KERESÉS search-close

népszerűség

55 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "népszerűség"

A Neoton Família Pál Évája visszatér a színpadra

A Neoton Família a 70-es években az egyik legnépszerűbb magyar együttes volt, külföldön is jelentős hírnévre tettek szert. Pál Éva 1983-ban lépett ki a legendás zenekarból, ez lelkileg rendkívül megviselte, depressziós lett, még mostanában is szorong. 66 évesen, 35 év kihagyás után azonban visszatér.
Az Évával készült beszélgetést ide kattintva megnézheted bővebben.

Internetes sztárok, akik veszélyt jelenthetnek a gyerekekre

Az otthonról videókat készítő tizen- és huszonévesek pont akkora sztárok, mint akik a tévéből lettek ismertek. És ha már népszerűek, akkor a befolyásuk is nagy! Sajnos van, aki ezt kihasználja, és kislányoktól kér olyan dolgokat, amiket normális ember nem tenne. Egy ilyen ügyet mutatunk be Serdült Szilvia riportjában!

X-FAKTOR: Így élik meg a friss népszerűséget az énekesek

Az X-Faktor top 6-ba jutott versenyzői maguk sem tudják elhinni még, hogy rövid időn belül milyen népszerűek lettek. Hihetetlenül sok biztató üzenetet kapnak, de lehetséges az összes szeretetet viszonozni, és minden rajongói levélre válaszolni?

Harry herceg a brit királyi család legnépszerűbb tagja

A egyik angol újság oldalán jelent meg az a friss kutatás, amely rangsorolta az uralkodó ház tagjait népszerűségük szerint. Harryt az alattvalók 77%-a kedveli. Nem sokkal maradt le mögötte nagymamája, II. Erzsébet, a harmadik helyen pedig Vilmos herceg áll.

 

Justin Bieber mindenkit átvert!

A kanadai énekes mesteri módon vágta át a Central Park járókelőit, amelyről szerencsére még videofelvétel is készült.

Opitz Barbiért rajong mindenki!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy egy hónap alatt több mint négy millióan töltötték le Opitz Barbi első videoklipjét. A végem című dalnak még koránt sincs vége! Ugyanis nem csak a videómegosztón őrültek meg az énekesnőért a rajongók!

Mérai Kata egy rajongójához megy feleségül?

A színésznő igyekszik válaszolni a rajongói levelekre, de sajnos ez nem mindig olyan egyszerű. Sőt, az is előfordult már, hogy valaki házasságot ajánlott fel neki…

Twerkelj úgy, mint Kati mama!


szerző:
2018.02.28. 18:00
Twerkelj úgy, mint Kati mama!

Kati mama és fia, Marci hamarosan hatalmas sztárokká válhatnak, hiszen anya és fia együtt rappelnek. De így mi lesz Kati mama barátnőjével, Magdival, ha ők turnéval járják majd az országot?

Zimány Linda: „Most száz százalékban meg tudom élni a nőiességemet”

Az ismertség nem mindig fenékig tejfel, ahogy Zimány Linda élete sem. De vajon milyen akadályokkal kell nap mint nap megküzdenie a modellnek? Mutatjuk!

A népszerűség árnyoldala


szerző:
2017.12.20. 18:00
A népszerűség árnyoldala

Benjamin és a haverja a Facebookra készítenek mókás videókat. A fiúk barátnője, Rita viszont úgy érzi, hogy elképesztő népszerűségüknek köszönhetően barátai elszálltak maguktól. Egy kisebb veszekedés után Benjamin abban bízik, hogy ki fog békülni a lánnyal, és egy randira is el tudja majd hívni őt.

Heti Hetes: ki a legnépszerűbb az asztaltársaságból?

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort az a bizonyos levélíró. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt akkor, hogy Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

A nagy sztár visszaül az iskolapadba?

Heninek elege van 15 éves fia, Dávid hobbijából. A fiú ugyanis vloggerkedik, és több ezer követője is van, viszont az édesanya szerint a fiú rengeteg időt tölt el a számítógép előtt. Előző évi tanulmányi eredményei nem voltak valami fényesek, így Heni abban bízik, hogy rá tudja venni Dávidot, hogy az új tanévben sokkal nagyobb figyelmet fordítson a tanulásra.

