KERESÉS search-close

nézői felvétel

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nézői felvétel"

Nem érdekelte, áthajtott a HÉV előtt

Közvetlenül az érkező HÉV előtt hajtott át a síneken egy autós a fővárosban. Alig pár méteren múlt a baleset. A történtekről egy másik autós készített felvételt. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő azt mondta: a sofőr több szabályt is megszegett. A MÁV pedig úgy reagált: a sok szabálytalankodó miatt egyre aggasztóbb a helyzet a HÉV átjárókban. 

Sárga villogóval szabálytalankodnak

Sárga villogóval át a piroson. Erről küldött felvételt az RTL Híradó egyik nézője. Ezen látszik, hogy a sárga, figyelmeztető jelzéssel közlekedő sofőrök úgy viselkednek, mintha kék villogót használnának. Figyelmen kívül hagyják a tilos jelzést, és a buszsávot is használják. Pedig ez a sárga jelzéssel is tilos. A KRESZ szerint csak néhány előjoga van a sárga villogót használó sofőrnek. 

NÉZŐI EXTRA: így rohantak a vadmalacok

Miskolcon, az Avas-Dél lakótelepen látta nézőnk rohanni ezt a kis vaddisznócsapatot. Úgy tűnik, valami elől menekültek…

ÉRTHETETLEN: Csak az utca közepét aszfaltozták le

Nézőnktől kaptunk felvételt arról, hogy egy lábodi utca kb. 250 méteres szakaszát aszfaltozta le az önkormányzat. Előtte és utána viszont felháborítóan rossz, kátyús az út. Mi is megnéztük, mi a helyzet Lábodon!

ZÁTONY: Fennakadt hajó - légifelvétel

Nézőnktől, Tóth Krisztián, dorogi lakostól kaptunk légifelvételeket a Dunán zátonyra futott és egy hete veszteglő teherszállító hajóról. A folyó apadása miatt egyelőre nincs esély arra, hogy a hajót megmozdítsák.

EMLÉKMŰ: Így távolították el Nagy Imre emlékművét

Még sötétben, éjszaka, titokban emelték le Nagy Imre szobrát, a hidat pedig, amelyen állt, hajnalban szállították el. Erről egy nézőnktől kaptunk felvételeket. A szobrot restaurálják, majd a Jászai Mari téren állítják fel újra.

 Már nappal is felbukkannak a vaddisznók Miskolcon

A belvárostól nem messze csapatokban járnak az állatok a kertekben és az utcákon. Több lakó sötétedés után nem mer utcára menni, mert félnek a vaddisznóktól, és reggelente is csak óvatosan merészkednek ki.

 

EXKLUZÍV: egy utas felvételei a metróalagútban gyaloglásról

A felvételt az egyik metróban rekedt utas készítette, mikor ki kellett gyalogolniuk az alagútból. Az eset azután történt, hogy szombaton valaki paprikasprayt fújt be az egyik kocsiba, és erre egy másik utas meghúzta a kéziféket. A szerelvény leállt az alagútban két megálló között...
 

Elfogták a metróban gázspray-t fújó férfit!

A térfigyelő kamerák felvételei segítségével azonosították. Az eset miatt szombaton többen rosszul lettek, és egy időre le is állt a kettes metró. Kiderült, hogy a férfi a Keleti Pályaudvarnál, a peronon szokott hegedülni. Összeveszett valakivel, aki beugrott a metrókocsiba, ő pedig utána fújt paprikaspay-vel. Egyik nézőnk felvételt készített arról, mi történt, miután valaki meghúzta a vészféket és a szerelvény két megálló között leállt. Részletesen is elmesélte, mi történt a metrószerelvényben.

Mi csapta meg a metróban?


szerző:
2018.09.06. 15:19
Mi csapta meg a metróban?

A nekünk nyilatkozó hölgy éppen a metrón utazott, és gyanútlanul ácsorgott, mikor egyszer csak azt érezte, hogy valami fájdalmasan megcsapja. Még a farmerján keresztül is érezte az ütést. Elmeséli, mit tapasztalt!

