakéták az emberek felé repültek... Minderről nézői felvétel készült, MUTATJUK!

Forgatókönyvíró verseny: új sorozat indulhat az RTL-en

A Tanár, A mi kis falunk, vagy a Válótársak az RTL sikersorozatai, amelyek hétről hétre egy millió embert is képesek a tévé elé ültetni. Az RTL Klub éppen ezért forgatókönyvíróknak írt ki versenyt, hogy aztán eredeti ötletből, saját, magyar koncepció alapján készülhessen új sorozat, amit először az RTL képernyőjén láthassanak majd a nézők.

Szinte üresek a focistadionok

Újabb negatív csúcsot döntött a hétvégén az NB1 nézőszáma. A 444 összesítése szerint a 6 első osztályú meccsre összesen alig több, mint 11 ezer ember volt kíváncsi a lelátókon.

 

Csúcson az RTL Híradó


szerző:
2017.06.15. 16:57
Csúcson az RTL Híradó

Rég nem látott különbség alakult ki az ország legnézettebb hírműsora, az RTL Híradó és a másfél éve a második helyen álló TV2 Tények műsora között. Június 14-én ugyanis az RTL Híradó a legjobb júniusi közönségarányát érte el a kereskedelmi célcsoportban, míg a Tények az elmúlt két hét legrosszabb eredményét produkálta.

Bátor Tábor: 5,6 millió forint támogatás gyűjtöttek össze nézőink

Több mint ötmillió forint támogatást gyűjtött a Bátor Tábornak a Fókusz Plusz! Május 27-én gyereknapi különkiadással jelentkezett az RTL Klubon a Fókusz Plusz, amiben a Bátor Tábornak gyűjtött adományokat.

Elkészült a mozgássérült soproni fiú liftje

Az RTL Híradó nézői is sokat segítettek. Levente és édesanyja történetét többször is bemutattuk. Speciális lift hiányában fiát nap mint nap a hátán cipelte le a lépcsőn az anyukája. Ő volt az a kamasz, akit kézről kézre adott a tömeg két éve a VOLT fesztiválon, a színpadig jutatták, ahol a zenészek is könnyekig hatódtak. Nézőink segítségével 2 millió gyűlt össze.

Csodálatos újévi meglepetéssel indított a Barátok közt

A Mátyás király tér lakóinak szövevényes életét már 18 éve követhetjük nyomom. A sorozat szereplőgárdája mindeközben folyamatosan cserélődött, melyről a beköszönő főcímből mindig értesülhettünk. Most már eláruljuk, idén se tétlenkedtek a készítők!

Fókusz 2016-12-29


szerző:
2016.12.29. 18:45
Ki a legnépszerűbb a Heti Hetes asztaltársaságából?

Egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt, Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

Ki a legszebb csaj az Éjjel-Nappal Budapestben?

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt a Fókuszban végre eredményhirdetés volt. Az ÉNB legszebb lányaira, nehézbombázóira sok ezer szavazat érkezett. A nézők döntötték el, hogy ki a szexistennő a sorozatban. Előre annyit, szoros párharc alakult ki két gyönyörűség között.

Mindenki örült, mikor Tünde otthagyta a tábort

Eljött a pillanat, az énekesnőt küldték haza a nézők, aminek a táborlakók kifejezetten örültek. Két éve ezen a napon történt mindez, mint az is, mikor Bódi Sylvinek és a többieknek rappelniük kellett. A hangulat a tetőfokra hágott.

A Szulejmán sorozat lekerül a képernyőről?

Tavaly, pont ezen a napon óriási pánik tört ki a nézők körében, ugyanis az RTL Klub hat hétre szüneteltette a híres török sorozatot. Százával jöttek az aggódó és kérlelő kommentek. Hogy mi lett az egészből? Nézd meg a videót!

A levél, amitől mindenki sokkot kapott

Amint megtudták a játékosok, hogy a sorsuk a nézők kezében van, azonnal beleremegtek. Elindult a tanakodás, az egymás vigasztalása, erősítése, és bizony volt olyan (fiú) is, akinél eltört a mécses.

A Duna felett repültek


szerző:
2016.07.17. 18:43
A Duna felett repültek

Szinte percenként változott, hogy megtartják-e a Red Bull Air Race vasárnapi budapesti futamát. A szombati programot teljes egészében törölni kellett az időjárás miatt. Végül a vasárnapi versenyszámok egy részét meg tudták tartani, köztük, csúszással ugyan, de a fő futamot is. Még a szervezőket is meglepte, hogy a legfanatikusabb rajongókkal, a rossz idő ellenére is megtelt a Duna két partja.

