KERESÉS search-close

németország

26 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "németország"

Tragikusan végződött máltai nyaralás változtatta meg a család életét

Angéla fiát 2016-ban egy máltai nyaralás során vesztette el, azután beteg férjét kellett ápolnia, aki nem tudta legyőzni a rákot. A lajosmizsei asszony most két fiával akar új életet kezdeni Németországban. Az asszony nem fél a változástól, azt mondja: "Megtanultam azt, hogy el kell engedni dolgokat. Jövünk, megyünk, nyomot hagyunk emberekben, helyeken, és aztán távozunk.”

 Először lesz transznemű modell a német Playboy címlapján

A nyuszis magazin a 21 éves Giulianna Farfallát szerepelteti félmeztelenül a januári címoldalán, és ezzel történelmet írnak, ugyanis Németországban még nem szerepelt transzszexuális modell a főként férfiaknak szóló lapban.

Story Extra 2017-04-10


szerző:
2017.04.10. 16:55
Kémkedhet a baba, betiltották

Betiltottak egy játékbabát Németországban, miután kiderült, hogy az internetre csatlakoztatható gyerekjátékot hackerek manipulálhatják, így az kémkedhet, adatokat gyűjthet, és akár vadidegenek is kommunikálhatnak a gyerekkel. A német távközlési hatóság arra kérte a szülőket, ha már vettek ilyen játékot, semmisítsék azt meg.

Kitüntetik a terroristát elfogó menekülteket

Kitüntetnék Németországban azt a három szír menekültet, akik elfogták körözött honfitársukat, majd átadták a rendőrségnek. A 22 éves férfi egy német repülőtéren akart robbantásos merényletet végrehajtani. Azóta kiderült, hogy a terrorista 2015 februárjában érkezett Németországba, de miután megkapta a menekültstátuszt, több hétre visszament Törökországba és talán Szíriába is - ekkor kaphatott pénzt és kiképzést az Iszlám Államtól.

Elfogták a robbantásra készülő szírt

Saját honfitársa buktatta le azt a robbantásra készülő szír férfit, akit két napig üldöztek a rendőrök Németországban. A 22 éves Dzsaber al-Bakr a feltételezések szerint az egyik berlini repülőtéren akart terrorakciót végrehajtani. A titkosszolgálat jelzése alapján tartottak nála razziát.

Lincshangulat a menekültek miatt

Valósággal megszállták a rendőrök a németországi Bautzen városát, miután szerda este utcai tömegverekedés tört ki a helyi menekültszálló lakói és szélsőjobboldali csoportok között. A hangulat azóta sem csillapodott, több százan készülnek tüntetésekre a belvárosban. A feszültség hónapok óta gyűlik Bautzenben, a kisebb összetűzések rendszeresek, de tömeges utcai harcra eddig még nem volt példa.

Tiszti vizsgájára készült az egyik áldozat

Rutinfeladat volt a kormányállás leengedése, és mindkét magyar hajós képzett szakember volt - ezt mondta az RTL Híradónak az egyik elhunyt hajós oktatója. Vasárnap hajnalban két magyar halt meg, mert egy németországi vasúti híd alatt nem fért el az a luxushajó, amin szolgáltak. A magyarok a kormányállásban voltak, a híd ezt tarolta le. A 49 éves első tiszt vezette a hajót. Egy 33 éves matrózzal volt a hídon. A matróz oktatója azt mondta, hogy tehetséges hajós volt. Édesapja nyomdokába léphetett volna, aki ugyanennél a társaságnál kapitány. 

Két magyar halt meg a vezetőkabinban

Két magyar matróz meghalt, amikor egy szállodahajó vasúti hídnak ütközött Németországban. A 33 és 49 éves magyar áldozat a hajó tetején lévő vezetőállásban volt az ütközéskor, a híd gyakorlatilag legyalulta a kabint. Testüket a romok között találták meg. A hajón 180 utas és 49 fős legénység tartózkodott. A luxushajó Budapestre tartott, egyelőre nem tudni, mi okozhatta a végzetes balesetet.