OROSZ RULETT: áthajtás nagy gázzal, piroson

A videót feltöltő nézőnk fedélzeti kamerája rögzítette, hogy az autósok egyáltalán nem foglalkoztak a lámpával.

SZABÁLYTALAN: Simán áthajtottak a piroson

A videót feltöltő nézőnk (a fedélzeti kamerája rögzítette a szegedi eseteket) szerint olyan volt, mint az orosz rulett. Áthajtás piroson nagy gázzal. Vagy sikerül, vagy nem… Mutatjuk!

Leszállott a páva


szerző:
2018.08.18. 16:49
Leszállott a páva

Nézőnktől kaptuk ez a felvételt, amin Nagykanizsa egyik utcájában készült. A páva kisebb fennakadást okozott a közelekdésben, mikor többször is átkelt az úton.

Rovarinvázió egy HÉV kocsiban

Elképesztő felvételeket kaptunk egy a csepeli HÉV-en utazó nézőnktől. Az látszik rajta, hogy rovarok ezrei szállták meg a gyorsvasút kocsijait. Az utasok csapkodnak, legyeznek a párzási időszakban lévő kérészek hatalmas felhőjében.

Viharzóna: zivatarok, jégesők országszerte

Óriási viharok vonultak át délután az ország középső és déli részén, sok helyen volt zivatar, felhőszakadás, jégeső vagy szélvihar. Ferihegyen jégeső esett, a vihar miatt egy repülőgép nem tudott időben felszállni, egy másik pedig később landolt.

JÉG, VIHAR, SZÉL: Válogatás nézőink felvételeiből

Az elmúlt huszonnégy órában egymást váltották a viharok szerte az országban. Ezt nézőink is megörökítették. Mutatjuk a felvételeket!

#NÉZŐI: Kaland a vasúti átkelőnél

Balassagyarmaton, miután elment a vonat, a lámpa piros maradt és leengedve hagyták a sorompót…

#NÉZŐI: Kopog a jég, szakad az eső

Nézőnktől kaptunk felvételt arról, ahogy borsószem nagyságú jég esik felhőszakadás kíséretében Ibrányban (Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében). Ön is feltölthet videót ITT!

Hatalmas vihar söpört végig az országon

Két oldalról „támadott” tegnap a vihar Magyarországra, keleten és nyugaton is zivatarok pusztítottak. Akkora labdák azért nálunk nem estek, mint a Kárpátalján, de az ajkai Kórházdombon azért méretes jégdarabok hullottak.

DÜHÖNGŐ VIHAR: A szilvásváradi kisvasút síneit elmosta az eső

Nézőnktől kaptuk ezeket a felvételeket, amelyek Szilvásváradon készültek hétfő délelőtt. A heves esőzések miatt a kisvasút használhatatlanná vált, a hegyekből lezúduló eső kimosta a síneket.

CUKIK! Így terelik a kiskacsákat a lakók

Nézőink küldtek felvételt róla, hogy Újpesten, a Szilaspataktól 500 méterre találtak egy csavargó kis állatcsaládot. Nem volt idő megvárni az állatmentőket, így a lakók megállították a forgalmat, és visszaterelték őket az élőhelyükre.

HOSSZÚ HÉTVÉGE: kiégett autó és rengeteg baleset

Az RTL Híradó egyik nézője, Fehér Attila küldte a felvételt, ahogy kigyullad egy autó a miskolci lakótelepen. Szentesnél pedig a STOP tábla ellenére hajtott ki a főútra egy autós, és nekiütközött egy másik kocsinak. Mindkét vezető megsérült.

NÉZŐI VIDEÓK: A hó fogságába került autósok

Hóátfúvások, a hó fogságába került autósok, veszteglő vonatok, áramszünet - ez a márciusi tél eddigi mérlege. Az ítéletidő szombaton este kezdődött, a legtöbb gondot Észak-Magyarországon okozta.

HÓHELYZET: A márciusi tél eddigi mérlege

Hóátfúvások, a hó fogságába került autósok, veszteglő vonatok, áramszünet - ez a márciusi tél eddigi mérlege. Az ítéletidő szombaton este kezdődött, a legtöbb gondot Észak-Magyarországon okozta.