Szandi: "Büszke vagyok rád!"


szerző:
2017.08.23. 17:30
Szandi:

Zsanett modellkedik, szerepel egy websorozatban, és több mint 90 ezren követik Instán. A lány szerint azért ennyire népszerű, mert minden mozzanatát megosztja követőivel, azonban nagyon rosszul esik neki, hogy legjobb barátnője, Szandi nem osztozik vele a sikereiben.

A Barátok közt macsója megmutatta szerelmét!

Három éve már annak, hogy a híres sorozat Vida Rudija feltűnt a Mátyás király téren. Az ex-katonát alakító színész izgatottan várta a lehetőséget, és azt is elárulta a Reflektor magazinnak, hogy bizony foglalt a szíve.

Opitz Barbi:

Hatalmas népszerűségnek örvend az X-Faktor legutóbbi győztesének első klipje. Barbinak minden oka megvan, hogy szárnyaljon a boldogságtól, hiszen videója már a négymilliós nézettséget is meghaladta. Az énekesnő most azt is elárulta, mikorra várható újabb videoklipje.

Mitől népszerű az Insta-lány?

Elég egy szép arc, vagy egy kidolgozott test? Esetleg feltűnő gardrób? Vagy ha nem, mi kell még ahhoz, hogy valaki több ezer követőt szerezzen a közösségi oldalakon? Az insta-lányoktól kérdeztük, hogy szerintük mitől népszerűek.

Madonna nem bírt magával, és szétlőtte a díszletet

Persze ez mind a koncepció része volt, ugyanis öt évvel ezelőtt Bécsben turnézott a popdíva. A fergeteges koncerten a „Girl Gine Wild” című dal koreográfiájában Madonna először imádkozott, keresztet vetett, majd magához ragadt egy kalasnyikvot…

Emlékeztek még Pumped Gabo első táncára?

Két évvel ezelőtt egyik reggel arra ébredt Pumped Gabo, hogy az internet az ő fura táncával van tele. A Fókusz riportere nem is késlekedett, másnap elcsípte a furcsa fiatalembert, aki elmondta, mi a célja az életben. Emlékeztek még Pumped Gabo első táncára?

Vödörfej Nagyúr Brüsszelbe menne

„Ki menti meg Nagy-Britanniát?” - kérdezik egyre többen, mióta Theresa May miniszterelnöknek az eddiginél is nehezebb helyzetben, kisebbségi kormány élén kell folytatnia a kilépési tárgyalásokat Brüsszellel. A népszerűségét rohamosan elvesztő May helyett sokan már Lord Bucketheadben, azaz Vödörfej Nagyúrban is inkább bíznának, aki azzal lett világhírű, hogy egy vödörrel a fején indult a választásokon ellene.

Bréking! Itt van ÉNB Lali legújabb videoklipje!

Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg Csóró Lali legújabb dala, a Bulicsászár. Hogy igazi buli császárnak érezd magad, a képre kattintva megnézheted a dalszöveget, illetve a klipet is.

Nádai Anikó és Kovács Dóri visszatért az ÉNB legendás albérletébe

Már negyedik éve, hogy töretlen népszerűségnek örvend az Éjjel-Nappal Budapest. Az RTL Klub egyik legnézettebb sorozatának születésnapi buliján nemcsak mostani szereplők, de régi arcok is feltűntek, ugyanis a négyes számmal díszített ÉNB-s tortát Nádai Anikó, Kovács Dóri és Puskás Peti hozták el Joe albérletébe. 

A magyar internet népét is az RTL Klub érdekelte legjobban!

Kíváncsi vagy, mire vagy kire kerestek rá a legtöbben az világhálón? Melyik műsor volt a legnépszerűbb a keresések alapján? Eláruljuk!

Miért szeretik a nézők a tehetségkutató műsorokat?

Az X-Faktor folyamatosan népszerűségi csúcsokat dönt az RTL Klubon. De mi lehet ennek az oka? Vajon miért szeretik a nézők a tehetségkutató műsorokat? Ezúttal - és a következő időszakban - a téma legkomolyabb ismerői, az X-Faktor mentorai válaszolnak a nap kérdésére.

 

Ki a legnépszerűbb a Heti Hetes asztaltársaságából?

Egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt, Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

Fókusz Plusz 2016-11-12


szerző:
2016.11.12. 18:50

A Wellhello B terve


szerző:
2016.09.27. 17:25
A Wellhello B terve

A Wellhello neve két kategóriában is felkerült a 2016-os Comet gála jelöltlistájára. Fluor Tomi és Diaz pályája másképp indult, de mára már Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott és legismertebb zenei formációját alkotják. A fiúk egy fotózás szünetében nyíltak meg a Story Extrának, és azt is elárulták, hogy mi a tervük arra az esetre, ha esetleg egyszer hanyatlani kezdene a hatalmas sikerük.

Kiss Ramóna: „Kihívták rám a rendőrséget”

Pont egy évvel ezelőtt adott interjút a Barátok közt Zsófija. A Fókusz stábja nem volt szívbajos, mindent megkérdezett a színésznőtől, amit csak lehetett. Vagyis azt, hogy mi volt a legviccesebb és legfélelmetesebb kalandja, amit a népszerűségnek köszönhet? Ramóna pedig őszintén válaszolgatott mindenre.

VV DENNIS:

VV Dennis már a Való Világba kerülése előtt is készített videoklipeket. Igaz, akkor nem vált velük túl népszerűvé. Nehezen indult be rap karrierje, de most eljöhet számára az igazi áttörés negyedik klipjével.

Lali az utcán szerez rajongókat

Lali úgy dönt, hogy útnak indul, és rajongókat toboroz a városban.

Lali riksán űzi a bulit

A közterület felügyelők nem nézték jó szemmel, hogy Lali közterületen ad koncertet, így riksa turnéra indult.

Vágó Zsuzsi számára a színpad egy álom

Fiatalok, tehetségesek és nagy álmai vannak az operett műfajában. Itthon nagy népszerűségnek örvendenek, hatalmas rajongótáboruk van.  A közelmúltban pedig nemzetközi közönség előtt is bizonyíthattak, ugyanis a Milánói Világkiállítás vendégei voltak. Az Operett színház sztárjai Vágó Zsuzsi és Laki Péter.

KISS RAMÓNA: „Kihívták rám a rendőrséget”

A Barátok közt színésznője közel 13 éve játssza Zsófi szerepét, az egész ország ismeri, így rengeteg jó sztorival szolgált nekünk. Mi volt a legviccesebb és legfélelmetesebb kalandja, amit a népszerűségnek köszönhet? Most elárulja Önöknek!

Amy Winehouse halálára egy film keresi a választ

Amy Winehouse-t 23 zenei díjjal, köztük hat Grammy-vel jutalmazták. Már 10 évesen r’n’b együttest alapított barátnőivel. 13 évesen megkapta első gitárját, alig 20 évesen pedig kiadta első albumát, a Frank-et. Életének utolsó három évében ugyan nem drogozott, alkoholra váltott. Az utolsó hat hetében azt sem fogyasztott, aztán két napig  akkora mennyiséget, hogy az a halálát okozta.

ÁKOS: „Rengeteg gyűlölettel kellett szembenéznünk”

A népszerű énekes szerint, a hirtelen jött népszerűséget minden sikeres embernek nehéz kezelnie. Nagy segítség a rendezett családi háttér és az egészséges önkép, mellyel kordában tartható a hirtelen jött siker.

Kíváncsiak, kik az internet legifjabb sztárjai?

Szélviharként söpört végig az interneten Bözsi néni neve és lassan már mindenki ismeri a kakassal üvöltöző kissrác mondatait. Néhány hónapja pedig egy karatés fiú okozott sokaknak vidám másodperceket. Mi most meglátogattuk a net legifjabb sztárjait és mindent megtudtunk az emberméretű szalmazsákról és Bözsi néniről. Kilyén Tamás riportja.

Celeb gasztroblogger a Konyhafőnökben

Tánya 41 éves ukrán származású gasztroblogger, aki oroszországi tv műsorokban tanított orosz celebeket magyar ételek elkészítésére. Ott nagy népszerűségnek örvend. Hogy miért jelentkezett a műsorba, és mit szól a zsűri kritikájához elárulta reggel.

Dani még dalra is fakadt Robinért

Az ex-villalakók minden lehetőséget megragadtak, hogy népszerűsítsék a szívükhöz közel álló finalistát. Dani dalban mondta el, hogy miért Robin érdemelné meg a fődíjat.

25 éve nem volt ilyen népszerűségvesztés

Két hónap alatt 800 ezer szavazó fordult el a Fidesztől - ez derül ki a frissen nyilvánosságra hozott Ipsos felmérésből. Szerdán a Medián tette közzé méréseit, ők egy hónap alatt 900 ezres lemorzsolódással számoltak.