Fókusz 2016-08-31


szerző:
2016.08.31. 17:25
Nemzetközi karrier vár Istenes Bencére?

Mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint Istenes Bence családjával együtt Németországba költözik. Sokan csak kósza pletykának tartották, pedig igaz.

 

Fókusz 2016-08-18


szerző:
2016.08.18. 18:55
Menekülttáborba zárták a turistát

Tévedésből töltött el majdnem két hetet egy német menekülttáborban - állítja egy kínai turista, aki eredetileg európai körútra indult. Ő csak pénztárcája ellopását akarta bejelenteni a rendőrségen, de véletlenül egy menedékjogi kérelmet töltött ki, a német bürokrácia pedig beszippantotta. A hatóságok azonban tagadják, hogy tévedés történt volna.

RTL II: Lövöldöztek Münchenben, több halott

Terrortámadás-sorozat Münchenben péntek este. Több videó is felkerült az internetre.

Terrortámadás Münchenben: menekítik az embereket

Egyes hírek már 15 halottat említenek rendőrségi forrásokra hivatkozva, de a német média 6 halottról ír. Szemtanúk három fegyveresről beszéltek, akiket három különböző helyen láttak.

Terrortámadás Münchenben: videó a rémületről

Egyes hírek már 15 halottat említenek rendőrségi forrásokra hivatkozva, de a német média 6 halottról ír. Szemtanúk három fegyveresről beszéltek, akiket három különböző helyen láttak.

Lövések dördültek Münchenben


szerző:
2016.07.22. 18:53
Lövések dördültek Münchenben

Terrortámadás-sorozat Münchenben péntek este. A támadásokról már több videó is felkerült az internetre.

Szombaton rajtol a kviddics világbajnokság – Harry Potter nélkül

Gőzerővel készülnek a csapatok a szombaton kezdődő kviddics világbajnokságra. A sportesemény Németországban lesz, és 23 nemzet vesz rajta részt. A versenyt egyértelműen az Egyesült Államok uralja, eddig két világbajnokságot rendeztek, és mind a kettő az USA valamelyik csapata nyerte meg. A kviddics a Harry Potter filmekből ismert játék, ami a valóságban a kézilabda, a röplabda és a rögbi egy sajátos keveréke.

Bosszúból támadt az afgán fiú

Egy barátja halálát akarta megbosszulni az az afgán tinédzser, aki öt embert sebesített meg egy vonaton Németországban. A 17 éves fiú búcsúlevelet és egy videót is hátrahagyott akciója előtt. Tisztában volt azzal, hogy nem fogja túlélni a támadást.

Fókusz 2016-07-01


szerző:
2016.07.01. 18:55

Fókusz 2016-06-23


szerző:
2016.06.23. 18:55

Özönvíz Európában


szerző:
2016.06.03. 18:20
Özönvíz Európában

Tovább emelkedett az európai áradások halálos áldozatainak száma. Az egy hete tartó, rendkívül csapadékos időjárás a kontinens több országában is katasztrófahelyzetet idézett elő. Romániában egész falvakat kellett evakuálni, Párizsban pedig már a Louvre-t is bezárták, hogy szükség esetén kimenthessék a múzeumból a műkincseket.

500 éves a német sörtörvény

Árpa, komló és víz: a sörkészítés szentháromsága. Idén 500 éve, hogy Bajorországban kiadták a híres tisztasági törvényt, amelynek értelmében évszázadokig csak ebből a három alapanyagból lehetett sört főzni. Az évforduló alkalmából rendezett ünnepségen Angela Merkel kancellár is megemlékezett az időtálló rendeletről.

Mobilozás okozta a halálos vonatbalesetet

A mobiltelefonján játszott az a vasúti forgalomirányító, akinek a hibájából összeütközött két személyvonat 11 ember halálát okozva februárban, Németországban. Figyelmetlenségből szabad jelzést adott a két egymással szemben haladó szerelvénynek, amelyek nagy sebességgel egymásba is rohantak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való