 

FELVÉTELEN: percek alatt szinte porrá égett a busz

Percek alatt hatalmas lángok borították be a 236-os buszjárat egyik autóbuszát a vecsési bevásárlóközpontnál. Mire a tűzoltók a helyszínre értek már szinte az egész busz égett.

SZARVASVONULÁS: átrobogott a csorda

Újabb szarvas rudli (csorda) vonult át egy autó előtt - ezúttal Majsnál videózták le az állatokat. Több százan lehettek, a felvétel készítője azt mondja, a videón nem is látszik az egész csapat, ugyanis amire elővette a mobilját, addigra a csorda nagy része már átvágtatott az úton. Hát, így is jó sokan vannak…

FRISS: vihar előtti csend Floridában

Friss képeket kaptunk nézőnktől, Bende Zsuzsától, aki Floridában filmezett az utcákon és a tengerparton. Itt már érezhető a vihar szele. Az utcák néptelenek, az emberek készülnek a hurrikán támadására.
 

VIDEÓ: Kigyulladt egy pizzéria Pécsett

Egy pincében kialakított, főként kiszállítással foglalkozó pizzériában csaptak fel lángok hétfő este, Pécsett. A tűzben senki sem sérült meg. A felvételt Gyenei László nézőnk készítette. További részletek az RTL Híradóban.

Buszon élte át a durva jégesőt


szerző:
2017.08.07. 17:33
Buszon élte át a durva jégesőt

Hejjas Imre nézőnk küldte Orosházáról a megdöbbentő felvételeket. Miközben az egyik járaton utazott, kint elszabadult a „pokol”.

Így érkezett meg Miskolcra a vihar

Nagy Ádámtól kaptuk ezt a felvételt, Miskolcról.

A vihar letépte a hotel tetejét


szerző:
2017.07.25. 16:19
A vihar letépte a hotel tetejét

Novák Eszter készítette ezeket a felvételeket az egerszalóki viharról, amint lecsapott a hotelre.

IDŐJÁRÁS: Óriási vihar tombolt hétfő este több megyében

Komoly károkat okozott a hétfő esti vihar országszerte. Több helyen az erős szél fákat csavart ki és autókat rongált meg. Máshol a jég pusztított, vagy a hirtelen lezúduló esővel küzdöttek.

M3-AS BALESET: nézői videó


szerző:
2017.07.14. 20:54
M3-AS BALESET: nézői videó

Nézőnk küldött felvételt az M3-asról, ahol egy kamion átszakította a szalagkorlátot, majd egy autóval ütközött, és kigyulladt. A karambolban négyen sérültek meg.

Ossza meg velünk és mi megmutatjuk mindenkinek!

Ha van egy érdekes, látványos felvétele, amit szívesen megosztana másokkal, küldje el nekünk és mi megmutatjuk mindenkinek!

LÁNGOK: ötemeletes ház égett a belvárosban

 A lángok szerda délelőtt csaptak fel a budapesti Péterfy Sándor utcai négyemeletes épület felső szintjén. Hatalmas lángokkal égett az egész tető is. A környéket ellepte a füst, 50 tűzoltó dolgozott az oltáson. A tűzről egyik nézőnk is készített felvételeket.

FELHŐSZAKADÁS: Tombolt a vihar Csobádon

Tizenhat településen tombolt a vihar, fákat, villanyoszlopokat döntött ki, cserepeket sodort le a házakról szerda délután. Rengeteg épület beázott, Csobádon szinte mindenkinek van valamilyen kára. A katasztrófavédelem összesen negyven helyszínen dolgozott a károk elhárításán, de a munkák még napokon át tartanak. Ezeket a felvételeket Finta Ádám nézőnktől kaptuk.

ÖZÖNVÍZ A FŐVÁROSBAN: volt, ahol térdig állt a víz

Nem várt vihar árasztotta el a fővárost kedd délután. Budapest szinte teljesen megbénult több busz és villamos útvonalát módosítani kellett, mert volt, ahol térdig állt a víz. A nézői felvételeket köszönjük Béres Józsefnek, Beszteri Zsoltnak és Várnagy Gábornak.