 

Szavazói harmadát vesztette el a Fidesz

Jelentősen, 12 százalékponttal csökkent a Fidesz népszerűsége egy hónap alatt a Tárki felmérése szerint. Az adatok azt jelentik, hogy a szavazóik harmadát elveszítették, ilyen népszerűség veszítésre ilyen rövid idő alatt még nem volt példa a rendszerváltás óta egyetlen párt esetében sem.


 

Fókusz 11-11-15


szerző:
2011.11.15. 20:20
Fókusz 11-11-15

Fókusz: A siker ára - Hogyan élik meg a népszerűséget, és ez hogyan befolyásolja kapcsolataikat? X-Faktoros versenyzők vallanak erről. Szakítottak - Nemrég még Dubaiban látogattuk meg őket. Karsai Zita elárulja miért váltak külön férjével. Stílusikonok - Sármosak, és kiváló ízléssel rendelkeznek! Bemutatjuk Magyarország legjobban öltözött férfiait!

Miskolci kórházban a legjobb szülni

A Miskolci Semmelweis Kórházat választották a szavazók az év szülészetének az egyik internetes portál felhívására.

Fél kettő 11-06-08


szerző:
2011.06.08. 14:20
Fél kettő  11-06-08

Fél kettő: Töretlen népszerűség - Alekosz első közönségtalálkozóján óriási sikert aratott. Appril Project - Mi lesz a műsor után a tehetséges táncosokkal? Titok tudója - Hónapokig élt Angelina Jolie és Brad Pitt közelében a sztárpár magyar séfje.

Holtversenyben Obama és Romney


szerző:
2011.06.07. 20:29
Holtversenyben Obama és Romney

Újra visszaestek Barack Obama Oszama bin Laden likvidálása nyomán megnövekedett népszerűségi mutatói

Fókusz 11-05-25


szerző:
2011.05.25. 20:45
Fókusz 11-05-25

Fókusz: Kiesett, de sztár lett - Alekosz exe hazatérve szembesült népszerűségével, közben Olga váratlanul visszaköltözött a Villába. Rejtélyes halál - Szenes Andrea diplomata párját holtan találták. A televízióst lesújtották az események. Megszólal! - Két év után interjút adott az Air France-légikatasztrófa egyik magyar áldozatának édesapja.

Egyre kevésbé kedveljük a politkusokat

A Policy Solutions elemzéséből az derül ki, hogy a népszerűség mostanra inkább népszerűtlenség lett.

Zuhanórepülésben a Fidesz


szerző:
2011.05.12. 09:54
Zuhanórepülésben a Fidesz

A teljes népességben a januári 34-ről májusig 24 százalékra fogyatkozott a kormánypárt tábora.

Fidesz: egyharmados népszerűségvesztés

A teljes választókorú népesség harmada sem támogatja most az Orbán-kormány pártjait.

Fél Kettő 11-01-24


szerző:
2011.01.24. 14:20
Fél Kettő 11-01-24

Fél Kettő: „Mindenütt jó, de legjobb külföldön?” - Hogyan lehet elfogni a külföldre távozott magyar körözött személyeket? Hirtelen jött siker - Mit kezd az X-Faktorral elért népszerűséggel Király L. Norbi? Vendégünk volt az énekes. Egyedül a szülőszobában - Már készül a nagy napra, de nem szeretne apás szülést Rubint Réka.

Kevésbé népszerű a Fidesz


szerző:
2010.10.21. 09:30
Kevésbé népszerű a Fidesz

A biztos pártválasztók között 4 százalékkal csökkent a Fidesz-KDNP támogatottsága.

A kormány „mézeshónapjai”


szerző:
2010.07.15. 09:00
A kormány „mézeshónapjai”

A fideszes politikusok magasan vezetik a népszerűségi listát, amelynek élén Orbán Viktor áll.

Orbán Viktor népszerűbb, mint valaha

Soha nem látott népszerűségnek örvend második ciklusának kezdetén Orbán Viktor leendő miniszterelnök.

Zuhanórepülésben Obama népszerűsége

Inkább akar egyszer nagyon jó elnök lenni, mint kétszer közepes - ezt mondta Obama egy tévéinterjúban.

Népszerűbbé tette a támadás Berlusconit

A kormányfő támogatóihoz szólva kijelentette, hogy "jelenlétük erőt ad a felépülésre".

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való