BÁTOR TÁBOR: Közel 7 millió gyűlt össze

Különleges gyereknapi adással jelentkezett szombat este a Fókusz Plusz, melyben a sztárok a Bátor Tábor számára gyűjtöttek adományokat. Az RTL Klub műsorának közel 7 millió forintot sikerült gyűjtenie.

14 ezret fizettek, nem látták a színpadot

14 ezer forintot fizettek az előadásért, mégsem látták a színpadot. Erre panaszkodnak azok, akik már látták a Hattyúk tavát a Royal Russian Ballet előadásában. Az esemény Facebook oldalán egyre többen reklamálnak azért, mert szerintük átverés történt, és vissza akarják kapni a pénzüket. A szervező cég közleménye szerint senki nem kaphatja vissza a jegye árát. Csak azok, akik az előadás szünetében reklamáltak.

Túl az egymillió dolláron a Saul fia

A Saul fia amerikai bevétele átlépte az egymillió dollárt, így minden idők legsikeresebb magyar filmje lett a tengerentúlon. Jelenleg is több mint 50 moziban játsszák az országban, ha megnyeri az Oscart, akkor még több helyen mutatják majd be. Az egyik Los Angeles-i moziban mindenkinek tetszett a Saul fia, és a mozinézők szerint esélyes az Oscarra.

Őszi csábítás: vadonatúj műsorokkal várja a nézőket az RTLII

Nagy a sürgés-forgás a stúdióban, hírességeink ugyanis már most azon fáradoznak, hogy Önök ősztől nyugodtan hátradőlhessenek! Végre kiderült, mi mindennel készül a következő évadban az RTLII.

Az RTL nézői segítettek a bajba jutott családon

Két hete mutattuk be azt a pécsi hajléktalan családot, amelynek kigyulladt a városszéli bódéja. A tűz miatt 200 ezer forintos bírságot szabtak ki rájuk. Riportunk után többen jelentkeztek, hogy segítenének. Egy adakozó kifizette a teljes bírságot, a hajléktalanoknak nyitott számlán pedig eddig 150 ezer forint gyűlt össze. A család most saját telket venne, egy kis hétvégi házzal.

A Nyomtalanul nagy hatással van a nézőkre

Ráadásul nem csak a nézők rajonganak a sorozatért, hanem az A&E televíziós csatorna is, aki megvásárolta a CBS-től, akik kétszer törölték már a műsort.

Izraelben is tüntettek a Szulejmánért

Izrael egyik népszerű televíziós csatornája nemrég vette le műsoráról a Szulejmánt. A nézők körében mindez felháborodást váltott ki, ezért hamarosan folytatódik a közkedvelt török sorozat.

Dávid a ValóVilág első kiesője

Tegnap lezárult a szimpátiaszavazás, a nézők döntöttek, hogy kit nem szeretnének tovább látni a Villában.

Ismét segítettek az RTL nézői


szerző:
2014.11.11. 18:08
Ismét segítettek az RTL nézői

Nem kell börtönbe mennie a beteg gyerekeket nevelő édesanyának. Egy hete mutattuk be a Híradóban azt az anyát, akinek két súlyosan sérült kisfia van.

Nézőink mentették meg a fiatal lányt a hajléktalanságtól

Nagyon sok segítséget kapott az apa és a lánya, akiket két hete mutattunk be a Házon kívülben. Mindketten dolgoznak, mégis egyre lejjebb csúsznak. Önök, akik akkor segítettek, a hajléktalanságtól mentették meg a fiatal lányt. Köszönjük! Serdült Szilvia újra meglátogatta őket, hogy lássuk, az apa össze tudja-e kapni magát, tudnak-e élni a sok segítséggel, és tudják-e már, hogy hol rontották el.
 

Stohl: Tovább hömpölyögnek a börtönemlékek

Folytatódik az exkluzív interjú: Stohl András minden nézői kérdésre, válogatás nélkül válaszolt. Vajon milyen volt a börtönélet, haragszik-e magára, hiányzik-e neki a színházi élet? Minden kiderül.

Castle és Dr. Csont mindent visz a külföldi sorozatok közül

A 2. héten az RTL Klub a hét napból hetet megnyert a nézettségi versenyben, a legnézettebb műsor ezúttal is a ValóVilág4 egyik adása volt.

Kiparodizálták Gombit a VV nézői

A Szépfiú nemrég felhívhatta szeretteit, és ez olyan emlékezetesre sikerült, hogy a nézőket is megihlette. A Villalakók hamarosan megnézhetik a legjobb videókat!

Mónika elköszönt a nézőktől


szerző:
2010.04.02. 09:04
Mónika elköszönt a nézőktől

Kilenc év után véget ért a kibeszélő show, ott voltunk az utolsó adás felvételén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való