ŐZIKE A BELVÁROSBAN: Eltévedt a VII. kerületben

A felvételt egy nézőnktől kaptuk, amelyen egy a VII. kerültben eltévedt őzbak látható.

KOALA: Egy videó, hogy jó napja legyen!

Ezt a kedves videót Albert Csillától kaptuk. A most betegeskedő koalának, Nur-Nuru Bin-nek, aki a Fővárosi Állatkertben lakik, ezzel a felvétellel kívánunk jobbulást!

HÓHELYZET: Így élvezik nézőink a havas időjárást

Északkelet-Magyarországon esett a legtöbb hó, Miskolcon harminc, Kékestetőn pedig negyven centis a hóvastagság. A legtöbben kihasználták a havazást: volt, aki hóembert épített, de olyan is akadt, aki sílécen élvezte autójához kötve a hóban a száguldást.

Jeges víz hömpölygött a lépcsőn

Jeges víz ömlött a lépcsőkön, a plafonból - felvételek is készültek róla a budapesti Városmajori Gimnáziumban még hétfőn. Többen is felvették a nem mindennapi esetet, néhol még a plafonból is spriccelt a víz, mielőtt lezúdult a lépcsőn. A diákokat hazaküldték, a tanítást nem lehetett folytatni. Az özönvizet az okozta, hogy eltört egy vízcső.

Részegen verekedtek az utcán

Rátámadt egy villamosvezetőre és az utasokra két férfi Budapesten péntek este. Később egy kocsmában is balhéztak. A rendőrök fél nappal később mindkét támadót elfogták. Először a villamos utasait fenyegették, ezért a vezető le akarta szállítani őket. Ekkor a két férfi megütötte a villamosvezetőt és az egyik utast is. Az esetről egy járókelő felvételt készített. Az egyik közlekedési szakszervezet szerint egyre gyakoribbak a hasonló támadások.

NÉZŐI: Helyszínelés a szórakozóhely előtt

Börtönőr szúrt kétszer hasba egy román férfit egy belvárosi szórakozóhely előtt kora hajnalban. Villogó járőrautók, rendőrségi szalaggal elkerített terület a járdán, egyenruhások mindenfelé a belvárosi szórakozóhely előtt. Ezeket a felvételeket egy fiatal lánytól kapta Híradónk. Épp a barátjával tartott hazafelé, amikor észrevették a helyszínelőket.

Nézői: Egyszerre dörög, villámlik és havazik 18+

Nézőnk szerda reggel rögzítette a ritka pillanatot Lentiben. Kustos Norbert felvétele.

ELKÉPESZTŐ: Egyszerre dörög, villámlik és havazik

Nézőnk szerda reggel rögzítette a ritka pillanatot Lentiben. Kustos Norbert felvétele. Ha kíváncsi a teljes verzióra, itt megnézheti.

NÉZŐI: Lángba borult a TF


szerző:
2015.10.15. 16:47
NÉZŐI: Lángba borult a TF

Az épület teteje beszakadt, volt, ahol a fala is kidőlt. Olyan forróság volt, hogy a szomszédos épület ablakai is lángra kaptak. Hetven tűzoltó próbálta menteni, ami menthető.

NÉZŐI: Felvétel a budai tűzről

Így nézett ki a tűz a közeli lakóházakból. Egyik nézőnk küldte a hajnali felvételeket. Jól látszik, hogy a 3 ezer négyzetméteres csarnok teljes terjedelmében égett.
 

A szabadságért indultunk el, de most rabok vagyunk

Egy RTL-hez eljuttatott hangfelvétel tanúsága szerint borzasztó állapotok között töltik napjaikat a menekültek a kiskunhalasi Gábor Áron laktanya területén kialakított menekülttáborban. Az ágyak felén nincs matrac, a csapból büdös víz folyik és könyörögni kell, hogy orvoshoz vigyék azt, aki rosszul van.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való